|
Post by engelo on Aug 19, 2017 17:42:57 GMT 2
|
|
|
Post by RUSH on Aug 28, 2017 10:34:22 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 27, 2017 14:19:09 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 13:05:25 GMT 2
Changelog για την έκδοση 1.1.41
H501A-FC-V1.1.41 H501SS-RX-2.1.29 1. Add the feature to set the orbiting point when the orbit mode feature is engaged. In normal orbit mode the drones point of focus is on transmitter by long pressing the “video” button on the standard transmitter or “down arrow” button on the advanced transmitter. With this new feature, you can change the orbiting location and diameter. To do this first hover the drone in desired location (new focus point), long press the “up” button on the advanced transmitter or “photo” button on the standard transmitter. The distance value displayed on the transmitter will change from green to red, the distance value will reset to “0”. The drones position is now the orbiting focus point. Use the elevator stick “up or down only” to set the orbit diameter. Don’t move the elevator stick left and right or it will exit the orbiting mode feature. After distance is set, long press the "down" button on the advanced transmitter or “video” button on standard transmitter to engage your custom orbit location and diameter. While in this orbit mode you can adjust wider or smaller diameters and change your altitude during flight. When you finish and exit orbit mode the distance value will reset to the correct distance value between controller and drone. 2. Add the feature when the drone is not on a flat surface, tilted 20 degrees or above, the motors will not start. 3. Improved the follow me issues "exiting immediately when you engage it” 4. Stability H906A-TX-V1.1.16 Advanced H901A-TX-V4.2.28 Standard 1. Added the function/ability to work with the new feature giving you the ability to adjust/change your orbit point.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 12, 2017 16:23:55 GMT 2
Μπαταρίες για το H501S/SS/A, έχω αγοράσει από τον συγκεκριμένο πωλητή 2 4S μπαταρίες για το τρικόπτερο που φτιάχνω και τις στέλνει κανονικά Ελλάδα. Τις δικές μου τις έστειλε με Belgian Post Registered και ήρθαν κανονικά χωρίς να σταματήσουν πουθενά, παρότι έλεγε ότι τις έστελνε με τουρκικά ταχυδρομεία.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Nov 12, 2017 21:46:26 GMT 2
Μπαταρίες για το H501S/SS/A, έχω αγοράσει από τον συγκεκριμένο πωλητή 2 4S μπαταρίες για το τρικόπτερο που φτιάχνω και τις στέλνει κανονικά Ελλάδα. Τις δικές μου τις έστειλε με Belgian Post Registered και ήρθαν κανονικά χωρίς να σταματήσουν πουθενά, παρότι έλεγε ότι τις έστελνε με τουρκικά ταχυδρομεία. Καλησπέρα Frontier και λοιποί ιπτάμενοι, πρώτη μου μεγάλη πτήση σήμερα... (Χθες ήταν μια μικρή δοκιμαστική) Εντυπώσεις: ΑΡΙΣΤΟ ! Πρώτη φορά πετούσα drone και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Σήμερα το πήγα στα 250μ ύψος και 400 μήκος. Με το πρώτο warning μπαταρίας το έφερα κατευθείαν πίσω και με το δεύτερο το κατέβασα. Η έκδοση που μου ήρθε γράφει: H906A V1.1.9 501SS V2.1.29 V1.1.38 Έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις... 1) Έχω ακόμα το μαμά φορτιστή. Την μπαταρία μετά την πτήση την αφήνω άδεια ή την φορτίζω (full η μερικό φόρτισμα μέχρι την επόμενη πτήση που θα είναι το επόμενο ΣΚ ; Έχω παραγγείλει το SkyRC iMAX B6 Mini Professional Balance Charger/Discharger SK-100084 και θα επανέλθω με συμπληρωματική ερώτηση όταν θα μου έρθει 2) Σκέφτομαι για 2η μπαταρία. Γράφεις το παραπάνω link, αλλά πότε την πήρες; Εγώ Σεπτέμβριο παρήγγειλα ένα PowerBank αξία 15€ με Turkey post και μου χρεώσανε 22,20€ τελωνείο! Επίσης είδα αυτήν ( Kryptonium Lipo 2S 7.4V 2800mAh 30C ) Διάβασα ότι χωράει λίγο "στριμωχτά"... 3) Το C στις μπαταρίες είναι ο ρυθμός αποφόρτισης. Είναι καλό να είναι μικρό σαν της μαμάς μπαταρίας (10c) ή μεγάλο; (30c)
