|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2018 21:15:59 GMT 2
Στην περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών υπάρχει: "...FPV Screen Size: 4.3 inch ... τελικά η οθόνη είναι 4,3 ή 5 inch;..."
Ενώ στην περιγραφή του 502S υπάρχει: "...Το πακέτο - εκτός από το τετρακόπτερο - περιέχει και ένα χειριστήριο με οθόνη 5", το γνωστό μας FPV2 χειριστήριο από το Hubsan H501s Standard. .."
|
|
|
Post by sotirist on Mar 26, 2018 22:22:02 GMT 2
Στην περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών υπάρχει: "...FPV Screen Size: 4.3 inch ... τελικά η οθόνη είναι 4,3 ή 5 inch;..." Ενώ στην περιγραφή του 502S υπάρχει: "...Το πακέτο - εκτός από το τετρακόπτερο - περιέχει και ένα χειριστήριο με οθόνη 5", το γνωστό μας FPV2 χειριστήριο από το Hubsan H501s Standard. .." Μαμά hubsan transmitter 5 ιντσών για οποιοδήποτε Quadcopter της δεν νομίζω να υπάρχει, αυτό που λέει είναι 4,3ιντσες μαλλον
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2018 22:52:01 GMT 2
Απλά ίσως είναι σκόπιμο να διορθωθεί ως προς το ορθόν...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2018 23:05:38 GMT 2
Μπορεί κάποιον αν ξέρει να αναφέρει πολύ συνοπτικά ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές του 501S στην έκδοση Standard από την Advanced Version, τι παραπάνω έχει; Στο μόνο που διακρίνω (οπτικά) διαφορά είναι το τηλεχειριστήριο, δεν ξέρω εάν έχει επιπλέον εμβέλεια ή λειτουργίες. Επειδή είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, βλέπω: www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_264426.html η Standard έκδοση 160€www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_424346.html η Advanced Version 182€. Δεν είναι πολύ παραπάνω, 22€, όμως δεν ξέρω πρακτικά αν αξίζει τον κόπο...
|
|
|
Post by sotirist on Mar 27, 2018 19:10:38 GMT 2
Μπορεί κάποιον αν ξέρει να αναφέρει πολύ συνοπτικά ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές του 501S στην έκδοση Standard από την Advanced Version, τι παραπάνω έχει; Στο μόνο που διακρίνω (οπτικά) διαφορά είναι το τηλεχειριστήριο, δεν ξέρω εάν έχει επιπλέον εμβέλεια ή λειτουργίες. Επειδή είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, βλέπω: www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_264426.html η Standard έκδοση 160€www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_424346.html η Advanced Version 182€. Δεν είναι πολύ παραπάνω, 22€, όμως δεν ξέρω πρακτικά αν αξίζει τον κόπο... Το advanced χειριστήριο είναι πιό ποιοτικό (πλαστικά, μοχλοί χειρισμού, διακόπτες), έχει καλύτερο resolution στην οθόνη και καλύτερη εμβέλεια τόσο σε fpv όσο και σε τηλεχειρισμό, λόγω εξωτερικών κεραιών. Στα αρνητικά του σε σχέση με το στάνταρντ, μικρότερη οθόνη (3,7 έναντι 4,3), πιο ογκώδες και βαρύ. Με λίγο δουλειά στο στάνταρντ (δυο τρύπες στο σασί) και εξωτερικές επιπλέον κεραίες, έχεις ίδιες εμβέλειες. Προσωπικά έχω και τα δυο, αλλά προτιμώ το στάνταρντ λόγω μεγέθους οθόνης (και γκαβομαρας μου). Σ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 27, 2018 19:26:16 GMT 2
