|
Post by Vako on Mar 29, 2021 21:11:02 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Πεμπτη πτηση μου χθες. Παρατηρησα οτι δυσκολευτηκε να πιασει δορυφορους. Ενω μεχρι την τελευταια πτηση πετουσα με 17-18 δορυφορους, χθες πεταξα.με 12 και μετα βιας σε καποιες στιγμες με 13. Μεχρι που καποια στιγμη ειχα και πληρη απωλεια δορυφορων ενω ημουν στον αερα. Το δευτερο που εντοπισα ηταν στην.καμερα. κατα την.κινηση η εικονα φαινεται να κανει συνεχως ενα ρυθμικο παγωμα προς τα πισω σα να γυριζει ενα καρε πισω ενω παραλληλα και η αναλυση απο τις εικονες δεν ηταν τοσο καλη ενω δεν εχω πειραξει τιποτα απ την τελευταια φορα, ειδικα στις σχετικα χαμηλες πτησεις με ταχυτητα ή στην περιστροφη του drone στον αξονα του. Το τελευταιο ειναι η εγγραφη βιντεο. Τραβηξα ενα μεγαλο βιντεο 15 λεπτων, αλλα οταν το ανοιξα να το δω ειχε σπασει σε διαφορετικα βιντεο διαρκειας το μεγιστο 5:02 λεπτων. Τα εχετε αντιμετωπισει; ειναι φυσιολογικο η κατι δεν παει καλα; Το θέμα των δορυφόρων το έχω κ εγώ αλλά και όλοι νομίζω...σπάνια πιάνει πάνω από 14 δορυφόρους και αυτό είναι το ανχος μου ,αλλά και η αιτία πιστεύω πολλών fly away..δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα firmware η με ποια συστήματα δορυφόρων δουλεύει και αν τα συνδυάζει. Τα κολλήματα στην οθόνη που αναφέρεις μου μοιάζουν σαν κακό καλώδιο μεταφοράς των δεδομένων..η κακή ποιότητα που βλέπεις από πού κοιτάς το υλικό που έχεις τραβήξει? Από την κάρτα απευθείας ? Τα 5 λεπτά είναι οκ κ λογικά για λόγους μεγέθους του βίντεο . Αλλά εάν τα ενώσεις στην επεξεργασία θα είναι ένα ενιαίο βίντεο
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Mar 30, 2021 6:21:02 GMT 2
Καλημερα Vako. Τα κατεβαζω στο κινητο μεσω του οποιου πεταω και το drone. Απο την οθονη του κινητου φαινονται αυτες οι παραμορφωσεις ας το πω στην οθονη. Καλωδιο χρησιμοποιω το δικο του που ηρθε μαζι με το drone, αν εννοεις αυτο. Εχω παρει κι ενα ακομη αλλα δε το χω χρησιμοποιησει ακομη. Δε ξερω αν μπορω καπως να βαλω ενα βιντεακι εδω γξα να καταλαβεις τι ακριβως λεω και βλεπω. Λεγοντας fly away... το χανεις;;;
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2021 7:53:04 GMT 2
Καλημερα Vako. Τα κατεβαζω στο κινητο μεσω του οποιου πεταω και το drone. Απο την οθονη του κινητου φαινονται αυτες οι παραμορφωσεις ας το πω στην οθονη. Καλωδιο χρησιμοποιω το δικο του που ηρθε μαζι με το drone, αν εννοεις αυτο. Εχω παρει κι ενα ακομη αλλα δε το χω χρησιμοποιησει ακομη. Δε ξερω αν μπορω καπως να βαλω ενα βιντεακι εδω γξα να καταλαβεις τι ακριβως λεω και βλεπω. Λεγοντας fly away... το χανεις;;; Δοκίμασε να τα δεις από την sd κάρτα . Δοκίμασε άλλο καλώδιο (τα καλώδια της fimi δεν είναι κ τα καλύτερα...φαντάζομαι όταν πετάς σημαδεύεις το drone με το χειριστήριο? Στο fly away ...το χάνεις ,αλλά μην σε πιάνει πανικός δεν συμβαίνει συχνά ,πολύ σπάνια θα έλεγα απλά πρόσεχε γιατί είναι κάποιες ημέρες που δεν κλειδώνει πολλούς δορυφόρους με 10 είσαι οριακά οκ . Άλλωστε όταν δεν έχει πολλούς δορυφόρους αλλάζει χρώμα το εικονίδιο του gps για να σου δείξει ότι είναι όριο ..
