|
Post by Vako on Sept 25, 2018 13:23:40 GMT 2
Ε βεβαια θα ξεφτιλισει την τιμη μεσω των μεταπωλητων της (ηδη το εκανε) θα περασει η "κακια" παρτιδα και κανεις δεν θα θυμαται τιποτα σε λιγο καιρο, περαν των αγοραστων που την εμπιστευτηκαν. Θα συνεχισει να πουλαει οπως πριν φτειαχνοντας τα πρωτα μικρα η μεγαλα προβληματα με την μικροτερη ζημια οικονομικα. Και μετα μπορει και να βγαλει και ενα mavic 2,5 η platinum το οποιο πιθανον να μαμαει. Συμφωνω με sotirist επεμεινε μεχρι να τπυς ζαλισεις τα ουμπαλα, εστω για μια εκπτωση . Δεν μπορεις να κανεις πολλα.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 27, 2018 21:01:57 GMT 2
Καλησπερα μας,
Η DJI από ότι φαίνεται ανακοίνωσε ψιλοεπισημα ότι ΔΕΝ αξιοποιεί όλη την επιφάνεια του αισθητήρα των 20 MPixel του mavic 2 Pro, λόγω .....πολυπλοκότητας στην κατασκευή.
Ολα ξεκίνησαν πριν 2-3 εβδομάδες με αυτό το πολύ προσεγμένο και τεκμηριωμένο βίντεο
Η DJI με λίγα λόγια λέει ότι είτε θα πάρουμε λιγωτερα pixels (4k) χωρίς απώλεια αλλά με τίμημα μικρή γωνία field of view, είτε θα πάρουμε πιο πολλα (5.5k) αλλά με αισχρό downsampling στα 4K λόγω αδυναμίας του Ambarella SOC που επέλεξε.
Και στις δυο περιπτώσεις το βίντεο βγαίνει με προβλήματα...
Ωεοοοο
|
|
|
Post by Frontier on Sept 27, 2018 21:42:49 GMT 2
Εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο, εξηγεί τις περίεργες επιλογές της dji για την Pro έκδοση.
Εξακολουθώ να το θεωρώ υπερτιμημένο και πιεσμένο να βγει γρήγορα στην αγορά προϊόν.
|
|
|
Post by captnemo on Oct 1, 2018 17:06:17 GMT 2
DJI Mavic 2 Zoom Camera VS Mavic 2 PRO - Part 1 of 2
DJI Mavic 2 Zoom Camera VS Parrot Anafi Part 2 of 2
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Oct 2, 2018 7:46:09 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Αναφορικά με το πρόβλημα που έχω με τα πίσω πόδια που βρίσκουν στο αεροσκάφος κατά το κλείσιμο και άνοιγμα, σας ενημερώνω ότι μετά από εκτενή επικοινωνία με το επίσημο support της Dji η οριστική απάντηση που πήρα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα που έχει το καινούριο Mavic 2 Zoom και όταν ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με γείωσαν κανονικά και μου απάντησαν να απευθυνθώ στον προμηθευτή απ όπου το πήρα. Ο προμηθευτής λέει ότι δεν υπάρχει θέμα εφόσον η εταιρία απάντησε αναλόγως και όπως καταλαβαίνετε λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημά μου. Τα λεφτά να παίρνουν και στ αρ....α τους εν ολίγοις... Θα ξαναδούν ευρώ του Αγίου ανήμερα και από μένα αλλά και από πολλούς άλλους που έχω μιλήσει!
