|
Post by sotirist on May 8, 2018 19:26:08 GMT 2
η κεραια aomway 5.8 πανω στο σκαφος... η σωστη θεση ποια ειναι? καθετα ... λιγο λοξα... Όπως η μαμά panagiotis...
|
|
|
Post by sotirist on May 8, 2018 19:31:03 GMT 2
Σωστοοοος...όπως το είπες...λίγα δίνεις, λίγα χάνεις στην χειρότερη..αυτό ισχύει και στο 109...και εξυπακούεται spare ανταλλακτικά, αν και φτου φτου δεν έχω χρειαστεί τίποτα ακόμη. Βεβαια, για να είμαστε σωστοί, αυτό δεν ισχύει στο Spark που έχω....εκεί έπεσες γεια σας...αλλά δεν πέφτει εύκολα ο ....τσιπιριπο. Κάτσε να σε σημάδεψω καλύτερα την επόμενη και θα δεις αν πέφτει εύκολα!! Θα στην πέσω με το 109 και θα σε εξαφανισω από τους ουρανούς vako...χα χα χα ακόμη σε κατάθλιψη είναι το σπαρκακι μου...δεν θέλει να πετάξει μετά το τρακο με το αναιδέστατο vakospark σου
|
|
|
Post by panagiotis on May 8, 2018 21:33:47 GMT 2
boscam galaxy d2 dual rx... εχω τα διακοπτακια στο auto. η συχνοτητα μου ειναι 5780. στην ουσια αφου εχω τις ιδιες κεραιες δεν θα υπαρξει καμια μεταβολη στον δεκτη... οταν χαθει το σημα απο τον εναν θα χαθει και απο τον αλλον... σωστα?
|
|
|
Post by sotirist on May 9, 2018 12:54:18 GMT 2
boscam galaxy d2 dual rx... εχω τα διακοπτακια στο auto. η συχνοτητα μου ειναι 5780. στην ουσια αφου εχω τις ιδιες κεραιες δεν θα υπαρξει καμια μεταβολη στον δεκτη... οταν χαθει το σημα απο τον εναν θα χαθει και απο τον αλλον... σωστα? Το ότι είναι ίδιες ακριβώς οι κεραίες, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι εάν χαθεί σήμα από τη μία θα χαθεί και από την άλλη panagiotis. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη λήψη, δεν είναι δεδομένο ότι θα ισχύσουν και για τα δύο κεραίες και τους δέκτες. Βέβαια είναι πιθανό και να συμβεί.... Προσωπικά πιστεύω ότι εάν χαθεί το σήμα από τη μία, το boscan θα γυρίσει στην άλλη. Εάν και αυτή δεν έχει καλό σήμα, τότε θα εναλλάσεται μεταξύ των δύο μέχρι να βρεί καλό σήμα. Εγώ έχω δύο κεραίες όχι ίδιες, μία μαμά (boscam) και μία Aomway και κάποια από τις δύο πάντα πιάνει καλό σήμα. Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 9, 2018 12:57:36 GMT 2
ΝΑΙ...αυτο ηθελα να ρωτησω.... να αλλαξω την μια
|
|
|
Post by sotirist on May 9, 2018 14:45:42 GMT 2
ΝΑΙ...αυτο ηθελα να ρωτησω.... να αλλαξω την μια Εκανες καμμία πτήση με το boscam? Είδες διαφορά σε σχέση με το FPV του χειριστηρίου? Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 9, 2018 14:59:46 GMT 2
ναι εκανα... με την μαμα κεραια στο σκαφος... το boscam μου εχανε το σημα σε στροφη, πιο γρηγορα απο το χειριστηριο. με την aomway βελτιωθηκε κατακορυφα η αποδοση. εγω πεταω σε κλειστο σχετικα μερος... με δεντρα αρκετα κοντα μου. μεχρι στιγμης δεν εχω ξεπερασει τα 800 μετρα. πιστευω ομως οτι θελω μια κεραια αλλη στο σκαφος για να ξεπερασω τα εμποδια των δεντρων ωστε να μην χρειαζεται να ανεβω σε υψος... μια circular δηλαδη με μικρο gain ομως γιατι σωστα ειπε ο Vak οτι μπουκωνει... πειραματιζομαι και ενημερωνω
|
|
|
Post by sotirist on May 9, 2018 15:02:26 GMT 2
