|
Post by panagiotis on Apr 28, 2018 11:26:37 GMT 2
ωωωωω καλη φαση....
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 28, 2018 12:16:37 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα είχα διάλογο με την κινέζα κ μπορώ να πω ότι την γκαζωσα αρκετά...αφου μ ζήτησε 2..3 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία μ πρότεινε να επιστρέψω το drone μαζι με gimbal πίσω κ να παραλάβω καινούργιο. Μπράβο εξυπηρέτησή...... Πως θα το στείλεις βρε Θωμά, με ποιο τρόπο; Καλό όμως να σου δώσει καινούργιο, θα ησυχάσεις...!
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 28, 2018 12:34:39 GMT 2
ΘΑ το γυρισεις πισω minya??
|
|
|
Post by thomas on Apr 28, 2018 12:50:41 GMT 2
οχι αναμενω πληροφοριες απο κινεζα παιδια!θα σας ενημερωσω μολις μ στειλει
|
|
|
Post by sotirist on Apr 28, 2018 13:30:18 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα είχα διάλογο με την κινέζα κ μπορώ να πω ότι την γκαζωσα αρκετά...αφου μ ζήτησε 2..3 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία μ πρότεινε να επιστρέψω το drone μαζι με gimbal πίσω κ να παραλάβω καινούργιο. Μπράβο εξυπηρέτησή...... Πως θα το στείλεις βρε Θωμά, με ποιο τρόπο; Καλό όμως να σου δώσει καινούργιο, θα ησυχάσεις...! Στην ευρωπη η hubsan εχει δυο μεγαλους αντιπροσωπους (αγγλια και σουηδια νομιζω) και μεσω αυτων πουλαει σε τοπικους σε καθε χωρα μεταπωλητες. Οποτε σε τετοιες περιπτωσεις αλλαζονται απο εκει. Φυσικα υπαρχουν και πολλοι «παραλληλοι» εισαγωγεις απο κινα, οπου απλως αγοραζουν π.χ. σε flash sale 10 κομματια απο gearbest και τα μεταπουλούν στη λιανικη τους. Αυτοι μονο απο τα κεντρικα της hubsan στην κινα
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 28, 2018 15:36:22 GMT 2
Απλά για να στείλεις ένα πακέτο με κούριερ Αγγλία ή Σουηδία πόσο μάλιστα Κίνα θες ένα σκασμό μεταφορικά... αυτό εννοώ, εκτός αν του καλύπτουν και αυτά τα έξοδα.
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 28, 2018 17:44:33 GMT 2
Παράλληλη φόρτιση έχει κάνει κάποιος??
|
|
|
Post by sotirist on Apr 28, 2018 20:05:18 GMT 2
Απλά για να στείλεις ένα πακέτο με κούριερ Αγγλία ή Σουηδία πόσο μάλιστα Κίνα θες ένα σκασμό μεταφορικά... αυτό εννοώ, εκτός αν του καλύπτουν και αυτά τα έξοδα. Ηλία, η διαδικασία γίνεται από την minya, εφόσον αυτή το έχει προμηθευτεί από τα “επισημα” κανάλια της hubsan, όπως πιστεύω. Αλλά και από άλλου να ήταν, τα έξοδα πήγαινε έλα βαρύνουν τον πωλητή. Η διαδικασία επιστροφης ειναι η γνωστή RMA (return material authorization) που χρησιμοποιούν όλοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών. Σ
|
|
|
Post by sotirist on Apr 28, 2018 20:06:02 GMT 2
Παράλληλη φόρτιση έχει κάνει κάποιος?? Πως ακριβώς το εννοείς panagiotis;
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 28, 2018 20:10:50 GMT 2
Με την πλακετουλα που έχει πάνω 3 4 5 κτλ βισματακια χτ60.... Για να φορτίζω δύο μπαταρίες μαζί... (Αν το λέω σωστά)
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 12:55:35 GMT 2
