|
Post by thomas on Feb 27, 2018 23:51:04 GMT 2
Οχι δεν πειραζω τπτ vako!ελπιζω να του παρω τον αερα!πες μ και άλλα διψάω για μόρφωση. ο τυπος με τα drone που το πηρα φαγώθηκε να παρω το 501s...kai μάλιστα μ έλεγε οτι ειναι καλυτερο...δεν ξερω γτ!τις μπαταριες να τις φορτιζω λιγο πριν πεταξω η απο την προηγουμενη μερα?πειρα κ μια εφεδρικη!μεχρι τι ύψος να το σηκώνω?
|
|
|
Post by dream_master on Feb 28, 2018 1:50:15 GMT 2
Το 501s καλυτερο; Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Καλυτερο για αρχαριο ναι το δεχομαι, αλλα σαν σκαφος καμια σχεση. Ασε που μιλαμε για αλλη κατηγορια το ενα και αλλη το αλλο.
|
|
|
Post by thomas on Feb 28, 2018 2:07:40 GMT 2
Μάλλον θα του έμειναν στο ράφι ..τι να πω..!η μπαταριά της κάμερας θέλει φόρτιση?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2018 8:14:51 GMT 2
Μάλλον θα του έμειναν στο ράφι ..τι να πω..!η μπαταριά της κάμερας θέλει φόρτιση? Δεν βλάπτει να την φορτίσεις αν και φορτίζει από την μπαταρία του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by Vako on Feb 28, 2018 9:08:38 GMT 2
Και κατι πολυ σημαντικο! Εαν οι ελικες βρουν το παραμικρο εμποδιο στην κινηση και σταματησουν λογω εμποδιου, ΚΛΕΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕς πριν πας να το μαζεψεις ,γιατι σε δευτερολεπτα καιει την η τις esc (μην ανησυχεις αν τις καψει αν βγαλει καπνο...απλα την πατησες) και θα κλαψεις διπλα. Καλες πτησεις και να τηρεις κανονες του calib1 και calib2 και γενιακ τα calibrations Υψος που ρωτας , ε στην αρχη οπου νιωθεις ανετα και να ειναι σχετικα κοντα σου να το ελενχεις οπτικα, μετα κανε αυτο που θελεις το οριο του ειναι 250 μετρα αλλα αλλα προσοχη.
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 12:51:05 GMT 2
Πετάω το 501ss σχεδόν 1,5 μήνες τώρα και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι από τα σταθερότερα στην κατηγορία του, τα ευκολότερα στην χρήση και με τον καλύτερο λόγο τιμής / χαρακτηριστικών / απόδοσης μακράν. Έχοντας πεί αυτά, το 109s (που έχω πιλοτάρει 5-6 φορές είναι άλλη κατηγορία και οποιαδήποτε σύγκριση νομίζω αδικεί και τα δύο drones. thomas: Θα μας πείς τί έκδοση πήρες (low-med-high) και τι firmware έχεις;
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 14:52:17 GMT 2
Παιδια μολις πρελαβα σημερα το H109s!TO Αγόρασα από θεσσαλονικη.Μου είπε το παιδί να μην πειράξω κάτι στην έκδοση γτ είναι παραλαβή 2017!επισης μ τονισε να μην πετάω με συννεφιά!Τι αλλο να προσέξω?σαν πρώτη φορά..ευχαριστώ Θα προσθεσω στα παραπανω οτι τουλαχιστον τον πρωτο καιρο να πετας παντα σε gps mod και κατα την καθοδο οχι γρηγορη καθοδο γιατι θα αποσταθεροποιηθει εντονα ...(αν συμβει παρολα αυτα μην τρομαξεις απλα δωσε φουλ γκαζι να ανεβει και ολα θα ειναι οκ). Μην μπεις στον πειρασμο να χακαρεις την ταχυτητα επιστροφης και το υψομετρο !!!! Μεινε στα ορια που ειναι ρυθμισμενο απο το εργοστασιο. Γενικα firmware μην τα πειραξεις ποτε. Tο να μην πετάς με συνεφιά, μάλλον στο είπε για να μπορείς να πιάνεις καλό σήμα GPS (πολλούς δορυφόρους), άντε μήπως πιάσει και καμμία βροχή. Κατά τα άλλα, όλοι εδώ νομίζω ότι έχουμε πετάξει άπειρες φορές με συννεφιά, οπότε λάβετο υπόψη σου τόσο...όσο... Σ
|
|
|
Post by Vako on Feb 28, 2018 15:06:33 GMT 2
Εννοείται αυτό που λέει ο φίλος Σωτήρης από πάνω...