ναι εκανα... με την μαμα κεραια στο σκαφος... το boscam μου εχανε το σημα σε στροφη, πιο γρηγορα απο το χειριστηριο. με την aomway βελτιωθηκε κατακορυφα η αποδοση. εγω πεταω σε κλειστο σχετικα μερος... με δεντρα αρκετα κοντα μου. μεχρι στιγμης δεν εχω ξεπερασει τα 800 μετρα. πιστευω ομως οτι θελω μια κεραια αλλη στο σκαφος για να ξεπερασω τα εμποδια των δεντρων ωστε να μην χρειαζεται να ανεβω σε υψος... μια circular δηλαδη με μικρο gain ομως γιατι σωστα ειπε ο Vak οτι μπουκωνει... πειραματιζομαι και ενημερωνω Ναι, τα δέντρα είναι καταστροφή για το σήμα.....εάν μπορείς δοκίμασέ το κάπου χωρίς βουνά και δέντρα, θα δείς μεγάλη διαφορά.. Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 9, 2018 15:05:58 GMT 2
ναι εκανα... με την μαμα κεραια στο σκαφος... το boscam μου εχανε το σημα σε στροφη, πιο γρηγορα απο το χειριστηριο. με την aomway βελτιωθηκε κατακορυφα η αποδοση. εγω πεταω σε κλειστο σχετικα μερος... με δεντρα αρκετα κοντα μου. μεχρι στιγμης δεν εχω ξεπερασει τα 800 μετρα. πιστευω ομως οτι θελω μια κεραια αλλη στο σκαφος για να ξεπερασω τα εμποδια των δεντρων ωστε να μην χρειαζεται να ανεβω σε υψος... μια circular δηλαδη με μικρο gain ομως γιατι σωστα ειπε ο Vak οτι μπουκωνει... πειραματιζομαι και ενημερωνω Ναι, τα δέντρα είναι καταστροφή για το σήμα.....εάν μπορείς δοκίμασέ το κάπου χωρίς βουνά και δέντρα, θα δείς μεγάλη διαφορά.. Σ ναι... εχω διαφορα μερη αλλα συνηθως εκει που αραζω και πινω τον καφε μου κανω και τισ πτησεις μου... θα ανεβασω βιντεακι μια μερα ...
|
|
|
Post by Vako on May 9, 2018 19:01:29 GMT 2
ναι εκανα... με την μαμα κεραια στο σκαφος... το boscam μου εχανε το σημα σε στροφη, πιο γρηγορα απο το χειριστηριο. με την aomway βελτιωθηκε κατακορυφα η αποδοση. εγω πεταω σε κλειστο σχετικα μερος... με δεντρα αρκετα κοντα μου. μεχρι στιγμης δεν εχω ξεπερασει τα 800 μετρα. πιστευω ομως οτι θελω μια κεραια αλλη στο σκαφος για να ξεπερασω τα εμποδια των δεντρων ωστε να μην χρειαζεται να ανεβω σε υψος... μια circular δηλαδη με μικρο gain ομως γιατι σωστα ειπε ο Vak οτι μπουκωνει... πειραματιζομαι και ενημερωνω Μα η μαμα κεραια ειναι το προβλημα !! Στο σκαφος η aomway που ειναι μακρια . Αμα στριψετε δεξια δεν χανει το σημα , αλλα αριστερη στροφη παρεμβαλεται το gimbal και χανει fpv για αυτο βαζεις αλλη κεραια στο σκαφος μακρυτερη και εισαι πολυ καλυτερα
|
|
|
Post by panagiotis on May 9, 2018 19:43:08 GMT 2
Ναι ναι.... Αυτό ισχύει... Έχει δοκιμάσει κανείς άλλου τύπου κεραία στο σκαφος αντί για μαστίγιο
|
|
|
Post by Vako on May 9, 2018 19:54:00 GMT 2
Ναι ναι.... Αυτό ισχύει... Έχει δοκιμάσει κανείς άλλου τύπου κεραία στο σκαφος αντί για μαστίγιο Ναι αλλά η aomway μου έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα
|
|
|
Post by panagiotis on May 9, 2018 20:59:47 GMT 2
και στο τ/χ μαμα?
|
|
|
Post by sotirist on May 11, 2018 20:43:27 GMT 2
Εγώ έχω αλάξει την 2,4g του Τ/Χ με μια ανάλογη aomway. Τελικά παίζουν καλά όλες.. Ο vako από ότι ξέρω, έκανε mod στην 2,4g και στο σκάφος, με αποτέλεσμα στα 3,3 χλμ να σπάσει το ρεκόρ.... Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 11, 2018 20:59:59 GMT 2
ναι οκ την 2.4 στο τ/χ την εχω αλλαξει και εγω. στο σκαφος μονο την 5.8 με αυτη την aomway.... οταν σταματησει η F@@@ng βροχη εχω ενα ζευγαρι 4-Leaf Clover Antenna να βαλω μια στο σκαφος και μια στον ενα δεκτη απο του galaxy...
