|
Post by sotirist on Nov 16, 2018 21:40:17 GMT 2
Ήρθε και το δικό μου παιδιά, Μavic 2 pro Καλώς τον, καλές πτήσεις, καλώς ήλθατε στην παρέα μας!
|
|
|
Post by trikalos on Nov 17, 2018 13:56:46 GMT 2
ευχαριστω παιδια
|
|
|
Post by Frontier on Nov 22, 2018 14:41:56 GMT 2
Firmware update για το Mavic 2 Pro/Zoom: dl.djicdn.com/downloads/Mavic_2/20181122/Mavic_2_Pro_Zoom_Release_Notes_en.pdfΚυριότερη αλλαγή η υποστήριξη Precision Landing. Shutter speed increased up to two seconds for Hyperlapse Circle and Course Lock (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Added Task Library to Hyperlapse Waypoint (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Added Precision Landing. Enabled Lateral Vision Systems for Point of Interest 2.0 (see Mavic 2 Pro/Zoom User Manual for more details about obstacle sensing requirements). Added voice alert for ActiveTrack 2.0 when the subject is lost (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later for iOS. Android version is coming soon). Added on-screen display when shooting in Hyperlapse and Panorama (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Optimized the Vision Systems status display in DJI GO 4 (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later).
|
|
|
Post by sotirist on Nov 22, 2018 21:56:21 GMT 2
Firmware update για το Mavic 2 Pro/Zoom: dl.djicdn.com/downloads/Mavic_2/20181122/Mavic_2_Pro_Zoom_Release_Notes_en.pdfΚυριότερη αλλαγή η υποστήριξη Precision Landing. Shutter speed increased up to two seconds for Hyperlapse Circle and Course Lock (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Added Task Library to Hyperlapse Waypoint (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Added Precision Landing. Enabled Lateral Vision Systems for Point of Interest 2.0 (see Mavic 2 Pro/Zoom User Manual for more details about obstacle sensing requirements). Added voice alert for ActiveTrack 2.0 when the subject is lost (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later for iOS. Android version is coming soon). Added on-screen display when shooting in Hyperlapse and Panorama (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later). Optimized the Vision Systems status display in DJI GO 4 (requires DJI GO 4 v4.3.4 or later).
Σωστός. Επιπλέον, επιτέλους δουλευει το POI 2 κάπως ικανοποιητικά... Αλλα τρως στη μάπα, όλο το ..... νεο μηχανισμό geofencing από ότι καταλαβα και σε επίπεδο firmware, γιατί στο app έχει έρθει ήδη, νομίζω από την 4.3.3 (ios).
|
|
|
Post by sotirist on Dec 2, 2018 20:12:46 GMT 2
Σωστός. Επιπλέον, επιτέλους δουλευει το POI 2 κάπως ικανοποιητικά... Αλλα τρως στη μάπα, όλο το ..... νεο μηχανισμό geofencing από ότι καταλαβα και σε επίπεδο firmware, γιατί στο app έχει έρθει ήδη, νομίζω από την 4.3.3 (ios). Το precision landing εργάζεται ικανοποιητικά αλλά μόνον σε RTH στο τελευταίο firmware. Επίσης δεν υπάρχει check box για την ενεργοποίηση. Τέλος, πρέπει να περάσουν και όλες όλες οι μπαταριες από firmware update, μια μια στο αεροσκάφος (inconsistent firmware found).
|
|
|
Post by engelo on Dec 15, 2018 8:56:07 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Dec 15, 2018 14:05:40 GMT 2
Χα χα σαν νταλικα ειναι χαχα
|
|
|
Post by sotirist on Dec 15, 2018 18:11:52 GMT 2
Για μένα είναι αυτή, στον vako δεν ταιριάζει 🙂🙂🙂
|
|
|
Post by engelo on Dec 15, 2018 20:06:46 GMT 2
Ναι το ξέρω.... για τα δικά μας είναι. χε χε χε
|
|
|
Post by Vako on Dec 15, 2018 20:13:05 GMT 2
Ναι το ξέρω.... για τα δικά μας είναι. χε χε χε Καλα το καταλαβα ...ειδα το air αγγελια... ψαχνεις μπαταριες...mavic2 πηρες ημουν σιγουρος οτι θα το κανεις οσο και αν εριχνες λασπη με το zino χαχαχα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ DJI ...και ολοι κρυφογελασαμε οταν το ειπες χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Dec 15, 2018 21:37:53 GMT 2
...Φήμες
|
|
|
Post by Frontier on Dec 17, 2018 10:29:19 GMT 2
Ναι το ξέρω.... για τα δικά μας είναι. χε χε χε Καλα το καταλαβα ...ειδα το air αγγελια... ψαχνεις μπαταριες...mavic2 πηρες ημουν σιγουρος οτι θα το κανεις οσο και αν εριχνες λασπη με το zino χαχαχα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ DJI ...και ολοι κρυφογελασαμε οταν το ειπες χαχαχα Σιγά μη δεν έπαιρνε dji, αφού είναι fanboy της και τον "σέρνει" από την μύτη engelo: Με γεια το Mavic 2 Pro, καλές πτήσεις.