Μπορεί κάποιον αν ξέρει να αναφέρει πολύ συνοπτικά ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές του 501S στην έκδοση Standard από την Advanced Version, τι παραπάνω έχει; Στο μόνο που διακρίνω (οπτικά) διαφορά είναι το τηλεχειριστήριο, δεν ξέρω εάν έχει επιπλέον εμβέλεια ή λειτουργίες. Επειδή είμαι στα πρόθυρα της αγοράς, βλέπω: www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_264426.html η Standard έκδοση 160€www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_424346.html η Advanced Version 182€. Δεν είναι πολύ παραπάνω, 22€, όμως δεν ξέρω πρακτικά αν αξίζει τον κόπο... Το advanced χειριστήριο είναι πιό ποιοτικό (πλαστικά, μοχλοί χειρισμού, διακόπτες), έχει καλύτερο resolution στην οθόνη και καλύτερη εμβέλεια τόσο σε fpv όσο και σε τηλεχειρισμό, λόγω εξωτερικών κεραιών. Στα αρνητικά του σε σχέση με το στάνταρντ, μικρότερη οθόνη (3,7 έναντι 4,3), πιο ογκώδες και βαρύ. Με λίγο δουλειά στο στάνταρντ (δυο τρύπες στο σασί) και εξωτερικές επιπλέον κεραίες, έχεις ίδιες εμβέλειες. Προσωπικά έχω και τα δυο, αλλά προτιμώ το στάνταρντ λόγω μεγέθους οθόνης (και γκαβομαρας μου). Σ ΥΓ. Στην αρχική αγορά η διαφορά είναι 22 ευρώ αλλά μετά θα το χρυσοπληρώσεις σαν aftermarket, είτε από Ελλάδα είτε από τα γνωστά China. Η επιλογή δίκη σου...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 28, 2018 14:54:09 GMT 2
Το advanced χειριστήριο είναι πιό ποιοτικό (πλαστικά, μοχλοί χειρισμού, διακόπτες), έχει καλύτερο resolution στην οθόνη και καλύτερη εμβέλεια τόσο σε fpv όσο και σε τηλεχειρισμό, λόγω εξωτερικών κεραιών. Στα αρνητικά του σε σχέση με το στάνταρντ, μικρότερη οθόνη (3,7 έναντι 4,3), πιο ογκώδες και βαρύ. Με λίγο δουλειά στο στάνταρντ (δυο τρύπες στο σασί) και εξωτερικές επιπλέον κεραίες, έχεις ίδιες εμβέλειες. Προσωπικά έχω και τα δυο, αλλά προτιμώ το στάνταρντ λόγω μεγέθους οθόνης (και γκαβομαρας μου). Σ Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και κακώς ρώτησα διότι αργότερα είδα ότι είχε απαντηθεί (περίπου) το ερώτημα νωρίτερα. Όχι, δεν πρόκειται να επιλέξω το advanced, δεν υπάρχει λόγος. Ηλεκτρονικά είναι ο τομέας μου, όντως με δύο κεραίες (από WiFi) στους 2,4GH το απλό θα κάνει καλύτερη εκπομπή και λήψη αυξάνοντας την εμβέλεια του FPV.
|
|
|
Post by sotirist on Mar 28, 2018 15:43:05 GMT 2
Το advanced χειριστήριο είναι πιό ποιοτικό (πλαστικά, μοχλοί χειρισμού, διακόπτες), έχει καλύτερο resolution στην οθόνη και καλύτερη εμβέλεια τόσο σε fpv όσο και σε τηλεχειρισμό, λόγω εξωτερικών κεραιών. Στα αρνητικά του σε σχέση με το στάνταρντ, μικρότερη οθόνη (3,7 έναντι 4,3), πιο ογκώδες και βαρύ. Με λίγο δουλειά στο στάνταρντ (δυο τρύπες στο σασί) και εξωτερικές επιπλέον κεραίες, έχεις ίδιες εμβέλειες. Προσωπικά έχω και τα δυο, αλλά προτιμώ το στάνταρντ λόγω μεγέθους οθόνης (και γκαβομαρας μου). Σ Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και κακώς ρώτησα