|
Post by thomas on Apr 11, 2018 23:17:11 GMT 2
Εγινε ειδη η κινηση Σωτηρη..χαχααα!!περιμενω δεμα απο Αμερικη 3 axis gimbal original της hubsan..!Να δουμε τι σταθεροτητα προσφερει στο βιντεο!
|
|
|
Post by thomas on Apr 11, 2018 23:21:06 GMT 2
Βαγγελη νασε καλα φιλε μ!Οντως σαν alfa romeo κανει...χαχαχ!!Πεταει σταθερα κ παει οπου θες χωρις άγχος και με τα πολλα ηλεκτρονικα των αλλων drones...!Μπορω να πω πως την πτηση πανω απο το χωριο την ευχαριστήθηκα...3.4 χλμ διένυσε η σφίγγα χωρις κανενα προβλημα!
|
|
|
Post by thomas on Apr 11, 2018 23:38:09 GMT 2
Κατι ασχετο..μολις βρηκα βιντεο με το εσωτερικο του εργοστασιου της hubsan...μου θυμιζει αποθηκη....αλλα δεν πειραζει..το αποτελεσμα μετραει...
|
|
|
Post by thomas on Apr 11, 2018 23:42:45 GMT 2
Στο 0.33 διακρίνονται και κάποια drones έτοιμα για πακετάρισμα αφημένα πανω στα ράφια μιας ντουλάπας
|
|
|
Post by Vako on Apr 12, 2018 6:11:27 GMT 2
Απογοητεύτηκες? Ακόμα και αν είναι η φάμπρικα της hubsan αυτό που έβαλες τι περίμενες ότι θα δεις το εργοστάσιο της boeing? Και τίποτα επιστήμονες της Νasa με άσπρες ποδιές? Καποιος-οι το σχεδιάζουν και η βιοτεχνια φτιάχνει φασον αυτό που της δίνουν που πιθανών να στεγάζεται σε αποθήκη ,υπόγειο, διαμέρισμα...Κίνα βλέπεις φίλε...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 8:56:06 GMT 2
δεν προλαβα σημερα να δοκιμασω την χτεσινη φορτιση.... το gimbal που εχεις δεν υπαρχει πια ε? Καλημέρα, Εάν εννοείς το HAKRC 3 axis το έχω ακόμη. Για την ακρίβεια έχω δύο... Σ
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 8:58:11 GMT 2
Άντε με το καλό......μπορώ να μαντέψω την επόμενη κινησή σου.... ποια ειναι Αλλαγή κάμερας...
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 12, 2018 9:28:48 GMT 2
δεν προλαβα σημερα να δοκιμασω την χτεσινη φορτιση.... το gimbal που εχεις δεν υπαρχει πια ε? Καλημέρα, Εάν εννοείς το HAKRC 3 axis το έχω ακόμη. Για την ακρίβεια έχω δύο... Σ OXI... ΤΟ FY... εννοω οτι εχει καταργηθει? δεν πωλειται πια
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 9:46:09 GMT 2
Καλησπερα Σωτήρη! επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχω energizer 2450mah περίπου 8...9 πτήσεις μου βγάζουν!Οταν μου το έκανε αυτό ήταν στα 10.2 v η μπαταριά στο χειριστήριο!Σημερα που εκανα παλι πτηση ολα νορμαλ παντως! Ανεβασα και βιντεο με τα κατορθώματα μου 109 for ever γνήσια πτήση με ήχο μοτέρ να δουλεύουν φουλ!!! Μου έλειψε ήδη το 109 χαχαχαχα alpha romeo με διπλά καρπυρατερ!!! Πετάει όπου το πέτας ούτε no fly zone ούτε τίποτα..μέσα στο Ελευθέριος Βενιζέλος το σηκωνεις χαχαχα...οκ οκ οκ ξέρω απαγορεύεται παρασύρθηκα κύριοι με συνεπήρε ο ήχος από το εργαλείο... Sotirist μπράβο που δίνεις τα φώτα σου στα παιδιά ...αναβαθμίσες το 109 και ζωντανέψες το παρεάκι μπράβο σου και πάλι. Ένας μικρός φωτεινός παντογνωστης εεε συγνωμη frontier ηθελα να πω βλεπω να γινεσαι σε λίγο καιρό..