|
|
|
Post by thomas on Feb 28, 2018 17:32:03 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!φίλε μ vako γτ έχει οριο 250 μέτρα..στα χαρτια 1χλμ γράφει?τι παίζει με τα μέτρα δεν κατάλαβα ακόμη....έχω δει βιντεακια με 3 χλμ...αλλάζουν κάτι στο drone..?το μοντέλο που πήρα φίλε μου sotirist είναι το Hubsan X4 Pro H109S 1-Axis Standard Edition στα 455 από θεσσαλονικη... παραθέτω και το μαγαζί www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=80_87&product_id=750 ο υπάλληλος μ είπε πως είναι η τελευταία φουρνιά Δεκέμβριος 2017 με την πυξίδα μπροστά αριστερά κ να μην πειράξω το λογισμικό.πως μπορώ να δω ποια έκδοση φοράει?
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 18:41:12 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!φίλε μ vako γτ έχει οριο 250 μέτρα..στα χαρτια 1χλμ γράφει?τι παίζει με τα μέτρα δεν κατάλαβα ακόμη....έχω δει βιντεακια με 3 χλμ...αλλάζουν κάτι στο drone..?το μοντέλο που πήρα φίλε μου sotirist είναι το Hubsan X4 Pro H109S 1-Axis Standard Edition στα 455 από θεσσαλονικη... παραθέτω και το μαγαζί www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=80_87&product_id=750 ο υπάλληλος μ είπε πως είναι η τελευταία φουρνιά Δεκέμβριος 2017 με την πυξίδα μπροστά αριστερά κ να μην πειράξω το λογισμικό.πως μπορώ να δω ποια έκδοση φοράει? Φίλε thomas, απαντήσεις στις ερωτήσεις σου σε χρώμα κίτρινοέχει οριο 250 μέτρα..στα χαρτια 1χλμ γράφει - Το όριο των 250 μέτρων αφορά στο ανώτατο ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας ή από το όποιο ύψος ξεκινάς το drone (π.χ. από βουνό). Είναι βάσει των Ευρωπαικών κανονισμών και η Hubsan το έχει ενσωματώσει σαν "κόφτη" στο λογισμικό (firmware) του drone. Μπορείς να το αλλάξεις, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, κυρίως γιατί μπορεί να αποτελέσει την απαρχή προβλημάτων και "αποδράσεων" (fly aways) του copter. Η δυναμική του drone του ίδιου μπορεί να το ανεβάσει μέχρι 1000 μέτρα (μπορεί και παραπάνω ανάλογα με τις συνθήκες) ύψος, αλλά και πάλι τονίζω ότι δεν προτείνεται
τι παίζει με τα μέτρα δεν κατάλαβα ακόμη....έχω δει βιντεακια με 3 χλμ - Τα 3 χιλιόμετρα που έχουν τα βίντεο στο Internet δεν νομίζω ότι αφορούν ύψος αλλά απόσταση από εσένα (distance) και νομίζω ότι είναι εφικτό να πιαστούν από το συγκεκριμένο. Βέβαια, τίθεται το θέμα επιστροφή (άλλα 3 χιλόμετρα), που με μία μπαταρία στο σκάφος είναι άκρως οριακά (λίγο αεράκι κόντρα και το πουλί πέφτει σύμφωνα με τους νόμους της βαρύτητας)
λλάζουν κάτι στο drone..? - Μπορείς να αλλάξεις κεραίες τόσο τηλεχειρισμού όσο και τηλεμετάδοσης σήματος και να πετύχεις καλύτερες αποστάσεις, αλλά ............. το πρόβλημα επιστροφή θα γίνει οξύτερο και επιπλέον... θές να πάς παραπάνω;
