|
Post by thomas on Apr 26, 2018 16:04:42 GMT 2
Λοιπόν παιδιά μόλις έφυγα από minya! Κάηκε το flight control. Θα το καλύψει στην εγγύηση! Αυτό που είδα όμως στο εσωτερικό το σκάφους με προβλημάτισε τόσο εμένα όσο κ τον τεχνικό.Οι κολλήσεις που έχουν κάνει είναι όσο μια καρφίτσα μ λέει το παιδί κ όντως το είδα με τα μάτια μ. Συγκεκριμένα το άφησα εκεί κ θα περάσει όλες τις κολλήσεις! Γνώμη μου όποιος γνωρίζει ας το κάνει! Θα γλιτώσει μια πιθανή πτώση!ένα άλλο που μ τόνισε είναι οτι το καλώδιο το πλακέ του flight control σε ολα τα 109 s είναι διπλωμενα τσακισμενα απο το εργοστάσιο...όποιος γνωρίζει ας το αλλάξει!
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 26, 2018 20:30:52 GMT 2
Οπότε είχαμε αστοχία στο hardware... Οι μπαταρίες?
|
|
|
Post by thomas on Apr 26, 2018 20:41:38 GMT 2
οι μπαταριες ειναι κομπλε!
|
|
|
Post by sotirist on Apr 26, 2018 21:28:22 GMT 2
Λοιπόν παιδιά μόλις έφυγα από minya! Κάηκε το flight control. Θα το καλύψει στην εγγύηση! Αυτό που είδα όμως στο εσωτερικό το σκάφους με προβλημάτισε τόσο εμένα όσο κ τον τεχνικό.Οι κολλήσεις που έχουν κάνει είναι όσο μια καρφίτσα μ λέει το παιδί κ όντως το είδα με τα μάτια μ. Συγκεκριμένα το άφησα εκεί κ θα περάσει όλες τις κολλήσεις! Γνώμη μου όποιος γνωρίζει ας το κάνει! Θα γλιτώσει μια πιθανή πτώση!ένα άλλο που μ τόνισε είναι οτι το καλώδιο το πλακέ του flight control σε ολα τα 109 s είναι διπλωμενα τσακισμενα απο το εργοστάσιο...όποιος γνωρίζει ας το αλλάξει! Καλησπερα σας, καταρχήν το πιο σημαντικό είναι ότι βρέθηκε βλάβη και θα αποκατασταθεί στα πλαίσια της εγγύησης, οποτε θετική έκβαση. Αυτά είναι τα ¨καλα¨ των αγορών από Ελλάδα. Τεχνικα μιλώντας (τόσο όσο γνωρίζω) ο flight controller είναι όντως ένα από τα πιο σημαντικά υποσυστήματα του κάθε drone και ναι, μπορεί να ρίξει το 109 σε πτήση, εάν αστοχήσει. Έχω αντιμετωπίσει τέτοιο 109 με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (συνεχές αλάρμ και τίποτα άλλο, ούτε bind) και το ανάφερα παραπάνω στο νήμα. Η σημαντική διαφορά με την περιπτωση του θωμα, είναι ότι εκείνο το 109 έπεσε από λάθος χειρισμό και ο flight controller κάηκε από το τράκο, όχι σε πτήση. Εφόσον οι μπαταρίες του θωμα είναι σωστές και η μόνη βλάβη είναι ο flight controller, τότε εμπλουτίζουμε (όσοι δεν ξέρουμε) τις γνώσεις μας και το λυσάρια μας για παλαιους και νέους χρήστες, που πιθανώς θα αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Επειδη 30+ χρόνια στην πληροφορική τα έχω δει όλα, ΕΓΩ θα έκανα και μόνος μου τεστ αποφόρτισης οπως παραπάνω, για να είμαι σίγουρος και να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στο πτηνό. Εξυπακούεται ότι το τελικό ......φιουυυυ, όλα καλά...... θα το έκανα στην πρώτη μετά την επισκευή πτήση. Σε ότι αφορά τις κολλήσεις στα ηλεκτρονικά του 109, οοοοπποιος ξέρει έστω και λιγο από ηλεκτρονικά και ανοίξει το 109, θα αρχίσει να κολλάει άμεσα. Χάνεις την εγγύηση βέβαια ετσι Όπως είπαμε, κρυολόγημα θωμα..
