|
Post by Vako on Nov 3, 2018 19:44:31 GMT 2
Νεα πτηση με το M2Z σημερα το απογευμα, παρεα με το φιλο vako. Μας εφυγε η ψυχη για να πατησουμε στερια, λογω 4-5 μποφωρ στην επιστροφη, αλλα τελικα ολα καλα😀 ΜΑΛΑΚΑ! ! Αυτά δεν τα κάνω ούτε εγώ! ! Γιατί δεν λες με πόση μπαταρία γύρισες και πόσα εγκεφαλικά πάθαμε και πόση ώρα πέταγες πάνω από την θάλασσα με 0% Θέλω mavic 2 ΤΩΡΑ! !! Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Nov 3, 2018 19:45:04 GMT 2
Νεα πτηση με το M2Z σημερα το απογευμα, παρεα με το φιλο vako. Μας εφυγε η ψυχη για να πατησουμε στερια, λογω 4-5 μποφωρ στην επιστροφη, αλλα τελικα ολα καλα😀 Τα δυο mavic παρεα στο τελος της ημερας. Υπεροχο θεαμα👍 Ερχονται και αλλες εκληκτικες, φωτο με την χρηση των leds του M2 Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Nov 3, 2018 19:50:53 GMT 2
Νεα πτηση με το M2Z σημερα το απογευμα, παρεα με το φιλο vako. Μας εφυγε η ψυχη για να πατησουμε στερια, λογω 4-5 μποφωρ στην επιστροφη, αλλα τελικα ολα καλα😀 ΜΑΛΑΚΑ! ! Αυτά δεν τα κάνω ούτε εγώ! ! Γιατί δεν λες με πόση μπαταρία γύρισες και πόσα εγκεφαλικά πάθαμε και πόση ώρα πέταγες πάνω από την θάλασσα με 0% Θέλω mavic 2 ΤΩΡΑ! !! Χαχαχα Η αρχη του 0% Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Nov 3, 2018 19:53:27 GMT 2
Και το τελος.... ευτυχως! Να διευκρινησω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εγινε επιτηδες. Ειναι παραδειγμα για αποφυγη Σ Attachments:
|
|
|
Post by Vako on Nov 3, 2018 19:56:54 GMT 2
Ήταν απίστευτο πόσο μπαταρία έφαγε στην επιστροφή, αφού θεωρητικά ήταν με 69% όταν άρχισε να επιστρέφει, αλλά η ένταση για κακή μας τύχη δυνάμωσε... Έτρωγε σφαλιάρες κόντρα 4 με ρίπες 5 μποφωρ πιθανών... Και νομίζω ειδικά ο Σωτήρης έκανε κακακια χαχαχα
|
|
|
Post by petersea on Nov 3, 2018 20:27:33 GMT 2
Και το τελος.... ευτυχως! Να διευκρινησω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εγινε επιτηδες. Ειναι παραδειγμα για αποφυγη Σ Το έστειλες 7400m ουαου επί ένα τέταρτο περίπου πέταγε χωρίς να το βλέπεις πτήση για γερά νεύρα 😱😊!!!
|
|
|
Post by engelo on Nov 3, 2018 20:47:43 GMT 2
Αξιος !!!
|
|
|
Post by sotirist on Nov 3, 2018 21:13:23 GMT 2
Ήταν απίστευτο πόσο μπαταρία έφαγε στην επιστροφή, αφού θεωρητικά ήταν με 69% όταν άρχισε να επιστρέφει, αλλά η ένταση για κακή μας τύχη δυνάμωσε... Έτρωγε σφαλιάρες κόντρα 4 με ρίπες 5 μποφωρ πιθανών... Και νομίζω ειδικά ο Σωτήρης έκανε κακακια χαχαχα Ότι ίδρωσα, ισχύει, αλλά νομίζω φιλε vako, ότι τηρουμένων των αναλογιών, καλά τα πήγαμε 😎 Διαδικασιες emergency landing... στο ακεραιο🤓
|
|
|
Post by Vako on Nov 3, 2018 22:05:17 GMT 2
Ήταν απίστευτο πόσο μπαταρία έφαγε στην επιστροφή, αφού θεωρητικά ήταν με 69% όταν άρχισε να επιστρέφει, αλλά η ένταση για κακή μας τύχη δυνάμωσε... Έτρωγε σφαλιάρες κόντρα 4 με ρίπες 5 μποφωρ πιθανών... Και νομίζω ειδικά ο Σωτήρης έκανε κακακια χαχαχα Ότι ίδρωσα, ισχύει, αλλά νομίζω φιλε vako, ότι τηρουμένων των αναλογιών, καλά τα πήγαμε 😎 Διαδικασιες emergency landing... στο ακεραιο🤓 Εννοειται σε πειραζω. Θελει οντως ψυχραιμια οταν παιζεις με δευτερολεπτα.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 4, 2018 9:21:10 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σας παιδιά... ήσουν πολύ τυχερός Σωτήρη.
