anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 22, 2018 20:32:54 GMT 2
αυτο ειναι τωρα απο το site της ups.τι δηλαδη μου λετε τωρα οτι δεν θα κανει 2 μηνες που λενε ολοι οτι κανει με το τρενο;;;;;;
|
|
anto
New Member
Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους.Οι σοφοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων....
|
Post by anto on Mar 22, 2018 20:44:41 GMT 2
αυτο ειναι Tracking number της UPS, να το βλεπεις απο το site της ups. και εγω μια φορα κατι που ειχα παρει απο Αγγλια ηρθε πολυ γρηγορα με UPS. Λογικα θα παραλαβεις απο Γενικη ταχυδρομικη , με αυτους συναργεζετε η ups. εχω μπερδευτει λιγο τωρα.εγω δεν πηρα απο αγγλια.εγω πηρα απο κινα και με τρενο κιολας.το αργο priority που λενε ολοι.δηλαδη απο οτι λενε εδω περιπου 2 μηνες. αρα τι γινεται εδω;;;;εχω μπλεχτει λιγο......
|
|
|
Post by kosmasdel on Mar 22, 2018 20:45:01 GMT 2
Καλησπέρα σας και από μένα! Πρώτο μου ποστ εδώ. Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το Xiaomi Drone 4K από Gearbest και μάλλον θα τα λέμε καθώς αρχάριος σε σοβαρά drones.
Mε Europe railway λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με δασμούς σωστά;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 22, 2018 20:56:18 GMT 2
αυτο ειναι Tracking number της UPS, να το βλεπεις απο το site της ups. και εγω μια φορα κατι που ειχα παρει απο Αγγλια ηρθε πολυ γρηγορα με UPS. Λογικα θα παραλαβεις απο Γενικη ταχυδρομικη , με αυτους συναργεζετε η ups. εχω μπερδευτει λιγο τωρα.εγω δεν πηρα απο αγγλια.εγω πηρα απο κινα και με τρενο κιολας.το αργο priority που λενε ολοι.δηλαδη απο οτι λενε εδω περιπου 2 μηνες. αρα τι γινεται εδω;;;;εχω μπλεχτει λιγο...... κανεις δεν μπορει να σου πει ποσες μερες θα κανει ακριβως! Την Αγγλια την εδωσα σαν παραδειγμα γιατι μου ειχαν δωσει ιδιο tracking number σαν το δικο σου, οταν ειχα παρει κατι. Εσυ τωρα απλα το παρακολουθεις στο site της UPS και οταν φτασει θα το δεις.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 22, 2018 21:05:17 GMT 2
Καλησπέρα σας και από μένα! Πρώτο μου ποστ εδώ. Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ το Xiaomi Drone 4K από Gearbest και μάλλον θα τα λέμε καθώς αρχάριος σε σοβαρά drones. Mε Europe railway λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με δασμούς σωστά; Καλως ηρθες κοσμα, δεν θα εχεις θεμα με δασμους μην ανυσηχεις. Αν δεν εχεις δει την παρουσιαση του Frontier καλο θα ηταν να την δεις για να καταλαβεις τις βασικες λειτουργιες του Xiaomi Mi 4k drone.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 23, 2018 8:57:45 GMT 2
παιδια καλησπερα.πριν απο λιγο μου ηρθε αυτο.ξερει κανεις τι ειναι;παιζει δηλαδη αν βλεπω καλα να εχει φτασει γερμανια; .η παραγγελια εγινε 8/3 με priority line αλλα δυστυχως με τρενο.εχουν περασει δηλαδη 15 μερες.αρα τι γινεται;λετε; View AttachmentΜια χαρά είναι, με UPS θα έρθει Ελλάδα (οδικώς) χωρίς παρατράγουδα (έχει ήδη εκτελωνιστεί).
|
|
|
Post by Frontier on Mar 23, 2018 8:58:36 GMT 2
Mε Europe railway λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με δασμούς σωστά; Κανένα απολύτως.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 23, 2018 11:07:01 GMT 2
πηρα και στη ups τωρα πριν λιγο και μου ειπαν οτι το δεμα ειναι γερμανια,εχει βγει το χαρτι με το trucking number, αλλα λεει,δεν εχει παρει ο αποστολεας τηλεφωνο για να το παραλαβουν. οντως θα ερθει οδικως οπως λες και κανει απο οτι λενε περιπου 4 μερες.αρα το θεμα ειναι τωρα ποτε θα παρουν τηλεφωνο αυτοι την ups για να παει να το παρει.δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση και ποσο μπορει να αργησουν.......
