|
Post by sotirist on May 4, 2018 22:23:36 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα σε ολη την όμορφη παρέα! Σίγουρα έχετε το δίκιο σας...απλά οταν πέσει το ρημάδι το drone απο μόνο του....μαζευεσαι αρκετά...!Σίγουρα σε άλλους βγήκε γερό κ σε άλλους Όχι..απλά έκανα μία έρευνα πάτησα στο utube 109 s crash και μετά πάλι phantom 4 crash. Πρόσεξα ότι 7 στα 10 βίντεο του 109 s πέφτει μόνο του...σβήνει στον αέρα. Στο phantom 8 στα 10 βίντεο πέφτει απο σύγκρουση κ λάθος χειρισμό.Σιγουρα όλα πέφτουν αλλά με έβαλε σε σκέψεις! Thomas, εάν είσαι πεπεισμένος ότι το 109 σου θα ξαναπέσει στα καλά καθούμενα, αυτό θα συμβεί... Τα βίντεο στο YouTube ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά είναι ενδεικτικά του τρόπου ή του λόγου που έπεσαν τα σκάφη, είτε το ένα είτε το άλλο. Παρεπιπτόντως στην αναζήτησή σου όπως το λες παραπάνω, δεν είδες (γιατί δεν είναι εύκολο να το δεις) πόσα είναι τα αποτελέσματα στην μια και στην άλλη περιπτωση. Εγώ το έτρεξα και παρόλο που μιλάμε εντελώς χονδρικά, ο λόγος είναι 30:1, δηλαδή 356.000 για το phantom και 12.000 για το hubsan. Προφανώς υπάρχουν πολλά περισσότερα phantom από hubsan, αλλά αυτό αποδεικνύει ότι αποτελέσματα αξιόπιστα δεν μπορούν να βγουν. Εαν είσαι απογοητευμένος και δεν το θεωρείς αξιόπιστο, ο vako έχει δίκιο, έφυγες για flash sale phantom. Τώρα (όταν το φτιαξεις) που το 109 σου θα μεταπωλειται αξιοπρεπώς. Αποψη μου παντα Σ
|
|
|
Post by dream_master on May 4, 2018 22:23:39 GMT 2
Γιαυτο πας σε κατι ενσιαμεσο η αποψη μου. Γιατι αν σου πεσει το phantom 4 δεν θα σε πιανει θπνος για πολλα βραδια! Χτυπας ενα xiaomi mi 4k που καλυπτει τις αναγκες σου και ειναι και αξιοπιστο και τελιωσες.
|
|
|
Post by thomas on May 4, 2018 22:29:42 GMT 2
Σωτηρη το θεμα ειναι γτ στο utube δεν υπαρχουν βιντεο με phantom 4 που να σβηνουν τα μοτερ...αυτο λεω......στο 109 γινεται χαμος...!Μηπως η κυρια αιτια πτωσης του 109 ειναι αυτη...?
|
|
|
Post by thomas on May 4, 2018 23:06:20 GMT 2
Γιαυτο πας σε κατι ενσιαμεσο η αποψη μου. Γιατι αν σου πεσει το phantom 4 δεν θα σε πιανει θπνος για πολλα βραδια! Χτυπας ενα xiaomi mi 4k που καλυπτει τις αναγκες σου και ειναι και αξιοπιστο και τελιωσες. φιλε μ κ αυτο με καλυπτει που εχω απλα βγαζει σφαλματα οπως kai το δικο σου...εχω δει αρκετα βιντεο με σβησιμο μοτερ xiaomi....γιαυτο λεω οτι αν πουλησεις το ford πας σε bmw...οχι σε opel ουτε σε mazda..!
|
|
|
Post by thomas on May 4, 2018 23:28:32 GMT 2
Το 8εμα φιλε μ Σωτηρη ειναι οτι δεν ειδες ακομη το πτηνο σου να πεφτει απο ψηλα...και ευχομαι να μην το δεις ποτε φιλε μ...δεν υπαρχει μεγαλυτερη πικρα...απλα μονο τοτε θα σε βαλει σε πολλες σκεψεις τι γινεται...γτ κ πως...!!