|
|
|
Post by Vako on Dec 17, 2018 12:14:23 GMT 2
Καλα το καταλαβα ...ειδα το air αγγελια... ψαχνεις μπαταριες...mavic2 πηρες ημουν σιγουρος οτι θα το κανεις οσο και αν εριχνες λασπη με το zino χαχαχα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ DJI ...και ολοι κρυφογελασαμε οταν το ειπες χαχαχα Σιγά μη δεν έπαιρνε dji, αφού είναι fanboy της και τον "σέρνει" από την μύτη engelo : Με γεια το Mavic 2 Pro, καλές πτήσεις. Εχει καλυψει το σημα της Dji με αυτοκολητο εχω μαθει, οποτε ειναι οκ με τον εαυτο του και με τις παλαιοτερες δηλωσεις του χχαχα
|
|
|
Post by engelo on Dec 17, 2018 12:32:24 GMT 2
Χαχαχαχ τι να κάνω ρε παιδιά !!! Αφού όλοι οι άλλοι βγάζουν παιχνιδάκια...
Μονο το καινούριο FIMI είναι γαμάτο !!! Μακάρι να δούμε κάτι καλό και απο άλλες εταιρίες. Μακάρι ...
|
|
|
Post by sotirist on Dec 21, 2018 19:02:27 GMT 2
Φήμες .... με γειές engelo!
|
|
|
Post by kufalas on Jan 12, 2019 18:58:12 GMT 2
Γεια χαρα! Κάνετε συναντήσεις; Σε ποιες περιοχές πετάτε; Εγώ μένω Υμηττο κοντά
|
|
|
Post by sotirist on Jan 20, 2019 9:46:31 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Μόλις ανέβασα νέο βίντεο με το Mavic 2 Zoom. Στη συγκεκριμένη πτήση, οι λήψεις έγιναν με στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων yaw και pitch (αυτόνομη κίνηση της κάμερας στον οριζόντιο και κάθετο άξονα) της κάμερας του συγκεκριμένου σκάφους, μια λειτουργία που είναι συχνά ξεχασμένη από τους χειριστές.
Το αποτέλεσμα είναι νομίζω αρκετά καλό, αφού ο θεατής έχει την ίδια αίσθηση που έχει σε ένα λεωφορείο που κινείται σε μια κατεύθυνση και αυτός κοιτάζει από το παράθυρο.
Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η κίνηση του gimbal είναι πολύ πιό ομαλή, αφού ο χειρισμός απαιτεί την χρήση της οθόνης του smartphone (long tap & drag). Η αντίστοιχη λειτουργία στο Mavic Pro 1 ρυθμίζει μόνον την κάθετη κίνιση, που έτσι και αλλοιώς την έχουμε σε dial στο ΤΧ.
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Jan 21, 2019 10:09:28 GMT 2
dji Mavic 2 Pro vs Parrot Anafi.
Αν και - θεωρητικά - το Mavic 2 με τον φακό 1" θα έπρεπε να ξεχωρίζει, βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα (ειδικά σε σκιές και συνθήκες χαμηλού φωτισμού) είναι διαφορετικά.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 24, 2019 14:48:00 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic 2 (Pro/Zoom).
Aircraft Firmware: v01.00.03.00 DJI GO 4 App iOS: v4.3.12 DJI GO 4 App Android: v4.3.12
What’s New?
