|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 11:29:04 GMT 2
τωρα μαλιστα! Τώρα είναι ίδια με αυτή της DJI που είναι και το λογικό: 700 μέτρα περιμετρικά του αεροδιαδρόμου. Όχι πριν που μου είχε 8 χιλιόμετρα περιμετρικά του αεροδιαδρόμου και έβγαινε το 1/4 της Χίου εκτός και ειδικά κάτι βουνά που από εκεί δεν περνά τίποτα. Τους πήρε μόνο 3+ μήνες από το πρώτο e-mail "γκρίνιας", αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 11:32:39 GMT 2
πλέον ακολουθούν την NFZ της DJI που σημαίνει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Mi μπορεί να πετά και στην πόλη της Χίου χαχα... καημό το είχες αυτο. Αντε καλές πτήσεις στις νεες περιοχες Το είχα άχτι/παράπονο φίλε μου γιατί για να κάνω μια απλή δοκιμή έπρεπε να πάω 15 χλμ μακριά από το σπίτι μου. Το καλό είναι ότι ασχολούνται και αυτό προσθέτει αξία στο αεροσκάφος. Το κακό είναι ότι έχουν ακόμα να κάνουν πολλά για να πλησιάσουν την DJI, αλλά είναι σε καλό δρόμο.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 11:34:45 GMT 2
follow me πότε στην αγγλική έκδοση, έχουνε δώσει καθόλου ΕΤΑ? πάντως είναι ελπιδοφόρο οτι δουλεύουνε στο παρασκήνιο και βγάζουν ενημερώσεις. Πέραν αυτού που είχε γράψει η Lizzy Zhu στο RCGroups - ότι θα το βάλουν σε κάποια φάση - δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφόρηση. Ας είναι καλά μερικοί βλάκες στο νήμα του στο RCGroups που με το διαρκές spamming και τη γκρίνια τους, την έδιωξαν
|
|
|
Post by dream_master on Sept 9, 2017 12:14:53 GMT 2
κουπονι για το xiaomi mi 4K (US PLUG) MI4KGB , πεφτει στα 334€ .
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 12:24:55 GMT 2
κουπονι για το xiaomi mi 4K (US PLUG) MI4KGB , πεφτει στα 334€ . Προστέθηκε ο σύνδεσμος και το κουπόνι στην πρώτη σελίδα του νήματος, ευχαριστώ
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 12:34:29 GMT 2
Έκανα σήμερα μια δοκιμαστική πτήση στο χωριό με το νέο firmware. Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός (και εξακολουθεί να είναι), άνεμος 1 Μποφόρ το πολύ. Στο βίντεο έκανα λήψεις σε 2.5K@60fps και 4K@30fps, δεν παρατήρησα κάποιο θέμα. 2.5K@60fps 4K@30fps
|
|
|
Post by NaGR on Sept 9, 2017 13:24:09 GMT 2
κουπονι για το xiaomi mi 4K (US PLUG) MI4KGB , πεφτει στα 334€ . φτου διάολε. η δικιά μου είναι σε κατάσταση packed, μπορώ να ακυρώσω και να ξαναβάλω την παραγγελία? όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπορώ να πάρω και μια samsung 64αρα μαζί που αλλιώς θέλει +20€ για priority shipping.
|
|
|
Post by dream_master on Sept 9, 2017 13:53:49 GMT 2
κουπονι για το xiaomi mi 4K (US PLUG) MI4KGB , πεφτει στα 334€ . φτου διάολε. η δικιά μου είναι σε κατάσταση packed, μπορώ να ακυρώσω και να ξαναβάλω την παραγγελία? όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπορώ να πάρω και μια samsung 64αρα μαζί που αλλιώς θέλει +20€ για priority shipping. τι να σε πω φιλε μου , δεν ξερω τωρα αφου ειναι στο packed .