|
|
|
Post by thomas on May 4, 2018 23:33:15 GMT 2
Ο φιλος μ ο Βαγγέλης οπως και εγω πιστευω οτι με νιω8ει....γτ το εζησε πολυ καλα και ξερει πως ειναι να βλεπεις το νομο της βαρύτητας ....και μετα λες οταν το ζησεις οτι το 109s ειναι ενα παιχνιδι...που σιγουρα αργα η γρηγορα θα πεσει....!!Σιγουρα ολα πεφτουν....αλλα σε ποσο χρονικο διαστημα παιζει για μενα ρολο..!Αν ενα drone μεσα σε ενα 5 μηνο σ εβγαλε 2...3 βλαβες στον αερα και επεσε... κατι δεν παει καλα για μενα...
|
|
|
Post by thomas on May 4, 2018 23:38:07 GMT 2
Οπως και να εχει παιδια εγω καλος κακος θα το παρω Δευτερα και θα το τεσταρω...απλα τωρα θα τρεμω με το παραμικρο...
|
|
|
Post by dream_master on May 4, 2018 23:52:40 GMT 2
Γιαυτο πας σε κατι ενσιαμεσο η αποψη μου. Γιατι αν σου πεσει το phantom 4 δεν θα σε πιανει θπνος για πολλα βραδια! Χτυπας ενα xiaomi mi 4k που καλυπτει τις αναγκες σου και ειναι και αξιοπιστο και τελιωσες. φιλε μ κ αυτο με καλυπτει που εχω απλα βγαζει σφαλματα οπως kai το δικο σου...εχω δει αρκετα βιντεο με σβησιμο μοτερ xiaomi....γιαυτο λεω οτι αν πουλησεις το ford πας σε bmw...οχι σε opel ουτε σε mazda..! αμα δεν κουμπωνουν καλα την μπαταρια πως να μην πεσει? το μετρο συγκρισης που θετεις ειναι λαθος και καπου μπερδευεσε! Εγω εδω και καιρο εχω καταλαβει οτι θες ενα μηχανημα που να ειναι αξιοπιστο , με καλη εμβελεια, και καλη καμερα με 3 axis gimbal σωστα? Το 109 ειναι παλιας γενιας σκαφος πλεον και θελει πολλα λεφτα για πεις οτι εχεις ενα σωστο ολοκληρομενο camera drone. Απο μια πλευρα καταλαβαινω οτι απο την ξενερα σου απο την πτωση θες να πας στο top αλλα μην σε ξεγελαει, οτι λαμπη δεν ειναι παντα χρυσος. Και επειδη ειπες και για bmw , mazda κτλπ κτλπ θα σου πω και κατι. Ο μπαμπας μου ειχε ενα nissan sunny 17 χρονια και δεν τον αφησε ποτε στον δρομο! Εγω πηρα 50.000 mercedes και σε 5 χρονια με αφησε στον δρομο , ο θειος που εχει και αυτος mercedes του χαλουσανε συνεχεια τα ηλεκτρονικα , οποτε καταλαβαινεις. Εγω στο λεω για το δικο σου καλο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολη και το να δινεις παλι ενα 1000 αρικο για phantom 4 + τα 700 που σου εχει βγει το 109 ειναι παρα πολλα λεφτα. και εγω θα μπορουσα να παω σε phantom αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος και ουτε μου χρειαζοντε οι παραπανω ρυθμισης που εχει. Στο phantom 4 θα πας για την καλυτερη καμερα του και για τις παραπανω ρυθμισης που εχει και γενικα για την εφαρμογη. Το xiaomi μπορει να μην σου κανει μπαμ στο ματι λογο ονοματος αλλα ειναι πολυ αξιοπιστο και αν νομιζεις οτι εγω απλα στο πενευω, μπες μεσα στο group xiaomi mi drone greece που ειμαστε πανω απο 500 μελη και κανε μια ερωτηση να δεις τι θα σου πουν και ποσοι ειναι ευχαριστιμενοι. Φυσικα τωρα αν εισαι τοσο καλα οικονομικα παρε phantom ναι, απλα εγω νομιζω οτι το xiaomi θα σε καλυψει στο επακρο και πολλα λεφτα δεν θα σου φυγουν.
