|
Post by petersea on Nov 1, 2018 18:45:42 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Nov 11, 2018 10:15:27 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Nov 11, 2018 10:17:09 GMT 2
Χρόνια πολλά !
Ωραίος ...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 11, 2018 14:52:06 GMT 2
Κοντεύει 500 το Air...!! Ορμάτεεεε... Tο έλεγα προ ημερών ότι το Air αν πάει προς τα 500 θα είναι λουκούμι...! Σκεφτείτε το Combo κάτω από 700, απίστευτο. Τώρα τι κάνουμε, ...περιμένουμε το Zino; Attachments:
|
|
|
Mavic Air
Nov 12, 2018 12:23:04 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Nov 12, 2018 12:23:04 GMT 2
Kαλημερα παιδια, Καινούριος και ενθουσιασμένος με το χόμπυ!! Πήρα το air γιατί ταξιδεύω πολύ με την μηχανή και με ενδιαφέρει ο χώρος! Ακόμη δεν εχω πολυκαταλάβει σχετικά με την εμβέλεια κτλ τι παίζει! Είναι 5 η μετά που το έχω και κάθε μέρα το πετάω μια γύρα για λόγους εξοικείωσης! Έχουν γίνει οι αναβαθμίσεις και έχω κατεβάσει και το assistant2 στο pc! Στο χειριστήριο έχω το xiaomi MA1 που είναι και το βασικό μου τηλ. Το έχω στο flight mode όταν το χρησιμοποιώ στο χειριστήριο! Προτείνετε κάτι άλλο(όχι ακριβό) ή να κρατήσω την ίδια συσκευή μόνο για το air? (Αγοράζω άλλο κινητό). Κάνει σαν καρέ όταν γράφω τα οποία δεν φαίνονται όταν κατεβαίνουν στον υπολογιστή! Το όνομα μου είναι Γιάννης και ελπίζω να μου λύσετε ότι απορίες βγούνε στο μέλλον!!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 12, 2018 13:17:26 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα. Εφόσον είσαι αρχάριος, ξεκίνα να διαβάζεις το νήμα του Mavic Air από την αρχή, υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και θα σου λυθούν πολλές απορίες. Για κινητό, εγώ χρησιμοποιώ το Xiaomi Mi Max 2, χωράει οριακά στο χειριστήριο και είναι η μεγαλύτερη οθόνη (σε επιφάνεια) που μπορείς να βάλεις χωρίς να καταφύγεις σε πατέντες με βάσεις για tablet.
Το "καρέδιασμα" που λες, συνήθως αφορά τις παρεμβολές στο σήμα της τηλεκατεύθυνσης: διάβασε το νήμα από την αρχή και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το FCC hack, ώστε να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση.
|
|
|
Mavic Air
Nov 12, 2018 18:36:28 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Nov 12, 2018 18:36:28 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε, το έχω διαβάσει από την αρχή και γενικά έχω δει και πολλά βιντεάκια...σήμερα μεσημέρι άδειασα 3 μπαταρίες να το πετάω....έπιασα εμβέλεια κοντά στο χιλιόμετρο , σε ανοιχτό πεδιο! Στο ΜΑ1 δείχνει να δουλεύει καλά! Σήμερα δεν ειδα "καρέ" στο τηλέφωνο...θα το ξανακάνω και θα δοκιμάσω την συμβουλή σου.....αν πάει καλά με το ΜΑ1 μάλλον θα πάρω ένα τηλ άλλο για μένα 😄! Για να έχει και το air το δικό του smartphone!
|
|
|
Mavic Air
Nov 12, 2018 18:48:01 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Nov 12, 2018 18:48:01 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα. Εφόσον είσαι αρχάριος, ξεκίνα να διαβάζεις το νήμα του Mavic Air από την αρχή, υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και θα σου λυθούν πολλές απορίες. Για κινητό, εγώ χρησιμοποιώ το Xiaomi Mi Max 2, χωράει οριακά στο χειριστήριο και είναι η μεγαλύτερη οθόνη (σε επιφάνεια) που μπορείς να βάλεις χωρίς να καταφύγεις σε πατέντες με βάσεις για tablet. Το "καρέδιασμα" που λες, συνήθως αφορά τις παρεμβολές στο σήμα της τηλεκατεύθυνσης: διάβασε το νήμα από την αρχή και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το FCC hack, ώστε να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση. Καλησπέρα! Μάνο γίνεται η αλλαγή αυτή; γιατί κάποιος μου είπε ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν σου επιτρέπει να το αλλάξεις σε fcc mode...