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Mar 30, 2021 11:37:13 GMT 2
Ναι οντως την ημερα που ειχα και την απωλεια το εικονιδιο των δορυφορων κιτρινισε και μου εβγαλε και μυνημα οτι flight in vpu mode. Fly carefully. (Κατι τετοιο). Το σημαδευω οσο εχω οπτικη επαφη. Μετα το ψαχνω οποτε μαλλον γυρναω οπου να ναι. Στο fly away μπορεις να κανεις κατι; επιστρεφει μονο του; η το χαιρετας; Για την sd card, εννοεις να την βγαλω απο το drone και να την βαλω σε υπολογιστη, σωστα;
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2021 14:08:49 GMT 2
Ναι οντως την ημερα που ειχα και την απωλεια το εικονιδιο των δορυφορων κιτρινισε και μου εβγαλε και μυνημα οτι flight in vpu mode. Fly carefully. (Κατι τετοιο). Το σημαδευω οσο εχω οπτικη επαφη. Μετα το ψαχνω οποτε μαλλον γυρναω οπου να ναι. Στο fly away μπορεις να κανεις κατι; επιστρεφει μονο του; η το χαιρετας; Για την sd card, εννοεις να την βγαλω απο το drone και να την βαλω σε υπολογιστη, σωστα; Είναι κάποιες ημέρες κ κάποιες τοποθεσίες κάποιες ώρες ,που δεν έχει πολλούς ορατούς δορυφόρους..καλό είναι να αποφεύγεις να πετάς . Γενικά το fimi δεν κλειδώνει δορυφόρους όσους δείχνει και υπάρχουν πολλά παράπονα σχετικά... Ναι βαλε την sd σε υπολογιστή. Fly away...πόνος πολύς ..συνήθως το χάνεις..κάτι σαν Αλτσχάιμερ σε drone...χαχαχα
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Mar 30, 2021 15:33:29 GMT 2
Αμαν αμαν τι ειναι αυτα που ακουω... Θα το εχω υποψιν αν.και δε βλεπω λυση. Χαχα! Ευχαριστω παντως! Τιποτα απο αναλωσσιμα τι γινεται; αν χαλασει η μπαταρια χειριστηριου ας πουμε η κατι στο drone?
|
|
|
Post by Vako on Mar 30, 2021 15:42:52 GMT 2
Αμαν αμαν τι ειναι αυτα που ακουω... Θα το εχω υποψιν αν.και δε βλεπω λυση. Χαχα! Ευχαριστω παντως! Τιποτα απο αναλωσσιμα τι γινεται; αν χαλασει η μπαταρια χειριστηριου ας πουμε η κατι στο drone? Ωχ μπαίνεις σε δύσβατα μονοπάτια χαχαχα . Μπαταρία χειριστηρίου παίρνεις άλλο χειριστήριο (αν κ δεν με πείθει ότι δεν αλλάζει) . Τα υπόλοιπα AliExpress εκτός του gimbal που δεν υπάρχει ( παίρνεις άλλο drone η ψάχνεις ebay κανένα μεταχειρω . Σοκ έτσι? Μπράτσα κλπ υπάρχουν σχετικά φτηνά Το θέμα με τους δορυφόρους μην ανχωνεσαι δεν συμβαίνει κάθε ημέρα και αυτό που είπα για την ορατότητα των δορυφόρων είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζουν όλα τα drones ,gps κλπ . Τώρα σε ένα dji το πρόβλημα δεν υφίσταται ιδιαίτερα μιας κ διαβάζει κ κλειδώνει ότι σύστημα δορυφορικό κυκλοφορεί σχεδόν .
