|
Post by Frontier on Jun 24, 2018 20:18:35 GMT 2
Μάνο και στο DJI4GO αν δεν θες δεν στέλνεις δεδομένα. Μετά την πτήση αν δεν κάνεις synchronise και κάνεις clear local data δεν πάει τίποτε στον Server της DJI. Με το που κάνεις την πρώτη αναβάθμιση εφαρμογής Βαγγέλη ή εάν τύχει να έχεις πρόσβαση στο Internet ενώ τρέχεις το Go, τα δεδομένα έφυγαν. Βάλε έναν ip packet sniffer πάνω σε Wifi σύνδεση και θα πάθεις σοκ από τον αριθμό των servers που "χτυπάει" το Go όταν τρέχει.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 24, 2018 21:51:04 GMT 2
Μάνο και στο DJI4GO αν δεν θες δεν στέλνεις δεδομένα. Μετά την πτήση αν δεν κάνεις synchronise και κάνεις clear local data δεν πάει τίποτε στον Server της DJI. Μόνο με "σπασμένη" έκδοση δεν στέλνεις τίποτα στην DJI και αυτή μόνον 4.1.15 από ότι ξέρω και μόνον σε android.
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Jun 26, 2018 23:33:59 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα παρέλαβα ένα εντελώς φρέσκο, ζεστό Parrot Anafi, μάλλον για πρώτη φορά στην Ελλάδα και από τα πρώτα κομμάτια "παραγωγής" (όσο γίνεται) διεθνώς. Πρόλαβα "μόλις" να κάνω unboxing και το μοιράζομαι μαζί σας.
Προφανώς θα ακολουθήσει και εκτενές τέστ πτήσης, βιντεοσκόπησης, τρόπων χειρισμού και χαρακτηριστικών, στις επόμενες ώρες.
Σωτήρης
|
|
|
Post by dream_master on Jun 26, 2018 23:43:15 GMT 2
καλοταξιδο και καλες πτησεις. Προλαβες να το παραγγειλης πριν ξεστοκαρι απο το επισημο site της parrot?
Τωρα στο τελος ειδα οτι λες οτι στο εστειλε ο προεδρος της parrot. Τον ξερεις προσωπικα?
|
|
|
Post by petersea on Jun 27, 2018 0:04:34 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα παρέλαβα ένα εντελώς φρέσκο, ζεστό Parrot Anafi, μάλλον για πρώτη φορά στην Ελλάδα και από τα πρώτα κομμάτια "παραγωγής" (όσο γίνεται) διεθνώς. Πρόλαβα "μόλις" να κάνω unboxing και το μοιράζομαι μαζί σας.
Προφανώς θα ακολουθήσει και εκτενές τέστ πτήσης, βιντεοσκόπησης, τρόπων χειρισμού και χαρακτηριστικών, στις επόμενες ώρες.
Σωτήρης
Καλοτάξιδο!!! καλές και απολαυστικές πτήσεις (και έβαζα στοίχημα ότι θα το έφερνε πρώτος ο Μάνος τον έφαγε ο πρόεδρος χα χα χα) 😁😊!!!
|
|
|
Post by Vako on Jun 27, 2018 6:31:01 GMT 2
SotirisT μαζι με τις ευχαριστιες , ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ ωραια παρουσιαση. Αναμενουμε με αγωνια την πρωτη πτηση , και την συνεχεια της παρουσιασης.. (καιρου επιτρεποντος).
|
|
|
Post by engelo on Jun 27, 2018 9:40:02 GMT 2
Εξαιρετική επιλογή!!!
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις !!!
Περιμένουμε και εντυπώσεις απο τις πτήσεις και ωρα πραγματικής πτήσης !!
|
|
|
Post by sotirist on Jun 27, 2018 10:34:55 GMT 2
καλοταξιδο και καλες πτησεις. Προλαβες να το παραγγειλης πριν ξεστοκαρι απο το επισημο site της parrot?
Τωρα στο τελος ειδα οτι λες οτι στο εστειλε ο προεδρος της parrot. Τον ξερεις προσωπικα?
