|
Post by dream_master on Mar 22, 2018 14:09:49 GMT 2
καλα το πρωτο βιντεο με το HAKRC 3-axis gimbal δεν το συζηταω , πολυ κουνημα καθολου σταθερη εικονα , σε αλλες περιπτωσεις δεν θα πιστεβα καν οτι ηταν οντως 3 axis gimbal.
το δευτερο με το FeiYuTech Mini 3D Pro gimbal εμφανως λιγο πιο σταθερο σε αποψη εικονας αλλα εχει και αυτο τα θεματακια του. πχ να φενοντε τα μπρατσα του σκαφους μεσα στο πλανο οταν το πας μπροστα. Επεισης παρατηρησα σε χαμηλες ταχυτητες οπως και σε hover αρκετο jello effect.
|
|
|
Post by Vako on Mar 22, 2018 14:32:19 GMT 2
καλα το πρωτο βιντεο με το HAKRC 3-axis gimbal δεν το συζηταω , πολυ κουνημα καθολου σταθερη εικονα , σε αλλες περιπτωσεις δεν θα πιστεβα καν οτι ηταν οντως 3 axis gimbal. το δευτερο με το FeiYuTech Mini 3D Pro gimbal εμφανως λιγο πιο σταθερο σε αποψη εικονας αλλα εχει και αυτο τα θεματακια του. πχ να φενοντε τα μπρατσα του σκαφους μεσα στο πλανο οταν το πας μπροστα. Επεισης παρατηρησα σε χαμηλες ταχυτητες οπως και σε hover αρκετο jello effect. Δικιο έχεις και στα δύο απλά θέλει λιγότερα γκάζια ώστε να μην φαίνονται τα μπράτσα και γενικότερα πιο smooth κινήσεις στις αλλαγές πορείας. Όσο για το jello πΆντα ή hubsan είχε υπαρβολικο θέμα με αυτο. Πρέπει να ασχολείσαι με το balance των ελικών αρκετά συχνα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 22, 2018 14:38:44 GMT 2
η λυση ειναι μια παιδια. παντε ενα Νημα πανω να αγιασετε αχαχαχαχ
|
|
|
Post by thomas on Mar 23, 2018 3:30:09 GMT 2
Πολυ ωραίο βίντεο Σωτήρη μπράβο σου φοβερά πλάνα!Σε τι απόσταση είναι το νησακι?Φοράς τις μαμά κεραίες ?Εικόνα είχες καθαρή κανονικά στο control?
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 25, 2018 11:58:49 GMT 2
καλημερα.. που βρησκω αναβαθμισεις για το x4 pro standard edition? εχει : H906A V1.1.3 H109S V1.1.18 V1.1.15
|
|
|
Post by thomas on Mar 25, 2018 16:39:51 GMT 2
Εγώ πριν ένα μήνα που το αγόρασα από Ελλάδα φοράει αυτό το λογισμικό!Λογικά θα πρέπει να στείλεις μνα στην εταιρεία για να σου στείλει το σωστό λογισμικό για το drone σου γτ επίσημα δεν ανεβάζει firmware η Hubsan.
|
|
|
Post by Vako on Mar 25, 2018 16:41:04 GMT 2
Kαι για να ανεβασω το νημα του Θρυλλου ενα παλιο ξεχασμενο βιντεακι απο το 109 στο καναλι της Κορινθου..
|
|
|
Post by Vako on Mar 25, 2018 16:43:36 GMT 2
καλημερα.. που βρησκω αναβαθμισεις για το x4 pro standard edition? εχει : H906A V1.1.3 H109S V1.1.18 V1.1.15 Πες μου που εχεις την πυξιδα μηπως το βρω σε καποια γωνια του σκληρου μου.. αν ειναι εμπρος αριστερα πρεπει να τις εχω
|
|
|
Post by brouzos on Mar 25, 2018 16:58:10 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Mar 25, 2018 18:51:37 GMT 2
Kαι για να ανεβασω το νημα του Θρυλλου ενα παλιο ξεχασμενο βιντεακι απο το 109 στο καναλι της Κορινθου.. Να είσαι καλά vako με τις πτήσεις κ τα τέλεια βιντεάκια σου. Βάζεις το νήμα ψηλά ρε μπαγάσα! Πολλα likes!
|
|
|
Post by Vako on Mar 25, 2018 19:02:32 GMT 2
Kαι για να ανεβασω το νημα του Θρυλλου ενα παλιο ξεχασμενο βιντεακι απο το 109 στο καναλι της Κορινθου.. Να είσαι καλά vako με τις πτήσεις κ τα τέλεια βιντεάκια σου. Βάζεις το νήμα ψηλά ρε μπαγάσα! Πολλα likes! Παίζει να ήταν από τις πιο δύσκολες πτήσεις που έχω κάνει ποτέ. Καμμία οπτική επαφή με το σκάφος και 1,5 χλμ μακρυά, μιας και είσαι υπό γωνία..θρίλλερ πτήση..χαχα
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 25, 2018 19:03:46 GMT 2
μπροστα ειναι σιγουρα....δεξια οπως το κοιταζουμε... κατω απο το Β....