διότι αργότερα είχε απαντηθεί (περίπου) το ερώτημα νωρίτερα. Όχι, δεν πρόκειται να επιλέξω το advanced, δεν υπάρχει λόγος. Ηλεκτρονικά είναι ο τομέας μου, όντως με δύο κεραίες (από WiFi) στους 2,4GH το απλό θα κάνει καλύτερη εκπομπή και λήψη αυξάνοντας την εμβέλεια του FPV. Εγώ δεν είμαι των ηλεκτρονικών αλλά της πληροφορικής (: Για τις εξωτερικές κεραίες θα χρειαστείς μία στους 2,4 (T/C) και μία στους 5,8 (FPV). Ισως οι κεραίες από wi-fi να σου κάνουν αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο σετάκι έτοιμο όπως π.χ. αυτό ----> www.gearbest.com/fpv-system/pp_436713.html, γιατί θα χρειαστείς και SMA to IPEX καλωδιάκια. Σαν ηλεκτρονικός θα ξέρεις καλύτερα, αλλά είναι φθηνά και μπορείς να τα παραγγείλεις μαζί με το σκάφος ώστε να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Τέλος, πολλοί βγάζουν τις εσωτερικές μαμά κεραίες της hubsan έξω με πολύ καλά αποτελέσματα, καθότι ειδικά η 5,8 G είναι καλούτσικη omnidirectional η οποία απλώς θάβεται εντός των πλαστικών. Η μαμά 2,4 βγάζει δύο χιλόμετρα ακόμη και μέσα... Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2018 19:56:19 GMT 2
Στην περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών υπάρχει: "...FPV Screen Size: 4.3 inch ... τελικά η οθόνη είναι 4,3 ή 5 inch;..." Ενώ στην περιγραφή του 502S υπάρχει: "...Το πακέτο - εκτός από το τετρακόπτερο - περιέχει και ένα χειριστήριο με οθόνη 5", το γνωστό μας FPV2 χειριστήριο από το Hubsan H501s Standard. .." Μαμά hubsan transmitter 5 ιντσών για οποιοδήποτε Quadcopter της δεν νομίζω να υπάρχει, αυτό που λέει είναι 4,3ιντσες μαλλον 4.98" οθόνη (4.32" ορατή) στον FPV2, 4.32" οθόνη (3.75" ορατή) στον FPV1 controller.
|
|
|
Post by sotirist on Mar 30, 2018 10:05:54 GMT 2
Μαμά hubsan transmitter 5 ιντσών για οποιοδήποτε Quadcopter της δεν νομίζω να υπάρχει, αυτό που λέει είναι 4,3ιντσες μαλλον 4.98" οθόνη (4.32" ορατή) στον FPV2, 4.32" οθόνη (3.75" ορατή) στον FPV1 controller. Άψογος όπως πάντα frontier!!! Εξηγείς ακόμη και τα ανεξήγητα (: Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 30, 2018 14:15:36 GMT 2
Αυτές τις μέρες πέρασα πολλές ώρες στην οθόνη κοιτάζοντας τα Drones, όσο πιο πολύ κοιτάζω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Ξεκίνησα να πάρω ένα για τον πιτσιρικά (12 ετών) να παίζει και έφτασα να κοιτάζω άλλα πράγματα. Ήμουν, είμαι έτοιμος να πάρω το 501S αλλά όλο δεν το κάνω. Κοιτάζω και ξανακοιτάζω την παρουσίαση του Χ21 και..... τρελαίνομαι... με την εικόνα του MAVIC. Στην αρχή δεν του είχα δώσει τόσο σημασία, όμως, ενώ το Χ21 παλεύει πάνω κάτω με τον δυνατό αέρα, αυτό είναι λες και το έχεις βιδώσει στην κορυφή ενός πυλώνα, ούτε ένα τρέμουλο, ούτε ένα φλικ, απίστευτο... απλά απίστευτο... Εντάξει δεν θα πάρω MAVIC αλλά αν έχεις τρέλα με εικόνα και λήψεις δεν σε αφήνει ασυγκίνητο αυτό. Την ίδια περίπου αίσθηση έχω όταν βλέπω την πτήση του Μi που πάλι είναι εξαιρετικά σταθερό... Αυτά βλέπω και λέω ....που πας με το 501 ωρέ...!!!