Με την πλακετουλα που έχει πάνω 3 4 5 κτλ βισματακια χτ60.... Για να φορτίζω δύο μπαταρίες μαζί... (Αν το λέω σωστά) Οπως σίγουρα ξέρεις, δεν είναι μόνο τα XT60 που απαιτούνται για balance charging, αλλά και οι balance connectors που έχουν διαφορετικές επαφές ανάλογα με τα πόσα S (2S, 3S, 4S κλπ) έχει η μπαταρία που θες να φορτίσεις (του 109 είναι 3S). Είναι οι μικροί άσπροι connectors. Εάν, ο φορτιστής σου (ή αυτός που θες να παρεις), προβλέπει από τον κατασκευαστή του, πολλαπλά XT60 ΚΑΙ πολλαπλά balance connectors (στα ίδια S προφανώς), τότε ναι, πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις παράλληλη φόρτιση. Προσωπικά δεν έχω δεί φορτιστή που να υποστηρίζει τέτοια λειτουργικότητα για το θηρίο μπαταρία των 7.000mAh του 109, αλλά και να υπάρχει, ΕΓΩ δεν θα τον προτιμούσα, παρά μόνον εάν έχει δοκιμαστεί από αξιόπιστη πηγή (π.χ. frontier)... Είναι πολλά τα Αmpere και έχω μάθει να μην παίζω με αυτά. Τώρα κάτι καρακινεζιές λύσεις με διπλά μούφα καλώδια XT60 και λοιπά ... εξωτικά.....μακρυά.. Είναι σίγουρο ότι κατ' ελάχιστον θα χαλάσεις τις (ακριβές) μπαταρίες του 109 μεσοπρόθεσμα. Τα χειρότερα άστα......... Σ
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 30, 2018 13:24:36 GMT 2
ΝΑΙ ... Πλακετα ειναι οχι φορτιστης ολοκληρος ... τετοια φαση ...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 30, 2018 13:54:04 GMT 2
ΝΑΙ ... Πλακετα ειναι οχι φορτιστης ολοκληρος ... τετοια φαση ... Συμβουλή δική μου, μακρυά. Για μικρές μπαταρίες σαν αυτές που δείχνει το βίντεο, άντε να το δοκιμάσω. Για την hubsan ούτε κουβέντα. Υπάρχουν μαμά φορτιστές που παρέχουν παραπάνω από μια πόρτες παράλληλης φορτησης, αλλά είναι πανάκριβοι, έχουν ειδική προστασία και πάνε μέχρι κάποια χωρητικότητα. Η μπαταρια του hubsan είναι η μεγαλύτερη που έχω δει στα 3s...σε drone
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 30, 2018 14:11:14 GMT 2
ναι... δεν αξιζει το ρισκο...
|
|
|
Post by panagiotis on May 1, 2018 22:06:54 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 8:20:50 GMT 2
Καλημερα, panagiotis, δεν το έχω δοκιμάσει, δείχνει καλούτσικο, αλλά ακριβό. Το boscam d2 είναι σε προσφορά στο gearbest στα μισά χρήματα και είναι δοκιμασμένη μάρκα. Η (δηθεν για μένα) μεγαλύτερη διακριτικότητα της οθόνης αυτής που εχεις βάλει είναι άχρηστη για fpv, γιατί η ποιότητα του σήματος είναι πολύ χαμηλότερης διακριτικότητας έτσι και αλλοιώς. Αποψη μου παντα Σ
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 8:25:55 GMT 2
Καλημερα, panagiotis, δεν το έχω δοκιμάσει, δείχνει καλούτσικο, αλλά ακριβό. Το boscam d2 είναι σε προσφορά στο gearbest στα μισά χρήματα και είναι δοκιμασμένη μάρκα. Η (δηθεν για μένα) μεγαλύτερη διακριτικότητα αυτής που εχεις βάλει είναι άχρηστη για fpv, γιατί η ποιότητα του σήματος είναι πολύ χαμηλότερης διακριτικότητας έτσι και αλλοιώς. Αποψη μου παντα Σ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... δοκιμασα το σκ μια απλη οθονη 7 " απο το video out και ενθουσιαστικα. σε ρωτησα γιαυτη λογο αναλυσης μηπως εχει καλυτερη "λεπτομερια". ....
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 8:40:09 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 11:07:41 GMT 2
Ναι αυτό. Με priority direct mail, δεν νομίζω ότι θα έχεις κανένα πρόβλημα..
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 11:13:22 GMT 2
εσυ οταν δουλευεις με το συστημα αυτο χανεις το σημα πιο νωρις στο χειριστηριο απο την οθονη?