|
|
|
Post by thomas on May 5, 2018 0:19:30 GMT 2
Πολυ σωστα ολα αυτα που λες φιλε μ και συμφωνω μαζι σου απλα για να αγορασω ενα drone το πρωτο πραγμα που θα τσεκαρω ειναι μια λεξη στο utube... crash...να μαθω γτ επεσε....αν λοιπον ειναι γεματο με βιντεο απο σφαλματα και πτωσεις δεν υπαρχει λογος να το επιλεξω...κ στο ξαναλεω πατα για πλακα στο utube τη λεξη phantom 4 crash....αν οντως δεν εχει σβησει η εταιρια βιντεο με πτωσεις λογο σφαλματων της dji τοτε ναι ειναι αξιοπιστο...γτ το 80 % των βιντεο φταιει ο χειριστης του...τσεκαρε το...και πες μ!μπορει εγω να κανω τοσο λα8ος...!Μεσα στο utube εχει χιλιαδες βιντεο με πτωσεις...εκατσα και ειδα μπορω να πω με τις ωρες ολες τις εταιριες....xiaomi..hubsan dji...η μοναδικη που σχεδον σε ολα τα βιντεο το πτηνο πεφτει συνη8ως απο λα8ος χειρισμο ειναι στο phantom 4....αντιθετα στο inspire ειναι γεματο απο βιντεο με πτωσεις αστοχίας υλικού οπως και στο xiaomi...και hubsan...
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 0:31:30 GMT 2
Εδω ειναι ομως το point που σε μπερδευει. Οι πιο πολλοι κατοχοι phantom 4 ειναι γνωστες του αντικειμενου και εμπειρη. Το xiaomi το εχουν αγορασει πολλοι αρχαριοι χωρις να γνωριζουν εστω και τα βασικα περι drone και το εχουν παρει λογο της χαμηλης τιμης του . Προσφατα ειδα βιντεο απο ελληνα στο youtube με πτωση με xiaomi και τον ρωτησα απο τι επεσε φιλε ετσι στα καλα καθουμενα , και η απαντηση του ειναι οτι ηξερε οτι το ενα μοτερ εχει προβλημα και αυτος συνεχιζε και εκανε πτησεις. Και να σου και κατι ακομα για δεις τι γινετε , μεχρι το σεπτεμβριο αν πατουσες parrot disco crash ειχε αρκετα βιντεακια . Εδω και δυο μηνες που επεσε στα 300 ευρω το εχουν παρει παρα μα παρα πολοι και αν πατησεις disco crash του τελευταιου μηνα γινετε τις ποπης απο καινουργια. Βιντεο! Και εγω το στουκαρα δυο φορες απο δικο μου λαθος ενοειτε. Απλα το 80% σε πτωσεις πιστευω φταιει ο ανθρωπινος παραγωντας.
|
|
|
Post by thomas on May 5, 2018 0:53:20 GMT 2
Συμφωνω με αυτα που λες φιλε μ εχεις δικιο!Απλα τσεκαρε τη λεξη crash σε καθε εταιρια στο utube κ πες μ την γνωμη σου γτ δεν υπαρχουν βιντεο αστοχίας υλικου στο phantom 4(πρεπει να δεις 100 βιντεο για να βρεις 1)....αν οντως δεν τα εσβησε η εταιρια τοτε της βγαζω το καπελο...!σε ολα σχεδον τα βιντεο το 109 s kai to xiaomi πεφτουν μονα τους...σιγουρα καποιες απο αυτες τις πτωσεις θα μπορουσαν να αποτραπουν οπως λες κ εσυ και συμφωνω!