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 25, 2018 19:10:46 GMT 2
τα ελαβα απο τον φιλο brouzos... θα τα μελετησω και θα την κανω αργοτερα .. ευχαριστω
|
|
|
Post by Vako on Mar 25, 2018 19:16:16 GMT 2
τα ελαβα απο τον φιλο brouzos... θα τα μελετησω και θα την κανω αργοτερα .. ευχαριστω Προσοχή να είναι για εμπρός αριστερά πυξίδα ! Αν και φαντάζομαι ο Βrouzos για να στα στείλει θα είδε που έχεις την πυξίδα. Απλά το αναφέρω γιατί είναι διαφορετικά και θα σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν είναι το σωστά.
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 25, 2018 22:11:39 GMT 2
Tα εκανα.... αλλαξαν οι εκδοσεις....
|
|
|
Post by thomas on Mar 25, 2018 23:38:52 GMT 2
Παναγιωτη δοκιμασε το σε πτηση και πες μας αν δεις καποια διαφορα!
|
|
|
Post by sotirist on Mar 26, 2018 10:36:48 GMT 2
Πολυ ωραίο βίντεο Σωτήρη μπράβο σου φοβερά πλάνα!Σε τι απόσταση είναι το νησακι?Φοράς τις μαμά κεραίες ?Εικόνα είχες καθαρή κανονικά στο control? Thomas, το νησάκι είναι γύρω στα 1200 μέτρα από το σημείο απογείωσης, είμαι με τις μαμά κεραίες και στον transmitter και στο σκάφος, είχα καθαρότατη εικόνα και άψογο τηλεχειρισμό σε όλη τη διάρκεια. Είχε αεράκι 3~4 bf που δεν φαίνεται στη θάλασσα, με ριπές που ταλαιπωρούν λίγο τη ¨σφιγγα¨ μου και φαίνονται στο βίντεο. Για το fpv έχω και μια εξωτερική οθόνη ασύρματη στα 5,8g με καλύτερες αποστάσεις για να βρίσκεται. Η Κατα τα άλλα μπαταρία χαλαρά στο 60% πήγαινε έλα. Επόμενη πτήση με πολύ καλύτερη κάμερα στο 3 axis gimbal και βλέπουμε. Καλη εβδομάδα Σωτηρης
|
|
|
Post by thomas on Mar 26, 2018 12:04:40 GMT 2
Καλη εβδομαδα Σωτηρη!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου!
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 27, 2018 8:53:25 GMT 2
quiz : ποιος ο λογος να εχουμε 3 axis gimbal ??
|
|
|
Post by thomas on Mar 27, 2018 11:16:30 GMT 2
Για σταθερό βίντεο Παναγιώτη τπτ αλλο..καλημερα!
|
|
|
Post by sotirist on Mar 27, 2018 19:41:07 GMT 2
quiz : ποιος ο λογος να εχουμε 3 axis gimbal ?? Όπως είπε και ο Θωμάς, σταθερότερο βίντεο αλλά και (σημαντικό για μένα) τηλεχειρισμο στην κάμερα, όπου ανάλογα με το gimbal, μπορείς να ´στριψεις ´ την κάμερα σε ΕΩΣ τρείς άξονες, πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, και roll δηλαδή στροφή στον κάθετο άξονα. Επίσης παίζει ρόλο και το σκάφος στις δυνατότητες του gimbal.
|
|
|
Post by panagiotis on Mar 27, 2018 21:15:09 GMT 2
δεν διαφωνω... στο Η109s θα μπαινουν τα ποδια στο πλανο.... Επισης μια αλλη ερωτηση.... οι δυο κινησεις(πανω κατω, δεξια αριστερα) ελεγχονται με τα περιτροφικα διακοπτακια στο 906.... η τριτη κινηση πως?