Ευχαριστώ dream_master!
Το Anafi θα αρχίσει να παραδίδεται από τις 2 Ιουλίου και μετά, οπότε δεν πρόκειται για αγορά από το επίσημο site της parrot.
Δεν τον ήξερα τον πρόεδρο της Parrot (Henri Seydoux), αλλά μέσα από μία μικρή περιπέτεια τον έμαθα....
Επι τροχάδην η ιστορία:
- 7 Ιουνίου: Ιδέα: Στέλνω email στην Parrot (στο ευρωπαικό store τους), για πιθανή διαθεσιμότητα Anafi πριν τις 2 Ιουλίου, για λόγους review. Καμμία απάντηση.
- 9 Ιουνίου: Ευγενική υπενθύμιση. - 10 Ιουνίου: Απάντηση του EU store της, ότι για τεμάχια προπαραγωγής που προορίζονται για review κλπ, υπεύθυνο είναι το τμήμα Ψηφιακού Marketing της εταιρείας, σε άλλη email διεύθυνση. - 11 Ιουνίου: Εκ νέου αποστολή email στη νέα διεύθυνση email. Καμμία απάντηση - 13 Ιουνίου: Ευγενική υπενθύμιση. Καμμία απάντηση
- 15 Ιουνίου: Ευγενική υπενθύμιση. Ενα απλό ΝΑΙ ή ΟΧΙ αρκεί. Καμμία απάντηση - 17 Ιουνίου: Ευγενική υπενθύμιση. Καμμία απάντηση - 20 Ιουνίου: Αποφασίζω (από πείσμα πιο πολύ) και βρίσκω το όνομα του Προέδρου (και ιδιοκτήτη) της Parrot. Βρίσκω από το επίσημο site τους, την ονοματοδοσία των email διευθύνσεών της (όνομα.επώνυμο@parrot.com) και αποφασίζω να του γράψω απευθείας.
Το email που του έστειλα, χονδρικά λέει:
Αξιότιμε πρόεδρε της Parrot, επειδή όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω στο ιστορικό του email, δεν στάθηκε δυνατό κάποιος από τα στελέχη σας να βρεί 10 δευτερόλεπτα να μου απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ για ένα πολύ απλό ερώτημά μου που αφορά το νέο σας Anafi παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις μου, σκέφτηκα να αποτανθώ σε εσάς, προκειμένου να με οδηγήσετε στο σωστό τμήμα, που θα μπορεί να μου απαντήσει.
Εάν, παρόλο το σίγουρα φορτωμένο πρόγραμμά σας, μπορέσετε εσείς να ασχολειθείτε με κάποιον άγνωστο τύπο, κάπου στην Ελλάδα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων - 20 Ιουνίου: Εντός 10 λεπτών από την αποστολή. Ο πρόεδρος ζητά συγνώμη για το γεγονός ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με το email μου και αποφασίζει να μου στείλει άμεσα ένα Anafi. - 22 Ιουνίου: Ο μηχανισμός της Parrot κινητοποιείται και εμπλέκονται όλοι οι απαραίτητοι. - 24 Ιουνίου: Το Anafi με το όνομά μου φορτώνεται από Γαλλία - 26 Ιουνίου: Αφιξη Ελλάδα
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Το αστείο είναι, ότι εκ των υστέρων ανακαλύψαμε ότι η email διεύθυνση του Digital Marketing τμήματος είχε αλλάξει και την παλιά δεν την κοίταζε κανένας. Οπότε όλα έγιναν σχεδόν τυχαία.
Υ.Γ. Με τον πρόεδρο πλέον μας συνδέει φιλία, έστω και εξ αποστάσεως και βαθιά εκτίμηση: Από τη δική του πλευρά για το γεγονός του ότι επέμεινα και δεν δίστασα να φτάσω σε αυτόν για να πετύχω το στόχο και από εμένα γιατί απέδειξε ότι είναι πραγματικός ηγέτης του οργανισμού του, που ενδιαφέρεται για τους πελάτες του (δεν ζήτησα να μου χαρίσουν κάτι) και που αναλαμβάνει την ευθύνη για όλους τους υφισταμένους του. Κύριος, με Κ κεφαλαίο.