|
|
|
Post by Vako on Oct 2, 2018 9:09:01 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Αναφορικά με το πρόβλημα που έχω με τα πίσω πόδια που βρίσκουν στο αεροσκάφος κατά το κλείσιμο και άνοιγμα, σας ενημερώνω ότι μετά από εκτενή επικοινωνία με το επίσημο support της Dji η οριστική απάντηση που πήρα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα που έχει το καινούριο Mavic 2 Zoom και όταν ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με γείωσαν κανονικά και μου απάντησαν να απευθυνθώ στον προμηθευτή απ όπου το πήρα. Ο προμηθευτής λέει ότι δεν υπάρχει θέμα εφόσον η εταιρία απάντησε αναλόγως και όπως καταλαβαίνετε λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημά μου. Τα λεφτά να παίρνουν και στ αρ....α τους εν ολίγοις... Θα ξαναδούν ευρώ του Αγίου ανήμερα και από μένα αλλά και από πολλούς άλλους που έχω μιλήσει! Συμφωνω μαζι σου αλλα πιστεψε με και νομιζω οτι το γνωριζεις και εσυ η dji ειναι μια εταιρεια ομλογουμενως με πολυ καλα προιοντα,αλλα πληρως ελενχομενα δυστυχως, με φανατικο κοινο, που και σκατα με το logo της να βγαλει θα τρεξουν ολοι να τα παρουν. Δεν σκεφτονται ολοι σαν εσενα η καποιυς ακομα και αυτο συμβαινει σε ολους τους τομεις..ειναι καποιες εταιρειες που σαν μπροσταρηδες οδηγουν ολο το πιστο κοπαδι , οπου θελουν. Εχω dji αλλα οσο αστειο η οξιμωρο και αν ακουγεται δεν συμπαθω καθολου την dji , αλλα δεν μπορω να παραβλεψω τν ποιοτητα και την τεχνολογια που εφαρμοζει στα σκαφη της. Οι λυσεις μου απεναντι σε αυτην? Δεν παιρνω γενικοτερα προιοντα που μολις κυκλοφορησαν εαν δεν εχω αποψη χρηστων και δευτερον δεν ακολουθω οσο μπορω το πρωτοκολο των αναβαθμισεων οπως μου το επιβαλει η dji ...Οσο αυτο ειναι δυνατον φυσικα. Και τριτον γλυκοκοιταω παλι την Hubsan για παραδειγμα χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 2, 2018 20:18:19 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Αναφορικά με το πρόβλημα που έχω με τα πίσω πόδια που βρίσκουν στο αεροσκάφος κατά το κλείσιμο και άνοιγμα, σας ενημερώνω ότι μετά από εκτενή επικοινωνία με το επίσημο support της Dji η οριστική απάντηση που πήρα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα που έχει το καινούριο Mavic 2 Zoom και όταν ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με γείωσαν κανονικά και μου απάντησαν να απευθυνθώ στον προμηθευτή απ όπου το πήρα. Ο προμηθευτής λέει ότι δεν υπάρχει θέμα εφόσον η εταιρία απάντησε αναλόγως και όπως καταλαβαίνετε λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημά μου. Τα λεφτά να παίρνουν και στ αρ....α τους εν ολίγοις... Θα ξαναδούν ευρώ του Αγίου ανήμερα και από μένα αλλά και από πολλούς άλλους που έχω μιλήσει! DJI Care refresh αγόρασες/ ενεργοποιησες? Ισως, αν το εχεις, να πετύχεις κάτι καλύτερο από την πλήρη, αναμενόμενη, άρνηση.
|
|
|
Post by brouzos on Oct 2, 2018 23:21:37 GMT 2
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Oct 4, 2018 7:45:52 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Αναφορικά με το πρόβλημα που έχω με τα πίσω πόδια που βρίσκουν στο αεροσκάφος κατά το κλείσιμο και άνοιγμα, σας ενημερώνω ότι μετά από εκτενή επικοινωνία με το επίσημο support της Dji η οριστική απάντηση που πήρα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα που έχει το καινούριο Mavic 2 Zoom και όταν ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με γείωσαν κανονικά και μου απάντησαν να απευθυνθώ στον προμηθευτή απ όπου το πήρα. Ο προμηθευτής λέει ότι δεν υπάρχει θέμα εφόσον η εταιρία απάντησε αναλόγως και όπως καταλαβαίνετε λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημά μου. Τα λεφτά να παίρνουν και στ αρ....α τους εν ολίγοις... Θα ξαναδούν ευρώ του Αγίου ανήμερα και από μένα αλλά και από πολλούς άλλους που έχω μιλήσει! DJI Care refresh αγόρασες/ ενεργοποιησες? Ισως, αν το εχεις, να πετύχεις κάτι καλύτερο από την πλήρη, αναμενόμενη, άρνηση. Σιγά μην τους δώσω κι άλλα λεφτά. Ούτως ή άλλως δεν το θεωρούν πρόβλημα απ ότι λένε.Να χάσω κι άλλα 150 ευρώ? Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι... Επίσης βλέπω ότι καθυστερούν πολύ να φέρουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το Mavic 2 Pro... Μάλλον λόγω των προβλημάτων με την κάμερα...
