|
Post by sotirist on Mar 2, 2018 12:29:28 GMT 2
Παιδια μολις ειδα την έκδοση λογισμικού μου...H906A V1.1.16 H109S V1.1.26 V1.1.25......θα το πεταξω το ΣΚ να σας πω εντυπωσεις Καλή επιτυχία φίλε thomas Σ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 2, 2018 15:47:08 GMT 2
Μη επιθετική αλληλοφωτογράφηση σαομίτη και H501s, από τις κάμερές τους. Καλά λέμε η σταθερότητα του 501 δεν υπάρχει....
vako,dream_master είστε για κάτι τέτοιο στην επικείμενη συνάντησή μας; (εκτός και εάν είναι δικό σας το video (: ) Σ
|
|
|
Post by dream_master on Mar 2, 2018 18:23:20 GMT 2
αχαχχα δυσκολα να μαι εγω με το xiaomi, αφου εχω να κατεβω αθηνα απο το 2010 !
|
|
|
Post by Vako on Mar 5, 2018 19:01:24 GMT 2
Ένα σχετικά παλιό βιντεάκι με το αγαπημένο 109 . Ποια xiaomi ...ποια dji.... hubsan 109 ρε φίλε για τους κλασσικούς χειριστές drone.... low tech με τις ομορφιές σου χαχαχα αλλά στο χέρι σου να το φέρεις πίσω και να το πετάξεις μακρυά ή κοντά.
|
|
|
Post by engelo on Mar 5, 2018 19:23:08 GMT 2
Αν τράβαγες με το spark θα ήταν πιο επίπεδη η γή !!! χαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Mar 5, 2018 19:57:02 GMT 2
Αν τράβαγες με το spark θα ήταν πιο επίπεδη η γή !!! χαχαχαχ Ε ναι αλλά συγκρίνεις εικόνα ? Με το spark νυχτα μια επίπεδη μουντζουρα θα ήταν...χαχαχα
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Mar 5, 2018 22:05:30 GMT 2
Θωμα ειδα το βίντεο απο τον γιαννη στα χωραφια. Καλυτερα του πρότεινα να βαλεις go pro γιατι η καμερα του Hubsan ειναι σκουπιδια
|
|
|
Post by sotirist on Mar 6, 2018 21:42:59 GMT 2
****** BREAKING NEWS *******
Νέα άφιξη στο freedrone.gr H109S-S standard παραγωγής 11/2017 με νέα μικρότερη συσκευασία, νέο motherboard, λιγότερα περιεχόμενα (γεια σας στο smartphone gimbal), καλύτερες από τις παλαιες σκατ....... μαμά κεραίες...
Firmware, controller, photos κλπ σύντομα κ αναλυτικά!
Με γειές μας
Σωτηρης
|
|
|
Post by Vako on Mar 6, 2018 21:54:41 GMT 2
****** BREAKING NEWS ******* Νέα άφιξη στο freedrone.gr H109S-S standard παραγωγής 11/2017 με νέα μικρότερη συσκευασία, νέο motherboard, λιγότερα περιεχόμενα (γεια σας στο smartphone gimbal), καλύτερες από τις παλαιες σκατ....... μαμά κεραίες... Firmware, controller, photos κλπ σύντομα κ αναλυτικά! Με γειές μας Σωτηρης Αξιος να συνεχισεις το θρυλο που λεγεται 109, ευχομαι καλες πτησεις και προπαντων καλες προσγειωσεις.../ευχομαι να τα καταφερω και να τα πουμε Κυριακη απο κοντα για εκτενες review
|
|
|
Post by engelo on Mar 6, 2018 22:34:36 GMT 2
Καλοτάξιδο !!!
|
|
|
Post by sotirist on Mar 6, 2018 22:38:12 GMT 2
Ευχαριστώ αγαπητοί,
Δεν άντεξα κ το άνοιξα....