|
|
|
Mavic Air
Nov 12, 2018 18:49:39 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Nov 12, 2018 18:49:39 GMT 2
Kαλημερα παιδια, Καινούριος και ενθουσιασμένος με το χόμπυ!! Πήρα το air γιατί ταξιδεύω πολύ με την μηχανή και με ενδιαφέρει ο χώρος! Ακόμη δεν εχω πολυκαταλάβει σχετικά με την εμβέλεια κτλ τι παίζει! Είναι 5 η μετά που το έχω και κάθε μέρα το πετάω μια γύρα για λόγους εξοικείωσης! Έχουν γίνει οι αναβαθμίσεις και έχω κατεβάσει και το assistant2 στο pc! Στο χειριστήριο έχω το xiaomi MA1 που είναι και το βασικό μου τηλ. Το έχω στο flight mode όταν το χρησιμοποιώ στο χειριστήριο! Προτείνετε κάτι άλλο(όχι ακριβό) ή να κρατήσω την ίδια συσκευή μόνο για το air? (Αγοράζω άλλο κινητό). Κάνει σαν καρέ όταν γράφω τα οποία δεν φαίνονται όταν κατεβαίνουν στον υπολογιστή! Το όνομα μου είναι Γιάννης και ελπίζω να μου λύσετε ότι απορίες βγούνε στο μέλλον!! Καλές πτήσεις και ακόμα καλύτερες προσγειώσης εύχομαι να το χαρείς.
|
|
|
Post by sotirist on Nov 12, 2018 19:51:19 GMT 2
Kαλημερα παιδια, Καινούριος και ενθουσιασμένος με το χόμπυ!! Πήρα το air γιατί ταξιδεύω πολύ με την μηχανή και με ενδιαφέρει ο χώρος! Ακόμη δεν εχω πολυκαταλάβει σχετικά με την εμβέλεια κτλ τι παίζει! Είναι 5 η μετά που το έχω και κάθε μέρα το πετάω μια γύρα για λόγους εξοικείωσης! Έχουν γίνει οι αναβαθμίσεις και έχω κατεβάσει και το assistant2 στο pc! Στο χειριστήριο έχω το xiaomi MA1 που είναι και το βασικό μου τηλ. Το έχω στο flight mode όταν το χρησιμοποιώ στο χειριστήριο! Προτείνετε κάτι άλλο(όχι ακριβό) ή να κρατήσω την ίδια συσκευή μόνο για το air? (Αγοράζω άλλο κινητό). Κάνει σαν καρέ όταν γράφω τα οποία δεν φαίνονται όταν κατεβαίνουν στον υπολογιστή! Το όνομα μου είναι Γιάννης και ελπίζω να μου λύσετε ότι απορίες βγούνε στο μέλλον!! Καλως ήλθες στην παρέα μας, φιλε giannism74🙂 Καλές και ασφαλεις πτήσεις να έχετε με το MA σου
|
|
|
Post by Frontier on Nov 12, 2018 22:16:45 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα. Εφόσον είσαι αρχάριος, ξεκίνα να διαβάζεις το νήμα του Mavic Air από την αρχή, υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και θα σου λυθούν πολλές απορίες. Για κινητό, εγώ χρησιμοποιώ το Xiaomi Mi Max 2, χωράει οριακά στο χειριστήριο και είναι η μεγαλύτερη οθόνη (σε επιφάνεια) που μπορείς να βάλεις χωρίς να καταφύγεις σε πατέντες με βάσεις για tablet. Το "καρέδιασμα" που λες, συνήθως αφορά τις παρεμβολές στο σήμα της τηλεκατεύθυνσης: διάβασε το νήμα από την αρχή και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το FCC hack, ώστε να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση. Καλησπέρα! Μάνο γίνεται η αλλαγή αυτή; γιατί κάποιος μου είπε ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν σου επιτρέπει να το αλλάξεις σε fcc mode... Κανονικά παίζει το FCC mod Πέτρο, με αυτό πετάω.