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 13:54:52 GMT 2
κουπονι για το xiaomi mi 4K (US PLUG) MI4KGB , πεφτει στα 334€ . φτου διάολε. η δικιά μου είναι σε κατάσταση packed, μπορώ να ακυρώσω και να ξαναβάλω την παραγγελία? όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπορώ να πάρω και μια samsung 64αρα μαζί που αλλιώς θέλει +20€ για priority shipping. Άνοιξε ticket και ζήτα τους να σου επιστρέψουν την διαφορά, αλλιώς να σου ακυρώσουν την παραγγελία για να την ξαναβάλεις. Μου το έχουν κάνει αυτό σε ένα netbook Chuwi, προλαβαίνεις πιστεύω. Στάλθηκε από το CW-Hi8-super μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by NaGR on Sept 9, 2017 14:06:19 GMT 2
έστειλα ticket για ακύρωση και βλέπουμε. αν τελικά την κάνουν μάλλον θα βάλω κάρτα και τσάντα επιπλέον.
ποια είναι γνώμη σας για αυτές τις δύο 1.https://www.gearbest.com/backpacks/pp_440770.html 2.https://www.gearbest.com/backpacks/pp_423937.html
η δεύτερη το χωράει, και έχει καλές κριτικές και στο amazon, αλλά δεν ξέρω μήπως παραείναι μεγάλη. αν μπορεί κάποιος να μετρήσει το drone σε μήκος/πλάτος με τα πόδια διπλωμένα θα μας βοηθούσε όλους στην επιλογή τσάντας μεταφοράς.
|
|
|
Post by kostastripoli on Sept 9, 2017 15:02:29 GMT 2
αν παραγγειλει καποιος ενα dongle με το unregister air mail υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ποτε?
|
|
|
Post by dream_master on Sept 9, 2017 15:11:12 GMT 2
αν παραγγειλει καποιος ενα dongle με το unregister air mail υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ποτε? σιγουρα υπαρχουν οι πιθανοτητες να μην ερθει ποτε. Ειχα παραγγειλη ενα usb απο gearbest με unregistered και δεν ηρθε ποτε. φυσικα πηρα refund αν και το ποσο ηταν μικρο. τωρα περιμενω ενα usb reader μαζι με μια micro sd με registered αλλα εχει κολησει στα ελτα εδω και 1,5 μηνα. εγω περιμενω οταν μαζευτουν πολλα πραγματα μαζι που θελω να παραγγειλω, και θα τα παρω με priority line γιατι με ελτα πλεον δεν βγαζεις ακρη.
|
|
stam
New Member
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.
|
Post by stam on Sept 9, 2017 15:50:14 GMT 2
Καλησπερα. Δεν βγαζει καποιο σφαλμα. Απλα το teethering του τηλεφωνου μου δεν ενεργοποιειται. Το καλωδιο ειναι της συσκευασιας και κανει καλη επαφη. Το λειτουργικο μου ειναι 6.0.1 και δυστυχως δεν εχω το dongle. Tο θεμα ειναι οτι μολις το ανοιξα συνδεθηκε κανονικα, εκανε ολα τα firmware updates (μου ζητησε memory card για την camera) και δοκιμασα να ανοιξω τους κινητηρες. Ολα οκ. Την επομενη μερα τελος. Απλα αρνειται να ανοιξει το tethering του κινητου μου. Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να φταίει η σύνδεση του χειριστηρίου ή η εφαρμογή. Αν δεν μπορείς πάντως να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο Android 6+ κινητό, μόνη λύση το dongle (έχω link στο πρώτο μήνυμα του νήματος). Εκεί δεν θα έχεις να ανησυχείς για τέτοια θέματα, διότι είναι μια απλή WiFi 2.4GHz ζεύξη.
|
|
stam
New Member
|
Post by stam on Sept 9, 2017 15:57:04 GMT 2
Καλησπερα και παλι. Το προβλημα λυθηκε με iphone. Προφανως η εκδοση android που εχω (Galaxy Note Edge 6.0.1) δεν ειναι συμβατη με το app ή εχει καποιο θεμα το κινητο μου. Τελος παντων η ουσια ειναι οτι εκανα μια 10λεπτη δοκιμαστικη πτηση (ειχε και αρκετο αερακι και δεν το ζορισα) και μεχρι στιγμης ολα οκ. Εχω ηδη παραγγειλει το dongle (μεχρι τοτε η γυναικα μου χανει το iphone της χαχαχα). Θα ανεβασω και υλικο συντομα για παρατηρησεις. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
|
|
|
Post by engelo on Sept 9, 2017 18:24:47 GMT 2
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ GALAXYs
Το φωνάζω γιατι κι εγώ με ΟΛΑ τα galaxy είχα προβλήματα με τα DJI
|
|
|
Post by Frontier on Sept 9, 2017 20:02:41 GMT 2
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ GALAXYs Το φωνάζω γιατι κι εγώ με ΟΛΑ τα galaxy είχα προβλήματα με τα DJI Θυμάσαι πριν λίγο καιρό (σε άλλο forum) που σου έλεγα για το τι τράβηξε γνωστός με τελευταίας γενιάς Samsung tablet και το Phantom 3 Pro; Και σκέψου ότι τα DJI δεν θέλουν και teethering - κάτι που από τη φύση του είναι "περίεργο" - όπου και πάλι είχαμε τρελλαθεί με τα προβλήματα που έβγαζε η υλοποίηση Android της Samsung.