Added Waypoints (requires DJI GO 4 v4.3.12 or later). Enabled Lateral Vision Systems for Timelapse (see Mavic 2 Pro/Zoom User Manual for more information about obstacle sensing). Increased the altitude accuracy of Waypoints in Hyperlapse. When using Task Library to repeat a flight, make sure the takeoff altitude is the same. Fixed issue: The remote controller’s operating time was shortened when used with some mobile devices. Fixed issue: Could not open Sphere panorama photos in Facebook. Fixed issue: The Intelligent Flight Battery could not be charged when the environment temperature was between 5°and 10° C.
|
|
|
Post by sotirist on Jan 27, 2019 14:29:13 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic 2 (Pro/Zoom). Aircraft Firmware: v01.00.03.00 DJI GO 4 App iOS: v4.3.12 DJI GO 4 App Android: v4.3.12
What’s New?
Added Waypoints (requires DJI GO 4 v4.3.12 or later). Enabled Lateral Vision Systems for Timelapse (see Mavic 2 Pro/Zoom User Manual for more information about obstacle sensing). Increased the altitude accuracy of Waypoints in Hyperlapse. When using Task Library to repeat a flight, make sure the takeoff altitude is the same. Fixed issue: The remote controller’s operating time was shortened when used with some mobile devices. Fixed issue: Could not open Sphere panorama photos in Facebook. Fixed issue: The Intelligent Flight Battery could not be charged when the environment temperature was between 5°and 10° C.
Φαίνεται ότι η 4.3.12 για Android smartphones είτε δεν είναι διαθέσιμη, είτε δεν περιλαμβάνει την λειτουργικότητα waypoints II. Σε iOS όλα εργάζονται κανονικά., όπως και σε κάποια Android tablets. Το περιβάλλον δημιουργίας του flight plan είναι αρκετά απλό και εύχρηστο, αν και του Feeflight 6 (anafi) είναι πιο πλούσιο και λειτουργικό. Επιπλεον μέσω σύνδεσης USB στο σκάφος από Η/Υ βλέπουμε και την SD για μεταφορά των αρχείων, ενώ πλέον η θύρα αναγνωρίζεται σαν USB Network.
|
|
|
Post by sotirist on Jan 28, 2019 9:02:23 GMT 2
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα,
Συστατικά:
- Καλή παρέα (vako, aspachris κλπ) - Μία ωραία τοποθεσία, από τις μυριάδες που έχει η χώρα μας - Ενα τουλάχιστον drone - Καλό καιρό - Διάθεση για δημιουργικότητα
Ενδεικτικό αποτέλεσμα:
|
|
|
Post by Vako on Jan 28, 2019 11:48:06 GMT 2
Ηταν ενα ομορφο πρωινο αν δεν μου πατουσες με τις τεραστιες πατουσες σου, για 3η φορα το drone μου. Anyway ... ηταν οντως ομορφα και στα επομενα . Η Παρεα ειδικα εγω σουπερ χαχα . Το βιντεο σου οπως παντα προσεγμενο , εξυπνα πλανα με αρκετο βαθμο δυσκολιας και στον χειρισμο αλλα και στις συνθηκες κοντρα στον ηλιο. Μπραβο σου...μεχρι να φορτωσω το δικο μου με το υπερκαταπληκτικο μου mavic 1 . Γεια σου sotirist ψυχη της παρεας!!
|
|
|
Post by sotirist on Feb 4, 2019 15:36:00 GMT 2
Ηταν ενα ομορφο πρωινο αν δεν μου πατουσες με τις τεραστιες πατουσες σου, για 3η φορα το drone μου. Anyway ... ηταν οντως ομορφα και στα επομενα . Η Παρεα ειδικα εγω σουπερ χαχα . Το βιντεο σου οπως παντα προσεγμενο , εξυπνα πλανα με αρκετο βαθμο δυσκολιας και στον χειρισμο αλλα και στις συνθηκες κοντρα στον ηλιο. Μπραβο σου...μεχρι να φορτωσω το δικο μου με το υπερκαταπληκτικο μου mavic 1 . Γεια σου sotirist ψυχη της παρεας!! Οι τεράστιες πατούσες μου, είναι το μέσον εκδίκησης για το bulling που έκανες επανειλημμένα στο αθώο μου sotospark με το παλιοvakospark σου, που πρόλαβες και πούλησες στο μεταξύ...