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 11:53:24 GMT 2
εσυ οταν δουλευεις με το συστημα αυτο χανεις το σημα πιο νωρις στο χειριστηριο απο την οθονη? Συνήθως ναι panagiotis, πρώτα χάνω το σήμα στο Τ/Χ και μετά στο monitor. Κάποιες φορές, ανάλογα με την απόσταση, το χάνω περίπου την ίδια χρονική στιγμή και στα δύο, αλλά με λίγο ύψος παραπάνω στο drone, επανέρχεται το FPV είτε στο ΤΧ είτε στο monitor και συνεχίζω μέχρι το τελικό όριο, όπου ότι και να κάνω, FPV γιόκ...και γυρίζω πίσω.
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 12:00:12 GMT 2
εξαρταται απο το μερος που εισαι φυσικα... αν ειναι flat αν εχει δεντρα και αλλα τετοια... ποσο το εχεισ φτασει?
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 12:53:33 GMT 2
εξαρταται απο το μερος που εισαι φυσικα... αν ειναι flat αν εχει δεντρα και αλλα τετοια... ποσο το εχεισ φτασει? Τις περισσότερες φορές πετάω σε θάλασσα ή κοντά σε θάλασσα, ακριβώς για να μην έχω παρεμβολές από wifi, δέντρα, βουνά, λαγκάδια, κινητά κλπ. Έχω φτάσει και τα 3,2 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες, αλλά συνήθως είμαι στα 2 χιλιόμετρα. Η φωτό παρακάτω είναι προχθεσινή Όλα μαμά στο 109 εκτός από την FPV κεραία του σκάφους, που την άλλαξα γιατί η μαμά είναι απίθανη μ@λ@κ!@. Attachments:
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 13:10:37 GMT 2
Στο χειριστηριο τις κεραιες τις εχεις βγαλει πισω απο την οθονη?
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 14:30:12 GMT 2
Στο χειριστηριο τις κεραιες τις εχεις βγαλει πισω απο την οθονη? Εάν εννοείς τις μαμά hubsan όχι βέβαια. Πώς θα δουλεύει το ΤΧ; Η 2,4G αριστερά όπως το βλέπεις ελαφρώς γυρισμένη προς τα δεξιά και η 5,8 panel λυγισμένη προς τα επάνω με τα γράμματα να δείχνουν προς το σκάφος. Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο..
|
|
|
Post by panagiotis on May 2, 2018 15:09:58 GMT 2
εννοω οτι η οθονη στεκεται μπροστα απο τις δυο κεραιες του T/X....
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 15:34:56 GMT 2
εννοω οτι η οθονη στεκεται μπροστα απο τις δυο κεραιες του T/X.... Η εξωτερική ασύρματη οθόνη λες.... Άλλες φορές την μοντάρω με έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό επάνω στο σιδερένιο πιάστρο του standard Τ/Χ μπροστά από τις κεραίες και άλλες φορές, ειδικά εάν έχει ήλιο, την τοποθετώ κάπου αλλού κοντά (όχι επάνω στο ΤΧ) ή με βοηθάει κάποιος εάν έχω παρέα. Ελπίζω να κατάλαβα καλά την ερώτηση...
|
|
|
Post by sotirist on May 2, 2018 15:46:19 GMT 2
|
|
|
Post by thomas on May 2, 2018 20:59:37 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά!θελω να ρωτήσω είχε κάποιος από εσάς κάποια πτώση κ αν ναι ο λόγος που έπεσε...Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by Vako on May 2, 2018 21:14:10 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά!θελω να ρωτήσω είχε κάποιος από εσάς κάποια πτώση κ αν ναι ο λόγος που έπεσε...Ευχαριστώ! Εγω θωμα ειχα ωραια πτωση...απο τα 70 μετρα... ο λογος? Η ευγενεια μου και η πολυλογια μου, οταν με ρωτησε κατι καποιος για το σκαφος ενω το ειχα σε RTH και κατα λαθος το απενεργοποιησα χωρις να το καταλαβω...και το καυμενο εκανε hover ..οταν το αντιληφθηκα ηταν αργα. Μετα το πηρε ο διαολος αφου το επισκευασα αλλα ειχαν ολα φαει σφαλιαρα και δεν δουλευε τιποτα καλα...εφαγε αλλη μια οταν πηρε ανεξελενκτα υψος και μετα αποφασισε να κατεβει οσο γρηγορα ανεβηκε ...και μετα ηρθε το τελος...
|
|