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Mar 30, 2021 15:47:19 GMT 2
Δηλαδη υποστηριξη ουσιαστικα μηδεν, ε; να παρακαλας να μη σου παθει κατι.... εχει και στο bangoodολοκληρο drone χωρις μπαταρια και χειριστηριο. Αλλα οι τιμες ειναι σα να αγοραζεις το drone μειον τη μπαταρια. Δε συμφερει μαλλον...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 30, 2021 20:49:57 GMT 2
Αμαν αμαν τι ειναι αυτα που ακουω... Θα το εχω υποψιν αν.και δε βλεπω λυση. Χαχα! Ευχαριστω παντως! Τιποτα απο αναλωσσιμα τι γινεται; αν χαλασει η μπαταρια χειριστηριου ας πουμε η κατι στο drone? Οι μπαταρίες που έχει το χειριστήριο είναι 18650, απλά θα πρέπει να το ανοίξεις και - ίσως - να τις κολλήσεις στις επαφές τροφοδοσίας της πλακέτας. Εάν θέλετε να έχετε μια πολύ καλή πρόβλεψη σχετικά με το ποια ημέρα και ώρα είναι καλό να πετάτε, σας προτείνω την δωρεάν υπηρεσία OK to Fly. Εισάγετε στο πεδίο την ακριβή διεύθυνσή σας και σας δίνει μια - αρκετά καλή - εικόνα πότε είναι κατάλληλα για πτήση, εμφανίζοντας και πληροφορίες ανέμου, εκτίμηση ποιότητας στίγματος GPS και άλλες παραμέτρους.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Mar 31, 2021 16:00:42 GMT 2
Ευχαριστω frontier! Θα τα εχω υποψιν! Μπαινω τωρα να δω την εφαρμογη!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 31, 2021 16:20:14 GMT 2
Δεν μεταδίδω άλλο... Πωλείται είναι χαλασμένο!!! Δεν πάει άλλο Τι έκανες πάλι ρεεεε πειραγμένε..........!!! Ε, στη Fimi δεν περίμεναν να βρεθεί κάποιος που να το πάει πάνω από 9999...!! Δεν υπάρχεις...! το χάλασες λέμεεεε.....!!! Κλαίω... δάκρυσα απ τα γέλια.........
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 31, 2021 16:29:26 GMT 2
Και γω έχω θέμα με κλείδωμα δορυφόρων, παλιότερα με μιας έπιανε 10-12 τώρα πρέπει να περιμένω, έχει τύχει να βαρεθώ και το σήκωσα και με 7, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στον αέρα μετά από λίγο πιάνει 14 τουλάχιστο, είναι σαν να επηρεάζεται από την Γη, τι να πω. Τονίζω, αυτό δεν συνέβαινε στην αρχή, πριν δύο χρόνια... Παίζει να είναι κάτι με το firmware;
|
|
|
Post by Vako on Mar 31, 2021 17:12:44 GMT 2
Και γω έχω θέμα με κλείδωμα δορυφόρων, παλιότερα με μιας έπιανε 10-12 τώρα πρέπει να περιμένω, έχει τύχει να βαρεθώ και το σήκωσα και με 7, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στον αέρα μετά από λίγο πιάνει 14 τουλάχιστο, είναι σαν να επηρεάζεται από την Γη, τι να πω. Τονίζω, αυτό δεν συνέβαινε στην αρχή, πριν δύο χρόνια... Παίζει να είναι κάτι με το firmware; Πιθανών ..