|
|
|
Post by thomas on Apr 26, 2018 21:46:59 GMT 2
Οντως Σωτηρη επρπεπε να το βγαλω φωτογραφια το εσωτερικό...κολλήσεις καρφίτσας..πως να μην πεσει μετα...μπορει να γινεται κ εσκεμμένα για να φευγουν αβέρτα τα ανταλλακτικά
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 26, 2018 21:58:19 GMT 2
φασον πραγματα... κολανε οι κινεζοι εκει... ενας να εχει τσακωθει με την γυναικα του, μια να εχει περιοδο, χαλαει η φαση .... thomas σου περασε η διαθεση να το πουλησεις?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 26, 2018 22:01:14 GMT 2
Οντως Σωτηρη επρπεπε να το βγαλω φωτογραφια το εσωτερικό...κολλήσεις καρφίτσας..πως να μην πεσει μετα...μπορει να γινεται κ εσκεμμένα για να φευγουν αβέρτα τα ανταλλακτικά Έχω δει τα εσωτερικά πέντε H109S, από τα οποία μόνον δυο πετούν σήμερα (όχι και τα δυο δικα μου) οποτε θωμα πίστεψε με, ξέρω γιατί ακριβώς μιλάς. Πιστευω ότι δεν γίνεται επι τούτου, αλλά από φθηνές μηχανές συναρμολόγησης / κολλησης και το κυριότερο από ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (QA), στα στάδια παραγωγής και διάθεσης της hubsan. Αλλωστε, όπως έχουν παραθέσει και ο frontier και ο vako σαν εμπειρότεροι, το 109 δεν είναι και στην αιχμή της τεχνολογίας. Και σαν original κινέζικο, τεχνολογικά πίσω από άλλες ηγέτιδες στον χώρο (), σε συνδυασμό με την έλλειψη QA, παράγει τέτοια αποτελέσματα. Οταν βέβαια τα ξέρεις, τα αντιμετωπίζεις, οποτε ....συν.. ξαναγυρνάμε στην ...ησυχία των πτήσεων μας.φτου φτου φτου
|
|
|
Post by thomas on Apr 26, 2018 22:22:29 GMT 2
Ειναι αυτο που λεμε Σωτηρη ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος...χαχα!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 26, 2018 22:25:13 GMT 2
Παιδιά δεν ξέρω πως ακριβώς εννοείτε το "κολλήσεις καρφίτσας"... Άν έχουμε να κάνουμε με ένα μικροτσίπ που τα ποδαράκια απέχουν το ένα από το άλλο μισό χιλιοστό αναγκαστικά οι κολλήσεις θα είναι πολύ ψιλές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές, δείτε πχ. ένα motherboard, θέλεις μικροσκόπιο να τις δεις καλά. Το θέμα δεν είναι το μέγεθος της κόλλησης αλλά να μην είναι ή να μην δείχνει ψυχρή (κάπως θολή η ραγισμένη) και φυσικά αυτές γίνονται ρομποτικά. Τι να πω, οκ. η HUBSAN μπορεί να μην είναι η Ferrari των Drone αλλά τόσο κακή εικόνα; Είπαμε το "ευτύχημα" για το παιδί ήταν το χαμηλό ύψος και το χωράφι... νομίζω όμως ότι του κλονίσθηκε η εμπιστοσύνη
|
|
|
Post by thomas on Apr 26, 2018 22:32:43 GMT 2
Παιδιά δεν ξέρω πως ακριβώς εννοείτε το "κολλήσεις καρφίτσας"... Άν έχουμε να κάνουμε με ένα μικροτσίπ που τα ποδαράκια απέχουν το ένα από το άλλο μισό χιλιοστό αναγκαστικά οι κολλήσεις θα είναι πολύ ψιλές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές, δείτε πχ. ένα motherboard, θέλεις μικροσκόπιο να τις δεις καλά. Το θέμα δεν είναι το μέγεθος της κόλλησης αλλά να μην είναι ή να μην δείχνει ψυχρή (κάπως θολή η ραγισμένη) και φυσικά αυτές γίνονται ρομποτικά. Τι να πω, οκ. η HUBSAN μπορεί να μην είναι η Ferrari των Drone αλλά τόσο κακή εικόνα; Είπαμε το "ευτύχημα" για το παιδί ήταν το χαμηλό ύψος και το χωράφι... νομίζω όμως ότι του κλονίσθηκε η εμπιστοσύνη Οντως χανεται η εμπιστοσυνη φιλε μ...φαντασου να πετουσα πανω απο κανα χωριο...κ να επεφτε πανω σε αυτοκινητο....η σε κανα κεφαλι καλυτερα...αστα....δεν θελω να το σκεφτομαι ειλικρινα....απλα drone 2 μηνων κ να αρχισει τετοια κολπα καπως ακουγεται.....θα σκεφτω πολυ να το πεταξω ξανα πανω απο κοσμο.....μ εμεινε ο τροπος που επεφτε κ η ολη εικονα να βλεπεις 700 ευρω να πεφτουν απο οχι δικο σ λα8ος ετσι ξαφνικα στο χωμα...αστα.....!!