|
|
|
Post by sotirist on Mar 30, 2018 15:24:24 GMT 2
Αυτές τις μέρες πέρασα πολλές ώρες στην οθόνη κοιτάζοντας τα Drones, όσο πιο πολύ κοιτάζω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Ξεκίνησα να πάρω ένα για τον πιτσιρικά (12 ετών) να παίζει και έφτασα να κοιτάζω άλλα πράγματα. Ήμουν, είμαι έτοιμος να πάρω το 501S αλλά όλο δεν το κάνω. Κοιτάζω και ξανακοιτάζω την παρουσίαση του Χ21 και..... τρελαίνομαι... με την εικόνα του MAVIC. Στην αρχή δεν του είχα δώσει τόσο σημασία, όμως, ενώ το Χ21 παλεύει πάνω κάτω με τον δυνατό αέρα, αυτό είναι λες και το έχεις βιδώσει στην κορυφή ενός πυλώνα, ούτε ένα τρέμουλο, ούτε ένα φλικ, απίστευτο... απλά απίστευτο... Εντάξει δεν θα πάρω MAVIC αλλά αν έχεις τρέλα με εικόνα και λήψεις δεν σε αφήνει ασυγκίνητο αυτό. Την ίδια περίπου αίσθηση έχω όταν βλέπω την πτήση του Μi που πάλι είναι εξαιρετικά σταθερό... Αυτά βλέπω και λέω ....που πας με το 501 ωρέ...!!! Μπερδεύτηκα λίγο.... X21 εννοείς Bayangtoys X21 υποθέτω και Mavic εννοείς DJI Mavic. Εάν αυτά εννοείς, πιστεύω ότι τα δύο drones δεν μπορούν να συγκριθούν με την καμμία. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τις διαφορές τους που είμαι σίγουρος ότι τις γνωρίζεις, αλλά πιστεύω ότι το 501S κάθεται με αξιοπρέπεια στην κατηγορία του, αποτελώντας μία αξιόλογη πρόταση για εξερευνήσεις. Όπως έχουμε πει και πιό παλιά, κερδίζεις κάτι, χάνεις κάτι άλλο... Εάν δεν έχεις προθύστερη εμπειρία από drones, στοιχηματίζω ότι το 501 θα γίνει ο '''ελαστικός''' δάσκαλός σου που συγχωρεί σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι το έχουν, δύσκολα το αποχωρίζονται... Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 30, 2018 16:22:22 GMT 2
Μπερδεύτηκα λίγο.... X21 εννοείς Bayangtoys X21 υποθέτω και Mavic εννοείς DJI Mavic. Ναι στην παρουσίαση του Bayangtoys X21 ο Frontier έχει "παρκαρισμένο" σε κάποιο ύψος το Mavic που τραβάει την όλη διαδικασία... "πάγος" η εικόνα και με τόσο άνεμο, οκ φυσικά το Mavic ... είναι Mavic...!Εάν δεν έχεις προθύστερη εμπειρία από drones, στοιχηματίζω ότι το 501 θα γίνει ο '''ελαστικός''' δάσκαλός σου που συγχωρεί σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι το έχουν, δύσκολα το αποχωρίζονται... Όχι, δεν έχω εμπειρία από drones μόνο με κάτι ελικοπτεράκια ασχολούμουν, όχι εντατικά...Παλιότερα πετούσα όμως με υπερελαφρό και ο αέρας είναι... τρέλα...!!!Ευχαριστώ Σωτήρη.