αν και μετραει πολλές ώρες πτήσεις με πολλά σκάφη με γνώσεις ουσίας. Καλημέρα φίλε και ιπτάμενε συμφορουμίτη vako, Όπως και για σένα, το 109 έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στη συλλογή μου. Θες τα απλά ηλεκτρονικά, θες τα διπλά καρμπυρατέρ, θες η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, θες η ... εξάτμιση, θες όλα μαζί..... κάνουν ένα Alfa Romeo με κινητήρα Lada, που δεν μασάει με τίποτα. Για αυτό έχω επενδύσει πολύ χρόνο (και αρκετό δικό σου και άλλων βετεράνων), στο να καταλάβω την λογική κατασκευής του, τις ιδιοτροπίες του και γιατί όχι, τα οριά του. Είναι ...... ένα φιλαράκι, που θέλει την φροντίδα του και κάνει τα νάζια του, αλλά όταν θα συμφωνήσουμε ότι πάμε για πτήση, είναι ένας άξιος παρτενέρ που δεν θα σε προδώσει. Σε ότι αφορά τα καλά σου λόγια (κοκκινίζω λίγο), όπως και συ, θέτω στη διάθεση της παρέας τις όποιες γνώσεις μου και εμπειρία, με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι θα συμβάλλω - έστω και λίγο- στην διάδοση του χόμπυ - σπόρ μας και την απομυθοποίηση των "μυστικών" του. Δεν θα είχα φτάσει στο όποιο επίπεδο είμαι σήμερα, χωρίς την αμέριστη συμβολή και αρωγή από εσένα προσωπικά αλλά και από τον frontier, τον engelo, τον golden_boy και άλλους. Το κυριότερο όμως είναι ότι σπείρατε τον κύκλο του "μικροβίου" του ψάχνω - μαθαίνω - ρωτάω - βελτιώνομαι - απολαμβάνω και πάλι από την αρχή. Αυτά προσπαθώ να μεταδώσω και στους νέους φίλους που προσγειώνονται στο forum, αλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι. Το παλεύω πάντως και βελτιώνομαι (: Σε ότι αφορά τον frontier ειδικά, μου έρχονται στο μυαλό παλιές διαφημίσεις.... Γάλατα υπάρχουν πολλά... ΝΟΥΝΟΥ όμως ΕΝΑ...... Πιό γάλακτος δεν γίνεται......Πίτσος εμπιστοσύνη.... Σαν το παλιό καλό κρασί κλπ. Η εμπειρία, τα ανθρωποέτη ασχολίας, οι γνώσεις ουσίας (σωστοοοοός vako), η ποικιλία των σκαφών που έχουν περάσει από τα χέρια του, αλλά και το ήθος του είναι αλλού....σε άλλο επίπεδο. Φιλοδοξώ κααααάποια μέρα να φτάσω στις σημερινές του γνώσεις, αλλά μέχρι τότε αυτός θα έχει ήδη προχωρήσει ακόμη πιό μπροστά, οπότε η όποια σύγκριση είναι ουτοπική. Θένξ πάντως, ακόμη και η αναφορά με τιμά. ΥΓ. Δεν έχω καμμία σχέση εκτός της φιλικής με κανέναν από εσάς, οπότε τα παραπάνω δεν είναι κοπλιμέντα ή promotion με κάποιο σκοπό. Είναι η γνώμη μου και μπορώ να τη λέω με βεβαιότητα και πάθος. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή άλλων συνειρμών... Καλημέρα μας Σωτήρης
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 9:55:01 GMT 2
ποια ειναι Αλλαγή κάμερας... Προς το παρόν παρήγγειλα το γνήσιο gimbal της hubsan για σταθερο βιντεο..για να το χαρω λιγο....και μετα ερχεται και συνεχεια στην αναβαθμιση με go pro 4!