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 10:42:55 GMT 2
Παιδιά δεν ξέρω πως ακριβώς εννοείτε το "κολλήσεις καρφίτσας"... Άν έχουμε να κάνουμε με ένα μικροτσίπ που τα ποδαράκια απέχουν το ένα από το άλλο μισό χιλιοστό αναγκαστικά οι κολλήσεις θα είναι πολύ ψιλές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές, δείτε πχ. ένα motherboard, θέλεις μικροσκόπιο να τις δεις καλά. Το θέμα δεν είναι το μέγεθος της κόλλησης αλλά να μην είναι ή να μην δείχνει ψυχρή (κάπως θολή η ραγισμένη) και φυσικά αυτές γίνονται ρομποτικά. Τι να πω, οκ. η HUBSAN μπορεί να μην είναι η Ferrari των Drone αλλά τόσο κακή εικόνα; Είπαμε το "ευτύχημα" για το παιδί ήταν το χαμηλό ύψος και το χωράφι... νομίζω όμως ότι του κλονίσθηκε η εμπιστοσύνη Hlias, Για να πάρεις μία αίσθηση του motherboard του 109, κοίτα παρακάτω. Αυτή είναι μία "καλή" περίπτωση κεντρικής πλακέτας του 109. Ο flight controller είναι η μικρή πλακέτα του συνδέεται με την άσπρη καλωδιοταινία (ribbon) με την κεντρική. Σ Attachments:
|
|
|
Post by thomas on Apr 27, 2018 11:29:44 GMT 2
Αυτό μάλιστα...με τις κολλήσεις του με τις κόλλες του τα πάντα...να υποθέσω ότι έβαλες το χέρι σ Σωτήρη κ το ενισχυσες με κόλλα.
|
|
|
Post by Vako on Apr 27, 2018 11:44:15 GMT 2
Αυτό μάλιστα...με τις κολλήσεις του με τις κόλλες του τα πάντα...να υποθέσω ότι έβαλες το χέρι σ Σωτήρη κ το ενισχυσες με κόλλα. Λαθος... ειναι η παλια γενια των 109 σαφως ποιοτικοτερα απο αυτα που πηρατε προσφατα... αν και δεν εχω δει το δικο σου , για να σε βλεπω φρικαρισμενο φανταζομαι τι ειδες σε σχεση με ααυτην που εβαλε ο sotirist
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 11:57:58 GMT 2
Αυτό μάλιστα...με τις κολλήσεις του με τις κόλλες του τα πάντα...να υποθέσω ότι έβαλες το χέρι σ Σωτήρη κ το ενισχυσες με κόλλα. Λαθος... ειναι η παλια γενια των 109 σαφως ποιοτικοτερα απο αυτα που πηρατε προσφατα... αν και δεν εχω δει το δικο σου , για να σε βλεπω φρικαρισμενο φανταζομαι τι ειδες σε σχεση με ααυτην που εβαλε ο sotirist Πως ξεχωριζουμε παλια και νεα γενια?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 12:11:27 GMT 2
Αυτό μάλιστα...με τις κολλήσεις του με τις κόλλες του τα πάντα...να υποθέσω ότι έβαλες το χέρι σ Σωτήρη κ το ενισχυσες με κόλλα. Λαθος... ειναι η παλια γενια των 109 σαφως ποιοτικοτερα απο αυτα που πηρατε προσφατα... αν και δεν εχω δει το δικο σου , για να σε βλεπω φρικαρισμενο φανταζομαι τι ειδες σε σχεση με ααυτην που εβαλε ο sotirist Πάρτε και την version 2 του motherboard. Και αυτή είναι σε "καλή" κατάσταση. Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 12:14:42 GMT 2