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Mar 25, 2018 12:33:56 GMT 2
Καλησπέρα,
Επειδή πλέον μένω εξωτερικό, είχα αφήσει το drone με τις 2 μπαταρίες του Ελλάδα, στο σπίτι μου στην Ελλάδα με θερμοκρασία ~15 βαθμούς για περίπου 4 μήνες. Πριν φύγω είχα φορτίσει φουλ τις μπαταρίες και τις βρήκα μισοφορτισμενες. Περίμενα να είχαν αδειάσει μετά από τόσο καιρό. Τέλος παντων, φορτίζω τη μια από τις δύο, φορτίζει φουλ πάρα πολύ γρήγορα και μου βγάζει πως το κελί 3 είναι πιθανόν damaged και το 4 έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα 2. Δγλαδη τα δύο κελιά που ήταν άδεια τους 4 μήνες έχουν θέμα. Τι γίνεται τώρα, είναι για πέταμα η μπαταρία; 4 φορτίσεις έχει μόνο. Την δεύτερη μπαταρία ακόμα δεν την πειραξα, αλλά πιθανότατα τα ίδια θα μου βγάλει αν κατάλαβα καλά!
|
|
|
Post by dream_master on Mar 25, 2018 14:23:09 GMT 2
ενας γνωστος μου ειχε παρολοιο προβλημα με το δικο σου, ειχε 2 μπαταριες μερ cell damage , τις ανοιηε και τις δυο βρηκε το damage κελι και εβαλε ενα αλλο υγιες και εσωσε την 1 μπαταρια.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 25, 2018 20:36:31 GMT 2
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεφορτιζεται η μπαταρία όταν την αφήσεις εξω από το drone έτσι σε ένα συρτάρι!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 26, 2018 7:34:49 GMT 2
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεφορτιζεται η μπαταρία όταν την αφήσεις εξω από το drone έτσι σε ένα συρτάρι! Την αποφορτίζει αυτόματα το κύκλωμα διαχείρισης που έχει.
|
|
anto
New Member
|
Post by anto on Mar 26, 2018 14:12:01 GMT 2
καλησπερα και παλι απο μενα.λοιπον μολις παρελαβα εξτρα μπαταρια,ειναι με χρυσο κουμπι,αλλα επισης και την τσαντα μεταφορας. ωραιος...... αλλα drone πουθενα ακομα....... Και σήμερα ήρθε αυτο .πάλι δεν καταλαβαίνω
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 26, 2018 20:05:26 GMT 2
Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα παραξενο,μετα απο 2 λεπτα πτησης βγαζει το παρακατω μηνυμα ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' Το κανει και με τους δυο τροπους συνδεσης....Η μπαταρια εχει 14 κυκλους φορτισης, καμια undervoltage times,τα κελλια της μπαταριας φαινονται ενταξει.... Ευτυχως δεν το εχω στειλει μακρια ακομα καθοτι αρχαριος, γνωριζει καποιος κατι για το εrror αυτο?,και τι μπορω να κανω να το επαναφερω? Η λυση για το προβλημα επικοινωνιαs της μπαταριας μου την εδωσαν απο την Fimi.....με λιγο κολληση στης επαφες της μπαταριας που πανε στο motherboard του drone και τελος το Error που εβγαζε... Μου πιστωσαν και στο λογαριασμο 104 $ για να αγορασω μια καινουρια σε περιπτωση που δεν δουλευε.... θυμηθητε αν ποτε σας βγαλει αυτο το μνμ ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' να κανετε το ιδιο... Μια ερωτηση για το κουμπι return to home...τι ρυθμισεις κανουμε για να επιστρεψει μονο του και ποτε ενεργοποιείται...δεν εχω καταλαβει την λειτουργια του...τα φωτα σας !!!!