|
|
|
Post by thomas on May 5, 2018 0:56:09 GMT 2
Αλλα με την γκαντεμια που με δερνει βλεπω να παιρνω phantom 4 και να πεφτει την πρωτη μερα....χαχαα
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 1:30:56 GMT 2
Με μια ματια βρηκα μερικα και νεα κιολας. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι μαπα το phantom 4
|
|
|
Post by panagiotis on May 5, 2018 8:36:35 GMT 2
παρε αυτο.... www.skynamic.tv/systems/ .... σε μια κοντινη θα δεις οτι εχει καπου φισακια χτ60... ετσι για να εκτιμησεις το hubsan
|
|
|
Post by thomas on May 5, 2018 11:32:10 GMT 2
Με μια ματια βρηκα μερικα και νεα κιολας. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι μαπα το phantom 4 Και εδώ πτώσεις........ξενέρωσα τώρα ...!
|
|
|
Post by Vako on May 5, 2018 11:42:00 GMT 2
Θωμά ξεπουλαει ο αμερικανικός στρατός κάτι drone κατασκοπευτικά ..μιλάμε δεν πέφτουν με τίποτα και έχουν φοβερή κάμερα. Έχω άκρη
|
|
|
Post by panagiotis on May 5, 2018 12:04:17 GMT 2
παρε το αλεξιπτωτο της hubsan...
|
|
|
Post by panagiotis on May 5, 2018 12:28:24 GMT 2
η κεραια aomway 5.8 πανω στο σκαφος... η σωστη θεση ποια ειναι? καθετα ... λιγο λοξα...
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 12:55:24 GMT 2
μιας και που μιλαμε για πτωσεις εμενα παντως δοξα τον θεο μεχρι τωρα εχω αλαξει 6 drones και κανενα δεν μου επεσε απο αστοχια υλικου και ουτε κατι το πολη χοντρο δεν μου εχει κανει.
|
|
|
Post by panagiotis on May 5, 2018 14:13:00 GMT 2
μιας και που μιλαμε για πτωσεις εμενα παντως δοξα τον θεο μεχρι τωρα εχω αλαξει 6 drones και κανενα δεν μου επεσε απο αστοχια υλικου και ουτε κατι το πολη χοντρο δεν μου εχει κανει. ποια ειναι τα 6....
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 14:18:30 GMT 2
μιας και που μιλαμε για πτωσεις εμενα παντως δοξα τον θεο μεχρι τωρα εχω αλαξει 6 drones και κανενα δεν μου επεσε απο αστοχια υλικου και ουτε κατι το πολη χοντρο δεν μου εχει κανει. ποια ειναι τα 6.... syma x25 DM009 conqour MJX bugs 3 Hubsan H501s Xiaomi mi 4k shuriken 250
|
|
|
Post by thomas on May 5, 2018 14:23:06 GMT 2
Χαχαααααα.....δωσε πληροφορίες Βαγγέλη!!
|
|
|
Post by panagiotis on May 5, 2018 14:31:45 GMT 2
αυτο το shuriken πεταει ε.... θα τριζουν τα κοκαλα του Leonardo da vinci και των αδελφων Wright.....
|
|
|
Post by sotirist on May 5, 2018 19:23:38 GMT 2
αυτο το shuriken πεταει ε.... θα τριζουν τα κοκαλα του Leonardo da vinci και των αδελφων Wright..... Το shuriken το είχα και γω....μιλάμε για δεκάδες στούκες, όλες από λάθος χειρισμό. Στύλοι, δέντρα, τοίχοι, πορτες τα πάντα όλα..Δεν μάσησε τίποτα....αθανατο...
|
|
|
Post by sotirist on May 5, 2018 19:26:17 GMT 2
syma x25 DM009 conqour MJX bugs 3 Hubsan H501s Xiaomi mi 4k shuriken 250 dream_master, με το Xiaomi έχεις πτωση; από περιέργεια ρωτάω και για πιθανό κόστος επισκευής.
|
|
|
Post by sotirist on May 5, 2018 19:32:06 GMT 2
παρε το αλεξιπτωτο της hubsan... Καλοοοοοοο...σίγουρη η πτώση σε οτιδήποτε πάνω από 20 μοίρες κλίση πτήσης....