|
|
|
Post by engelo on Sept 9, 2017 21:47:22 GMT 2
Ναι είναι παρα πολύ περίεργο... εγώ με το S8 δεν τα κατάφερα ποτέ !!!
|
|
|
Post by NaGR on Sept 10, 2017 5:49:05 GMT 2
αντί να μου απαντήσουν στο ticket για ακύρωση μου έστειλαν reference nr αποστολής. τεσπα, αν παραλάβω μέχρι τις 27/9 θα είμαι οκ. στο θέμα τσάντας όσο το δυνατόν πιο μαζεμένης βρήκα αυτό το βιντεάκι σε κάποια φάση λέει οτι drone βγαίνει 47x37x17, αρκετά κοντά στις διαστάσεις στη πρώτη σελίδα.
|
|
|
Post by engelo on Sept 10, 2017 9:06:56 GMT 2
Ωραία τσάντα... βοηθάει βέβαια και οτι το mi drone μαζευει ..
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Sept 10, 2017 9:09:38 GMT 2
εγω με s7 edge δεν είχα ποτε καποιο θέμα..
απο θεμα ανέμου.. μεχρι πόσα μποφόρ ή χλμ/ωρα ειναι ασφαλες να πεταμε το MI?
μεχρι ποσο το έχετε πεταξει?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2017 11:38:06 GMT 2
αντί να μου απαντήσουν στο ticket για ακύρωση μου έστειλαν reference nr αποστολής. τεσπα, αν παραλάβω μέχρι τις 27/9 θα είμαι οκ. στο θέμα τσάντας όσο το δυνατόν πιο μαζεμένης βρήκα αυτό το βιντεάκι σε κάποια φάση λέει οτι drone βγαίνει 47x37x17, αρκετά κοντά στις διαστάσεις στη πρώτη σελίδα. Χρησιμοποιώ αυτήν την τσάντα (πλάτης) και είναι άψογη. Παίρνει το Mi με όλα επάνω, εκτός τις έλικες. Είναι τρομερά ανθεκτική - την είχα και στο Phantom 3 Pro, είχε φάει τούμπα και δεν έπαθε το παραμικρό - και αδιάβροχη. Προτιμώ να μην βάζω-βγάζω το gimbal γιατί οπωσδήποτε θα γίνει κάποια ζημιά σε κάποια φάση.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2017 11:39:49 GMT 2
εγω με s7 edge δεν είχα ποτε καποιο θέμα.. απο θεμα ανέμου.. μεχρι πόσα μποφόρ ή χλμ/ωρα ειναι ασφαλες να πεταμε το MI? μεχρι ποσο το έχετε πεταξει? Στο παρακάτω βίντεο, ο άνεμος ήταν 6BF και το Mi πετούσε άνετα, αν και είχε μικρές διακυμάνσεις στο ύψος λόγω των δυνατών ριπών.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2017 15:50:12 GMT 2
Εδώ το βίντεο από την σημερινή πτήση. Το αρχικό πλάνο ήταν να είναι στον αέρα το Mi 4K απέναντι στο Spark και το JYU Hornet S να περνά ανάμεσά τους. Δυστυχώς το Spark έβγαινε διαρκώς εκτός εμβέλειας χειριστηρίου σε μια απόσταση 40-50 μέτρα, επειδή το σήμα εκπομπής του Mi 4K είναι πολύ δυνατό στα 5.8GHz και το "τύφλωνε" (περισσότερα εδώ). Στο βίντεο φαίνεται το Spark που κάνει μόνο του RTH, το Hornet S και έκανα κάποιες δοκιμές (gimbal, braking και αντοχή) στο Mi 4K με το FW 1070.