|
|
|
Post by sotirist on Oct 10, 2018 20:10:21 GMT 2
DJI Care refresh αγόρασες/ ενεργοποιησες? Ισως, αν το εχεις, να πετύχεις κάτι καλύτερο από την πλήρη, αναμενόμενη, άρνηση. Σιγά μην τους δώσω κι άλλα λεφτά. Ούτως ή άλλως δεν το θεωρούν πρόβλημα απ ότι λένε.Να χάσω κι άλλα 150 ευρώ? Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι... Επίσης βλέπω ότι καθυστερούν πολύ να φέρουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το Mavic 2 Pro... Μάλλον λόγω των προβλημάτων με την κάμερα... Η έλλειψη διαθεσιμότητας στου M2P δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Μόνον η Dji έχει παντα στοκ στις 2-5 εργάσιμες. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε...
|
|
|
Post by Frontier on Oct 12, 2018 8:22:03 GMT 2
Νέα έκδοση firmware για τα Mavic 2 Pro/Zoom.
Overview
Date: 2018.10.11 Aircraft Firmware: v01.00.01.00 DJI GO 4 App iOS: v4.3.3 DJI GO 4 App Android: v4.3.2
What’s New?
Added ability to make a selection and adjust the flight speed and duration for Hyperlapse (requires DJI GO 4 v4.3.2 or higher). Added ability to delete Hyperlapse and Panorama RAW footage in Playback (requires DJI GO 4 v4.3.2 or higher). Added ability to enable and disable Vision Systems by using remote controller’s C1 and C2 buttons (requires DJI GO 4 v4.3.2 or higher). Enabled Lateral Vision Systems for QuickShots sub-modes of Circle, Helix, and Boomerang. Refer to the Mavic 2 User Manual for more details about the requirements for obstacle sensing. Optimized ActiveTrack 2.0. Improved photo quality for Panorama. Improved aircraft flight stability.
Notes
Restart the aircraft and remote controller after upgrade is complete. Please note that firmware update may reset various Main Controller Settings, such as the RTH Altitude and Maximum Flight Distance, to factory defaults. Before the update, take note of your preferred DJI GO 4 settings, and readjust them after the update to suit your preference. If the firmware upgrade fails, restart aircraft, remote controller and DJI GO 4 or DJI Assistant 2 for Mavic, and retry.
|
|
|
Post by nmamag on Oct 14, 2018 20:05:41 GMT 2
να ρωτησω κατι που πιθανα εχει απαντηθεί ποολες φορες
Πως συντηρούνται οι μπαταριες αφου εχουν πλήρως φορτιστεί και δεν χρησιμοποιούνται για καποιο χρονικο διάστημα
Πρεπει να κανω κατι ? η τις αφηνω απλα να αποφορτιστουν μονες τους μεχρι το 60% οπου μπαινουν αυτόματα σε sleeping mode
|
|
|
Post by sotirist on Oct 14, 2018 20:39:08 GMT 2
να ρωτησω κατι που πιθανα εχει απαντηθεί ποολες φορες Πως συντηρούνται οι μπαταριες αφου εχουν πλήρως φορτιστεί και δεν χρησιμοποιούνται για καποιο χρονικο διάστημα Πρεπει να κανω κατι ? η τις αφηνω απλα να αποφορτιστουν μονες τους μεχρι το 60% οπου μπαινουν αυτόματα σε sleeping mode Ανάλογα και με την επιλογή που εχεις εισάγει στην εφαρμογή (μετά από πόσες μέρες να αποφορτιστουν), τις αφήνεις απλώς και κατεβαίνουν αυτόματα στο 55-60%. Εάν τις αφήσεις ακόμη παραπάνω πέφτουν σε hibernation και θέλουν φόρτιση για να ξυπνήσουν. Απλως μην πατάς το κουμπί επάνω στις μπαταριες γιατί ανανεώνει τον χρόνο αποφόρτισης. Ολα αυτόματα.