|
|
|
Post by sotirist on Nov 4, 2018 12:06:36 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σας παιδιά... ήσουν πολύ τυχερός Σωτήρη. Ισχύει Μάνο, πολύ τυχερός... Μαθαινουμε, γιατί να σου πω ότι πέρασε από το μυαλό μου ότι με 69% μπαταρια στην επιστροφή, θα κατέληγε ετσι, ψέματα θα λεω... Οπως είπα, παράδειγμα προς αποφυγή..και τέλος καλό.😏
|
|
|
Post by sotirist on Nov 4, 2018 13:41:09 GMT 2
Αγαπητοί,
Επειδή έχω πολλές απουσίες ήδη το τελευταίο δίμηνο από τον εμπλουτισμό των όμορφων στιγμών που αποτυπώνουμε με τα drone μας σε video & photo, εδώ στον "χώρο" μας, εντέλει ...τα κατάφερα επιτέλους και βρήκα όσο χρόνο απαιτείται για να συμμαζέψω ένα αξιοπρεπές δείγμα από τις (λίγες) πτήσεις μου με το καινούργιο Mavic 2 Zoom .
Το βίντεο είναι 4K / 30 rendered σε 60 fps, χωρίς άλλες επεμβάσεις με εξαίρεση ένα φίλτρο UV που άλλαξα, γιατί της DJI το εργοστασιακό που φοράει βγάζει διαθλάσεις και ίριδα.
Νομίζω ότι το τελικά αποτέλεσμα του συγκεκριμένου μοντέλου, αποζημιώνει, τουλάχιστον εμένα .
Σχόλια, υποδείξεις, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα
Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 4, 2018 20:06:52 GMT 2
Ήταν απίστευτο πόσο μπαταρία έφαγε στην επιστροφή, αφού θεωρητικά ήταν με 69% όταν άρχισε να επιστρέφει, αλλά η ένταση για κακή μας τύχη δυνάμωσε... Έτρωγε σφαλιάρες κόντρα 4 με ρίπες 5 μποφωρ πιθανών... Και νομίζω ειδικά ο Σωτήρης έκανε κακακια χαχαχα Ρεεεεε....!!!! έχετε ξεφύγει εντελώς....!!! Σωτήρη "έμπλεξες" με το Vako...! θα σε χαλάσει, θα σου μπει η ιδέα να στείλεις το M2Z καμιά 10 χιλ. για να είσαι ευχαριστημένος...! Λοιπόν, μπράβο ...πςςςςςςς..... ...άξιοι...!