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2017 8:47:42 GMT 2
Μπαταρίες για το H501S/SS/A, έχω αγοράσει από τον συγκεκριμένο πωλητή 2 4S μπαταρίες για το τρικόπτερο που φτιάχνω και τις στέλνει κανονικά Ελλάδα. Τις δικές μου τις έστειλε με Belgian Post Registered και ήρθαν κανονικά χωρίς να σταματήσουν πουθενά, παρότι έλεγε ότι τις έστελνε με τουρκικά ταχυδρομεία. Καλησπέρα Frontier και λοιποί ιπτάμενοι, Καλωσήρθες στην παρέα Καλό είναι να μην πετάς τόσο ψηλά, ειδικά τώρα τον χειμώνα, γιατί μπορεί να υπάρξει θέμα με ξαφνικές ριπές ανέμου. Χαμηλά και κοντά στην αρχή. Υπάρχει η 1.1.41, αλλά και η 1.1.38 είναι πρόσφατη (η τελευταία επίσημη), οπότε είσαι ΟΚ. Εάν δεν πρόκειται να πετάξεις όλες αυτές τις ημέρες, μερική φόρτιση της μπαταρίας και ξαναφορτίζεις την ημέρα που θα πετάξεις. Παραγγελία 15 Οκτωβρίου και ήρθε 6 Νοεμβρίου. Η μπαταρία εστάλη με Belgian Registered παρότι έλεγε ο πωλητής ότι θα την στείλει με Turkey post, καμία χρέωση. Για την μπαταρία που λες, δεν έχω άποψη. Γνώμη μου είναι να πάρεις την γνήσια, γιατί αν χωρά "στριμωχτά" τώρα που είναι καινούρια, μετά - όταν θα αρχίσεις να την χρησιμοποιείς - δεν θα χωρά καθόλου. Εξαρτάται από το στυλ πτήσης και τα πτητικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους. Το H501s/ss/a επειδή είναι γενικά ένα ήπιο αεροσκάφος (ακόμα και σε manual mode) δεν έχει απαιτήσεις για πολλά C (όπως έχει π.χ ένα racer). Με δεδομένο την χαμηλή απαίτηση σε ρυθμό αποφόρτισης που έχει, μια μπαταρία με υψηλό C θα έχει μικρότερο χρόνο πτήσης από μια με χαμηλότερο C.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Nov 13, 2017 15:56:51 GMT 2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Frontier. Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Άρα, firmware δεν αλλάζω, καλό είναι και αυτό μέχρι στιγμής! Πτήσεις προσέχω, είμαι συνετός γιατί είμαι και λίγο μεγαλούτσικος (44 ετών). Για τις μπαταρίες, στο παρόν αεροσκάφος απ' ότι κατάλαβα, το ιδανικό είναι - αν υπάρχει τέτοια βέβαια - πολλά mAh (πχ 4000 mAh ) και μικρός αριθμός c (πχ 10c) Βρήκα και εγώ έναν από Ισπανία, σε καλή τιμή, οποίο λέει ότι στέλνει Ελλάδα. Αν σας ενδιαφέρει να γράψω το link.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2017 17:15:14 GMT 2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Frontier. Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Άρα, firmware δεν αλλάζω, καλό είναι και αυτό μέχρι στιγμής! Πτήσεις προσέχω, είμαι συνετός γιατί είμαι και λίγο μεγαλούτσικος (44 ετών). Κοντινή ηλικία έχουμε, μην ανησυχείς Η σύνεση στην πτήση δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας, αλλά και παιδείας. Βλέπω κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία να πετούν όπου βρουν - και βάζουν περιγραφή ότι και καλά τράβηξαν το βίντεο το 2016 που δεν είχε οριστεί ακόμα το νομοθετικό πλαίσιο για πτήσεις UAVs - με σοβαρότητα μηδέν! Εννοείται βάλε link, το θέμα είναι βέβαια να χωράει μέσα και να μην θέλει πατέντες έξω από το αεροσκάφος.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Nov 14, 2017 9:21:40 GMT 2
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Nov 18, 2017 1:28:08 GMT 2
Έχετε βάλει κάποια επιπλέον κάμερα μαζί με κάποια πατέντα για gimbal;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 20, 2017 8:48:22 GMT 2
Έχετε βάλει κάποια επιπλέον κάμερα μαζί με κάποια πατέντα για gimbal; Ψάξε μερικές σελίδες πίσω, κάτι έχει γραφτεί από άλλο μέλος.