Firmware v1.1.25 / 1.1.26 1.1.16
Καλο βραδυ
|
|
|
Post by petersea on Mar 6, 2018 23:42:04 GMT 2
Καλές πτήσεις και τέλειες προσγειώσης!!!
|
|
|
Post by thomas on Mar 7, 2018 1:06:09 GMT 2
Καλοτάξιδο Σωτήρης καλές πτήσεις!Ακριβός την ίδια παρτίδα με λίγο διαφορετικό firmware έχω και εγώ!φοβερά στα8ερο! firmware Η906Α v1.1.16 Η109S V1.1.26 V 1.1.25 δεν γνωρίζω αν διορθώνουν κάτι με αυτές τις αναβαθμίσεις...
|
|
|
Post by sotirist on Mar 7, 2018 10:28:36 GMT 2
Καλοτάξιδο Σωτήρης καλές πτήσεις!Ακριβός την ίδια παρτίδα με λίγο διαφορετικό firmware έχω και εγώ!φοβερά στα8ερο! firmware Η906Α v1.1.16 Η109S V1.1.26 V 1.1.25 δεν γνωρίζω αν διορθώνουν κάτι με αυτές τις αναβαθμίσεις... Ευχαριστώ thomas, Ιδιο firmware πρέπει να έχουμε, απλώς εγώ το έγραψα ανάποδα. Πέσμας εντυπώσεις από την πτήση σου! Καλημέρα Σ
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2018 0:29:11 GMT 2
Καλησπέρα Σωτήρη και σε όλη την παρέα!φοβερά σταθερό drone!πραγματικά βραχος ειτε ψηλά είτε χαμηλά!πολυ ευκολο στη χρηση του και αρκετα γρήγορο ακομη κ σε αερα!υψος εφτασα μέχρι 100 μετρα αλλα μηκος 220 χωρίς κανένα προβλημα!αυτο το κουμπί go home κανει θαυματα..!θα δοκιμασω σιγα σιγα μεγάλα ύψη να δω αντιδράσεις..αυριο λεω να το φτασω 200 μετρα υψος..
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2018 0:31:41 GMT 2
να πω την αλη8εια ακομη δεν το εχω αφήσει να προσγειωθεί μονο του..το πιανω στον αερα...γνωριζει καποιος αν ειναι αξιόπιστο στην αυτοματη προσγειωση οταν ερ8ει σε επαφη με το εδαφος?
|
|
|
Post by sotirist on Mar 8, 2018 12:11:21 GMT 2
να πω την αλη8εια ακομη δεν το εχω αφήσει να προσγειωθεί μονο του..το πιανω στον αερα...γνωριζει καποιος αν ειναι αξιόπιστο στην αυτοματη προσγειωση οταν ερ8ει σε επαφη με το εδαφος? Τα 200 μέτρα ύψος, με προσοχή μήπως έχεις ριπές αέρα, ανάλογα και με τα bft. Τόσο η αυτόματη προσγείωση (με RTH) όσο και η χειροκίνητη είναι όσο εύκολη είναι και ο υπόλοιπος χειρισμός του σκάφους. Μικρή προσοχή σε RTH μήπως προσγειωθείς λίγο μακρύτερα από το σημείο εκκίνησης και πέσεις σε κανένα δέντρο / θάμνο / βράχο / ......, αν και αυτό εξαρτάται από πόσο καλό calibration έχεις κάνει στην εκκίνηση κάθε πτήσης. Μπορείς και μικτό τρόπο, δηλαδή το φέρνεις πίσω με RTH, το αφήνεις να κατέβει π.χ. στα 15 μέτρα μαι μετά χειροκίνητα όπου θέλεις. Οταν φτάσεις κοντά στο έδαφος, σιγά σιγά τα control σου και μακρυά από ρίζες, κοντούς θάμνους κλπ. Μην το πιάνεις με τα χέρια η συμβουλή μου..... τα Brushless motors με τα μαμά propellers κόβουν άσχημα.... Καλημέρα
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2018 12:45:41 GMT 2
Καλημερα Σωτηρη!Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Αν το αφησω να προσγειω8ει μονο του πιστευεις οτι 8α τα καταφερει η κρύβει κινδυνους?εννοω να μην κατσουν καλα στο εδαφος τα ποδαρακια κ να σπασει τους έλικες !