|
|
|
Post by Vako on Nov 5, 2018 9:25:49 GMT 2
Ήταν απίστευτο πόσο μπαταρία έφαγε στην επιστροφή, αφού θεωρητικά ήταν με 69% όταν άρχισε να επιστρέφει, αλλά η ένταση για κακή μας τύχη δυνάμωσε... Έτρωγε σφαλιάρες κόντρα 4 με ρίπες 5 μποφωρ πιθανών... Και νομίζω ειδικά ο Σωτήρης έκανε κακακια χαχαχα Ρεεεεε....!!!! έχετε ξεφύγει εντελώς....!!! Σωτήρη "έμπλεξες" με το Vako...! θα σε χαλάσει, θα σου μπει η ιδέα να στείλεις το M2Z καμιά 10 χιλ. για να είσαι ευχαριστημένος...! Λοιπόν, μπράβο ...πςςςςςςς..... ...άξιοι...! Mε κατηγορεις αδικα Ηλια...χαχα. Εγω απλα πετουσα εκεινη την ωρα το δικο μου στα 500 μετρα ωσαν λογικος ανθρωπος...η ιδεα και ο χειρισμος δικη του αποφαση...εγω δεν ανοιξα το στομα μου...απλα του Sotirist του ειχε κολησει η ιδεα να το στειλει στην Αιγινα... απλα αυτη τη φορα δεν πετυχε χαχαχαχα. Τον παραδεχτηκα ομως για την ψυχραιμια του... το προσγειωσε αναμεσα σε κατι δεντρα χωρις να ακουμπησει πουθενα και σε πλακοστρωτο παρακαλω διπλα σε ενα παγκακι μην θελοντας να το λερωσει στην αμμο ..χαχαχαχα Περα απ την πλακα ηταν ενα μαθημα ποσο μπορει να επηρεαστει ενα σκαφος απο δυσμενεις συνθηκες και ποσα πραγματα πρπει να συνυπολογισεις οταν κανεις ακραιες πτησεις. Μαθημα προς αποφυγη οπως ειπε και sotirist . Εννοειται αυτες οι πτησεις αναγκαιο ειναι να γινονται (εαν και δεν πρεπει) σε ασφαλες για του ς υπολοιπους μερος. Δεν σκεφτεσαι καν να κανεις τετοιο τεστ επανω απο πολη...τουλαχιστον εκει ο μονος που θα εκλαιγε θα ηταν ο Σωτηρης , αντε και καμμια γοπα εαν το ετρωγε στο κεφαλι!! Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο Sotirist δεν ειναι πολυ normal χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Nov 5, 2018 18:42:31 GMT 2
Ρεεεεε....!!!! έχετε ξεφύγει εντελώς....!!! Σωτήρη "έμπλεξες" με το Vako...! θα σε χαλάσει, θα σου μπει η ιδέα να στείλεις το M2Z καμιά 10 χιλ. για να είσαι ευχαριστημένος...! Λοιπόν, μπράβο ...πςςςςςςς..... ...άξιοι...! Mε κατηγορεις αδικα Ηλια...χαχα. Εγω απλα πετουσα εκεινη την ωρα το δικο μου στα 500 μετρα ωσαν λογικος ανθρωπος...η ιδεα και ο χειρισμος δικη του αποφαση...εγω δεν ανοιξα το στομα μου...απλα του Sotirist του ειχε κολησει η ιδεα να το στειλει στην Αιγινα... απλα αυτη τη φορα δεν πετυχε χαχαχαχα. Τον παραδεχτηκα ομως για την ψυχραιμια του... το προσγειωσε αναμεσα σε κατι δεντρα χωρις να ακουμπησει πουθενα και σε πλακοστρωτο παρακαλω διπλα σε ενα παγκακι μην θελοντας να το λερωσει στην αμμο ..χαχαχαχα Περα απ την πλακα ηταν ενα μαθημα ποσο μπορει να επηρεαστει ενα σκαφος απο δυσμενεις συνθηκες και ποσα πραγματα πρπει να συνυπολογισεις οταν κανεις ακραιες πτησεις. Μαθημα προς αποφυγη οπως ειπε και sotirist . Εννοειται αυτες οι πτησεις αναγκαιο ειναι να γινονται (εαν και δεν πρεπει) σε ασφαλες για του ς υπολοιπους μερος. Δεν σκεφτεσαι καν να κανεις τετοιο τεστ επανω απο πολη...τουλαχιστον εκει ο μονος που θα εκλαιγε θα ηταν ο Σωτηρης , αντε και καμμια γοπα εαν το ετρωγε στο κεφαλι!! Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο Sotirist δεν ειναι πολυ normal χαχαχα Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια😬 Ερωτηση: γιατι δεν ειμαι normal? Τι εχω; Θεραπευεται; 🤪
|
|
|