|
|
|
Post by nektarios73 on Nov 29, 2017 11:05:40 GMT 2
Ένα βίντεο που έκανα με το h501s με πλάνα που έχω μαζέψει από το καλοκαίρι.
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 5, 2018 21:44:27 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 0:25:13 GMT 2
στην ουσια η μονη διαφορα ειναι στην τηλεκατευθυνση στις δυο εκδοσεις. το profesional εχει μικροτερη οθοη δε αλλα καλυτερη εμβελεια.Ωστοσο μπορεις να βαλεις εξωτερικες κεραιες στο standard χειριστηριο και να αυξηθη οσο του pro.
|
|
|
Post by gdanas87 on Feb 5, 2018 12:59:49 GMT 2
Σημερα μιλουσα με το παιδι που πουλησα το h501S και ρωτοντας τον πως παει το drone μου λεει το εξεις κουφο! Το πετουσα στο 1.5 μετρο και το αρπαξε ενα pitbull και το κοματιασιε! Με αφησε ξερο μιλαμε ! και τωρα του εχουν μεινει φορτιστες (ο γνησιος) και ακομα ενας που φορτιζει 2 μαζι! χειριστηριο standard (μαζι με lipo μεσα) και 2 μπαταριες για το σκαφος! λογικα θα εχει και το κουτι του μαζι με τις καινουργιες ελικες! Και μου ειπε αν ξερω κανεναν που να τα θελει να του τα πουλησει! δεν μου ειπε τιμη γιατι δεν ξερει κιολας. Τι τιμη λετε να του πω να τα δωσει? κανενα 50 ευρω καλα δεν ειναι? Ο dream_master ειμαι απο το ******** ! Γεια σας, μολις διαβασα το ποστ σας (με μερικους μηνες καθυστερηση φυσικα) τα εχει δωσει τα ανταλλακτικα ο γνωστος σας;
|
|
|
Post by dream_master on Feb 5, 2018 14:12:44 GMT 2
Σημερα μιλουσα με το παιδι που πουλησα το h501S και ρωτοντας τον πως παει το drone μου λεει το εξεις κουφο! Το πετουσα στο 1.5 μετρο και το αρπαξε ενα pitbull και το κοματιασιε! Με αφησε ξερο μιλαμε ! και τωρα του εχουν μεινει φορτιστες (ο γνησιος) και ακομα ενας που φορτιζει 2 μαζι! χειριστηριο standard (μαζι με lipo μεσα) και 2 μπαταριες για το σκαφος! λογικα θα εχει και το κουτι του μαζι με τις καινουργιες ελικες! Και μου ειπε αν ξερω κανεναν που να τα θελει να του τα πουλησει! δεν μου ειπε τιμη γιατι δεν ξερει κιολας. Τι τιμη λετε να του πω να τα δωσει? κανενα 50 ευρω καλα δεν ειναι? Ο dream_master ειμαι απο το ******** ! Γεια σας, μολις διαβασα το ποστ σας (με μερικους μηνες καθυστερηση φυσικα) τα εχει δωσει τα ανταλλακτικα ο γνωστος σας; ναι τα εδωσε
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 13:27:06 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω ένα 501SS (standard version) με τo παρακάτω firmware, χωρίς κανένα mod:
V. 4.2.24 LCD v. 1.3.4 501SS V. 2.1.29 V. 1.1.38
Εκείνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι σχεδόν πάντα το FPV 5,8G σήμα το χάνω πολύ νωρίς (350-500 μέτρα) με την μαμά κεραία. Χρησιμοποίησα ένα 7 ιντσών FPV monitor στα 5,8 με εξωτερική δική του κεραία και ξεπέρασα τα 2 χιλιόμετρα, με το σήμα ελέγχου στα 2,4G να είναι ακόμη ενεργό, πράγμα που δεν μπορούσα να ελέγξω πριν λόγω της απώλειας του FPV και αρκετής ....ανασφάλειας. Εξυπακούεται ότι στα 2 χλμ το γύρισα πίσω και ...φτου...φτου...γύρισε άθικτο με 3% μπαταρία και 22 λεπτά πτήσης στα 2-3 μποφόρ. Απίστευτη μηχανή!