το μοντέλο που πήρα φίλε μου sotirist είναι το Hubsan X4 Pro H109S 1-Axis Standard Edition στα 455 από θεσσαλονικη... παραθέτω και το μαγαζί www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=80_87&product_id=750
Καλό το minya και συγκριτικά φθηνότερο από τα άλλα ελληνικά μαγαζιά. Απλά για να ξέρεις το ίδιο μοντέλο drone στο κινεζομάγαζα (Gearbest, Banggood, Tomtop) έχει τα μισά χρήματα (και 1 μήνα περίπου παράδοση εκτός εάν υπάρχει σε αποθήκη EU)
πως μπορώ να δω ποια έκδοση φοράει? Για να δείς τι έκδοση φοράει πάς στο τηλεχειριστήριο και κοιτάς στο menu την έκδοση (βλέπε εδώ -----> www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=35957717&postcount=3481)
Θα σου πρότεινα να αποφύγεις κάθε επέμβαση σε αυτή τη φάση, μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία σε πτήσεις και σε συμπεριφορές. Ολοι εδώ θα σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς αλλά χρειάζεται κοινή λογική και ψυχραιμία, ειδικά στην αρχή.
Ελπίζω να βοήθησα
Σ
|
|
|
Post by Vako on Feb 28, 2018 19:55:18 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!φίλε μ vako γτ έχει οριο 250 μέτρα..στα χαρτια 1χλμ γράφει?τι παίζει με τα μέτρα δεν κατάλαβα ακόμη....έχω δει βιντεακια με 3 χλμ...αλλάζουν κάτι στο drone..?το μοντέλο που πήρα φίλε μου sotirist είναι το Hubsan X4 Pro H109S 1-Axis Standard Edition στα 455 από θεσσαλονικη... παραθέτω και το μαγαζί www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=80_87&product_id=750 ο υπάλληλος μ είπε πως είναι η τελευταία φουρνιά Δεκέμβριος 2017 με την πυξίδα μπροστά αριστερά κ να μην πειράξω το λογισμικό.πως μπορώ να δω ποια έκδοση φοράει? Κοίτα έχω πάει μέχρι 3500 μέτρα απόσταση με καθαρό fpv αρκεί να αλλάξεις την κεραία του fpv που βρίσκεται εξωτερικά πάνω στο σκάφος με μια κεραία μικρή απλή 5,8ghz καθότι η δικιά του είναι για πέταμα . Εννοείται αυτή η απόσταση έρχεται σε καθαρό από παρεμβολές έδαφος. Τίποτα άλλο μην πειράξεις πίστεψε δεν αξίζει. Δες τι firmware φοράει να σου πω αν είναι καινούργιο και αν υποστηρίζει και follow me . Επίσης κοίτα από κάτω που έχει κάτι μπριζακια και μπαίνει το καλώδιο που πάει στην κάμερα πόσα πόσες σειρές πριν έχει. Στα υπόλοιπα σου απάντησε ο Σωτήρης σωστα
|
|
|
Post by thomas on Feb 28, 2018 20:34:26 GMT 2
1000 ευχαριστώ παιδια είστε φοβερό team.εγω από Βέροια είμαι. Είστε κοντά βα κάνουμε όλοι μαζί μια συνάντηση? Μολις παω σπιτι το βράδυ θα δω την έκδοση του. Ας αν μπορει καποιος να μ στείλει μια κεραία καλη να πάρω.για τα κινεζομαγαζα έχετε δίκιο είναι πολύ φτηνά απλά δεν γνωρίζω τον τρόπο παραγγελίας γιαυτο κ πήρα από Ελλάδα.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 28, 2018 21:04:25 GMT 2
Ειναι πολυ ευκολο το να παραγγειλης απο κινεζομαγαζο φιλε μου, θα σε βοηθουσαμε πως να το κανεις και θα γλυτωνες και αρκετα λεφτα.