Post by petersea on Nov 5, 2018 19:33:01 GMT 2
Μια χαρά είσαι όλοι κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί 😁 φίλε Σωτήρη είχες αναφέρει κάποτε ότι είδες βίντεο σου σε 4k τηλεόραση και έπαθες πλάκα, αυτό έπαθα και εγώ με δικά μου βίντεο πλέον τραβάω μόνο 4k, επίσης το δικό σου είναι πάρα πολύ καλό το mavic είναι πολύ δυνατό εργαλείο ιδικά το τέλος με το ηλιοβασίλεμα είναι τέλειο!!! 😊
|
|
|
Post by sotirist on Nov 5, 2018 20:20:33 GMT 2
Μια χαρά είσαι όλοι κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί 😁 φίλε Σωτήρη είχες αναφέρει κάποτε ότι είδες βίντεο σου σε 4k τηλεόραση και έπαθες πλάκα, αυτό έπαθα και εγώ με δικά μου βίντεο πλέον τραβάω μόνο 4k, επίσης το δικό σου είναι πάρα πολύ καλό το mavic είναι πολύ δυνατό εργαλείο ιδικά το τέλος με το ηλιοβασίλεμα είναι τέλειο!!! 😊 Φίλε μου καλέ Πέτρο, κάποια χρόνια πριν είχα πάει σε μια αλυσίδα μαγαζιών με είδη δώρων, την Ρεζέρβα εάν θυμάσαι. Εκεί είχα βρει κάτι μικρά ζωάκια με ονόματα και εξηγησεις από που προέρχεται το όνομα, τι χαρακτήρες είναι αντιπροσωπευτικοί με αυτό το όνομα, τι καταφέρνουν καλά και τι όχι κλπ. Για το δικό μου έλεγε λοιπόν, “Σωτήρης σημαίνει πάθος” και παρόλο που δεν το θεωρώ και πολύ προτέρημα αυτό, οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον για τις ενασχολήσεις μου με τα πολυαγαπημένα UAV, ισχύει και με το παραπάνω. Ίσως αυτό να φταίει 🤫 Για τα 4K δεν το συζητώ καθόλου, είναι μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με full HD και οτιδήποτε υποδεέστερο. Το μέγεθος των αρχείων είναι ένα θέμα βέβαια, έχω ήδη 3 δίσκους των 2 TB και 5 του 1 TB και κάθε φορα πρέπει να σβήσω κάτι για να χωρέσουν τα καινούργια, αλλά και εγώ όπως εσυ, μόνον 4Κ πλέον. Seeing is believing που λένε 😀 Το M2Z είναι απίθανο σκάφος, κατα την άποψη μου. Τα μόνο ίσως σημείο που θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι η πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια κάμερά του και εδώ θεωρώ οτι το Anafi υπερτερεί, με διαφορά στήθους όμως. Ειναι και προσωπικές προτιμήσεις παντα 🙄 Σ
|
|
|
Post by petersea on Nov 5, 2018 21:46:35 GMT 2
Μια χαρά είσαι όλοι κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί 😁 φίλε Σωτήρη είχες αναφέρει κάποτε ότι είδες βίντεο σου σε 4k τηλεόραση και έπαθες πλάκα, αυτό έπαθα και εγώ με δικά μου βίντεο πλέον τραβάω μόνο 4k, επίσης το δικό σου είναι πάρα πολύ καλό το mavic είναι πολύ δυνατό εργαλείο ιδικά το τέλος με το ηλιοβασίλεμα είναι τέλειο!!! 😊 Φίλε μου καλέ Πέτρο, κάποια χρόνια πριν είχα πάει σε μια αλυσίδα μαγαζιών με είδη δώρων, την Ρεζέρβα εάν θυμάσαι. Εκεί είχα βρει κάτι μικρά ζωάκια με ονόματα και εξηγησεις από που προέρχεται το όνομα, τι χαρακτήρες είναι αντιπροσωπευτικοί με αυτό το όνομα, τι καταφέρνουν καλά και τι όχι κλπ. Για το δικό μου έλεγε λοιπόν, “Σωτήρης σημαίνει πάθος” και παρόλο που δεν το θεωρώ και πολύ προτέρημα αυτό, οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον για τις ενασχολήσεις μου με τα πολυαγαπημένα UAV, ισχύει και με το παραπάνω. Ίσως αυτό να φταίει 🤫 Για τα 4K δεν το συζητώ καθόλου, είναι μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με full HD και οτιδήποτε υποδεέστερο. Το μέγεθος