Να ρωτήσω τους παλαιότερους αν αξίζει τον κόπο να:
1) Βγάλω τη μαμά κεραία του χειριστηρίου έξω από το χειριστήριο 2) Αλλάξω τη μαμά κεραία με μία εξωτερική aftermarket 3) Μένω όπως είμαι με το εξωτερικό monitor και την μαμά κεραία μέσα (:
Σε ότι αφορά τις κεραίες του drone νομίζω ότι απο τη στιγμή που αναταποκρίνονται, δεν υπάρχει λόγος να τις πειράξω.
Ευχαριστώ για τις απόψεις και τα σχόλιά σας
Σωτήρης
ΥΓ: Έχει δοκιμάσει κάποιος να χρησιμοποιήσει το απλό χειριστήριο ΤΧ του H109S με το H501S; Στην εμφάνιση είναι ακριβώς ίδια με το advanced ΤΧ του 501S, αλλά υποπτεύομαι ότι κουβαλούν διαφορετικό firmware, λόγω των διαφορετικών προδιαγραφών των δύο σκαφών (μπαταρία, μοτέρ, ESC κλπ).
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2018 14:47:27 GMT 2
Καλωσήρθες στην παρέα Ξεκινώντας από το τέλος, ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χειριστήριο του H109S στο H501SS χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί πρώτα να το κάνεις bind με το αεροσκάφος (λέει το εγχειρίδιο πως γίνεται). Σχετικά με το standard χειριστήριο, σου προτείνω να μην πειράξεις τις κεραίες - άσχετα αν άλλοι το έχουν κάνει με όποια επιτυχία και αν έχουν - διότι το πιθανότερο είναι να γίνει ζημιά είτε στην κεραία είτε στο RTX (που είναι και το πιο ακριβό εξάρτημα του χειριστηρίου). Το πλέον πρόσφατο firmware για το 501S/SS είναι FC 1.1.41 (έχεις 1.1.38) και - αν θυμάμαι καλά - V4.2.30 για το χειριστήριο (έχεις 4.2.24), εκεί ίσως είναι η διαφορά. Στη θέση σου θα δοκίμαζα με το advanced χειριστήριο - εφόσον το έχεις - για να δω την εμβέλεια και εφόσον είναι μεγαλύτερη, μετά θα προχώραγα σε αλλαγή του firmware του standard χειριστηρίου.
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 16:55:10 GMT 2
HUBSAN UNIVERSITY smaller.pdf (612.91 KB) Frontier, καταρχήν ευχαριστώ για το καλωσόρισμα , Θα δοκιμάσω να κάνω bind το TX του H109S με το H501S, όπως η συμβουλή σου και βλέπουμε. Παρεπιπτόντως, στο Facebook γνωστή εκπρόσωπος της Hubsan έχει αναρτήσει σειρά από ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα (Back to basics), τόσο γενικού όσο και ειδικού ενδιαφέροντος (για το H109S). Για να κάνω τη ζωή μου εύκολη, τα έβαλα όλα σε ένα αρχείο και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας, όχι τόσο για τους παλαίμαχους του forum (Frontier, Vako, G_boy και πολλούς άλλους) αλλά για τους αρχάριους που (σαν εμένα όταν ξεκίνησα) θα έχουν ....... μυριάδες ερωτήσεις. Το ονόμασα Hubsan University , το επισυνάπτω εδώ (στα αγγλικά) και ελπίζω να φανεί χρήσιμο! Σε ένα από αυτά τα άρθρα διάβασα και κάτι που σχετίζεται με το ερώτημά μου και ίσως αξίζει: --------------------------------------------------------------------------------- VERY IMPORTANT! An FPV1 or H906A