|
|
|
Post by sotirist on May 11, 2018 21:08:52 GMT 2
ναι οκ την 2.4 στο τ/χ την εχω αλλαξει και εγω. στο σκαφος μονο την 5.8 με αυτη την aomway.... οταν σταματησει η F@@@ng βροχη εχω ενα ζευγαρι 4-Leaf Clover Antenna να βαλω μια στο σκαφος και μια στον ενα δεκτη απο του galaxy... Δοκίμασε το και πες μας. Έχω δοκιμάσει clover leaf, άλλες φορές με πολύ καλά αποτελέσματα (2,6 χλμ) και άλλες χάλια (1 χλμ). Υποπτεύομαι ότι είναι επιρρεπής σε συνθήκες παρεμβολης και καιρού.. Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 11, 2018 21:34:23 GMT 2
ναι μου ειπε και το παιδι που θα μου δανισει τισ κεραιες οτι την ακουνε πολυ σε καλωδια της δεη... την κεραια στο 109 πως να την βαλω? βιδωμενη ευθεια η να την κανω γαμα προς τα κατω? κεφαλι κατω εννοω
|
|
|
Post by thomas on May 12, 2018 1:09:41 GMT 2
Κάτι από την σημερινή μ βόλτα
|
|
|
Post by sotirist on May 12, 2018 7:48:46 GMT 2
Κάτι από την σημερινή μ βόλτα Καλημεραααα Μπραβο Thomas, σούπερ σταθερό Σ
|
|
|
Post by sotirist on May 12, 2018 7:49:52 GMT 2
ναι μου ειπε και το παιδι που θα μου δανισει τισ κεραιες οτι την ακουνε πολυ σε καλωδια της δεη... την κεραια στο 109 πως να την βαλω? βιδωμενη ευθεια η να την κανω γαμα προς τα κατω? κεφαλι κατω εννοω Όπως ήταν η μαμά... γωνία προς τα κάτω το κεφάλι της
|
|
|
Post by panagiotis on May 12, 2018 9:19:25 GMT 2
thomas .. back to business
|
|
|
Post by Vako on May 12, 2018 9:37:42 GMT 2
ναι μου ειπε και το παιδι που θα μου δανισει τισ κεραιες οτι την ακουνε πολυ σε καλωδια της δεη... την κεραια στο 109 πως να την βαλω? βιδωμενη ευθεια η να την κανω γαμα προς τα κατω? κεφαλι κατω εννοω Όπως ήταν η μαμά... γωνία προς τα κάτω το κεφάλι της Το κεφαλι κατω !?!?!? Γιατι ρε φιλε λιγο αξιοπρεπεια δεν βλαπτει!!! Χαχαχαχα
|
|
|
Post by thomas on May 12, 2018 11:09:12 GMT 2
Κάτι από την σημερινή μ βόλτα Καλημεραααα Μπραβο Thomas, σούπερ σταθερό Σ Σε ευχαριστώ Σωτήρη! Να προλάβω να χαρώ το drone λίγο χαχαχαα...Καλημέρα σε όλη την παρέα!
|
|
|
Post by panagiotis on May 12, 2018 11:14:33 GMT 2
καλα θα το βαλω κατα πανω...
|
|
|
Post by sotirist on May 12, 2018 20:44:57 GMT 2
Καλημεραααα Μπραβο Thomas, σούπερ σταθερό Σ Σε ευχαριστώ Σωτήρη! Να προλάβω να χαρώ το drone λίγο χαχαχαα...Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πες μας τις εντυπώσεις σου Thomas, μετά τις περιπέτειες σου
|
|
|
Post by sotirist on May 13, 2018 8:10:03 GMT 2
καλα θα το βαλω κατα πανω... προς τα πάνω η κεραία, προς τα πάνω το σκάφος.. προς τα κάτω η κεραία, προς τα κάτω το σκαφος Διαλεγεις και παίρνεις χα χα χα
|
|
|
Post by arhs555 on May 13, 2018 8:44:36 GMT 2
μηπως ξερει κανεις να μου πει πως θα συνδεθει το συγκεκριμενο καλωδιο στο 109
|
|
|
Post by sotirist on May 13, 2018 8:59:26 GMT 2
μηπως ξερει κανεις να μου πει πως θα συνδεθει το συγκεκριμενο καλωδιο στο 109
Καλημερα, Με τι κάμερα θες να το συνδέσεις arhs555;
|
|
|
Post by arhs555 on May 13, 2018 9:17:18 GMT 2
GitUP Git2P - Pro
|
|
|
Post by sotirist on May 13, 2018 9:25:06 GMT 2
Και τι gimbal; Μαμά 1 axis, 3 axis, τρίτου κατασκευαστή; Ψάξε λίγο πιο πίσω στο νήμα αυτό, έχει οδηγίες για όλες τις περιπτώσεις Οπου κολλήσεις εδώ είμαστε, και εγώ αυτή έχω Σ
|
|