|
|
|
Post by sotirist on Mar 27, 2018 22:10:42 GMT 2
δεν διαφωνω... στο Η109s θα μπαινουν τα ποδια στο πλανο.... Επισης μια αλλη ερωτηση.... οι δυο κινησεις(πανω κατω, δεξια αριστερα) ελεγχονται με τα περιτροφικα διακοπτακια στο 906.... η τριτη κινηση πως? Για αυτό σου έγραψα πως είναι και θέμα σκάφους.... ειδικά στο 109 υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, που άλλες ελέγχουν μια και άλλες δυο κινήσεις, οπότε όλα παίζουν. Η τρίτη κινηση δεν παίζει γιατί δεν υπάρχει τρίτο ρυθμιστικό, ..... αν και έχω δει βίντεο με πρόσθετο περιστροφικό για την τρίτη κινηση εξυπακούεται σε mod. Τώρα μπορείς να παίξεις όμως με οποίους άξονες εσυ θέλεις, αλλά δυο κάθε φορά. Οσο για το δεξιά αριστερά, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να το ελέγξεις, πέρα από την κλασική στην οποία όντως θα φαίνονται τα πόδια του πτηνού, εάν και αυτό ακομη,παίρνει συζήτηση. π.χ. λόγω ριπων αέρα το yaw σου στραβώνει λίγο και αντί να δείχνει μπροστά δείχνει τα πόδια.... στα 2 χιλιόμετρα μακρυά....τι κάνουμε οεεεοοοοο χωρίς έλεγχο? Ακομη και στην κλασική χρήση μπορείς να παίξεις έτσι ώστε να μην φαίνονται τα πόδια, αλλά θέλει μηδέν αέρα και πολύ καλό χειρισμό και εμπειρία. Βετεράνοι όπως πχ ο frontier ή ο vako ξέρουν πολλά....... Σ
|
|
|
Post by thomas on Mar 28, 2018 12:57:57 GMT 2
Είπα και εγώ να κάνω ένα τεστ στην απόσταση του 109s...
|
|
|
Post by Vako on Mar 28, 2018 14:01:13 GMT 2
Είπα και εγώ να κάνω ένα τεστ στην απόσταση του 109s... Ανοίξαμε τα φτερά μας βλέπω... Χαχαχα ωραίος μπράβο
|
|
|
Post by thomas on Mar 28, 2018 15:50:49 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη! Ναι σιγά σιγά θα δοκιμάσω κ κάνα 500 μέτρα παραπάνω! Ειλικρινά αυτό το σκάφος είναι βράχος...με ένα 3axis gimbal δεν έχει να ζηλέψει τπτ.Μου έκανε εντύπωση το ότι είχα βίντεο στη συγκεκριμένη απόσταση! Με μαμά κεραίες
|
|
|
Post by sotirist on Mar 28, 2018 16:06:45 GMT 2
Είπα και εγώ να κάνω ένα τεστ στην απόσταση του 109s... Μπράβο Θωμά και εις ανώτερα Το σημείο που πέταξες, έτσι όπως το βλέπω, είναι χωρίς παρεμβολές οπότε τα 2,5 χλμ τα έχεις σίγουρα μάλλον. Εγώ έχω αλλάξει και τη μαμά κάμερα....πολύ jello και άτονα χρώματα. Με αυτά τα δύο (gimbal & camera) αλλάζει η βιντεοσκόπηση επίπεδο στο 109...
|
|
|
Post by thomas on Mar 28, 2018 17:08:29 GMT 2
Σε ευχαριστώ Σωτήρη!καλά έκανες κ αναβαθμιστηκες.σκοπεύω κ εγω για αρχή να βάλω 3 axis gimbal.μάλλον το μαμά θα βάλω για να αποφύγω τυχόν προβλήματα !κ αργότερα μια gopro!
|
|
|
Post by Vako on Mar 28, 2018 17:24:52 GMT 2
Σε ευχαριστώ Σωτήρη!καλά έκανες κ αναβαθμιστηκες.σκοπεύω κ εγω για αρχή να βάλω 3 axis gimbal.μάλλον το μαμά θα βάλω για να αποφύγω τυχόν προβλήματα !κ αργότερα μια gopro! Με το μαμά 3axis θα έχεις θέμα αν βάλεις κάποια άλλη κάμερα δεν λειτουργεί σωστά. Αλλά θα δώσεις 200+ ευρώ για το μαμά που αν τα προσθέσεις στα 400+++ που το αγόρασες από Ελλαδα? Δεν παίρνεις άλλο ένα drone καλύτερα?
|
|
|
Post by thomas on Mar 28, 2018 18:01:35 GMT 2
Ρώτησα την εταιρεία Βαγγέλη κ μ είπε οτι μόνο go pro είναι δοκιμασμένο στο 3 axis της hubsan κ λειτουργεί απροβλημάτιστα.με 700 τι να πάρω που να αξίζει ...θες 1400 για phantom 4 pro.γι'αυτό θα το αναβαθμίσω ως εχει
|
|