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 1, 2021 0:25:41 GMT 2
Παντως σε εμενα η διαφορα ηταν στην ιδια περιοχη, με μια αποσταση περιπου 500 μετρων. Την μια μερα 17-18 δορυφοροι συνεχως σε αερα και εδαφος και την αλλη μερα 10,12 βια 13 δορυφορους αερα και κατω. Μεχρι που ηρθε η απωλεια στον αερα. Ευτυχως επανασυνδεθηκε πολυ γρηγορα και δεν το εχασα. Το ειχα και σε αποσταση γυρω στα 900 μετρα και στα 200 υψος εκεινη τη στιγμη και λεω αυτο ηταν. Και παρατηρησα επισης οτι την δευτερη φορα αργησε πολυ να μου πιασει αυτους τους 12 δορυφορους. Την πρωτη, μου επιασε 18 μεσα σε δευτερολεπτα...
|
|
|
Post by loykas82 on Apr 1, 2021 8:09:42 GMT 2
Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με τους δορυφορους οταν το επιτρεψει ο καιρος θα κανω ενα καλιμπραρισμα παλι για να δω αν θα αλλαξει.
|
|
|
Post by Frontier on Apr 1, 2021 9:00:32 GMT 2
Δοκιμάστε να υποβοηθήσετε το GPS του αεροσκάφους στο να κατεβάσει γρηγορότερα δεδομένα (ephimeris) ως εξής: σε ανοικτό χώρο κάντε κανονικά σύνδεση του X8 με ενεργοποιημένη στην συσκευή τηλεφώνου σας τόσο τα δεδομένα (για να κατεβάσει νέες λίστες δορυφόρων) όσο και του GPS του τηλεφώνου. Μην πετάξετε, αφήστε το 10-15 λεπτά σε αυτήν την κατάσταση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά, κάντε καλιμπράρισμα της πυξίδας με όσους δορυφόρους "έπιασε" προκειμένου να "σώσετε" την ephimeris στην flash μνήμη του uBlox m8n που χρησιμοποιεί το Χ8.
|
|
|
Post by Vako on Apr 1, 2021 11:53:16 GMT 2
Δοκιμάστε να υποβοηθήσετε το GPS του αεροσκάφους στο να κατεβάσει γρηγορότερα δεδομένα (ephimeris) ως εξής: σε ανοικτό χώρο κάντε κανονικά σύνδεση του X8 με ενεργοποιημένη στην συσκευή τηλεφώνου σας τόσο τα δεδομένα (για να κατεβάσει νέες λίστες δορυφόρων) όσο και του GPS του τηλεφώνου. Μην πετάξετε, αφήστε το 10-15 λεπτά σε αυτήν την κατάσταση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά, κάντε καλιμπράρισμα της πυξίδας με όσους δορυφόρους "έπιασε" προκειμένου να "σώσετε" την ephimeris στην flash μνήμη του uBlox m8n που χρησιμοποιεί το Χ8. Το έχω κάνει ήδη Μάνο άθελά μου ακριβώς όπως περιγράφεις την διαδικασία ,και το αποτέλεσμα όντως ήταν ,ότι για ένα δύο λεπτά φλερτάρει στους 10 με 11 δορυφόρους κ μετα ξαφνικά πηγαίνει στο ελάχιστο 14 με ανώτερο 18 και παραμένει . Προς το παρόν και δεν ξέρω γιατί πέταξα 2 φορές μετα από αυτό αν συνεχιστεί η ήταν σύμπτωση .Σημείωση ότι οι πτήσεις μετά γίναν με ανοιχτά τα δεδομένα και το gps του τηλεφώνου
|
|
|
Post by Frontier on Apr 1, 2021 12:46:41 GMT 2
Δοκιμάστε να υποβοηθήσετε το GPS του αεροσκάφους στο να κατεβάσει γρηγορότερα δεδομένα (ephimeris) ως εξής: σε ανοικτό χώρο κάντε κανονικά σύνδεση του X8 με ενεργοποιημένη στην συσκευή τηλεφώνου σας τόσο τα δεδομένα (για να κατεβάσει νέες λίστες δορυφόρων) όσο και του GPS του τηλεφώνου. Μην πετάξετε, αφήστε το 10-15 λεπτά σε αυτήν την κατάσταση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά, κάντε καλιμπράρισμα της πυξίδας με όσους δορυφόρους "έπιασε" προκειμένου να "σώσετε" την ephimeris στην flash μνήμη του uBlox m8n που χρησιμοποιεί το Χ8. Το έχω κάνει ήδη Μάνο άθελά μου ακριβώς όπως περιγράφεις την διαδικασία ,και το αποτέλεσμα όντως ήταν ,ότι για ένα δύο λεπτά φλερτάρει στους 10 με 11 δορυφόρους κ μετα ξαφνικά πηγαίνει στο ελάχιστο 14 με ανώτερο 18 και παραμένει . Προς το παρόν και δεν ξέρω γιατί πέταξα 2 φορές μετα από αυτό αν συνεχιστεί η ήταν σύμπτωση .