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 9:57:49 GMT 2
Απογοητεύτηκες? Ακόμα και αν είναι η φάμπρικα της hubsan αυτό που έβαλες τι περίμενες ότι θα δεις το εργοστάσιο της boeing? Και τίποτα επιστήμονες της Νasa με άσπρες ποδιές? Καποιος-οι το σχεδιάζουν και η βιοτεχνια φτιάχνει φασον αυτό που της δίνουν που πιθανών να στεγάζεται σε αποθήκη ,υπόγειο, διαμέρισμα...Κίνα βλέπεις φίλε... Πραγματικα απιστευτο βαγγελη!Οντως Κινα φιλε μ...αλλα δεν πτοούμαστε το αποτελεσμα μετραει...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 10:22:43 GMT 2
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 12, 2018 11:02:59 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Apr 12, 2018 12:17:31 GMT 2
Προς το παρόν παρήγγειλα το γνήσιο gimbal της hubsan για σταθερο βιντεο..για να το χαρω λιγο....και μετα ερχεται και συνεχεια στην αναβαθμιση με go pro 4! ποσο θα σε βγει τελικα το gimbal μαζι με εξοδα αποστολης και τελωνειο?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 14:10:13 GMT 2
Αγαπητοί,
Σαν επιστέγασμα των όσων είπαμε προηγουμένως για το H109S και των δυνατοτήτων του σε ότι αφορά τόσο την πτητική του συμπεριφορά όσο και την "συμβίωσή" του με ποιοτικότερα gimbal και κάμερα από τα εργοστασιακά, σας προτείνω να δείτε το παρακάτω βίντεο. Το τοπίο τα σπάει........
Σχόλια, υποδείξεις και συμβουλές ευπρόσδεκτες...
Σωτήρης
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 12, 2018 14:25:56 GMT 2
Αγαπητοί, Σαν επιστέγασμα των όσων είπαμε προηγουμένως για το H109S και των δυνατοτήτων του σε ότι αφορά τόσο την πτητική του συμπεριφορά όσο και την "συμβίωσή" του με ποιοτικότερα gimbal και κάμερα από τα εργοστασιακά, σας προτείνω να δείτε το παρακάτω βίντεο. Το τοπίο τα σπάει........ Σχόλια, υποδείξεις και συμβουλές ευπρόσδεκτες... Σωτήρης διακοπες η απο εκει εισαι?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 14:29:36 GMT 2
Αγαπητοί, Σαν επιστέγασμα των όσων είπαμε προηγουμένως για το H109S και των δυνατοτήτων του σε ότι αφορά τόσο την πτητική του συμπεριφορά όσο και την "συμβίωσή" του με ποιοτικότερα gimbal και κάμερα από τα εργοστασιακά, σας προτείνω να δείτε το παρακάτω βίντεο. Το τοπίο τα σπάει........ Σχόλια, υποδείξεις και συμβουλές ευπρόσδεκτες... Σωτήρης διακοπες η απο εκει εισαι? Διακοπές για το Πάσχα Παναγιώτη
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 12, 2018 14:43:36 GMT 2
διακοπες η απο εκει εισαι? Διακοπές για το Πάσχα Παναγιώτη δεν το ηξερα.. και εγω εκει γυρω μενω
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 16:44:53 GMT 2
Προς το παρόν παρήγγειλα το γνήσιο gimbal της hubsan για σταθερο βιντεο..για να το χαρω λιγο....και μετα ερχεται και συνεχεια στην αναβαθμιση με go pro 4! ποσο θα σε βγει τελικα το gimbal μαζι με εξοδα αποστολης και τελωνειο? Κοντά στα 210 ευρω βγαινει το γνησιο gimbal της hubsan
|
|
|
Post by dream_master on Apr 12, 2018 17:26:59 GMT 2
ποσο θα σε βγει τελικα το gimbal μαζι με εξοδα αποστολης και τελωνειο? Κοντά στα 210 ευρω βγαινει το γνησιο gimbal της hubsan εχεις βαλει και τα εξοδα του τελωνειου μεσα?