|
|
|
Post by kotsak on Mar 31, 2018 16:44:29 GMT 2
Οι αναβαθμίσεις είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που τις βρίσκουμε ?? στο επίσημο σιτε της hubsan δεν μπόρεσα να τις βρω επίσης ένα βιντεάκι θα ήταν ότι καλύτερο με ένα οδηγό αναβάθμισης βήμα βήμα από κάποιον γνωστή από την αρχή μέχρι το τέλος όσο πιο αναλυτικά γίνεται ευχαριστώ
|
|
|
Post by brouzos on Mar 31, 2018 21:48:43 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Apr 1, 2018 21:19:11 GMT 2
Μπερδεύτηκα λίγο.... X21 εννοείς Bayangtoys X21 υποθέτω και Mavic εννοείς DJI Mavic. Ναι στην παρουσίαση του Bayangtoys X21 ο Frontier έχει "παρκαρισμένο" σε κάποιο ύψος το Mavic που τραβάει την όλη διαδικασία... "πάγος" η εικόνα και με τόσο άνεμο, οκ φυσικά το Mavic ... είναι Mavic...!Εάν δεν έχεις προθύστερη εμπειρία από drones, στοιχηματίζω ότι το 501 θα γίνει ο '''ελαστικός''' δάσκαλός σου που συγχωρεί σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι το έχουν, δύσκολα το αποχωρίζονται... Όχι, δεν έχω εμπειρία από drones μόνο με κάτι ελικοπτεράκια ασχολούμουν, όχι εντατικά...Παλιότερα πετούσα όμως με υπερελαφρό και ο αέρας είναι... τρέλα...!!!Ευχαριστώ Σωτήρη. Θα μείνεις έκπληκτος με το ποσό σταθερό είναι το 501 στον αέρα! Πριν καιρό μια μέρα με πολύ αέρα (6 bf), έκαψα μια μπαταρία σε hover για να δω την συμπεριφορά του... 21 λεπτά αγωνιζόταν χωρίς να ξεφύγει ποτέ πάνω από 10 εκατοστά και προσγειώθηκε σε fail safe μπαταρίας 2 εκατοστά από την αφετηρία.
|
|
|
Post by kotsak on Apr 7, 2018 8:18:58 GMT 2
Τελικά εκείνη η βάση για action camera επιτέλους έφτασε, μετά από 1 1/2 μήνα περίπου από Κίνα μέσω ebay, και έτσι έβαλα πάνω της την Firefly Q6 (τέλος εκείνη η πατέντα που είχα κάνει με δέστρες και κάρτες...). 'Ενα δείγμα από χθες στη Σκάλα Κεφαλονιάς με την Q6 όλα default με το gyro ενεργοποιημένο (δεν το επεξεργάστηκα καθόλου το βίντεο στο youtube) στα 1080p @60fps. Σκάλα - Κεφαλονιά
Πολύ καλή λήψη με την FireFly Q6, το γυροσκόπιό της σταθεροποιεί εκπληκτικά το βίντεο.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 9, 2018 10:11:40 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Apr 9, 2018 17:00:47 GMT 2
Γεια σας φίλοι, Χριστός Ανέστη, πάει και αυτή η Λαμπρή...! Αληθώς Ανέστη. Δεν προτείνω προστατευτικά για τις έλικες για κανένα brushless drone, πόσο μάλλον για το H501s που έχει τόσο "μαλακό" σκελετό. Εκτός του ότι τα προστατευτικά δεν προστατεύουν ουσιαστικά - η ζημιά που θα πάθει το δίδυμο ESC+μοτέρ από σύγκρουση ενώ χρησιμοποιούνται, είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιες σπασμένες έλικες - τα περισσότερα προστατευτικά αλλάζουν τα πτητικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους και προκαλούν διάφορες παρενέργειες (αποσταθεροποίηση ή και δονήσεις). Τα προστατευτικά είναι κυρίως για brushed μοτέρ και κυρίως για όσους πετούν σε εσωτερικούς χώρους και αυτά δεν ισχύουν στην περίπτωση του 501s. Μειονέκτημα όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας (άρα και μικρότερος χρόνος πτήσης), απλά δίνουν πιο έντονο punch.