Σημείωση ότι οι πτήσεις μετά γίναν με ανοιχτά τα δεδομένα και το gps του τηλεφώνου Το σημαντικό Βαγγέλη είναι να "σώσει" τα νέα δεδομένα στην flash, αυτό γίνεται - στα uBlox Neo M8N GPS/Compass - μετά από το καλιμπράρισμα της πυξίδας και έπειτα απενεργοποίηση του κυκλώματος GPS (του drone). Το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις εάν συνδέσεις το κύκλωμα του GPS με TTL-to-USB καλώδιο με τον υπολογιστή και τρέξεις στα Windows το πρόγραμμα της uBlox, uBlox Center. Είναι τεκμηριωμένη διαδικασία, απλά επειδή δεν είναι εύκολο/εφικτό να ανοίξεις το Χ8, να συνδέσεις με ειδικό καλώδιο τον υπολογιστή με το κύκλωμα GPS για να κάνεις την δουλειά από τα Windows, κάνουμε την ίδια διαδικασία (ενημέρωση ephimeris και αποθήκευση) μέσω compass calibration, γιατί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας compass calibration και απενεργοποίηση του drone, τα δεδομένα σώζωνται στην flash. Αν κάνεις την διαδικασία, χωρίς καλιμπράρισμα της πυξίδας, τα νέα δεδομένα ephimeris θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μόνο, μετά χάνονται. Εάν μετά την διαδικασία, γίνει καλιμπράρισμα της πυξίδας και απενεργοποίηση της συσκευής, τα νέα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα πάλι για 7 ημέρες αλλά τώρα είναι ενεργό το update ephimeris flag του GPS, οπότε μετά την 7η ημέρα θα κατεβάσει νέα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται 4G data. Γιαυτό και γράφουν στα εγχειρίδια χρήσης ότι κάνεις καλιμπράρισμα πυξίδας σε ανοικτό χώρο (για να έχει στίγμα GPS) και αφού κλειδώσει αρκετούς δορυφόρους (για να έχει ήδη κατεβάσει δεδομένα και να προλάβει να ενεργοποιήσει το update ephimeris flag). Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα περισσότερο. Edit: To uBlox u-Center λογισμικό, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, μην το χρησιμοποιήσετε απευθείας με σύνδεση του υπολογιστή με το X8 διότι μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα: www.u-blox.com/en/product/u-center
|
|
|
Post by Vako on Apr 1, 2021 12:54:29 GMT 2
Το έχω κάνει ήδη Μάνο άθελά μου ακριβώς όπως περιγράφεις την διαδικασία ,και το αποτέλεσμα όντως ήταν ,ότι για ένα δύο λεπτά φλερτάρει στους 10 με 11 δορυφόρους κ μετα ξαφνικά πηγαίνει στο ελάχιστο 14 με ανώτερο 18 και παραμένει . Προς το παρόν και δεν ξέρω γιατί πέταξα 2 φορές μετα από αυτό αν συνεχιστεί η ήταν σύμπτωση .Σημείωση ότι οι πτήσεις μετά γίναν με ανοιχτά τα δεδομένα και το gps του τηλεφώνου Το σημαντικό Βαγγέλη είναι να "σώσει" τα νέα δεδομένα στην flash, αυτό γίνεται - στα uBlox Neo M8N GPS/Compass - μετά από το καλιμπράρισμα της πυξίδας και έπειτα απενεργοποίηση του κυκλώματος GPS (του drone). Το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις εάν συνδέσεις το κύκλωμα του GPS με TTL-to-USB καλώδιο με τον υπολογιστή και τρέξεις στα Windows το πρόγραμμα της uBlox, uBlox Center. Είναι τεκμηριωμένη διαδικασία, απλά επειδή δεν είναι εύκολο/εφικτό να ανοίξεις το Χ8, να συνδέσεις με ειδικό καλώδιο τον υπολογιστή με