Μικρή αλλά διδακτική ιστορία, που εμένα τουλάχιστον μου έδειξε πολλά....
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Jun 27, 2018 10:42:19 GMT 2
Φοβερή ιστορία Σωτήρη, καλορίζικο και περιμένουμε πτήση
|
|
|
Post by captnemo on Jun 27, 2018 10:43:06 GMT 2
Καλορίζικο και καλές πτήσεις! Ηθικόν δίδαγμα,ο επιμένων ΝΙΚΑ!!
|
|
|
Post by dream_master on Jun 27, 2018 13:18:45 GMT 2
Ελλαα ρε φιλε τι λες τωρα!! ωραιος ρε σωτο μπραβο.
Στο στειλανε δωρεαν τελικα η το πληρωσες κανονικα,
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Jun 27, 2018 13:40:24 GMT 2
καλές πτήσεις Σωτήρη!
|
|
|
Post by sotirist on Jun 27, 2018 16:18:06 GMT 2
Ελλαα ρε φιλε τι λες τωρα!! ωραιος ρε σωτο μπραβο. Στο στειλανε δωρεαν τελικα η το πληρωσες κανονικα, Δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία dream_master, αλλά εφόσον ρώτησες, ήθελαν να μου το στείλουν δωρεάν, αλλά εγώ επέμενα και τελικά το πλήρωσα κανονικά. Το είπα και πριν, δεν ζήτησα χάρη από την Parrot, μία επίσπευση στην αποστολή ρώτησα αν γίνεται.
Σ
|
|
|
Post by dream_master on Jun 27, 2018 16:25:57 GMT 2
Και βεβαια εχει σημασια γιατι δειχνη την σοβαροτητα της εταιριας σωτηρη. Και επειδη ξερω και ατομο που εχασε απο flyaway disco και του στειλανε δωρεαν καινουργιο και αυτου ειναι καλο να ακουγωντε αυτα.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 27, 2018 17:01:24 GMT 2
Και βεβαια εχει σημασια γιατι δειχνη την σοβαροτητα της εταιριας σωτηρη. Και επειδη ξερω και ατομο που εχασε απο flyaway disco και του στειλανε δωρεαν καινουργιο και αυτου ειναι καλο να ακουγωντε αυτα. Την σοβαρότητα της κάθε εταιρείας, την κρίνω από άλλα πράγματα φίλε dream_master. Από συμπεριφορές όπως αυτές του Προέδρου της Parrot, αλλά και από αντιδράσεις σαν αυτές που έγραψες (αντικατάσταση σκάφους fly away). Αλλά και αυτές (οι εταιρίες) κρίνουν τη δική μας (σοβαρότητα) σαν "πελάτες" και αποφασίζουν ανάλογα. ΔΕΝ είχε καμμία υποχρέωση η Parrot να στείλει ένα Anafi σε κάποιον που έχει μόλις (!) 11 subscribers στο Youtube και καμμία δεκαριά μέτρια βίντεο, με υποτονικά views.... Παρόλα αυτά έσκυψε στο αίτημα και έδωσε λύση...Για μένα αυτό μετράει πάνω από όλα και με χαρά θα το ξαναπλήρωνα, για να πετύχω το στόχο που έθεσα και που δεν ήταν κανένας άλλος από το να ικανοποιήσω την περιέργειά μου και το πάθος μου για κάτι ξεχωριστό, όπως το Anafi.