|
|
|
Post by Vako on Mar 8, 2018 13:06:55 GMT 2
Καλημερα Σωτηρη!Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Αν το αφησω να προσγειω8ει μονο του πιστευεις οτι 8α τα καταφερει η κρύβει κινδυνους?εννοω να μην κατσουν καλα στο εδαφος τα ποδαρακια κ να σπασει τους έλικες ! Συνχωρηστε με που μπαίνω σφήνα και απαντώ αλλά λίγο προσοχή στην προσγείωση όταν κάτσει στο έδαφος τουμπαρει σχετικά εύκολα ( καθότι ψηλό) προσγείωσε το και μην αφήσεις τα στικ μέχρι να σβήσει γιατί μερικές φορές αν δεν το σβήσεις ανεβάζει λίγες στροφές και τουμπαρει . Επίσης αν για κάποιο λόγο φρακαεουν οι έλικες λόγω εμποδίου έχεις λίγα δευτερόλεπτα πριν κλάψεις κάποια esc πρώτα το σβήνεις όσο πιο γρήγορα τόσο καλυτερα και μετά πας να το σηκωσεις
|
|
|
Post by sotirist on Mar 8, 2018 13:14:21 GMT 2
Καλημερα Σωτηρη!Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Αν το αφησω να προσγειω8ει μονο του πιστευεις οτι 8α τα καταφερει η κρύβει κινδυνους?εννοω να μην κατσουν καλα στο εδαφος τα ποδαρακια κ να σπασει τους έλικες ! Να είσαι καλά Θωμά.. Εάν δεν έχει πολύ αέρα και το σημείο προσγείωσης είναι σχετικά επίπεδο, χωρίς βράχους και ρίζες, μιά χαρά θα τα καταφέρει και μόνο του. Ο μόνος κίνδυνος εάν δεν είναι επίπεδο το μέρος, είναι να 'τουμπάρει' αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, δηλαδή να προσγειωθεί πρώτα και μετά να 'γύρει' από την δεξιά ή την αριστερή πλευρά, αλλά κατά την άποψή μου είναι μικρός εάν προσέξεις τα παραπάνω. Αν, λέμε αν, συμβεί κάτι τέτοιο, κλείσε αμέσως το σκάφος από τον transmitter (disarm - όπως το arm) γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπορούν οι έλικες να γυρίσουν και να σου κάψει το μοτέρ ή/και τον Electronic Speed Controller - ESC του. Μην φοβάσαι, άπαξ και κάνεις προσγείωση μία φορά είναι εύκολο. Σωτήρης ΥΓ. Ολοι εδώ θα σε βοηθήσουν σε ότι θές. Απλώς ζήτα βοήθεια!
|
|
|
Post by sotirist on Mar 8, 2018 13:16:15 GMT 2
Καλημερα Σωτηρη!Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Αν το αφησω να προσγειω8ει μονο του πιστευεις οτι 8α τα καταφερει η κρύβει κινδυνους?εννοω να μην κατσουν καλα στο εδαφος τα ποδαρακια κ να σπασει τους έλικες ! Συνχωρηστε με που μπαίνω σφήνα και απαντώ αλλά λίγο προσοχή στην προσγείωση όταν κάτσει στο έδαφος τουμπαρει σχετικά εύκολα ( καθότι ψηλό) προσγείωσε το και μην αφήσεις τα στικ μέχρι να σβήσει γιατί μερικές φορές αν δεν το σβήσεις ανεβάζει λίγες στροφές και τουμπαρει . Επίσης αν για κάποιο λόγο φρακαεουν οι έλικες λόγω εμποδίου έχεις λίγα δευτερόλεπτα πριν κλάψεις κάποια esc πρώτα το σβήνεις όσο πιο γρήγορα τόσο καλυτερα και μετά πας να το σηκωσεις Δεν υφίσταται θέμα συγνώμης vako...... Άλλωστε τα ίδια +- γράφουμε (:
|
|
|
Post by Vako on Mar 8, 2018 14:11:50 GMT 2