transmitter made for the H109S will not be the same as either made for an H301S or H501S. Never attempt to fly an H301S with an FPV1 or H906A made for an H109S or an H501S. Also, never fly an H109S or H501S with a transmitter made for an H301S. While it is possible fly an H501S with a transmitter made for an H109S and vice versa, please be advised that a transmitter made for an H109S is programmed to sense low aircraft voltage at a much higher value than the H501S battery is designed to run on. Also, there will likely be incompatibilities while using a H109S TX with an H501S or vice versa. --------------------------------------------------------------------------------- Τι λες / λέτε για αυτό; Θεωρητικά έχει κάποιο δίκιο.... Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας Σωτήρης ΥΓ. Να υποθέσω ότι δεν μου προτείνεις να αναβαθμιστώ στις τελευταίες εκδόσεις firmware για το 501S, σωστά Frontier?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2018 17:14:00 GMT 2
Μην αναβαθμίσεις ακόμα, ναι, καλά κατάλαβες. Για το voltage sensing το είχα ξεχάσει, απλούστατα γιατί δεν στηρίζομαι σε αυτό προκειμένου να ξέρω πότε πρέπει να προσγειωθώ. Στην ουσία αυτό που λέει είναι ότι επειδή το H501S έχει 2S μπαταρία, το χειριστήριο θα βγάλει μήνυμα για low aircraft battery στα 6.8V, ενώ για το H109S που είναι 3S, στα 10.8V (άρα δεν πρόκειται ποτέ να δει ο χρήστης του H501S που πετά με το χειριστήριο του H109S το μήνυμα). Επίσης, το χειριστήριο του H109S δεν έχει μέσα κύκλωμα GPS άρα δεν μπορεί να υποστηρίξει follow me όπως γίνεται με το standard/advanced χειριστήριο για το Η501S (αυτονόητο...). Άλλα θέματα όμως δεν είχα δει, μάλιστα έχω πετάξει αρκετές φορές με το χειριστήριο του Η109S (το λίγο διάστημα που το είχα) τόσο το H501S όσο και το H501A που έχω τώρα. Έβαλα το μήνυμά σου με παραπομπή στο πρώτο μήνυμα, πολύ χρήσιμο το αρχείο που ανέβασες
|
|
|
Post by sotirist on Feb 28, 2018 22:30:12 GMT 2
Ευχαριστώ Frontier για όλα.
Για τον οδηγό της hubsan σκέφτομαι να τον μεταφράσω στα ελληνικά. Τι λες?
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Mar 1, 2018 4:09:51 GMT 2
Ευχαριστώ Frontier για όλα. Για τον οδηγό της hubsan σκέφτομαι να τον μεταφράσω στα ελληνικά. Τι λες? Σ Αν έχεις χρόνο, ακόμα καλύτερα. Θα τον βάλουμε εδώ ώστε να υπάρχει διαθέσιμος.
|
|
|
Post by sotirist on Mar 8, 2018 7:40:24 GMT 2
Καλημέρα,
Επειδή προγραμματίζω διπλή πτήση το ΣΚ (το 501 & το άρτι αφιχθέν 109), έχει νόημα να δοκιμάσω κάποια εναλλακτικά props για το 501, ή τα μαμά είναι σχετικά καλά; Όχι ότι έχω παράπονο με τα μαμά, απλά νομίζω ότι κάνουν θόρυβο και ίσως είναι και λίγο μαλακές, πράγμα που του δίνει κάποια αστάθεια στο hover.
Εάν υπάρχουν προτάσεις από Ελλάδα, ακόμη καλύτερα (-:
Καλή δουλειαααα!