το κύκλωμα GPS για να κάνεις την δουλειά από τα Windows, κάνουμε την ίδια διαδικασία (ενημέρωση ephimeris και αποθήκευση) μέσω compass calibration, γιατί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας compass calibration και απενεργοποίηση του drone, τα δεδομένα σώζωνται στην flash. Αν κάνεις την διαδικασία, χωρίς καλιμπράρισμα της πυξίδας, τα νέα δεδομένα ephimeris θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μόνο, μετά χάνονται. Εάν μετά την διαδικασία, γίνει καλιμπράρισμα της πυξίδας και απενεργοποίηση της συσκευής, τα νέα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα πάλι για 7 ημέρες αλλά τώρα είναι ενεργό το update ephimeris flag του GPS, οπότε μετά την 7η ημέρα θα κατεβάσει νέα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται 4G data. Γιαυτό και γράφουν στα εγχειρίδια χρήσης ότι κάνεις καλιμπράρισμα πυξίδας σε ανοικτό χώρο (για να έχει στίγμα GPS) και αφού κλειδώσει αρκετούς δορυφόρους (για να έχει ήδη κατεβάσει δεδομένα και να προλάβει να ενεργοποιήσει το update ephimeris flag). Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα περισσότερο. Edit: To uBlox u-Center λογισμικό, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, μην το χρησιμοποιήσετε απευθείας με σύνδεση του υπολογιστή με το X8 διότι μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα: www.u-blox.com/en/product/u-centerΠροσωπικά δεν με μπερδεψες καθόλου ίσα ίσα μου αιτιολογήσεις κάποιες εμπειρίκες κινήσεις που έκανα . Μου έδωσες τροφή να ασχοληθώ εις βάθος . Σε ευχαριστώ πολυ
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 1, 2021 17:31:25 GMT 2
Οταν.λετε ενεργοποιημενο το gps του τηλεφωνου; αυτο εκ των.πραγματων δεν ειναι.παντα ενεργο;
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 1, 2021 17:40:37 GMT 2
Δες στην μπάρα της πληροφορίες τοποθεσίας...
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 9, 2021 7:39:31 GMT 2
Καλημέρα σε ολους! Γνωριζετε αν μπορει να γινει ληψη βιντεο στο οποιο το drone να ακολουθει κινουμενο αντικειμενο και παραλληλα να περιστρεφεται γυρω του; υπαρχει καποια εξυπνη λειτουργια η κατι τετοιο;
|
|
|
Post by Vako on Apr 9, 2021 21:02:31 GMT 2
Καλημέρα σε ολους! Γνωριζετε αν μπορει να γινει ληψη βιντεο στο οποιο το drone να ακολουθει κινουμενο αντικειμενο και παραλληλα να περιστρεφεται γυρω του; υπαρχει καποια εξυπνη λειτουργια η κατι τετοιο; Νομίζω πως όχι δεν υπάρχει αυτή η σύνθετη λειτουργία. Τουλάχιστον όσο ξέρω ,αν κ πέραν του orbit που χρησιμοποιώ συχνά δεν είμαι κ πολύ fan των αυτοματων λειτουργιών
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 9, 2021 21:18:43 GMT 2
Το orbit εχει καποιον περιορισμο στις περιστροφες; κανει οσες θελουμε η.μονο μια γυρω απο το αντικειμενο; αλλα φανταζομαι και παλι αν.μετακινειτσι το αντικειμενο θα το χασει...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 10, 2021 8:15:38 GMT 2
Το orbit εχει καποιον περιορισμο στις περιστροφες; κανει οσες θελουμε η.μονο μια γυρω απο το αντικειμενο; αλλα φανταζομαι και παλι αν.μετακινειτσι το αντικειμενο θα το χασει... To orbit είναι για σταθερό "στόχο" κάνει κύκλο ή κύκλους με καθορισμένες ρυθμίσεις (ύψος. απόσταση, ταχύτητα, φορά) δεν μπορεί να ακολουθήσει κινούμενο θέμα.