|
|
|
Post by dream_master on Sept 10, 2017 16:44:06 GMT 2
να ρωτησο κατι , η fimi κατασκευαζη εξ ολοκληρου το mi drone για λογαριασμο της xiaomi ή μόνο το software?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 10, 2017 17:35:10 GMT 2
να ρωτησο κατι , η fimi κατασκευαζη εξ ολοκληρου το mi drone για λογαριασμο της xiaomi ή μόνο το software? Η FiMi είναι 100% θυγατρική της Xiaomi και κατασκευάζει εξολοκλήρου το Mi 4K (hardware & software).
|
|
|
Post by dream_master on Sept 10, 2017 18:08:37 GMT 2
Α μαλιστα τωρα καταλαβα.
Πριν λιγο εκανα την πρωτη πτηση μου μετα το firm update . To μονο που μου εκανε ηταν οταν το προσγειωσα μουγκριζε το gimbal με εναν περιεργο θορυβο. παω το ακουμπαω λιγο και σταματαει. ξανα οπλιζω τα μοτερ το σηκωνω για κανα λεπτο και ξανα πρωσγειωση παλι το ιδιο . Κανω pitch με το wheel σταματαει ο θορυβως. Αυτο μου το ειχε ξανακανει στην δοκιμαστικη πτηση του προηγουμενου update αλλα στις διακοπες που ειμουνα δεν το εκανε . θα το ξαναδοκιμασω αυριο να δω αν το ξανακανει η απλα τρωει φλασια μετα τα updates.
|
|
stam
New Member
|
Post by stam on Sept 12, 2017 11:32:28 GMT 2
Καλησπερα και παλι. Το προβλημα λυθηκε με iphone. Προφανως η εκδοση android που εχω (Galaxy Note Edge 6.0.1) δεν ειναι συμβατη με το app ή εχει καποιο θεμα το κινητο μου. Τελος παντων η ουσια ειναι οτι εκανα μια 10λεπτη δοκιμαστικη πτηση (ειχε και αρκετο αερακι και δεν το ζορισα) και μεχρι στιγμης ολα οκ. Εχω ηδη παραγγειλει το dongle (μεχρι τοτε η γυναικα μου χανει το iphone της χαχαχα). Θα ανεβασω και υλικο συντομα για παρατηρησεις. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
|
|
stam
New Member
|
Post by stam on Sept 12, 2017 11:39:17 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Το προβλημα με το Wifi hot spot και τη λειτουργια tethering του τηλεφωνου μου λυθηκε. O τροπος ειναι ο εξης, σε περιπτωση που καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα. Κανω copy paste οπως το βρηκα.
• Τry clearing your phone's APN:s, then download new Internet settings and see if that helps? • To clear existing APN:s, go to Settings > More > Mobile networks > Access Point Names > [menu] > Reset to default. • Restart your device.
Σε μενα τουλαχιστον επιασε και λειτουργει πλεον αψογα.
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Sept 12, 2017 17:15:20 GMT 2
πως γίνεται να μην περασουμε το καινούργιο υpdate?
βρεθηκα 2 φορές το καλοκαιρι σε φαση που επρεπε να το σηκωσω στα επομενα 5 λεπτά, και μου πεταξε update. εκανα ignore αλλά τιποτα..
|
|
|
Post by Frontier on Sept 12, 2017 17:22:56 GMT 2
πως γίνεται να μην περασουμε το καινούργιο υpdate? βρεθηκα 2 φορές το καλοκαιρι σε φαση που επρεπε να το σηκωσω στα επομενα 5 λεπτά, και μου πεταξε update. εκανα ignore αλλά τιποτα.. Να σου πω την αλήθεια, μία φορά μου το έκανε και εμένα στο γήπεδο, πάτησα ignore και το ξέχασε για λίγο. Σε άλλη φάση όμως - όχι σε πτήση αλλά στο σπίτι - δεν μου έδινε καν την επιλογή για να μην πάρω το upgrade. Αν πάντως έχεις θέμα με το upgrade, τους στέλνεις μήνυμα στο support@fimi.com με τον αριθμό του λογαριασμού Mi που έχεις και τους ζητάς να σου περάσουν το firmware που θέλεις (π.χ τώρα είμαστε σε FC 1070, το προηγούμενο ήταν 1068 αν θυμάμαι καλά).
|
|