|
|
|
Post by nmamag on Oct 14, 2018 20:59:28 GMT 2
Υπαρχει στην εφαρμογή επιλογή για χρονο αποφόρτισης που επιλεγω η αφηνω τα default
|
|
|
Post by sotirist on Oct 14, 2018 21:10:07 GMT 2
Υπαρχει στην εφαρμογή επιλογή για χρονο αποφόρτισης που επιλεγω η αφηνω τα default Υπάρχει η επιλογή στο υπομενου των μπαταριών, άστο στο default. Νομίζω είναι στις 8 ημέρες. Σε iOS 12.01 και DJI GO 4 4.3.3 αυτά.
|
|
|
Post by nmamag on Oct 14, 2018 21:28:25 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Παντως το gimbal του zoom γρατζουνιέται πολύ ευκολα με το βγαλε-βαλε το προστατευτικο καθως επισης και τα ποδαρακια βρισκουν στο σωμα όταν κλεινουν Στο platinum που ειχα δεν ειχε τέτοια θεματα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 12:28:46 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Παντως το gimbal του zoom γρατζουνιέται πολύ ευκολα με το βγαλε-βαλε το προστατευτικο καθως επισης και τα ποδαρακια βρισκουν στο σωμα όταν κλεινουν Στο platinum που ειχα δεν ειχε τέτοια θεματα Τόσο το θέμα των πίσω ποδιών όσο και του προστατευτικού του gimbal έχουν αναφερθεί από πολλούς (όχι όλους) χρήστες, είναι θέμα παρτίδας δυστυχώς.
Σ
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 12:41:57 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Παντως το gimbal του zoom γρατζουνιέται πολύ ευκολα με το βγαλε-βαλε το προστατευτικο καθως επισης και τα ποδαρακια βρισκουν στο σωμα όταν κλεινουν Στο platinum που ειχα δεν ειχε τέτοια θεματα Τόσο το θέμα των πίσω ποδιών όσο και του προστατευτικού του gimbal έχουν αναφερθεί από πολλούς (όχι όλους) χρήστες, είναι θέμα παρτίδας δυστυχώς.
Σ
Εσυ φιλε sotirist τυχαινει παντα να εισαι στους "οχι ολους" θελω να μαθω απο που ψωνιζεις και τι μεσον εχεις!!! Διαφανεια τωρα!!! Χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 19:46:23 GMT 2
Τόσο το θέμα των πίσω ποδιών όσο και του προστατευτικού του gimbal έχουν αναφερθεί από πολλούς (όχι όλους) χρήστες, είναι θέμα παρτίδας δυστυχώς.