|
|
|
Post by giorgos08 on Apr 10, 2021 9:26:04 GMT 2
Καλημέρα σε ολους καινούργιος εδώ παρέλαβα εχθές το fimi εχω μια απορία ,υπάρχει ρύθμιση να μην φορτίζει το τηλέφωνο απο το χειριστήριο όταν το συνδέσω
|
|
|
Post by Frontier on Apr 10, 2021 13:11:54 GMT 2
Καλημέρα σε ολους καινούργιος εδώ παρέλαβα εχθές το fimi εχω μια απορία ,υπάρχει ρύθμιση να μην φορτίζει το τηλέφωνο απο το χειριστήριο όταν το συνδέσω Καλωσήρθες στην παρέα. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο σε iOS συσκευές, όχι σε Android. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις μια συσκευή Android να μην φορτίζεται όταν συνδέεται με USB συσκευή που έχει μπαταρία (όπως το χειριστήριο), απαιτεί να έχεις rootαρισμένη συσκευή και να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Disable USB Charging.
|
|
dimx8
Full Member
|
Post by dimx8 on Apr 10, 2021 18:43:58 GMT 2
Καλησπερα... Απογοητευση... 2 βιντεακια σημερα πολυ σημαντικα τα οποια δεν βγηκαν... ολη η εικονα κολλαει μαυριζει και κανεινδιακοπες και τετραγωνακια. Δεν αλλαξα ρυθμισεις απο προηγουμενες ληψεις και τα κατεβασα απο την sd στον υπολογιστη μεσω card reader... λετε να τα εφτυσε σε 6 πτησεις;;;
|
|
|
Post by Vako on Apr 10, 2021 20:19:31 GMT 2
Καλησπερα... Απογοητευση... 2 βιντεακια σημερα πολυ σημαντικα τα οποια δεν βγηκαν... ολη η εικονα κολλαει μαυριζει και κανεινδιακοπες και τετραγωνακια. Δεν αλλαξα ρυθμισεις απο προηγουμενες ληψεις και τα κατεβασα απο την sd στον υπολογιστη μεσω card reader... λετε να τα εφτυσε σε 6 πτησεις;;; 1080 η 4Κ τραβούσες;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Apr 10, 2021 22:50:39 GMT 2
Καλησπερα... Απογοητευση... 2 βιντεακια σημερα πολυ σημαντικα τα οποια δεν βγηκαν... ολη η εικονα κολλαει μαυριζει και κανεινδιακοπες και τετραγωνακια. Δεν αλλαξα ρυθμισεις απο προηγουμενες ληψεις και τα κατεβασα απο την sd στον υπολογιστη μεσω card reader... λετε να τα εφτυσε σε 6 πτησεις;;; Α ει μωρέ που τα έφτυσε με 6 πτήσεις, μην ακούμε χαζά...!! Όπως ρώτησε ο Vako, κάνε μια δοκιμή, ρίξε την ανάλυση να δεις σε χαμηλότερη τι κάνει, γράφει; Αν ναι, είναι θέμα κάρτας νομίζω.
|
|