Λαθος... ειναι η παλια γενια των 109 σαφως ποιοτικοτερα απο αυτα που πηρατε προσφατα... αν και δεν εχω δει το δικο σου , για να σε βλεπω φρικαρισμενο φανταζομαι τι ειδες σε σχεση με ααυτην που εβαλε ο sotirist Πως ξεχωριζουμε παλια και νεα γενια? Από τον αριθμό στην πλακέτα. Η νέα είναι 3642 ενώ η παλιά 3641. Εχει και άλλες διαφορές βέβαια εκτός από τον αριθμό π.χ. ο connector της πυξίδας έχει μεταφερθεί αλλού, λίγο καλύτερη CPU κλπ Σ
|
|
|
Post by thomas on Apr 27, 2018 12:19:06 GMT 2
Κ οι 2 είναι αρκετά καλές με σωστή δουλειά...στη δική μ οι κολλήσεις ηταν καρφιτσας κ χωρίς κόλλα πουθενά
|
|
|
Post by Vako on Apr 27, 2018 12:23:10 GMT 2
Κ οι 2 είναι αρκετά καλές με σωστή δουλειά...στη δική μ οι κολλήσεις ηταν καρφιτσας κ χωρίς κόλλα πουθενά Το δικο σου βρε Θωμα ειναι αγωνιστικο και το εχουν ελαφρυνει για καλυτερες επιδοσεις...χα αυτα που βαζει ο sotirist ειναι τα οικογενειακα μοντελα βαρια και στιβαρα αλλα δεν πανε μια χαχα
|
|
|
Post by thomas on Apr 27, 2018 12:50:45 GMT 2
Xaxaxaaaa μπράβο στη hubsan ολα τα προβλέπει Βαγγέλη!!εντωμεταξύ ακόμη περιμένω απάντηση απο την κινέζα!θα με αναγκάσει να ανεβάσω το βίντεο στη σελίδα της εταιρίας
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 12:59:18 GMT 2
Παμε για αλλα τωρα... go pro κτλ κτλ...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 27, 2018 13:09:29 GMT 2
Κούκλα η πλακέτα του 109, που να δείτε πλακέτα από CX-20...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 13:14:29 GMT 2
Xaxaxaaaa μπράβο στη hubsan ολα τα προβλέπει Βαγγέλη!!εντωμεταξύ ακόμη περιμένω απάντηση απο την κινέζα!θα με αναγκάσει να ανεβάσω το βίντεο στη σελίδα της εταιρίας H Κινέζα κάνει τον Κινέζο.... χα χα χα
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 13:18:40 GMT 2
Παμε για αλλα τωρα... go pro κτλ κτλ... Μακάρι να βρείς GoPro 3/4 panagiotis με την οποία είναι συμβατή το 109 και να μην κοστίζει το ....... μισό σκάφος. Εάν όχι, γράψε εδώ να σου πω για εναλλακτικές, όχι βεβαια με όλους τους αυτοματισμούς των GoPro 3/4 αλλά με εφάμιλη ποιότητα βιντεοι και φωτο και πολυ φθηνοτερες. Σ
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 13:25:50 GMT 2
Παμε για αλλα τωρα... go pro κτλ κτλ... Μακάρι να βρείς GoPro 3/4 panagiotis με την οποία είναι συμβατή το 109 και να μην κοστίζει το ....... μισό σκάφος. Εάν όχι, γράψε εδώ να σου πω για εναλλακτικές, όχι βεβαια με όλους τους αυτοματισμούς των GoPro 3/4 αλλά με εφάμιλη ποιότητα βιντεοι και φωτο και πολυ φθηνοτερες. Σ Γραψε αν δεν βαριεσαι και οποτε μπορεις.... και επισης γραψε μου τι "επιπτωσεις" θα εχουμε στους αυτοματισμους. εννοω τι δεν θα λειτουργει...