Σ
Εσυ φιλε sotirist τυχαινει παντα να εισαι στους "οχι ολους" θελω να μαθω απο που ψωνιζεις και τι μεσον εχεις!!! Διαφανεια τωρα!!! Χαχαχα Όπως είπες φιλε vako, τυχαίνει... Δεν έχω κανένα μέσον και το συγκεκριμενο το αγορασα απο το store της DJI απευθείας. Προφανώς στάθηκα τυχερός και ψώνισα από ... σβέρκο που λένε 🤓 ΥΓ Στο δικο σου, βρίσκουν τα ποδαρια? 😎😎😎
|
|
|
Post by Vako on Oct 15, 2018 20:03:39 GMT 2
Εσυ φιλε sotirist τυχαινει παντα να εισαι στους "οχι ολους" θελω να μαθω απο που ψωνιζεις και τι μεσον εχεις!!! Διαφανεια τωρα!!! Χαχαχα Όπως είπες φιλε vako, τυχαίνει... Δεν έχω κανένα μέσον και το συγκεκριμενο το αγορασα απο το store της DJI απευθείας. Προφανώς στάθηκα τυχερός και ψώνισα από ... σβέρκο που λένε 🤓 ΥΓ Στο δικο σου, βρίσκουν τα ποδαρια? 😎😎😎 F φιλε οχι δεν βρισκει τιποτα λιμαρισα βεβαια αρκετα τα πλαστικα, αλλα δεν βρισκει πια!!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 20:14:39 GMT 2
Όπως είπες φιλε vako, τυχαίνει... Δεν έχω κανένα μέσον και το συγκεκριμενο το αγορασα απο το store της DJI απευθείας. Προφανώς στάθηκα τυχερός και ψώνισα από ... σβέρκο που λένε 🤓 ΥΓ Στο δικο σου, βρίσκουν τα ποδαρια? 😎😎😎 F φιλε οχι δεν βρισκει τιποτα λιμαρισα βεβαια αρκετα τα πλαστικα, αλλα δεν βρισκει πια!! Άσε τα ψόφια...χα χα Εάν λιμάρεις κάποια μόντα ετοιμάζεις... 👀👀👀
|
|
|
Post by sotirist on Oct 21, 2018 19:38:53 GMT 2
Οπως τα ειχα πει και στις πρωτες εντυπωσεις μου, το occusync 2 στο Mavic 2 τα σπαει. 13.200 μετρα με επιστροφη και μπαταρια στο 30%. Attachments:
|
|
|
Post by Vako on Oct 21, 2018 19:56:42 GMT 2
Οπως τα ειχα πει και στις πρωτες εντυπωσεις μου, το occusync 2 στο Mavic 2 τα σπαει. 13.200 μετρα με επιστροφη και μπαταρια στο 30%. NΝα επιβεβαιωσω οτι το καταπληκτικο ειναι , οχι το 13200 μετρα , πραγμα που ανετα το κανει και το mavic 1 ,αλλα το αποθεμα μπαταριας που γυρισε, οταν στην ιδια αποσταση το mavic 1 θα γυριζε με 14%!!! Ειναι μεγαλη διαφορα Αρη!!!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 21, 2018 20:23:13 GMT 2
Οπως τα ειχα πει και στις πρωτες εντυπωσεις μου, το occusync 2 στο Mavic 2 τα σπαει. 13.200 μετρα με επιστροφη και μπαταρια στο 30%. NΝα επιβεβαιωσω οτι το καταπληκτικο ειναι , οχι το 13200 μετρα , πραγμα που ανετα το κανει και το mavic 1 ,αλλα το αποθεμα μπαταριας που γυρισε, οταν στην ιδια αποσταση το mavic 1 θα γυριζε με 14%!!! Ειναι μεγαλη διαφορα Αρη!!! Δια του λογου το αληθες 😀 Attachments:
|
|
|
Post by katsito on Oct 23, 2018 21:55:43 GMT 2
Πριν μερικές κατέβασα το καινούργιο firmware για το Mavic 2 Zoom και διαπίστωσα ότι το εικονίδιο κατάστασης αποφυγής εμποδίων (Obstacle Avoidance Status) που βλέπουμε στο επάνω μέρος της εφαρμογής DJI 4 Go έχει χρώμα κόκκινο. Δηλαδή οι σένσορες είναι απενεργοποιημένοι. Αυτό φαίνεται όταν το σκάφος είναι προσγειωμένο. Πριν την αναβάθμιση αυτή, δηλαδή με το παλιό firmware οι ενδείξεις στο εικονίδιο είχαν χρώμα πράσινο. Βέβαια όταν απογειώσω το σκάφος τότε οι σένσορες ενεργοποιούνται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το λάθος του νέου firmware;
|
|
|
Post by thomas on Oct 24, 2018 0:21:29 GMT 2
Οπως τα ειχα πει και στις πρωτες εντυπωσεις μου, το occusync 2 στο Mavic 2 τα σπαει. 13.200 μετρα με επιστροφη και μπαταρια στο 30%. το occusync 2 ειναι πολυ μπροστα σε άλλο επιπεδο....οι παρεμβολες μειωνονται αρκετα κ σου δινει την αισθηση οτι το πτηνο κανει τα παντα για να κρατησει καθαρη την εικονα...!!Το προσεξα και εγω στο δικο μου Σωτήρη μετα την αναβαθμιση σε occusync 2!