Άποψή μου πάντα
Σ
|
|
|
Post by Vako on Jun 27, 2018 18:31:00 GMT 2
Και βεβαια εχει σημασια γιατι δειχνη την σοβαροτητα της εταιριας σωτηρη. Και επειδη ξερω και ατομο που εχασε απο flyaway disco και του στειλανε δωρεαν καινουργιο και αυτου ειναι καλο να ακουγωντε αυτα. Παράξενα κριτήρια έχεις για τον τρόπο που δείχνει την σοβαρότητα της μια εταιρεία βρε dream... Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ρωτήσεις πράγματα για ένα καινούργιο σκάφος από πρώτο χέρι και χάνεις το δάσος ..
|
|
|
Post by dream_master on Jun 27, 2018 19:08:48 GMT 2
Και βεβαια εχει σημασια γιατι δειχνη την σοβαροτητα της εταιριας σωτηρη. Και επειδη ξερω και ατομο που εχασε απο flyaway disco και του στειλανε δωρεαν καινουργιο και αυτου ειναι καλο να ακουγωντε αυτα. Παράξενα κριτήρια έχεις για τον τρόπο που δείχνει την σοβαρότητα της μια εταιρεία βρε dream... Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ρωτήσεις πράγματα για ένα καινούργιο σκάφος από πρώτο χέρι και χάνεις το δάσος ..
Δεν ειναι κριτηριο σοβαρο οτι του απαντησε ο ιδιος ο προεδρος μιας εταιριας? Δεν ειναι σοβαρο κριτηριο οτι στελνει καινουργιο προιον μετα απο flyaway?
Πλακα με κανεις ρε συ βαγγελη τωρα? Δεν ειπα κατι το διαφορετικο εγω, απλα καλο θα ηταν να μην λεγοντε αλλα πραγματα εδω και αλλα μεσα στο fb γιατι μπερδευουν κοσμο.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 28, 2018 23:06:38 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Σημερα το πρωί, έκανε επιτέλους λίγο διακοπή η κακοκαιρία και κατάφερα να πετάξω το Anafi, κοντά και για λίγο. Πρώτες εντυπώσεις:
- Αθόρυβο, σε “εκνευριστικο” βαθμό. Το λέω αυτό γιατί συνήθως πριν την προσγείωση, ακούω τα σκάφη και μετά τα βλέπω, τηρουμένων των σναλογιών παντα. Στο Anafi το άκουσα στα 20 μέτρα. Σε γκάζια το ακούς σαν να δουλεύει με σιγαστήρα - GPS σούπερ, σε πτήση λίγο πιο γρήγορο από ότι συνήθως. Ακρίβεια RTH 6 πόντοι. - Σε sport mode τρέχει σαν διάολος, νομίζω πάνω από 55 χλμ/ ωρα - κάμερα πολύ καλή, σχεδόν μηδενικό fish eye κ jello, καλή φωτεινότητα, τεράστια αρχεία βιντεο - Χειρισμός άψογος, ταχυτατες αναδρασεις - Εμβέλεια δεν μέτρησα, γιατί είχα λίγα λεπτά στη διάθεση μου, αλλά πιθανολογώ οτι με το σωστό τριμαρισμα θα διαπρέψει. - Μπαταρια για 10 λεπτά πτήση στο 62%
Αυτα τα πρώτα και έρχονται και τεστς.
Καλο βραδυ
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Jun 29, 2018 12:23:59 GMT 2
Καλημέρα,
Παραθέτω μικρά τμήματα από την (πολύ σύντομη) χθεσινή πτήση και (απλή) βιντεοσκόπηση σε 4Κ. Μην περιμένετε κάτι εντυπωσιακό ακόμη, είναι μία πρώτη γεύση........
Πρώτα ο θεός το ΣΚ θα βρώ παραπάνω χρόνο, καιρού επιτρέποντος...
Σ
|
|
|
Post by captnemo on Jun 29, 2018 15:24:04 GMT 2
Σωτήρη δυστυχώς δεν παίζει.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 29, 2018 15:49:05 GMT 2
Σωτήρη δυστυχώς δεν παίζει. Τωρα παιζει captnemo, αργησε λιγο λογω του 4Κ😀😀😀 και μουσικού copyright 👀👀👀
|
|
|
Post by loykas82 on Jun 29, 2018 16:48:27 GMT 2
Καλημέρα,
Παραθέτω μικρά τμήματα από την (πολύ σύντομη) χθεσινή πτήση και (απλή) βιντεοσκόπηση σε 4Κ. Μην περιμένετε κάτι εντυπωσιακό ακόμη, είναι μία πρώτη γεύση........