|
|
|
Post by giannism74 on Nov 13, 2018 0:01:58 GMT 2
Καλησπέρα, το έκανα με το fake gps και το πήρε κανονικά! Μου έβγαλε τα 11 κανάλια σε 2.4!! Αύριο έχει δοκιμή στο ίδιο μέρος!! Ευχαριστώ παιδιά!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2018 22:12:56 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο φόρουμ! Έχω στην κατοχή μου ένα Mavic Air περίπου ενάμιση μήνα! Εδώ και δύο μέρες μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλουν calibration οι vision sensors! Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία αυτή:
Αλλά δεν μπορώ να το κάνω! Συνδέεται κανονικά το drone στο pc (windows 10) φτάνω μέχρι το σημείο που μου δείχνει τα βήματα και δεν ενεργοποιείται ποτέ το κουμπί που γράφει "calibrate"! Γυρίζει για λίγη ώρα η ροδέλα δίπλα στο κουμπί και μετά μου βγάζει μήνυμα "reboot aircraft"! Εννοείται έκανα πολλά reboot's και στο σκάφος και στο pc, άλλαξα και καλώδιο αλλά τα ίδια! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;
|
|
|
Post by engelo on Nov 15, 2018 0:10:21 GMT 2
Το ίδιο πρόβλημα είχα με ενα mavic pro και δεν δουλευαν οι sensors.. τελικα πήγε για αντικατάσταση με care...
|
|
|
Mavic Air
Nov 15, 2018 10:27:51 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Nov 15, 2018 10:27:51 GMT 2
Παίζει ρόλο στο καρεδιασμα αν είναι το ΑWB στο αυτόματο και κάνει ενναλαγες την ώρα που πετάει? Κάπου σε ένα φόρουμ το διάβασα ξένο.... Σήμερα είχε και η εφαρμογή ενημέρωση! Πέταξα με 2.4 σε fcc πήγε ανετα στα 2.8χιλ...(έχω βάλει όριο τα 3000) και πάνω από την πόλη είχε παρεμβολές , όταν το άλλαξα σε 5.8 πήγε τα ίδια Χιλ χωρίς παρεμβολές πάνω από την πόλη! Διορθώσετε με αν κάνω λάθος αλλά το κανάλι το "γυρίζεις" αν έχεις πολλές παρεμβολες (weak signal).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2018 11:12:43 GMT 2
Το ίδιο πρόβλημα είχα με ενα mavic pro και δεν δουλευαν οι sensors.. τελικα πήγε για αντικατάσταση με care... Οι αισθητήρες πάντως σε μένα δουλεύουν καλά, δεν έχω πρόβλημα! Δεν ξέρω για ποιο λόγο ζητάει το καλιμπραρισμα και δεν ξέρω αν μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον αν δεν μπορέσω να το κάνω!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2018 17:22:22 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο φόρουμ! Έχω στην κατοχή μου ένα Mavic Air περίπου ενάμιση μήνα! Εδώ και δύο μέρες μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλουν calibration οι vision sensors! Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία αυτή: Αλλά δεν μπορώ να το κάνω! Συνδέεται κανονικά το drone στο pc (windows 10) φτάνω μέχρι το σημείο που μου δείχνει τα βήματα και δεν ενεργοποιείται ποτέ το κουμπί που γράφει "calibrate"! Γυρίζει για λίγη ώρα η ροδέλα δίπλα στο κουμπί και μετά μου βγάζει μήνυμα "reboot aircraft"! Εννοείται έκανα πολλά reboot's και στο σκάφος και στο pc, άλλαξα και καλώδιο αλλά τα ίδια! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; Λοιπόν παιδιά! Χθες και προχθές δοκίμασα πολλες φορές στο δικό μου laptop (windows 10) με αποτυχία!! Χθες το βράδυ άνοιξα το παλιό μου laptop (windows 7) να δοκιμάσω και εκεί. Το παλιό laptop όμως έχει καμμένη οθόνη και δοκίμασα συνδέοντας το με HDMI στην τηλεόραση...... αποτυχία πάλι! Σήμερα πήρα το laptop της κουνιάδας μου, με windows 7, και ξαναδοκίμασα! Όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
|
|
|