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 19:40:43 GMT 2
syma x25 DM009 conqour MJX bugs 3 Hubsan H501s Xiaomi mi 4k shuriken 250 dream_master, με το Xiaomi έχεις πτωση; από περιέργεια ρωτάω και για πιθανό κόστος επισκευής. Οχι καμια ενοειτε. Δεν εχει ουτε γρατσουνια πανω και σε 2 μηνες κλεινω χρονο. Το κοστος επισκευεις οπως ξερεις σε τετιας κατηγοριας σκαφοι ειναι σχεδον ασυμφορο, αλλα και να μου πεσει μετα απο καιρο ρε φιλε δεν ειναι 1000 ευρω ειναι 350 οποτε τα λεφτα του παλι τα εχει βγαλει. Χωρια που θα εχω και ανταλακτικα στην ακρη.
|
|
|
Post by sotirist on May 5, 2018 19:58:00 GMT 2
dream_master, με το Xiaomi έχεις πτωση; από περιέργεια ρωτάω και για πιθανό κόστος επισκευής. Οχι καμια ενοειτε. Δεν εχει ουτε γρατσουνια πανω και σε 2 μηνες κλεινω χρονο. Το κοστος επισκευεις οπως ξερεις σε τετιας κατηγοριας σκαφοι ειναι σχεδον ασυμφορο, αλλα και να μου πεσει μετα απο καιρο ρε φιλε δεν ειναι 1000 ευρω ειναι 350 οποτε τα λεφτα του παλι τα εχει βγαλει. Χωρια που θα εχω και ανταλακτικα στην ακρη. Σωστοοοος...όπως το είπες...λίγα δίνεις, λίγα χάνεις στην χειρότερη..αυτό ισχύει και στο 109...και εξυπακούεται spare ανταλλακτικά, αν και φτου φτου δεν έχω χρειαστεί τίποτα ακόμη. Βεβαια, για να είμαστε σωστοί, αυτό δεν ισχύει στο Spark που έχω....εκεί έπεσες γεια σας...αλλά δεν πέφτει εύκολα ο ....τσιπιριπο.
|
|
|
Post by Vako on May 5, 2018 22:12:13 GMT 2
Οχι καμια ενοειτε. Δεν εχει ουτε γρατσουνια πανω και σε 2 μηνες κλεινω χρονο. Το κοστος επισκευεις οπως ξερεις σε τετιας κατηγοριας σκαφοι ειναι σχεδον ασυμφορο, αλλα και να μου πεσει μετα απο καιρο ρε φιλε δεν ειναι 1000 ευρω ειναι 350 οποτε τα λεφτα του παλι τα εχει βγαλει. Χωρια που θα εχω και ανταλακτικα στην ακρη. Σωστοοοος...όπως το είπες...λίγα δίνεις, λίγα χάνεις στην χειρότερη..αυτό ισχύει και στο 109...και εξυπακούεται spare ανταλλακτικά, αν και φτου φτου δεν έχω χρειαστεί τίποτα ακόμη. Βεβαια, για να είμαστε σωστοί, αυτό δεν ισχύει στο Spark που έχω....εκεί έπεσες γεια σας...αλλά δεν πέφτει εύκολα ο ....τσιπιριπο. Κάτσε να σε σημάδεψω καλύτερα την επόμενη και θα δεις αν πέφτει εύκολα!!
|
|
|
Post by dream_master on May 5, 2018 22:28:39 GMT 2
Σωστοοοος...όπως το είπες...λίγα δίνεις, λίγα χάνεις στην χειρότερη..αυτό ισχύει και στο 109...και εξυπακούεται spare ανταλλακτικά, αν και φτου φτου δεν έχω χρειαστεί τίποτα ακόμη. Βεβαια, για να είμαστε σωστοί, αυτό δεν ισχύει στο Spark που έχω....εκεί έπεσες γεια σας...αλλά δεν πέφτει εύκολα ο ....τσιπιριπο. Κάτσε να σε σημάδεψω καλύτερα την επόμενη και θα δεις αν πέφτει εύκολα!! αχαχααχα δεν το λυπασε το καημενουλι στο σπαρκ ρε vako? σαν να παιρνεις smart και να πεφτεις πανω σε scania 580 ενα πραγμα ειναι αχχαχαχα
|
|