|
Post by Vako on Dec 18, 2018 17:23:09 GMT 2
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την καταγραφή βίντεο (της οθόνης του κινητού σας) όταν πετάτε το drone; DU Recorder
|
|
|
Post by whatsup on Dec 18, 2018 18:07:03 GMT 2
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για την καταγραφή βίντεο (της οθόνης του κινητού σας) όταν πετάτε το drone; DU Recorder Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Frontier on Dec 20, 2018 18:55:20 GMT 2
|
|
|
Post by whatsup on Dec 23, 2018 13:15:38 GMT 2
Τις μπαταρίες που τις αποθηκεύετε; Έχετε ειδικές τσάντες; Γιατί κάπου διάβασα ότι θέλουν προσοχή κλπ..
Εν τω μεταξύ φόρτισα και τις 3 μπαταρίες αλλά λόγω δουλειάς δεν υπάρχει χρόνος να το πετάξω αυτές τις μέρες. Υπάρχει πρόβλημα;
|
|
|
Post by sotirist on Dec 23, 2018 20:00:41 GMT 2
Τις μπαταρίες που τις αποθηκεύετε; Έχετε ειδικές τσάντες; Γιατί κάπου διάβασα ότι θέλουν προσοχή κλπ.. Εν τω μεταξύ φόρτισα και τις 3 μπαταρίες αλλά λόγω δουλειάς δεν υπάρχει χρόνος να το πετάξω αυτές τις μέρες. Υπάρχει πρόβλημα; Εφόσον προσέξεις τους ακροδέκτες των μπαταριών, και είναι προφυλαγμένες από βροχή και αέρα, δεν υπάρχει θέμα. Επισης δεν υπάρχει θέμα με την φόρτιση τους και την αποθήκευση. Σε 5 νομίζω ημέρες ακινησίας, πέφτουν στο 55% και στις 7 σε ύπνωση (hibernation), και θέλουν σύνδεση με πηγή φόρτισης για να ξυπνήσουν. Εάν πατήσεις το κουμπί τους ενώ είναι σε ακινησία, μηδενίζεις τους παραπάνω χρόνους. Καλες πτησεις
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2018 10:07:06 GMT 2
Παιδες καλημερα και καλες γιορτες...Μια ερωτησουλα μονο μια και μολις απεκτησα το anafi...τα 60fps στα 1080p γιατι δε τα βλεπω? Επιλογη μεχρι 30 μου δειχνει.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 24, 2018 11:18:00 GMT 2
Παιδες καλημερα και καλες γιορτες...Μια ερωτησουλα μονο μια και μολις απεκτησα το anafi...τα 60fps στα 1080p γιατι δε τα βλεπω? Επιλογη μεχρι 30 μου δειχνει. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
Την βρίσκεις στην επιλογή Slow Motion και στην επιλογή High Framerate, όχι στην standard.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 24, 2018 11:28:32 GMT 2
Παιδες καλημερα και καλες γιορτες...Μια ερωτησουλα μονο μια και μολις απεκτησα το anafi...τα 60fps στα 1080p γιατι δε τα βλεπω? Επιλογη μεχρι 30 μου δειχνει. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
Την βρίσκεις στην επιλογή Slow Motion και στην επιλογή High Framerate, όχι στην standard.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2018 12:23:53 GMT 2
Ευχαριστω Σωτηρη! Ενα ακομα πραμα που παρατηρησα σημερα ( πρωτη μου "πτηση"). Δυο φορες το πεταξα( 5λεπτο η καθε φορα) , συνδεση μεσω type c κινητο σε χειρηστηριο....και τις δυο φορες ξεχασα να ανοιξω το wifi στο κινητο και ομως ειχα μια χαρα fpv! ( βεβαια ηταν πολυ κοντινη η "πτηση")...Τι ακριβως συμβαινει? Μηπως απλα μπορει να εχει fpv για πολυ μικρες αποστασεις αλλα για μεγαλυτερες πρεπει να συνδεθει με το wifi?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 13:07:11 GMT 2
Ευχαριστω Σωτηρη! Ενα ακομα πραμα που παρατηρησα σημερα ( πρωτη μου "πτηση"). Δυο φορες το πεταξα( 5λεπτο η καθε φορα) , συνδεση μεσω type c κινητο σε χειρηστηριο....και τις δυο φορες ξεχασα να ανοιξω το wifi στο κινητο και ομως ειχα μια χαρα fpv! ( βεβαια ηταν πολυ κοντινη η "πτηση")...Τι ακριβως συμβαινει? Μηπως απλα μπορει να εχει fpv για πολυ μικρες αποστασεις αλλα για μεγαλυτερες πρεπει να συνδεθει με το wifi? Το WiFi του κινητού πρέπει να είναι κλειστό κατά την πτήση. Το FPV feed έρχεται μέσω της θύρας USB στο κινητό, όχι μέσω του WiFi κυκλώματος του κινητού.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2018 13:51:59 GMT 2
Τοτε γιατι μου εμφανιζει το parrot----- στο wifi του κινητου οταν ανοιξω το wifi? Επισης μεσα απο το app( αν ανοιξεις το wifi) σου δινει επιλογες για καναλι, 5ghz κτλπ).....