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 13:31:04 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Apr 27, 2018 15:00:48 GMT 2
Είναι refurbished βρε panagiotis, δηλαδή ανακατασκευασμένη....και δεν είδα πουθενά εγγύηση (όχι το 30 ημέρες refund, είναι άλλο αυτό). Όσο για το certified refurbished, είναι κατά τη γνώμη μου π@π@ρ!ε$. H official refurbished από τον κατασκευαστή, με 1 χρόνο εγγύηση έχει δυόμιση φορές πάνω το κόστος ---> shop.gopro.com/EMEA/refurbished/refurbished-hero4-black/CHDNH-B11.htmlΓενικά δεν αγοράζω ανακατασκευασμένα ηλεκτρονικά γιατί την έχω πατήσει καναδυό φορές, με προιόντα (2 DIN in car display, Τ/Χ για drone) που δούλεψαν 20-30 μέρες μόνο και μετά ....... σιωπή. Διακοσμούν το ιστορικό μου τεχνολογικό μουσείο Για εναλλακτική κοίτα για την Firefly 8S. Με λίγο βοήθεια από εδώ, θα μπορείς να βγάζεις και φωτό και βίντεο από το μαμά Τ/Χ, όχι όμως με τον τρόπο που χειρίζεσαι την μαμά κάμερα δηλαδή με τα γνωστά πλήκτρα από το Τ/Χ, αλλά με τη χρήση των διακοπτών του Τ/Χ. Ο frontier έχει ποστάρει τη διαδικασία και τα απαραίτητα νωρίτερα για όλες τις Firefly. Επίσης ταιριάζει και στο gimbal σου. Εγώ σαν κάμερα την έχω δοκιμάσει σε 109 άλλου φίλου, την 90 μοίρες FOV και ήταν εξαιρετική. 4Κ στα 30 FPS, 1080P στα 120 FPS, ολοκαίνουργο chipset Ambarella και νέος Sony CMOS Sensor, απίστευτα χρώματα, καθόλου distortion, 6 axis stabilization, όλα τα καλούδια και καλή τιμή. Στο δικό μου 109 που έχω μία αντίστοιχη αλλά όχι "καθαρή" 4Κ (Gitup Git2P - 4Κ25 - 170 FOV), χρησιμοποιώ το στάνταρντ καλώδιο της hubsan, γιατί με ενδιαφέρει πάντα να αποθηκεύω σε βίντεο όλη την πτήση (και κάθε πτήση), οπότε την βάζω να γράφει από το πλήκτρο της κάμερας (νέο βίντεο ανά 5 λεπτά) πριν απογειωθώ και την κλείνω όταν προσγειωθώ. Ετσι δεν με απασχολεί το γράψε - σταμάτα ξεκίνα κλπ και αφοσιώνομαι στο να πετάω σωστά και να βιντεοσκοπώ όσο το δυνατόν ακούνητα, ομαλά (χωρίς jello, κούνημα) και καθαρά (εκτός των πτήσεων για range test, εκεί όλα στο βωμό της απόστασης [κολλητική αρρώστια {vako} που δεν φεύγει ποτέ], με προσοχή πάντα). Σε αυτό με βοηθάει πολύ το ασύρματο εξωτερικό boscam FPV monitor που συζητάγαμε πιό πανω, γιατί είμαι και γκαβός.... Φωτό κάνω extract (εξαγωγή ..... περίπου στα ελληνικά) από το βίντεο. Την έχω παραγγείλει σε flash sale και την περιμένω την επόμενη εβδομάδα από εδώ ---> www.gearbest.com/action-cameras/pp_631755.html?wid=1640583 Σ
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 22:12:55 GMT 2