|
|
|
Post by thomas on Oct 24, 2018 0:23:35 GMT 2
Πριν μερικές κατέβασα το καινούργιο firmware για το Mavic 2 Zoom και διαπίστωσα ότι το εικονίδιο κατάστασης αποφυγής εμποδίων (Obstacle Avoidance Status) που βλέπουμε στο επάνω μέρος της εφαρμογής DJI 4 Go έχει χρώμα κόκκινο. Δηλαδή οι σένσορες είναι απενεργοποιημένοι. Αυτό φαίνεται όταν το σκάφος είναι προσγειωμένο. Πριν την αναβάθμιση αυτή, δηλαδή με το παλιό firmware οι ενδείξεις στο εικονίδιο είχαν χρώμα πράσινο. Βέβαια όταν απογειώσω το σκάφος τότε οι σένσορες ενεργοποιούνται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το λάθος του νέου firmware; Λογικα το κανει για οικονομια στην μπαταρια να φανταστω....λειτουργικα εφοσον δεν πεταει δεν χρειαζονται οι αισθητηρες!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 24, 2018 13:02:29 GMT 2
Πριν μερικές κατέβασα το καινούργιο firmware για το Mavic 2 Zoom και διαπίστωσα ότι το εικονίδιο κατάστασης αποφυγής εμποδίων (Obstacle Avoidance Status) που βλέπουμε στο επάνω μέρος της εφαρμογής DJI 4 Go έχει χρώμα κόκκινο. Δηλαδή οι σένσορες είναι απενεργοποιημένοι. Αυτό φαίνεται όταν το σκάφος είναι προσγειωμένο. Πριν την αναβάθμιση αυτή, δηλαδή με το παλιό firmware οι ενδείξεις στο εικονίδιο είχαν χρώμα πράσινο. Βέβαια όταν απογειώσω το σκάφος τότε οι σένσορες ενεργοποιούνται κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το λάθος του νέου firmware; @ katsito : Το πρόβλημα είναι γνωστό, παρουσιάζεται μετά την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware (v 01.00.0100) και μόνον σε Android συσκευές.
Η DJI λέει ότι ΔΕΝ επηρεάζει τις πτητικές λειτουργίες και ότι συμβαίνει γιατί όταν είναι προσγειωμένο ακόμη, οι κάτω αισθητήρες αντιλαμβάνονται κάποιο εμπόδιο (το έδαφος), πράγμα το οποίο λύνεται μόλις απογειωθεί. Λογικό βέβαια να αναρωτιέται κανείς γιατί σε iOS συσκευές όλα δουλεύουν κανονικά....
Κάποιοι χρήστες παραπονιούνται ότι αυτό συμβαίνει και κατά την προσγείωση, όπου τους βγάζει ένα λάθος (Temporary Error obstacle avoidance). Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να κάνουν υποβάθμιση στην προηγούμενη έκδοση firmware.
Υπάρχουν πληροφορίες για διόρθωση στην επόμενη έκδοση
Εχεις παρατηρήσει κάποιες άλλες δυσλειτουργίες κατα την πτήση?
|
|
|
Post by sotirist on Oct 28, 2018 16:14:22 GMT 2
Αποσπασμα απο το flight log του Mavic 2 Zoom απο σημερινη πτηση. Ανεμος ανατολικος στα 4-5 μποφωρ, εκκινηση μπαταριας απο 98%. Σκοπος ο ελεγχος αυτονομιας σε απλη πτηση, gps mode με βιντεοσκοπηση. Βαρεθηκα να πεταω, που λεει ο λογος χα χα Ισως την τσιτωσα την μπαταρια αλλα ηταν στο 1 μ τα τελευταια 2 λεπτα😉 Σ Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Nov 3, 2018 19:14:33 GMT 2
Νεα πτηση με το M2Z σημερα το απογευμα, παρεα με το φιλο vako. Μας εφυγε η ψυχη για να πατησουμε στερια, λογω 4-5 μποφωρ στην επιστροφη, αλλα τελικα ολα καλα😀 Attachments:
|
|