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Mar 22, 2018 21:16:33 GMT 2
Καλησπέρα σας, Το επίσημο κανάλι της Hubsan στο YouTube ανέβασε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο, για το πως θα κανείς binding του νέου της σχετικά FPV LCD Monitor που δίνει με το H122, με το 501s. Ενώ η οθόνη δεν θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, δίνει τη μοναδική (τουλάχιστον για τις γνώσεις μου) δυνατότητα να έχει και ενδείξεις τηλεμετρίας στο monitor, κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχω δει σε άλλου κατασκευαστή monitor, λόγω προφανώς του “κλειστού” πρωτοκόλλου της hubsan. Υποθέτω επίσης ότι θα συνδέεται και με τα υπόλοιπα hubsan (πχ H109S), εάν και δεν το έχω δει ακόμη. Δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό και επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού της κάμερας (start - stop video, take photo, replay κλπ) =====> www.banggood.com/Hubsan-H122D-RC-Quadcopter-Spare-Parts-HS001-LCD-Display-H122D-15-p-1257553.htmlΚάποια εμπειρία από καποιον;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 24, 2018 20:16:09 GMT 2
Στο link που έβαλε ο Frontier για προσφορές, υπάρχει αυτό: bit.ly/2vE9t8K και η τιμή είναι €150.63 για το γνωστό πακέτο, "Package Contents: 1 x RC Quadcopter, 1 x Transmitter, 1 x Charger Set, 8 x Blade, 1 x Tool" Είναι έτσι; μου φαίνεται χαμηλή τιμή ή κάνω λάθος; Επειδή υπάρχει το γνωστό πλέον πρόβλημα με τις εισαγωγές, εσείς που δουλεύετε και έχετε εμπειρία από το gearbest.com αν κάνω παραγγελία από αυτό το link θα υπάρχει τελωνειακό πρόβλημα; Θα έρθει χωρίς καμιά επιβάρυνση ή θα έχει τα γνωστά τελωνειακά κλπ; Γενικά, ότι έρχεται από gearbest.com είναι ελεύθερο τελών;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 24, 2018 21:02:20 GMT 2
Στο link που έβαλε ο Frontier για προσφορές, υπάρχει αυτό: bit.ly/2vE9t8K και η τιμή είναι €150.63 για το γνωστό πακέτο, "Package Contents: 1 x RC Quadcopter, 1 x Transmitter, 1 x Charger Set, 8 x Blade, 1 x Tool" Είναι έτσι; μου φαίνεται χαμηλή τιμή ή κάνω λάθος; Επειδή υπάρχει το γνωστό πλέον πρόβλημα με τις εισαγωγές, εσείς που δουλεύετε και έχετε εμπειρία από το gearbest.com αν κάνω παραγγελία από αυτό το link θα υπάρχει τελωνειακό πρόβλημα; Θα έρθει χωρίς καμιά επιβάρυνση ή θα έχει τα γνωστά τελωνειακά κλπ; Γενικά, ότι έρχεται από gearbest.com είναι ελεύθερο τελών; Όπως είπαμε και στο νήμα των αγορών εκτός Ευρώπης, εάν βάλεις μέθοδο αποστολής Priority Line / EU Express δεν θα έχει κανένα θέμα με τελωνείο αλλά θα αργήσει αρκετά (μήνα, ίσως και παραπάνω). Εάν βάλεις μέθοδο Registered Mail / Belgium Post, οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο είναι πολύ μικρότερες απ΄ότι όταν παραγγέλνεις από eBay/Ali, διότι πηγαίνει Βέλγιο, εκτελωνίζεται εκεί και έρχεται Ελλάδα. Χρόνος παράδοσης μικρότερος από το Priority Line, αλλά πάλι θέλει 15-25 ημέρες. Το συγκεκριμένο υπάρχει και στην Ευρωπαϊκή αποθήκη με λίγα παραπάνω χρήματα (€169), κανένα πρόβλημα με τελωνείο αφού έρχεται από Ευρώπη (DHL Paket, παράδοση από ΕΛ.ΤΑ courier σε 10-12 ημέρες). Για την Ευρωπαϊκή αποθήκη βάζεις μέθοδο αποστολής Expedited. Εάν χρησιμοποιήσεις τα links όπως τα έχω στην πρώτη σελίδα ή όπως στα έχω δώσει παραπάνω (και κάνεις την αγορά από υπολογιστή), η σωστή μέθοδος αποστολής θα είναι πάντα επιλεγμένη. Εάν κάνεις εσύ copy-paste τους συνδέσμους, όχι.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 24, 2018 22:28:21 GMT 2
Ήμουν μεταξύ τεσσάρων Drone, BAYANGTOYS X21, Hubsan H501S, JJPRO HAX X3, Hubsan H502S...