|
|
|
Post by sotirist on Apr 10, 2018 21:01:31 GMT 2
Γεια σας φίλοι, Χριστός Ανέστη, πάει και αυτή η Λαμπρή...! Αληθώς Ανέστη. Δεν προτείνω προστατευτικά για τις έλικες για κανένα brushless drone, πόσο μάλλον για το H501s που έχει τόσο "μαλακό" σκελετό. Εκτός του ότι τα προστατευτικά δεν προστατεύουν ουσιαστικά - η ζημιά που θα πάθει το δίδυμο ESC+μοτέρ από σύγκρουση ενώ χρησιμοποιούνται, είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιες σπασμένες έλικες - τα περισσότερα προστατευτικά αλλάζουν τα πτητικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους και προκαλούν διάφορες παρενέργειες (αποσταθεροποίηση ή και δονήσεις). Τα προστατευτικά είναι κυρίως για brushed μοτέρ και κυρίως για όσους πετούν σε εσωτερικούς χώρους και αυτά δεν ισχύουν στην περίπτωση του 501s. Απολυτο δίκαιο ο Frontier. Έχω πετάξει μια φορά μόνο με προστατευτικά και ήταν και η τελευταία. Αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του σκάφους χωρίς κανένα μα κανένα όφελος στο 501. Μειονέκτημα όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας (άρα και μικρότερος χρόνος πτήσης), απλά δίνουν πιο έντονο punch. Και μεγαλύτερη αστάθεια στην πτήση, ειδικά σε altitude mode, όπου αυξάνεται η ταχύτητα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 12, 2018 9:43:09 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλοι...! Παρήγγειλα μόνο ένα σκίαστρο για την οθόνη € 2,55 από Ali.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2018 14:08:08 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλοι...! Παρήγγειλα μόνο ένα σκίαστρο για την οθόνη € 2,55 από Ali. Καλώς έπραξες, αν και νομίζω ότι τα H501S (S-S) έρχονται και με σκίαστρο οθόνης πλέον.
|
|
|
Post by sotirist on Apr 12, 2018 15:07:07 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλοι...! Παρήγγειλα μόνο ένα σκίαστρο για την οθόνη € 2,55 από Ali. Καλώς έπραξες, αν και νομίζω ότι τα H501S (S-S) έρχονται και με σκίαστρο οθόνης πλέον. Εάν είναι το απλό συναρμολογούμενο με την σταθερή κατασκευή, διατίθεται στη συσκευασία πλέον όπως λέει ο frontier. Εάν είναι αυτό με το ελατήριο που διπλώνει (όπως του advanced controller) κάνει καλή δουλειά, γιατί το μαμά και χώρο πιάνει και δεν αποσυναρμολογείται εύκολα. Φίλε Virtual rise-SUN-set έχεις μπεί σε spree mode βλέπω....Αντε με το καλό.. Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 17, 2018 15:49:58 GMT 2
Αυτό εδώ είναι ένα 501S στην ουσία με χαμηλότερη κάμερα; Σώμα, μοτέρ, μπαταρία κλπ όλα ίδια με το 501S. - Πετάει με το τηλεχειριστήριο του 501S; - Αν πετάει, προφανώς λειτουργεί και το Folow me; - Έχει Waypoint (μέσω εφαρμογής) που δεν έχει το 501S; - Το 501S πετάει με το απλό τηλεχειριστήριο; Εν ολίγοις εάν κάποιος έχει ένα 501S δίνει άλλα 110€ και παίρνει ένα τέτοιο για τις "απλές" πτήσεις ή για να του δίνει τη ζάλη ο πιτσιρικάς χωρίς φόβο...!
|
|
|
Post by Frontier on Apr 17, 2018 17:45:37 GMT 2
Αυτό εδώ είναι ένα 501S στην ουσία με χαμηλότερη κάμερα; Σώμα, μοτέρ, μπαταρία κλπ όλα ίδια με το 501S. Αποτυχημένο μοντέλο, κατά τη γνώμη μου. Όχι. Μόνο μέσω smartphone με τα γνωστά προβλήματα εμβέλειας/σταθερότητας. Τα waypoints στην εφαρμογή X-Hubsan είναι πολύ βασικά. Ποιο είναι το απλό χειριστήριο; Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος το υποδεέστερο Η501Μ, δεν το καταλαβαίνω.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 18, 2018 7:40:33 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Apr 18, 2018 8:15:05 GMT 2
Δεν μου φαίνεται να χωράει - στο μήκος - και το βύσμα θέλει αλλαγή. Επίσης, κόβω δύσκολο να είναι 4200mAh, παίζει να είναι 3000-3500mAh.