Πρώτα ο θεός το ΣΚ θα βρώ παραπάνω χρόνο, καιρού επιτρέποντος...
Σ
Διαβαζοντας καποιος το MAIDEN FLIGHT και το η μουσικη τα σπαει θα περιμενε το τραγουδι να ειναι απο τους ironmaiden το aces high αλλα τζιφος η δουλεια. Φαινεται οτι γραφει καλα η καμερα.Θα περιμενουμε αναλυτικες εντυπωσεις απο το πιλοταρισμα του σκαφους. Καλες και ασφαλεις πτησεις.
|
|
|
Post by sotirist on Jun 30, 2018 7:47:03 GMT 2
Καλημέρα, Νέες φωτό από το Anafi Χωρίς μουσική....
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Jul 1, 2018 12:04:54 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Νέο βίντεο με (επιτέλους!!!) range test Parrot Anafi!!!!
Προφανώς από μία τέτοια "τελετή" δεν θα μπορύσε να λείπει ο "πρωταθλητής" μας των range, vako.
Βαγγέλη, μαζί με τις ευχαριστίες μου, ελπίζω να πέρασες τόσο καλά όσο εγώ.
Σ
|
|
|
Post by dream_master on Jul 1, 2018 13:09:27 GMT 2
Σωτηρη rth το εκανες εσυ η εχασε την συνδεση και εκανε μονο του;
|
|
|
Post by sotirist on Jul 1, 2018 15:13:47 GMT 2
Σωτηρη rth το εκανες εσυ η εχασε την συνδεση και εκανε μονο του; Εκανε λογω ασθενους σηματος, αλλα δεν πουσαριστηκε λογω μπαταριας. Και αγχους....🤓🤓🤓
|
|
|
Post by sotirist on Jul 1, 2018 18:02:20 GMT 2
Σωτηρη rth το εκανες εσυ η εχασε την συνδεση και εκανε μονο του; Εκανε λογω ασθενους σηματος, αλλα δεν πουσαριστηκε λογω μπαταριας. Και αγχους....🤓🤓🤓 Μπορεί και λόγω κόφτη στην beta app. Θα δείξει στην κανονική. Άντε ... iOS κ ξερό ψωμί,,,😲😲😲😲
|
|
|
Post by Vako on Jul 1, 2018 19:45:25 GMT 2
Να προσθέσω μιας και ήμουν παρών στην πτήση αυτή, πόσο εντύπωση μου έκανε ο θόρυβος του σκάφους!!!! Στα 20 μέτρα απλά δεν ακουγόταν...
|
|
|
Post by Frontier on Jul 2, 2018 7:00:04 GMT 2
Να προσθέσω μιας και ήμουν παρών στην πτήση αυτή, πόσο εντύπωση μου έκανε ο θόρυβος του σκάφους!!!! Στα 20 μέτρα απλά δεν ακουγόταν... Ποια η γνώμη σου για το αεροσκάφος - μιας που ήσουν εκεί - έως τώρα; Το πέταξες καθόλου;
|
|
|
Post by Vako on Jul 2, 2018 7:57:32 GMT 2
Να προσθέσω μιας και ήμουν παρών στην πτήση αυτή, πόσο εντύπωση μου έκανε ο θόρυβος του σκάφους!!!! Στα 20 μέτρα απλά δεν ακουγόταν... Ποια η γνώμη σου για το αεροσκάφος - μιας που ήσουν εκεί - έως τώρα; Το πέταξες καθόλου; Ναι εχω αποψη μιας και ο Σωτηρης μου εκανε την τιμη και με αφησε να το πεταξω, αφου προηγουμενως με εβαλε και υπεγραψα χαρτι οτι θα ειμαι ησυχος και δεν θα προσπαθησω να το παω 5χλμ δεν θα πλησιαζω επικινδυνα αλλα drones κλπ δευσμευσεις, τουλαχιστον οχι ακομα χαχα. Προτιμω ομως να αναφερθει ο κατοχος μιας και εχει ριξει αρκετο διαβασμα και προσπαθεια για να μας το παρουσιασει σε ελληνικο εναεριο χωρο.
|
|