Συνχωρηστε με που μπαίνω σφήνα και απαντώ αλλά λίγο προσοχή στην προσγείωση όταν κάτσει στο έδαφος τουμπαρει σχετικά εύκολα ( καθότι ψηλό) προσγείωσε το και μην αφήσεις τα στικ μέχρι να σβήσει γιατί μερικές φορές αν δεν το σβήσεις ανεβάζει λίγες στροφές και τουμπαρει . Επίσης αν για κάποιο λόγο φρακαεουν οι έλικες λόγω εμποδίου έχεις λίγα δευτερόλεπτα πριν κλάψεις κάποια esc πρώτα το σβήνεις όσο πιο γρήγορα τόσο καλυτερα και μετά πας να το σηκωσεις Δεν υφίσταται θέμα συγνώμης vako...... Άλλωστε τα ίδια +- γράφουμε (: Κάποιες μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά sotirist για αυτό παρεμβαίνω δεν είναι + - είναι συγκεκριμένες ιδιοτροπίες του σκάφους σε λεπτομερειες και σαν παθών τις αναφέρω απλα
|
|
|
Post by sotirist on Mar 8, 2018 14:19:05 GMT 2
Δεν υφίσταται θέμα συγνώμης vako...... Άλλωστε τα ίδια +- γράφουμε (: Κάποιες μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά sotirist για αυτό παρεμβαίνω δεν είναι + - είναι συγκεκριμένες ιδιοτροπίες του σκάφους σε λεπτομερειες και σαν παθών τις αναφέρω απλα Και πολύ καλά κάνεις φίλε vako. Η εμπειρία σου είναι πολύτιμη και σίγουρα μεγαλύτερη από τη δική μου (:
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2018 16:20:37 GMT 2
Άρα παιδιά να μην το αφήνω στην αυτόματη προσγείωση να ολοκληρώσει...δεν έχει απολυτή εμπιστοσύνη!Έτυχε Vako να σου σπάσει στην αυτόματη προσγείωση ?Εννοώ να τα κανει ολα μονο του μέχρι το έδαφος....
|
|
|
Post by dream_master on Mar 8, 2018 16:48:07 GMT 2
εγω δεν καταλαβα για πιο λογο να το αφηνεις να πρωσγειονετε σε αυτοματη πρωσγειωση? χειροκινητα ειναι οτι πιο καλυτερο. Και εγω οποτε εκανα RTH στα 5 μετρα πριν σπρωσγειθει το ακυρωνω και το προσγειωνω χειροκινητα.
|
|
|
Post by thomas on Mar 8, 2018 22:56:58 GMT 2
Σχετικά με gimbal αναβάθμιση ποιο προτείνεται παιδιά?
|
|
|
Post by Vako on Mar 8, 2018 23:10:30 GMT 2
Σχετικά με gimbal αναβάθμιση ποιο προτείνεται παιδιά? Feiyu gimbal 3axis το βάζεις έπαιξε ούτε καλιμπραρισματα ούτε τίποτα . Ακουνητο βιντεο
|
|
|
Post by thomas on Mar 9, 2018 0:17:18 GMT 2
Υπαρχει το συγκεκριμενο Ελλαδα Vako?επειδη δεν εχω λογαριασμο για αγορές από εξωτερικό
|
|
|
Post by sotirist on Mar 9, 2018 9:04:22 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Mar 22, 2018 12:48:59 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,
Στην (ατελείωτη) προσπάθειά μου για καλύτερες και -όσο το δυνατόν- ακούνητες λήψεις video με το H109S, παραθέτω δύο video:
- Το ένα με την μαμά camera και το HAKRC 3 axis gimbal
- Το δεύτερο με τη μαμά camera και το FeiYuTech Mini 3D Pro gimbal
Τα βίντεο '''μιλάνε''' από μόνα τους....
Το 1ο με το HAKRC ενώ ξεκινά καλά, στην πορεία παθαίνει ....λόξυγκα... όπως είπε και ένας ιπτάμενος φίλος χα χα χα. Κατά την άποψή μου, πεταμένα χρήματα Το 2ο, τι να λέμε......πέτρινο το FeiYuTech...δεν καταλαβαίνει τίποτα.. Η σταθερότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Επόμενο βίντεο με αναβαθμισμένη κάμερα σύντομα
Σχόλια ευπρόσδεκτα
Σωτήρης
|
|