|
|
|
Post by petersea on Mar 26, 2018 20:37:27 GMT 2
Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα παραξενο,μετα απο 2 λεπτα πτησης βγαζει το παρακατω μηνυμα ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' Το κανει και με τους δυο τροπους συνδεσης....Η μπαταρια εχει 14 κυκλους φορτισης, καμια undervoltage times,τα κελλια της μπαταριας φαινονται ενταξει.... Ευτυχως δεν το εχω στειλει μακρια ακομα καθοτι αρχαριος, γνωριζει καποιος κατι για το εrror αυτο?,και τι μπορω να κανω να το επαναφερω? Η λυση για το προβλημα επικοινωνιαs της μπαταριας μου την εδωσαν απο την Fimi.....με λιγο κολληση στης επαφες της μπαταριας που πανε στο motherboard του drone και τελος το Error που εβγαζε... Μου πιστωσαν και στο λογαριασμο 104 $ για να αγορασω μια καινουρια σε περιπτωση που δεν δουλευε.... θυμηθητε αν ποτε σας βγαλει αυτο το μνμ ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' να κανετε το ιδιο... Μια ερωτηση για το κουμπι return to home...τι ρυθμισεις κανουμε για να επιστρεψει μονο του και ποτε ενεργοποιείται...δεν εχω καταλαβει την λειτουργια του...τα φωτα σας !!!! Το κουμπί rth επάνω στο RC το ενεργοποίης όταν για κάποιο λόγο θέλεις να επιστρέψει το drone αμέσως από εκεί που βρίσκεται εκεί που το απογείωσες, θα πρέπει από το μενού να έχεις επιλέξει το ύψος που θα πάρει κατά την επιστροφή για την αποφυγή τυχόν εμποδίων, η επιλογή είναι εκεί που λέει GPS Mode μέσα στο μενού, δες την παρουσίαση του frontier στην αρχή του νήματος περίπου στο 31 λεπτό, ιδανικά δες το όλο.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 26, 2018 22:13:13 GMT 2
Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα παραξενο,μετα απο 2 λεπτα πτησης βγαζει το παρακατω μηνυμα ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' Το κανει και με τους δυο τροπους συνδεσης....Η μπαταρια εχει 14 κυκλους φορτισης, καμια undervoltage times,τα κελλια της μπαταριας φαινονται ενταξει.... Ευτυχως δεν το εχω στειλει μακρια ακομα καθοτι αρχαριος, γνωριζει καποιος κατι για το εrror αυτο?,και τι μπορω να κανω να το επαναφερω? Η λυση για το προβλημα επικοινωνιαs της μπαταριας μου την εδωσαν απο την Fimi.....με λιγο κολληση στης επαφες της μπαταριας που πανε στο motherboard του drone και τελος το Error που εβγαζε... Μου πιστωσαν και στο λογαριασμο 104 $ για να αγορασω μια καινουρια σε περιπτωση που δεν δουλευε.... θυμηθητε αν ποτε σας βγαλει αυτο το μνμ ''Battery Communication Interrupted, Please Land Immediately,'' να κανετε το ιδιο... Μια ερωτηση για το κουμπι return to home...τι ρυθμισεις κανουμε για να επιστρεψει μονο του και ποτε ενεργοποιείται...δεν εχω καταλαβει την λειτουργια του...τα φωτα σας !!!! "με λίγο κόλληση στις ...." Κάνε λίγο την διόρθωση να καταλάβω τι ακριβώς έκανες για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση πάθουμε το ίδιο.
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 26, 2018 22:37:26 GMT 2
Η μπαταρια στο μπροστινο μερος της εχει μια υποδοχη οπου εχει θα δεις δυο χρυσες επαφες.. οταν βαζεις την μπαταρια μεσα στο δρονε αυτες σπρωχνουν 4 πινακια στο motherboard του drone, αυτες ειναι για την επικοινωνια της μπαταριας με το τηλεχειριστήριο να βλεπεις δηλαδη ποσα % μπαταρια εχουν μεινει .... Πηρα λοιπον το κολλητηρι και εβαλλα λιγο καλαι (ΚΟΛΛΗΣΗ) .. η μπαταρια ειναι δυσλειτουργικη κατα μια εννοια αφου δεν σου επιτρεπει να βλεπεις την καταναλωση ενεργειας της μπαταριας, οχι οτι δεν πεταει το drone Το ρευμα για να πεταξει το παιρνει απο εκει που το φορτιζεις
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 27, 2018 0:31:01 GMT 2
Ναι οκ. Απλά μπερδεύτηκα λίγο με την διατύπωση. Νόμιζα ήθελες να πεις λίγη κόλλα. Αλλά το ίδιο είναι. Κατάλαβα. Όλα οκ αλλά στη θέση σου εγώ θα αγόραζα νέα μπαταρία. Όχι ότι λέω ότι έκανες λάθος, αλλά εγώ φοβάμαι να επεμβαίνω σε οτιδήποτε αφορά το drone. Είναι ρίσκο πιστεύω. Γνώμη μου.