Post by Vako on Nov 15, 2018 17:45:09 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο φόρουμ! Έχω στην κατοχή μου ένα Mavic Air περίπου ενάμιση μήνα! Εδώ και δύο μέρες μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλουν calibration οι vision sensors! Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία αυτή: Αλλά δεν μπορώ να το κάνω! Συνδέεται κανονικά το drone στο pc (windows 10) φτάνω μέχρι το σημείο που μου δείχνει τα βήματα και δεν ενεργοποιείται ποτέ το κουμπί που γράφει "calibrate"! Γυρίζει για λίγη ώρα η ροδέλα δίπλα στο κουμπί και μετά μου βγάζει μήνυμα "reboot aircraft"! Εννοείται έκανα πολλά reboot's και στο σκάφος και στο pc, άλλαξα και καλώδιο αλλά τα ίδια! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; Λοιπόν παιδιά! Χθες και προχθές δοκίμασα πολλες φορές στο δικό μου laptop (windows 10) με αποτυχία!! Χθες το βράδυ άνοιξα το παλιό μου laptop (windows 7) να δοκιμάσω και εκεί. Το παλιό laptop όμως έχει καμμένη οθόνη και δοκίμασα συνδέοντας το με HDMI στην τηλεόραση...... αποτυχία πάλι! Σήμερα πήρα το laptop της κουνιάδας μου, με windows 7, και ξαναδοκίμασα! Όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Τοτε καλες πτησεις να το ευχαριστηθεις. Τελος καλο ολα καλα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2018 19:12:30 GMT 2
Λοιπόν παιδιά! Χθες και προχθές δοκίμασα πολλες φορές στο δικό μου laptop (windows 10) με αποτυχία!! Χθες το βράδυ άνοιξα το παλιό μου laptop (windows 7) να δοκιμάσω και εκεί. Το παλιό laptop όμως έχει καμμένη οθόνη και δοκίμασα συνδέοντας το με HDMI στην τηλεόραση...... αποτυχία πάλι! Σήμερα πήρα το laptop της κουνιάδας μου, με windows 7, και ξαναδοκίμασα! Όλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Τοτε καλες πτησεις να το ευχαριστηθεις. Τελος καλο ολα καλα Σ' ευχαριστώ φίλε μου, να 'σαι καλά! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μιας και είμαι καινούργιος σ' αυτή την ενασχόληση! Μου βγάζει εδώ και καιρό "Update fly zone" αλλά πατάω "Ignore". Θα πρέπει να την κάνω την ενημέρωση; Επειδή έχω στα 6 χιλιόμετρα απ' το σπίτι μου αεροδρόμιο (αν και μόνο δοκιμαστικά το έχω πετάξει γύρω απ' το σπίτι, συνήθως βγαίνω εκτός πόλης) υπάρχει περίπτωση να μην μ' αφήνει να το πετάξω; Μπορεί να φαντάζει χαζή η ερώτηση μου, αλλά το 'χω ακούσει κ' αυτό! Μου είπε δηλαδή κάποιος ότι με τα νέα update δε σ' αφήνει να μπεις καθόλου σε απαγορευμένες περιοχές!
|
|
|
Post by Vako on Nov 15, 2018 20:29:33 GMT 2
Να μην κανεις update στο fly zone. Βασικα μην κανεις update ουτε σε firmware εαν εχεις το τελευταιο που καθ ομολογια των παιδιων που το εκαναν ειναι οκ. Δυστυχως η dji σε οδηγει οπου θελει εκεινη , αλλα δεν ειναι αναγκη να την ακολουθεις σε οτι βγαζει εκτος εαν κατι δεν παει καλα. Τα παιδια που το εχουν θα σε βοηθησουν περισσοτερο στο συγκεκριμενο μοντελο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2018 20:35:55 GMT 2
Να μην κανεις update στο fly zone. Βασικα μην κανεις update ουτε σε firmware εαν εχεις το τελευταιο που καθ ομολογια των παιδιων που το εκαναν ειναι οκ. Δυστυχως η dji σε οδηγει οπου θελει εκεινη , αλλα δεν ειναι αναγκη να την ακολουθεις σε οτι βγαζει εκτος εαν κατι δεν παει καλα. Τα παιδια που το εχουν θα σε βοηθησουν περισσοτερο στο συγκεκριμενο μοντελο. Σ' ευχαριστώ και πάλι! Ωραία τότε, μέχρι νεωτέρας, δεν κάνω το update σε fly zone! Από firmware, ναι, έχω το τελευταίο!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2018 13:20:39 GMT 2
Λοιπόν παιδιά το έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα τη διαδικασία λύσης στο πρόβλημα που είχα! Το πρόβλημα δηλαδή να καλιμπράρεις του αισθητήρες αποφυγής εμποδίων με το Dji Assistant 2 σε Mavic Air και Mavic Pro (σε Windows 10). Για όποιον το χρειαστεί λοιπόν, η λύση αναφέρεται εδώ, στο post 63: forum.dji.com/forum.php?mod=viewthread&tid=135981&extra=&page=5#commentsΚαι η διαδικασία είναι αυτή: Το έκανα και δούλεψε μια χαρά! Τους καλιμπράρισα τελικά ξανά και στο laptop μου με Windows 10!