|
|
|
Post by stathis on Feb 6, 2019 23:05:46 GMT 2
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα,
Συστατικά:
- Καλή παρέα (vako, aspachris κλπ) - Μία ωραία τοποθεσία, από τις μυριάδες που έχει η χώρα μας - Ενα τουλάχιστον drone - Καλό καιρό - Διάθεση για δημιουργικότητα
Ενδεικτικό αποτέλεσμα:
Είδες τι κάνει η καλή παρέα..!! Ωραία δουλειά φίλε Σωτήρη..τέλειο βίντεο!!!
|
|
|
Post by tsirip2000 on Mar 6, 2019 9:06:28 GMT 2
Καλησπέρα,έχω ένα θέμα με το mavic zoom,μου κάνει ένα τρέμουλο στην οθόνη του κινητού ενώ τραβάω βίντεο,το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;
|
|
|
Post by Vako on Mar 6, 2019 9:46:15 GMT 2
Καλησπέρα,έχω ένα θέμα με το mavic zoom,μου κάνει ένα τρέμουλο στην οθόνη του κινητού ενώ τραβάω βίντεο,το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Καλημερα . Αυτο που εβαλες ειναι το βιντεο? Η αυτο που δειχνει το κινητο σου? Γιατι βιντεο απο την sd δεν μπορει να ειναι υποθετω ,μιας και εκτος του τρεμουλου λαγκαρει ... αν δεν κανω λαθος μιας και το βλεπω απο το κινητο μου και δεν βλεπω πολυ λεπτομερεια
|
|
|
Post by tsirip2000 on Mar 6, 2019 12:46:16 GMT 2
Καλημερα . Αυτο που εβαλες ειναι το βιντεο? Η αυτο που δειχνει το κινητο σου? Γιατι βιντεο απο την sd δεν μπορει να ειναι υποθετω ,μιας και εκτος του τρεμουλου λαγκαρει ... αν δεν κανω λαθος μιας και το βλεπω απο το κινητο μου και δεν βλεπω πολυ λεπτομερεια Ναι είναι αυτό που βλέπω από το κινητό,από την sd δεν κοίταξα ακόμη αλλά παρόλαυτα δεν μου φαίνεται λογικά να παίζει έτσι.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 6, 2019 14:01:10 GMT 2
Καλημερα . Αυτο που εβαλες ειναι το βιντεο? Η αυτο που δειχνει το κινητο σου? Γιατι βιντεο απο την sd δεν μπορει να ειναι υποθετω ,μιας και εκτος του τρεμουλου λαγκαρει ... αν δεν κανω λαθος μιας και το βλεπω απο το κινητο μου και δεν βλεπω πολυ λεπτομερεια Ναι είναι αυτό που βλέπω από το κινητό,από την sd δεν κοίταξα ακόμη αλλά παρόλαυτα δεν μου φαίνεται λογικά να παίζει έτσι. Δες το βίντεο από την microSD, αυτό που βλέπεις από το κινητό μπορεί να έχει dropped frames γιαυτό και εμφανίζεται έτσι. Αν όμως σου κάνει τα ίδια - στο ίδιο πλάνο - στο βίντεο από την microSD, τότε έχει θέμα το gimbal οπότε θα έκανα ένα καλιμπράρισμα μήπως το διορθώσει.
|
|
|
Post by tsirip2000 on Mar 6, 2019 15:22:22 GMT 2
Ναι είναι αυτό που βλέπω από το κινητό,από την sd δεν κοίταξα ακόμη αλλά παρόλαυτα δεν μου φαίνεται λογικά να παίζει έτσι. Δες το βίντεο από την microSD, αυτό που βλέπεις από το κινητό μπορεί να έχει dropped frames γιαυτό και εμφανίζεται έτσι. Αν όμως σου κάνει τα ίδια - στο ίδιο πλάνο - στο βίντεο από την microSD, τότε έχει θέμα το gimbal οπότε θα έκανα ένα καλιμπράρισμα μήπως το διορθώσει. Ok θα το τσεκαρω και ελπίζω από την sd να παίζει καλά,ευχαριστώ πολύ,θα ενημερώσω για το τι έγινε
|
|
|
Post by tsirip2000 on Mar 7, 2019 8:46:11 GMT 2
Καλημέρα ευχάριστα τα νέα..έκανα calibration imu,πυξίδα και gimbal και το πρόβλημα διορθώθηκε,ευχαριστώ για τη βοήθεια.
|
|