των αρχείων είναι ένα θέμα βέβαια, έχω ήδη 3 δίσκους των 2 TB και 5 του 1 TB και κάθε φορα πρέπει να σβήσω κάτι για να χωρέσουν τα καινούργια, αλλά και εγώ όπως εσυ, μόνον 4Κ πλέον. Seeing is believing που λένε 😀 Το M2Z είναι απίθανο σκάφος, κατα την άποψη μου. Τα μόνο ίσως σημείο που θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι η πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια κάμερά του και εδώ θεωρώ οτι το Anafi υπερτερεί, με διαφορά στήθους όμως. Ειναι και προσωπικές προτιμήσεις παντα 🙄 Σ Εύχομαι ειλικρινά πάντα να απολαμβάνεις το πάθος σου, που είναι όλα αυτά τα τέρατα; 😂😂😂 καθόμουν και κοιτούσα τα βίντεο σου, για εμένα και χωρίς να έχω τις γνώσεις σας μια μικρή διαφορά στο βίντεο με τα δικά μου μάτια υπέρ του Anafi υπάρχει αλλά το mavic είναι συνολικά καλύτερο πακέτο νομίζω 😁😊
|
|
|
Post by sotirist on Nov 6, 2018 7:38:43 GMT 2
Φίλε μου καλέ Πέτρο, κάποια χρόνια πριν είχα πάει σε μια αλυσίδα μαγαζιών με είδη δώρων, την Ρεζέρβα εάν θυμάσαι. Εκεί είχα βρει κάτι μικρά ζωάκια με ονόματα και εξηγησεις από που προέρχεται το όνομα, τι χαρακτήρες είναι αντιπροσωπευτικοί με αυτό το όνομα, τι καταφέρνουν καλά και τι όχι κλπ. Για το δικό μου έλεγε λοιπόν, “Σωτήρης σημαίνει πάθος” και παρόλο που δεν το θεωρώ και πολύ προτέρημα αυτό, οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον για τις ενασχολήσεις μου με τα πολυαγαπημένα UAV, ισχύει και με το παραπάνω. Ίσως αυτό να φταίει 🤫 Για τα 4K δεν το συζητώ καθόλου, είναι μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με full HD και οτιδήποτε υποδεέστερο. Το μέγεθος των αρχείων είναι ένα θέμα βέβαια, έχω ήδη 3 δίσκους των 2 TB και 5 του 1 TB και κάθε φορα πρέπει να σβήσω κάτι για να χωρέσουν τα καινούργια, αλλά και εγώ όπως εσυ, μόνον 4Κ πλέον. Seeing is believing που λένε 😀 Το M2Z είναι απίθανο σκάφος, κατα την άποψη μου. Τα μόνο ίσως σημείο που θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι η πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια κάμερά του και εδώ θεωρώ οτι το Anafi υπερτερεί, με διαφορά στήθους όμως. Ειναι και προσωπικές προτιμήσεις παντα 🙄 Σ Εύχομαι ειλικρινά πάντα να απολαμβάνεις το πάθος σου, που είναι όλα αυτά τα τέρατα; 😂😂😂 καθόμουν και κοιτούσα τα βίντεο σου, για εμένα και χωρίς να έχω τις γνώσεις σας μια μικρή διαφορά στο βίντεο με τα δικά μου μάτια υπέρ του Anafi υπάρχει αλλά το mavic είναι συνολικά καλύτερο πακέτο νομίζω 😁😊 Καλημεραααα, Πετρο μαλλον τα μάτια σου και η κρίση σου, είναι αρκετά έως πολύ έμπειρα, θα έλεγα🙂 Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι λεπτομέρειες, η ευκρίνεια, η σταθερότητα, το συνολικό πακέτο που είπες, κλίνει υπέρ του mavic. Ειδικά σε 4Κ οθόνη, όπου φαίνονται όλα, σωστά και στραβά. Εκεί, κάτι κραδασμοί, cropped frames, flickering βγάζουν μάτι.. Αλλα η πληρότητα των χρωμάτων και το uplifting της κάμερας του Anafi, εξακολουθεί να με ελκύει συχνά πυκνά... Καλη δουλεια Σ
|
|
|
Post by sotirist on Nov 6, 2018 7:39:09 GMT 2