|
|
|
Post by Frontier on Nov 22, 2018 14:51:05 GMT 2
Μικρή συγκριτική δοκιμή μεταξύ Yuneec Typhoon H Plus, Parrot Anafi και dji Mavic Air με ταυτόχρονη έκθεση κάθε κάμερας στις ίδιες συνθήκες. Οι ρυθμίσεις της κάθε κάμερας είναι οι προεπιλεγμένες.
|
|
|
Mavic Air
Nov 22, 2018 18:20:35 GMT 2
via mobile
Post by brouzos on Nov 22, 2018 18:20:35 GMT 2
Μικρή συγκριτική δοκιμή μεταξύ Yuneec Typhoon H Plus, Parrot Anafi και dji Mavic Air με ταυτόχρονη έκθεση κάθε κάμερας στις ίδιες συνθήκες. Οι ρυθμίσεις της κάθε κάμερας είναι οι προεπιλεγμένες. Τελικά Μάνο πιο είναι πιο κοντά στα φυσικά χρώματα?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 22, 2018 19:00:42 GMT 2
Μικρή συγκριτική δοκιμή μεταξύ Yuneec Typhoon H Plus, Parrot Anafi και dji Mavic Air με ταυτόχρονη έκθεση κάθε κάμερας στις ίδιες συνθήκες. Οι ρυθμίσεις της κάθε κάμερας είναι οι προεπιλεγμένες. Τελικά Μάνο πιο είναι πιο κοντά στα φυσικά χρώματα? Το Yuneec H Plus απεικονίζει τα χρώματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Ο χλοοτάπητας ειδικά, είναι χαρακτηριστική περίπτωση: το χρώμα του είναι αυτό που φαίνεται από την C23 (την κάμερα του Yuneec), το Anafi πλησιάζει και το Air υπερτονίζει (πιο "εύκολο" στο μάτι, αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα).
|
|
|
Post by Frontier on Dec 2, 2018 13:36:09 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Dec 2, 2018 20:16:31 GMT 2
Να μας βγαλεις φωτο εναερια,το μουσειο μαστιχας που εχετε...ειχα ερθει στα εγκαινια οταν ειχαν γινει . Μου δοθηκε η ευκαιρια και γυεισα λιγο το νησι 3 μερες που εμεινα. Καταγοητευμενος πραγματικα.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 2, 2018 20:27:21 GMT 2
Να μας βγαλεις φωτο εναερια,το μουσειο μαστιχας που εχετε...ειχα ερθει στα εγκαινια οταν ειχαν γινει . Μου δοθηκε η ευκαιρια και γυεισα λιγο το νησι 3 μερες που εμεινα. Καταγοητευμενος πραγματικα. Θα γίνει και αυτό όταν καταφέρω να πάω νότια και να έχει καλό καιρό, γιατί το μέρος που βρίσκεται είναι στο μάτι του βοριά.
|
|
|
Mavic Air
Dec 9, 2018 23:52:08 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Dec 9, 2018 23:52:08 GMT 2
Παίδες μια ερώτηση .... Πήρα φiλτρα polarpro nd4-8-16 cinema series όχι τα pl! Pl πήρα μόνο του το 32!! Εσείς πιο δουλεύετε πιο πολύ ? Και σε τι συνθήκες κυρίως? Το 16 μου φαίνεται πάει πιο πολύ ! Έχω δει πάρα πολλά βιντεάκια youtube και έχω κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2019 22:29:27 GMT 2
Χρόνια πολλά παιδιά και καλή χρονιά σε όλους! Θέλω να σας παραθέσω την προχθεσινή μου εμπειρία με το mavic air, μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει τι μπορεί να συνέβει! Ενώ πετούσα στα 2 χλμ απόσταση με περίπου 100 μέτρα ύψος, 18 δορυφόρους και καλό σήμα, ξαφνικά χάθηκε τελείως ο έλεγχος του drone!! Άρχισε να κουνιέται ανεξέλεγκτα και δεν άκουγε τις εντολές μου απ' το χειριστήριο! Μη μπορώντας να το γυρίσω χειροκίνητα, πάτησα rth, αλλά και πάλι δεν "άκουγε"! Επίσης για λίγα sec έβγαλε ένδειξη atti. Μετά από ενάμησι λεπτό σύνολο, ευτυχώς αποφάσισε τελικά να γυρίσει πίσω! Αφού γύρισε, έκανα πτήσεις με άλλες τρεις μπαταρίες που έχω, χωρίς παρόμοια προβλήματα! Το drone το έχω πετάξει παρά πολλές φορές με υποδειγματική συμπεριφορά. Τι του συνέβει άραγε;;
|
|