|
|
|
Post by tsarlam on Mar 27, 2018 7:56:34 GMT 2
Εχω δευτερη μπαταρια, εκανα λειτουργικη την ελλατωματικη, και μου γυρισαν πισω χρηματα να αγορασω μια ακομα....νομιζω πως ειμαι ενταξει απο θεμα ενεργειας Μενει να βρουμε χρονο να το πεταξουμε και να ψαξουμε τις λειτουργιες του.... εχω κανει καμια 20 πτησεις μονο, εχω να μαθω πολλα ακομα...και να ρωτισω εσας περισσοτερα
|
|
|
Post by kosmasdel on Mar 27, 2018 22:12:20 GMT 2
Καλησπέρα. Δυστυχώς άργησα και δεν πρόλαβα να πάρω 2η μπαταρία από το Gearbest που την είχε σε στοκ στην Ευρωπαϊκή αποθήκη. Από που αλλού μπορούμε να βρούμε; Και το banggood είδα ότι δεν στέλνει Ελλάδα και το tomtop δεν έχει σε στοκ.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 28, 2018 0:37:30 GMT 2
Λοιπόν, για μπαταρία η ερώτηση . Λόγω βροχών είχα αφήσει στην άκρη το χόμπι μας για μια βδομάδα. Η μπαταρία στο 100% και εκτός drone . Μέσα στη ντουλάπα σε κανονικές συνθήκες δωματίου δηλαδή. Αύριο έχουμε πτήση. Να την φορτώσω λιγάκι τώρα ή θα της κάνω κακό;
|
|
|
Post by dream_master on Mar 28, 2018 1:10:54 GMT 2
Λοιπόν, για μπαταρία η ερώτηση . Λόγω βροχών είχα αφήσει στην άκρη το χόμπι μας για μια βδομάδα. Η μπαταρία στο 100% και εκτός drone . Μέσα στη ντουλάπα σε κανονικές συνθήκες δωματίου δηλαδή. Αύριο έχουμε πτήση. Να την φορτώσω λιγάκι τώρα ή θα της κάνω κακό; Ναι ενοειτε οτι καλο θα ηταν να την φορτισης παλι στο 100% πριν πας για πτηση, τωρα λογικα θα εχει κανει μια μικρη αποφορτιση. Επεισης οταν ειναι να μην πεταξεις για μερες φορτισε την μεχρι τα 3 led.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 28, 2018 1:58:07 GMT 2
Δεν θα έχει θέμα όμως ε; Αυτό εννοώ.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 28, 2018 2:44:51 GMT 2
Οχι τι θεμα να εχει; Φορτιζεις πετας απλα
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 29, 2018 0:57:24 GMT 2
Γεια σας. Σήμερα παρατήρησα ότι στα βίντεο που αποθηκεύονται στην κάρτα μου, δεν έχουν σωστή ημερομηνία. Μού γράφει ότι δημιουργήθηκαν 1.1.2017. ακόμα και χθεσινό βίντεο που τράβηξα, έχει την ημερομηνία 1.1.2017 . Κάνω κάποια ρύθμιση;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 29, 2018 7:49:30 GMT 2
Όχι, δεν κάνεις κάποια ρύθμιση. Συνήθως η ημερομηνία έρχεται από το GPS.
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 29, 2018 7:51:38 GMT 2
Όχι, δεν κάνεις κάποια ρύθμιση. Συνήθως η ημερομηνία έρχεται από το GPS. Και γιατί στα περισσότερα βίντεο λέει ό,τι ναναι; Τι λες να φταίει;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 29, 2018 8:04:32 GMT 2
Όχι, δεν κάνεις κάποια ρύθμιση. Συνήθως η ημερομηνία έρχεται από το GPS. Και γιατί στα περισσότερα βίντεο λέει ό,τι ναναι; Τι λες να φταίει; Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένα, απλά η κάμερα ενημερώνει - αν έχει - την πληροφορία από το GPS. Διαφορετικά, βάζει μια προεπιλεγμένη ημερομηνία προκειμένου το αρχείο να είναι έγκυρο. Δεν είναι πρόβλημα διότι η ημερομηνιακή διαδοχή καθορίζεται από το όνομα του αρχείου και τον αύξοντα αριθμό που έχει.
|
|
|
Post by petersea on Mar 29, 2018 10:07:23 GMT 2
Και ένα βίντεο από έμενα από την πόλη μας
|
|
|
Post by 2004020013 on Mar 29, 2018 14:19:58 GMT 2
Και ένα βίντεο από έμενα από την πόλη μας Πολύ καλό. Ωραία τοποθεσία για πτήσεις. Πόσο μακριά πήγες και ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες για το βίντεο;
|
|