|
|
|
Post by thomas on Feb 28, 2018 21:26:40 GMT 2
Στην αναβάθμιση που θα κάνω τώρα θα μ πείτε την διαδικασία.
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 22:20:55 GMT 2
Εάν εννοείς την προσθήκη της κεραίας που έγραψε ο vako (σωστοοοοος για την κεραία, άλλωστε εσυ είσαι για μαραθώνιο (: ), δεν είναι κάν αναβάθμιση. Κουμπώνει και τέλος, όπως η μαμά κεραία. Εάν εννοείς οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση (βλέπε firmware) μετά από ότι σου γράψαμε, πας γυρεύοντας!
Σ
|
|
|
Post by thomas on Mar 1, 2018 1:04:38 GMT 2
για κεραία εννοώ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 1, 2018 20:49:22 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Thomas,
Δοκίμασε το πρώτα με όλα όπως στα έστειλαν από τον προμηθευτή σου. Έτσι και αλλοιώς η αλλαγή κεραίας -αν και θεωρητικά επιφέρει απωλεια της οποίας εγγύησης εχεις-, είναι κάτι που μπορείς να το κανείς οποία στιγμή θέλεις. Στο λέω από πείρα (όσο εχω, λίγη μπροστά σε άλλους), ότι να χάνεις το video νωρίς, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν είναι υποχρεωτικά κακό. Γιατί χάνοντας εικόνα αναγκάζεσαι να το γυρίσεις πίσω το πτηνό. Αφού του πάρεις το κολαι, αναβαθμίσου. Έτσι θα το χαρείς και πιο πολύ!
Φιλικά Σ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 1, 2018 21:05:56 GMT 2
Masters του forum, βλέποντας το change log των τελευταίων firmware, καταλαβαίνω καλά ότι υπάρχει πλέον follow me και orbit, σε συνδυασμό με το GPS στον standard transmitter; Το έχει τεστάρει κανεις;
|
|
|
Post by Vako on Mar 1, 2018 21:20:34 GMT 2
Masters του forum, βλέποντας το change log των τελευταίων firmware, καταλαβαίνω καλά ότι υπάρχει πλέον follow me και orbit, σε συνδυασμό με το GPS στον standard transmitter; Το έχει τεστάρει κανεις; Με τι firmware εχει ερθει ? Οτι βγηκε απο εργοστασιο μετα το Σεπτεμβριο οντως εχει follow me και οrbit.
|
|
|
Post by sotirist on Mar 1, 2018 21:30:23 GMT 2
Vako, θα το ξέρω την Τετάρτη που παραλαμβάνω!!! Στην GB σκίζουν τα ρούχα τους ότι είναι παραγωγή Νοεμβρίου 2017 με το τελευταίο firmware.
Θα δείξει σύντομα...