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 17:30:02 GMT 2
Τελωνειο δεν θα πληρωσω γτ αγοραστηκε απο φιλο μ που μενει Αμερικη κ το έστειλε σαν δεμα απλο
|
|
|
Post by dream_master on Apr 12, 2018 17:34:30 GMT 2
Τελωνειο δεν θα πληρωσω γτ αγοραστηκε απο φιλο μ που μενει Αμερικη κ το έστειλε σαν δεμα απλο φιλε μου δεν θελω να σε στεναχωρησο αλλα νομιζω πως δεν παιζει ρολο αν στο εστειλε φιλος. Αν ειμαι λαθος καπιος να με διόρθωση.
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 17:59:26 GMT 2
Επειδή μ έστειλε κ άλλα δέματα σε μικρο κουτί δεν πλήρωσα. Βέβαια όλα σχετικά είναι
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 12, 2018 21:27:52 GMT 2
λοιπον.... σημερα τεσταρα την μπαταρια... στα 7 8 λεπτα και μολις δινω γκαζι για να παρει υψος αναβοσβηνουν τα κοκκινα... ταση 10.8 v μετα απο κανα 2 3 λεπτα αρχιζουν να αναβουν σταθερα. μολις το προσγειωνω αναβουν πρασινα και ταση 11.1 v... με λιγα λογια στα γαζια πεφτει η ταση.... στο ρελαντι ανεβαινει.... εβαλα την μπαταρια για φορτιση τα κελια 3,87 εκαστο...
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 23:22:44 GMT 2
λοιπον.... σημερα τεσταρα την μπαταρια... στα 7 8 λεπτα και μολις δινω γκαζι για να παρει υψος αναβοσβηνουν τα κοκκινα... ταση 10.8 v μετα απο κανα 2 3 λεπτα αρχιζουν να αναβουν σταθερα. μολις το προσγειωνω αναβουν πρασινα και ταση 11.1 v... με λιγα λογια στα γαζια πεφτει η ταση.... στο ρελαντι ανεβαινει.... εβαλα την μπαταρια για φορτιση τα κελια 3,87 εκαστο... Η μπαταρια σ εχει θεμα...εφόσον ειναι μεσα στην εγγύηση αλλαξε την παναγιωτη!!
|
|
|
Post by thomas on Apr 12, 2018 23:23:14 GMT 2
οποτε μην το πεδευεις κ πολυ...γτ δεν παιζουν με τα ρευματα..
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 13, 2018 8:38:55 GMT 2
διακοπες η απο εκει εισαι? Διακοπές για το Πάσχα Παναγιώτη απο που τραβας? εννοω που ησουν .. μεσα στο καστρο ?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 13, 2018 8:59:09 GMT 2
Διακοπές για το Πάσχα Παναγιώτη απο που τραβας? εννοω που ησουν .. μεσα στο καστρο ? Ναί Παναγιώτη, όπως μπαίνεις στην καστροπολιτεία δεξιά, σε ένα ξέφωτο κοντά στη θάλασσα.
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 13, 2018 9:16:15 GMT 2
απο που τραβας? εννοω που ησουν .. μεσα στο καστρο ? Ναί Παναγιώτη, όπως μπαίνεις στην καστροπολιτεία δεξιά, σε ένα ξέφωτο κοντά στη θάλασσα. ωραιος.....
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 13, 2018 11:35:23 GMT 2
ποσο θα σε βγει τελικα το gimbal μαζι με εξοδα αποστολης και τελωνειο? Κοντά στα 210 ευρω βγαινει το γνησιο gimbal της hubsan δεν ειναι ασχημη τιμη... τωρα βεβαια δεν ξερω αν το FeiyuTech FY-Mini 3D ειναι καλυτερο ...
|
|