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 14:07:49 GMT 2
Τοτε γιατι μου εμφανιζει το parrot----- στο wifi του κινητου οταν ανοιξω το wifi? Επισης μεσα απο το app( αν ανοιξεις το wifi) σου δινει επιλογες για καναλι, 5ghz κτλπ)..... Διότι υπάρχει και η επιλογή να πετάξεις το αεροσκάφος μόνο με το κινητό και χωρίς χειριστήριο. Για το WiFi στα 5.8GHz δες τις προηγούμενες σελίδες, έχει εξηγηθεί εκεί. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε ΟΛΟ το νήμα από την αρχή, θα σου λυθούν πολλές απορίες.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 24, 2018 14:54:56 GMT 2
Τοτε γιατι μου εμφανιζει το parrot----- στο wifi του κινητου οταν ανοιξω το wifi? Επισης μεσα απο το app( αν ανοιξεις το wifi) σου δινει επιλογες για καναλι, 5ghz κτλπ)..... Tο Anafi μπορείς να το πετάξεις με όλους τους συνδιασμούς: smartphone & drone, χειριστήριο και drone και προφανώς όλα μαζί drone, χειριστήριο και smartphone.
Οπως είπε και ο frontier, κοίτα πιο πίσω στο νήμα (:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2018 16:51:01 GMT 2
Το κινητο μου εχει επιλογη για 5ghz wifi....αλλλα απο τη στιγμη που δε χρειαζεται το wifi του κινητου, αυτο σημαινει οτι το χειρηστηριο εχει wifi στα 5 ghz. Αρα το κινητο παιζει ρολο μονο για τη φορτωση του app. Οτι εχει να κανει με το wifi ειναι θεμα χειριστηριου. Καπως ετσι ειναι αν το καταλαβα καλα?
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 18:49:06 GMT 2
Το κινητο μου εχει επιλογη για 5ghz wifi....αλλλα απο τη στιγμη που δε χρειαζεται το wifi του κινητου, αυτο σημαινει οτι το χειρηστηριο εχει wifi στα 5 ghz. Αρα το κινητο παιζει ρολο μονο για τη φορτωση του app. Οτι εχει να κανει με το wifi ειναι θεμα χειριστηριου. Καπως ετσι ειναι αν το καταλαβα καλα? Καλά κατάλαβες. Μέσα από τις παραμέτρους της εφαρμογής (στο δίκτυο) αλλάζεις την μπάντα του χειριστηρίου στα 5.8GHz.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 24, 2018 19:35:03 GMT 2
Thanks παιδες
|
|
|
Post by sotirist on Dec 25, 2018 8:29:43 GMT 2
Το κινητο μου εχει επιλογη για 5ghz wifi....αλλλα απο τη στιγμη που δε χρειαζεται το wifi του κινητου, αυτο σημαινει οτι το χειρηστηριο εχει wifi στα 5 ghz. Αρα το κινητο παιζει ρολο μονο για τη φορτωση του app. Οτι εχει να κανει με το wifi ειναι θεμα χειριστηριου. Καπως ετσι ειναι αν το καταλαβα καλα? Καλημερα και καλά Χρόνια Πολλά σε όλους μας, Εάν επιλέξεις πτήση μόνο με το smartphone τότε προφανώς η σύνδεση με το Anafi γίνεται μέσω του WiFi του, με αποτέλεσμα μικρές αποστασεις χειρισμού και fpv. Χειρισμός από virtual sticks στο app Εάν επιλέξεις μόνο με ΤΧ, τότε η σύνδεση γίνεται μέσω του WiFi που διαθέτει το ΤΧ. Καλύτερες αποστασεις, αλλά αυστηρά με οπτικη επαφή, αφού δεν εχεις FPV Εάν επιλέξεις smartphone και TX, όπως θα