|
|
|
Post by Vako on Mar 1, 2018 21:52:11 GMT 2
Σωτήρη αν θυμάμαι καλά το τελευταίο firmware πρέπει να είναι το 1.1.25 Άντε καλή παραλαβή και όταν βρω χρόνο συ έρχομαι να πετάξουμε παραθαλάσσια αν με αφήσεις να πετάξω ξανά ένα 109 να νιώσω λίγο άντρας βρε αδερφέ!!!!χαχα
|
|
|
Post by sotirist on Mar 1, 2018 22:40:41 GMT 2
Σωτήρη αν θυμάμαι καλά το τελευταίο firmware πρέπει να είναι το 1.1.25 Άντε καλή παραλαβή και όταν βρω χρόνο συ έρχομαι να πετάξουμε παραθαλάσσια αν με αφήσεις να πετάξω ξανά ένα 109 να νιώσω λίγο άντρας βρε αδερφέ!!!!χαχα Αγαπητέ μου vako σε ευχαριστώ, σου υπόσχομαι να είμαστε μαζί στην παρθενική του, αν μπορείς και εσυ πάντα, και να είμαστε καλά, σε δεύτερο χρόνο θα μπορέσεις να ζήσεις ιστορικές στιγμές με τον πάλαι ποτέ ´´πειρατή´´, ο οποίος θα φτερουγίσει ξανά στον Αττικό ουρανό. Με δυο, θα νοιωσουμε μαζί άντρες βρε παλικάρι μου! Να είσαι καλα Σ
|
|
|
Post by dream_master on Mar 1, 2018 22:49:16 GMT 2
να φερω και το γω το xiaomi να εχετε και μια γυναικα μαζι? αχαχαχαχαχχ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 1, 2018 22:56:00 GMT 2
να φερω και το γω το xiaomi να εχετε και μια γυναικα μαζι? αχαχαχαχαχχ dream_master, γνωρίζεις όμως καλά ότι ο πειρατής του vako έχει ενα θεματάκι με τα Xiaomi. Υπάρχουν πειστήρια σε βίντεο για αυτό. Φοβαμαι ότι θα αρχίσει τίποτα ....αυτά πέφτουν μόνα τους... σε συνδυασμό με τον vako στο τιμόνι
|
|
|
Post by Vako on Mar 1, 2018 23:13:41 GMT 2
να φερω και το γω το xiaomi να εχετε και μια γυναικα μαζι? αχαχαχαχαχχ Το δικό σου το xiaomi είναι ευπρόσδεκτο γιατί είναι ταξιδιάρικο με του asparchris είχα θέμα...το είχα συζητήσει με τον ψυχαναλυτή μου αλλά μου είπε ότι είναι παράξενο, αλλά αν νιώθω καλύτερα να τα καταριπτω....για αυτό είχα βγει σαφαρι για xiaomi...τώρα με το spark σε ποιον να επιτεθώ? ...θα μου την πέσει καμμία μύγα θα με χεσει και θα πέσει το spark...χαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Mar 1, 2018 23:17:20 GMT 2
αχαχαχχαα δεν φοβαται τιποτα ο σαομιτης , αλλα με τον vako διπλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο! αχαχαχαχ
|
|
|
Post by dream_master on Mar 1, 2018 23:18:46 GMT 2
θα δεσουμε το σπαρκ πανω στο xiaomi και θα σε παω βολτα 5 χιλιομετρα φιλε vako να γουσταρεις θεααα χααχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Mar 1, 2018 23:44:40 GMT 2
θα δεσουμε το σπαρκ πανω στο xiaomi και θα σε παω βολτα 5 χιλιομετρα φιλε vako να γουσταρεις θεααα χααχαχαχαχ Δεν είναι κακή η ιδέα σου...και θα γυρίσω με μπαταρία 100% να πουλάω μούρη ότι είναι υβριδικό spark hight tech......χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Mar 2, 2018 0:05:05 GMT 2
Καλά, δεν υπάρχετε λέμε!!!! vako θα έρθουν και το 501 σου να κλείςει την παρέλαση με μακράν 40 λεπτά αυτονομία με το mod που έχεις κάνει για τις δυο Lipo. Χαχαχα
|
|
|
Post by thomas on Mar 2, 2018 0:34:26 GMT 2
Παιδια μολις ειδα την έκδοση λογισμικού μου...H906A V1.1.16 H109S V1.1.26 V1.1.25......θα το πεταξω το ΣΚ να σας πω εντυπωσεις
|
|