Το X21 αποκλείστηκε λόγω επικοινωνίας FPV, το HAX X3 μου αρέσει πιο πολύ από το H501S, καλύτερο menu στο κοντρόλ, πιο καλή κατασκευή, κάμερα που αφαιρείται, εύκολη μπαταρία, αλλά το Follow me είναι άλλη φάση, πολύ παιχνιδιάρικο πράγμα και η έλλειψη του βασικό μείον. Ήμουν κοντά στο Η502S, αλλά μικρούλι, Brush και λέω να πάω σε κάτι καλύτερο. Το Hubsan H501S είναι αυτό που με τράβηξε τελικά, είδα ξανά την πτήση σου το απόγευμα και μάλλον εκεί θα καταλήξω, τα έχει όλα, μεγάλο πλεονέκτημα ότι το κοντρόλ έχει οθόνη, καλή τιμή, καλή μάρκα, οπότε πάμε εκεί...! Απλά ψάχνω πως μπορώ να πάρω φτηνότερα και από σίγουρο site (χωρίς τελωνεία φόρους κλπ) ίσως εις βάρος της ταχύτητας.
€157.45 μέσω Βελγίου αλλά και μόνο που υπάρχει περίπτωση τελωνείου είναι λίγο επίφοβο... €165.81 με Priority Line / EU Express, σίγουρα, μέτρια τιμή αλλά αργή παραλαβή... €174.02 από Ευρωπαϊκή αποθήκη, ακριβότερα αλλά πολύ γρήγορη παραλαβή... ..θα το σκεφτώ και θα σας πω...
Ευχαριστώ πάρα πολύ Frontier για όλα.
|
|
|
Post by sotirist on Mar 26, 2018 10:44:24 GMT 2
Ήμουν μεταξύ τεσσάρων Drone, BAYANGTOYS X21, Hubsan H501S, JJPRO HAX X3, Hubsan H502S...Το X21 αποκλείστηκε λόγω επικοινωνίας FPV, το HAX X3 μου αρέσει πιο πολύ από το H501S, καλύτερο menu στο κοντρόλ, πιο καλή κατασκευή, κάμερα που αφαιρείται, εύκολη μπαταρία, αλλά το Follow me είναι άλλη φάση, πολύ παιχνιδιάρικο πράγμα και η έλλειψη του βασικό μείον. Ήμουν κοντά στο Η502S, αλλά μικρούλι, Brush και λέω να πάω σε κάτι καλύτερο. Το Hubsan H501S είναι αυτό που με τράβηξε τελικά, είδα ξανά την πτήση σου το απόγευμα και μάλλον εκεί θα καταλήξω, τα έχει όλα, μεγάλο πλεονέκτημα ότι το κοντρόλ έχει οθόνη, καλή τιμή, καλή μάρκα, οπότε πάμε εκεί...! Απλά ψάχνω πως μπορώ να πάρω φτηνότερα και από σίγουρο site (χωρίς τελωνεία φόρους κλπ) ίσως εις βάρος της ταχύτητας. €157.45 μέσω Βελγίου αλλά και μόνο που υπάρχει περίπτωση τελωνείου είναι λίγο επίφοβο... €165.81 με Priority Line / EU Express, σίγουρα, μέτρια τιμή αλλά αργή παραλαβή... €174.02 από Ευρωπαϊκή αποθήκη, ακριβότερα αλλά πολύ γρήγορη παραλαβή... ..θα το σκεφτώ και θα σας πω... Ευχαριστώ πάρα πολύ Frontier για όλα. Στη θέση σου θα έπαιρνα το τελευταίο, γιατί η ´´περιμενωαρρωστια´´ κοστίζει πιο πολύ από 17 ευρώ (: Όπως και να έχει θα το απολαύσεις στα σίγουρα. Το 501s είναι απίστευτο για τα κυβικά του
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 26, 2018 15:21:59 GMT 2
Στη θέση σου θα έπαιρνα το τελευταίο, γιατί η ´´περιμενωαρρωστια´´ κοστίζει πιο πολύ από 17 ευρώ (: Όπως και να έχει θα το απολαύσεις στα σίγουρα. Το 501s είναι απίστευτο για τα κυβικά του
|
|