έπρεπε κατα την άποψη μου, τότε συνδέεις το smartphone με καλωδιο otg με το ΤΧ, και το ΤΧ με το σκάφος, οποτε δεν απαιτείται ενεργό WiFi στο smartphone, και επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση. Και σωστά κατάλαβες, σε αυτήν την περιπτωση το smartphone είναι μόνο για να τρέχει την εφαρμογή, αφού την επικοινωνία την αναλαμβάνει το ΤΧ Και πλέον, στο τελευταίο firmware, μπορεί να αξιοποιηθεί η μπάντα των 5,8g, τόσο για το FPV όσο και για τον Τ/Χ
|
|
|
Post by brouzos on Dec 27, 2018 16:14:34 GMT 2
Χρόνια πολλά από την ηλιόλουστη Κέρκυρα
|
|
|
Post by whatsup on Dec 29, 2018 17:34:57 GMT 2
Τις μπαταρίες που τις αποθηκεύετε; Έχετε ειδικές τσάντες; Γιατί κάπου διάβασα ότι θέλουν προσοχή κλπ.. Εν τω μεταξύ φόρτισα και τις 3 μπαταρίες αλλά λόγω δουλειάς δεν υπάρχει χρόνος να το πετάξω αυτές τις μέρες. Υπάρχει πρόβλημα; Εφόσον προσέξεις τους ακροδέκτες των μπαταριών, και είναι προφυλαγμένες από βροχή και αέρα, δεν υπάρχει θέμα. Επισης δεν υπάρχει θέμα με την φόρτιση τους και την αποθήκευση. Σε 5 νομίζω ημέρες ακινησίας, πέφτουν στο 55% και στις 7 σε ύπνωση (hibernation), και θέλουν σύνδεση με πηγή φόρτισης για να ξυπνήσουν. Εάν πατήσεις το κουμπί τους ενώ είναι σε ακινησία, μηδενίζεις τους παραπάνω χρόνους. Καλες πτησεις Ωραία..ευχαριστώ πολύ!! Είχα ανησυχήσει γιατί κάπου διάβασα ότι θέλουν προσοχή οι μπαταρίες (μην τις αφήνουμε φορτισμένες)...για να μην τυχόν σκάσουν ή τυχόν πυρκαγιάς.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:14:26 GMT 2
Εφόσον προσέξεις τους ακροδέκτες των μπαταριών, και είναι προφυλαγμένες από βροχή και αέρα, δεν υπάρχει θέμα. Επισης δεν υπάρχει θέμα με την φόρτιση τους και την αποθήκευση. Σε 5 νομίζω ημέρες ακινησίας, πέφτουν στο 55% και στις 7 σε ύπνωση (hibernation), και θέλουν σύνδεση με πηγή φόρτισης για να ξυπνήσουν. Εάν πατήσεις το κουμπί τους ενώ είναι σε ακινησία, μηδενίζεις τους παραπάνω χρόνους. Καλες πτησεις Ωραία..ευχαριστώ πολύ!! Είχα ανησυχήσει γιατί κάπου διάβασα ότι θέλουν προσοχή οι μπαταρίες (μην τις αφήνουμε φορτισμένες)...για να μην τυχόν σκάσουν ή τυχόν πυρκαγιάς. Ισχύει αυτό που έγραψες για ´απλές´ μπαταριες LiPo, αλλά του anafi, όπως και όλων των σύγχρονων σκαφών των σοβαρών κατασκευαστών, είναι smart batteries, δηλαδή έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα αποφόρτισης σε storage mode, και hibernation, ακριβώς για να λύσουν αυτά τα θέματα.
|
|
|
Post by whatsup on Dec 29, 2018 20:40:35 GMT 2
Ισχύει αυτό που έγραψες για ´απλές´ μπαταριες LiPo, αλλά του anafi, όπως και όλων των σύγχρονων σκαφών των σοβαρών κατασκευαστών, είναι smart batteries, δηλαδή έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα αποφόρτισης σε storage mode, και hibernation, ακριβώς για να λύσουν αυτά τα θέματα. A τώρα κατάλαβα...