Φίλε μου καλέ Πέτρο, κάποια χρόνια πριν είχα πάει σε μια αλυσίδα μαγαζιών με είδη δώρων, την Ρεζέρβα εάν θυμάσαι. Εκεί είχα βρει κάτι μικρά ζωάκια με ονόματα και εξηγησεις από που προέρχεται το όνομα, τι χαρακτήρες είναι αντιπροσωπευτικοί με αυτό το όνομα, τι καταφέρνουν καλά και τι όχι κλπ. Για το δικό μου έλεγε λοιπόν, “Σωτήρης σημαίνει πάθος” και παρόλο που δεν το θεωρώ και πολύ προτέρημα αυτό, οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον για τις ενασχολήσεις μου με τα πολυαγαπημένα UAV, ισχύει και με το παραπάνω. Ίσως αυτό να φταίει 🤫 Για τα 4K δεν το συζητώ καθόλου, είναι μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με full HD και οτιδήποτε υποδεέστερο. Το μέγεθος των αρχείων είναι ένα θέμα βέβαια, έχω ήδη 3 δίσκους των 2 TB και 5 του 1 TB και κάθε φορα πρέπει να σβήσω κάτι για να χωρέσουν τα καινούργια, αλλά και εγώ όπως εσυ, μόνον 4Κ πλέον. Seeing is believing που λένε 😀 Το M2Z είναι απίθανο σκάφος, κατα την άποψη μου. Τα μόνο ίσως σημείο που θεωρώ ότι μπορεί να βελτιωθεί είναι η πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια κάμερά του και εδώ θεωρώ οτι το Anafi υπερτερεί, με διαφορά στήθους όμως. Ειναι και προσωπικές προτιμήσεις παντα 🙄 Σ Εύχομαι ειλικρινά πάντα να απολαμβάνεις το πάθος σου, που είναι όλα αυτά τα τέρατα; 😂😂😂 καθόμουν και κοιτούσα τα βίντεο σου, για εμένα και χωρίς να έχω τις γνώσεις σας μια μικρή διαφορά στο βίντεο με τα δικά μου μάτια υπέρ του Anafi υπάρχει αλλά το mavic είναι συνολικά καλύτερο πακέτο νομίζω 😁😊 ΥΓ. Έχω και για άλλες μου δραστηριότητες πάθος, όχι μόνο για drones 😜
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on Nov 14, 2018 20:05:02 GMT 2
...just arrived..!!
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on Nov 14, 2018 20:11:54 GMT 2
Και μία βοήθεια...όταν πάω να κάνω update το firmware μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα (δοκίμασα να το κλείσω και να το ανοίξω, πάλι τα ίδια....έκανα απεγκατάσταση του dji go4 και το εγκατέστησα ξανά και πάλι το ίδιο...) Κατά τα άλλα, μία πολύ σύντομη νυχτερινή βολτα πάνω από το σπίτι και σε ακτίνα 50μέτρων, απλά είναι αλλού (σε σχέση πάντα με το spark)
|
|
|
Post by engelo on Nov 14, 2018 20:35:55 GMT 2
Καλές προσγειώσεις...
Firmware μόνο με το Assistant 2
Κατέβασε στο mac το πρόγραμμα και κάνε upfdate !!!
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on Nov 14, 2018 21:26:43 GMT 2
Καλές προσγειώσεις... Firmware μόνο με το Assistant 2 Κατέβασε στο mac το πρόγραμμα και κάνε upfdate !!! Ήδη το κατεβάζω, σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
manos
New Member
|
Post by manos on Nov 15, 2018 20:42:26 GMT 2
Πρώτη δοκιμαστική πτήση σήμερα, αργά το απόγευμα
|
|
|
Post by sotirist on Nov 15, 2018 20:46:30 GMT 2
Καλές προσγειώσεις... Firmware μόνο με το Assistant 2 Firmware μόνο με Assistant 2, όταν είσαι σε Android 😉
|
|
|
Post by sotirist on Nov 15, 2018 20:48:47 GMT 2
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλές πτήσεις και προσγειώσεις φιλε Μάνο 👍 Καλωσηλθες στην παρέα μας! Σ
|
|
|
Post by trikalos on Nov 16, 2018 17:40:23 GMT 2
Ήρθε και το δικό μου παιδιά, Μavic 2 pro
|
|
|
Post by Frontier on Nov 16, 2018 17:48:30 GMT 2
Με γεια και καλές πτήσεις σε όλους σας.
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 16, 2018 21:29:36 GMT 2
Καλες πτησεις και ακομα καλυτερες προσγειωσεις.
|
|