Είναι refurbished βρε panagiotis, δηλαδή ανακατασκευασμένη....και δεν είδα πουθενά εγγύηση (όχι το 30 ημέρες refund, είναι άλλο αυτό). Όσο για το certified refurbished, είναι κατά τη γνώμη μου π@π@ρ!ε$. H official refurbished από τον κατασκευαστή, με 1 χρόνο εγγύηση έχει δυόμιση φορές πάνω το κόστος ---> shop.gopro.com/EMEA/refurbished/refurbished-hero4-black/CHDNH-B11.htmlΓενικά δεν αγοράζω ανακατασκευασμένα ηλεκτρονικά γιατί την έχω πατήσει καναδυό φορές, με προιόντα (2 DIN in car display, Τ/Χ για drone) που δούλεψαν 20-30 μέρες μόνο και μετά ....... σιωπή. Διακοσμούν το ιστορικό μου τεχνολογικό μουσείο Για εναλλακτική κοίτα για την Firefly 8S. Με λίγο βοήθεια από εδώ, θα μπορείς να βγάζεις και φωτό και βίντεο από το μαμά Τ/Χ, όχι όμως με τον τρόπο που χειρίζεσαι την μαμά κάμερα δηλαδή με τα γνωστά πλήκτρα από το Τ/Χ, αλλά με τη χρήση των διακοπτών του Τ/Χ. Ο frontier έχει ποστάρει τη διαδικασία και τα απαραίτητα νωρίτερα για όλες τις Firefly. Επίσης ταιριάζει και στο gimbal σου. Εγώ σαν κάμερα την έχω δοκιμάσει σε 109 άλλου φίλου, την 90 μοίρες FOV και ήταν εξαιρετική. 4Κ στα 30 FPS, 1080P στα 120 FPS, ολοκαίνουργο chipset Ambarella και νέος Sony CMOS Sensor, απίστευτα χρώματα, καθόλου distortion, 6 axis stabilization, όλα τα καλούδια και καλή τιμή. Στο δικό μου 109 που έχω μία αντίστοιχη αλλά όχι "καθαρή" 4Κ (Gitup Git2P - 4Κ25 - 170 FOV), χρησιμοποιώ το στάνταρντ καλώδιο της hubsan, γιατί με ενδιαφέρει πάντα να αποθηκεύω σε βίντεο όλη την πτήση (και κάθε πτήση), οπότε την βάζω να γράφει από το πλήκτρο της κάμερας (νέο βίντεο ανά 5 λεπτά) πριν απογειωθώ και την κλείνω όταν προσγειωθώ. Ετσι δεν με απασχολεί το γράψε - σταμάτα ξεκίνα κλπ και αφοσιώνομαι στο να πετάω σωστά και να βιντεοσκοπώ όσο το δυνατόν ακούνητα, ομαλά (χωρίς jello, κούνημα) και καθαρά (εκτός των πτήσεων για range test, εκεί όλα στο βωμό της απόστασης [κολλητική αρρώστια {vako} που δεν φεύγει ποτέ], με προσοχή πάντα). Σε αυτό με βοηθάει πολύ το ασύρματο εξωτερικό boscam FPV monitor που συζητάγαμε πιό πανω, γιατί είμαι και γκαβός.... Φωτό κάνω extract (εξαγωγή ..... περίπου στα ελληνικά) από το βίντεο. Την έχω παραγγείλει σε flash sale και την περιμένω την επόμενη εβδομάδα από εδώ ---> www.gearbest.com/action-cameras/pp_631755.html?wid=1640583 Σ 90 η 170 λες ??
|
|
|
Post by Vako on Apr 27, 2018 22:29:03 GMT 2
90 panagiotis στο δινει στο πιατο καθαρα ο soririst διαβασε το λινκ πιο προσεκτικα. 90 παντα, για καλυτερο ισιο οριζοντα και οχι μονο
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 27, 2018 22:44:23 GMT 2
90 παντα, για καλυτερο ισιο οριζοντα και οχι μονο............. <----- αυτο
|
|
|
Post by thomas on Apr 28, 2018 11:18:38 GMT 2
Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα είχα διάλογο με την κινέζα κ μπορώ να πω ότι την γκαζωσα αρκετά...αφου μ ζήτησε 2..3 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία μ πρότεινε να επιστρέψω το drone μαζι με gimbal πίσω κ να παραλάβω καινούργιο. Μπράβο εξυπηρέτησή......
|
|