|
|
|
Post by sotirist on Dec 30, 2018 11:40:21 GMT 2
Ισχύει αυτό που έγραψες για ´απλές´ μπαταριες LiPo, αλλά του anafi, όπως και όλων των σύγχρονων σκαφών των σοβαρών κατασκευαστών, είναι smart batteries, δηλαδή έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα αποφόρτισης σε storage mode, και hibernation, ακριβώς για να λύσουν αυτά τα θέματα. A τώρα κατάλαβα... 👍
|
|
|
Post by brouzos on Dec 31, 2018 10:23:04 GMT 2
Θα αποχαιρέτησω τον παλιό τον χρόνο με αποσπάσματα από τα βιντεακια μου στην Κέρκυρα (Mi DRONE Kai anafi)
|
|
|
Post by Vako on Dec 31, 2018 12:58:02 GMT 2
Θα αποχαιρέτησω τον παλιό τον χρόνο με αποσπάσματα από τα βιντεακια μου στην Κέρκυρα (Mi DRONE Kai anafi) Καταπληκτικα πλανα μπραβο σου, εαν μου επιτρεπεις χωρις να κανω τον ειδικο, προσεχε λιγο το φως ειναι λιγο υπερφωτισμενα ,κατα τα αλλα ζηλευω τα πλανα σου ειδικα αυτο στο καναλι και κατω απο την γεφυρα..
|
|
|
Post by brouzos on Dec 31, 2018 14:46:14 GMT 2
Θα αποχαιρέτησω τον παλιό τον χρόνο με αποσπάσματα από τα βιντεακια μου στην Κέρκυρα (Mi DRONE Kai anafi) Καταπληκτικα πλανα μπραβο σου, εαν μου επιτρεπεις χωρις να κανω τον ειδικο, προσεχε λιγο το φως ειναι λιγο υπερφωτισμενα ,κατα τα αλλα ζηλευω τα πλανα σου ειδικα αυτο στο καναλι και κατω απο την γεφυρα.. Νάσαι καλά αγόρι και καλές γιορτές Έχεις δίκιο αυτό το δημιουργεί το αναφι όταν δεν σεταρεις την κάμερα πράγμα που το κάνω συχνά από την χαρά μου και την βιασύνη μου
|
|
|
Post by sotirist on Jan 1, 2019 9:06:44 GMT 2
Θα αποχαιρέτησω τον παλιό τον χρόνο με αποσπάσματα από τα βιντεακια μου στην Κέρκυρα (Mi DRONE Kai anafi) Να είσαι καλά φιλε brouzos, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. Σούπερ !
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 1, 2019 12:16:45 GMT 2
Καλή χρονιά με υγεία και πολλές ασφαλείς πτήσεις σε όλους..Πολύ όμορφο το βίντεο..μάλλον πρέπει να την επισκεφτώ την Κέρκυρα..Εκεί με το πράσινο και της λιμνουλες πρέπει να.Είναι ιδανικό μέρος για πτήση
|
|
|
Post by brouzos on Jan 1, 2019 19:08:48 GMT 2
Καλή χρονιά με υγεία και πολλές ασφαλείς πτήσεις σε όλους..Πολύ όμορφο το βίντεο..μάλλον πρέπει να την επισκεφτώ την Κέρκυρα..Εκεί με το πράσινο και της λιμνουλες πρέπει να.Είναι ιδανικό μέρος για πτήση Με το καλό να έρθεις να πετάξουμε παρέα.. Όντως όχι δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες όμορφα μεροι για λήψεις Έκι που λες είναι γήπεδα του γκολφ
|
|
|
Post by brouzos on Jan 3, 2019 17:51:18 GMT 2
Χαζεύω τόσο καιρό την ελληνική αγορά και αναρωτιέμαι Γτ δεν εμπορεύεται το συγκεκριμένο μοντέλο (εκτός από το work) Ενώ είναι σχεδόν πλήρης από τα υπόλοιπα επώνυμα μοντελα🙄🙄🙄
|
|
|
Post by Frontier on Jan 3, 2019 19:23:56 GMT 2
Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του εγχειριδίου χρήσης της Anafi, v2.4.
|
|