|
|
|
Post by sotirist on Apr 18, 2018 8:17:56 GMT 2
Η μαμά είναι: Description: Brand Name: Hubsan Item No.: H501S-14 Item Name: Battery Voltage: 7.4V Capacity: 2700mAh Power:10C Energy: 17.02Wh Maximum charging power:7.4W Weight: 105g Dimension: 98.6mm x33.2mm x16.1mm Charging time: About 150mins(Charging current is 1A) Usage: for Hubsan H501S H501A H501M H501C X4 RC Quadcopter Αυτή που λες είναι 135mm x 44mmx 18mm Οποτε μάλλον όχι Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 18, 2018 14:28:41 GMT 2
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις...! Το φις δεν είναι θέμα, αλλά αυτό που λέτε με το μήκος και τα αμφίβολα mAh αρκεί, την αφήνω. Μόλις παράγγειλα αυτή: www.aliexpress.com/item/Original-for-Hubson-H501W-H501S-7-4V-2700mAh-lipo-battery-10C-20WH-battery-For-RC-Qaudcopter/32829471480.htmlΔεν ξέρω αν είναι γνήσια, ποιος μπορεί να το ξέρει, απλά η φωτό που βάζουν είναι η ίδια, η πράξη θα δείξει. Περίμενα από μέρες το gearbest που δεν την έχει διαθέσιμη και όλο αλλάζει την ημερομηνία διάθεσης. Όσο για το Η501Μ απλά αν το δει κάποιος σαν το πιο φτηνό Brushless το οποίο αν συνεργαζόταν με τα αξεσουάρ του 501S πχ. αν πέταγε με το χειριστήριο του 501S θα ήταν μια καλή λύση για παιχνίδι (και μόνο). Τέλος π. ξεχάστε το.
|
|
|
Post by sotirist on Apr 18, 2018 15:08:09 GMT 2
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις...! Το φις δεν είναι θέμα, αλλά αυτό που λέτε με το μήκος και τα αμφίβολα mAh αρκεί, την αφήνω. Μόλις παράγγειλα αυτή: www.aliexpress.com/item/Original-for-Hubson-H501W-H501S-7-4V-2700mAh-lipo-battery-10C-20WH-battery-For-RC-Qaudcopter/32829471480.htmlΔεν ξέρω αν είναι γνήσια, ποιος μπορεί να το ξέρει, απλά η φωτό που βάζουν είναι η ίδια, η πράξη θα δείξει. Περίμενα από μέρες το gearbest που δεν την έχει διαθέσιμη και όλο αλλάζει την ημερομηνία διάθεσης. Όσο για το Η501Μ απλά αν το δει κάποιος σαν το πιο φτηνό Brushless το οποίο αν συνεργαζόταν με τα αξεσουάρ του 501S πχ. αν πέταγε με το χειριστήριο του 501S θα ήταν μια καλή λύση για παιχνίδι (και μόνο). Τέλος π. ξεχάστε το. Άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ είναι original hubsan (είναι Limskey που είναι ...μαιμουδιάρης από ότι είδα στο site του). Σε αυτό συνηγορεί και ότι το φις φόρτισης δεν μοιάζει με το μαμά hubsan και έχει τρία καλώδια αντί για δύο στις φωτογραφίες, πράγμα ύποπτο για 2S μπαταρία. Δεν ξέρω εάν ο μαμά hubsan φορτιστής του 501S θα την δεχθεί. Με μπαταρίες Virtual rise-SUN-set πρότασή μου είναι να παίρνεις πάντα original ή επώνυμες aftermarket γιατί μιλάμε για την ασφάλεια του σκάφους και όχι μόνον. Κυκλοφορούν απομιμήσεις ακόμη και Hubsan, που είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη. Με απλά λόγια θα σε προδώσουν στη μέση μίας πτήσης, θα σταματήσουν τα μοτέρ και .......... τη συνέχεια την καταλαβαίνεις και μόνος σου. Γνώμη μου πάντα και ελπίζω να πέφτω έξω για αυτή που παράγγειλες (: Σ
|
|