|
Post by Frontier on Jul 26, 2019 20:40:14 GMT 2
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jul 26, 2019 22:39:59 GMT 2
να πω πως έφτασε χτες επιτέλους και το δικό μου, δίχως τελωνείο. στο καλιμπράρισμα της πυξίδας πριν την πρώτη δοκιμαστική, μου έμεινε στο χέρι το ένα ελαστικό ποδαράκι από το σώμα. το δοκίμασα για λίγα λεπτά και είχα το θέμα με τον στραβό ορίζοντα. μπορεί να έπαιξε ρόλο πως το λαστιχάκι το άφησα στο κουτί για να μην το χάσω. Καλορίζικο, τυχερό και καλοτάξιδο φίλε...!!!
|
|
|
Post by Frontier on Jul 27, 2019 18:27:04 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Jul 29, 2019 19:17:28 GMT 2
Νέο firmware update για το Fimi X8 SE με τις ακόλουθες αλλαγές:
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 31, 2019 15:07:17 GMT 2
Παρατηρουντε πολλα προβλήματα σε χρήστες μετα το τελευταιο update .Επισης ενω το update περιελαμβανε και αναβαθμιση της τηλεκατευθυνσης την απέσυραν την επομενη μερα.Χρειαζεται προσοχη λοιπον μεχρι να δουμε τι θ απαντησει το support της Fimi...
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 31, 2019 17:07:54 GMT 2
Παρατηρουντε πολλα προβλήματα σε χρήστες μετα το τελευταιο update .Επισης ενω το update περιελαμβανε και αναβαθμιση της τηλεκατευθυνσης την απέσυραν την επομενη μερα.Χρειαζεται προσοχη λοιπον μεχρι να δουμε τι θ απαντησει το support της Fimi... κοιτα τώρα.... αναβάθμιση κ ήθελα να πετάξω σήμερα ....
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 31, 2019 18:32:50 GMT 2
Δεν ξερω ρε Νικο,εχει πεσει πολυ κραξιμο γιαυτο το update...Εντωμεταξυ, εχω κανει την αναβαθμιση χθες,το δοκιμασα,δεν παρατηρησα τιποτα παραξενο.Η μπαταρια φορτιζει, σε λιγο θα κανω κι αλλη πτηση.
|
|
|
Post by scorpio3 on Jul 31, 2019 20:33:09 GMT 2
Δεν ξερω ρε Νικο,εχει πεσει πολυ κραξιμο γιαυτο το update...Εντωμεταξυ, εχω κανει την αναβαθμιση χθες,το δοκιμασα,δεν παρατηρησα τιποτα παραξενο.Η μπαταρια φορτιζει, σε λιγο θα κανω κι αλλη πτηση. πες νέα Στάθη γιατι δεν ειναι να διαβαζεις πολυ τα σαιτ ο καθένας οτι θέλει λέει
|
|
|
Post by Εfstathios on Jul 31, 2019 21:01:38 GMT 2
Δεν ξερω ρε Νικο,εχει πεσει πολυ κραξιμο γιαυτο το update...Εντωμεταξυ, εχω κανει την αναβαθμιση χθες,το δοκιμασα,δεν παρατηρησα τιποτα παραξενο.Η μπαταρια φορτιζει, σε λιγο θα κανω κι αλλη πτηση. πες νέα Στάθη γιατι δεν ειναι να διαβαζεις πολυ τα σαιτ ο καθένας οτι θέλει λέει Πολυ σωστα τα λες Νικο... Επιτυχης και αυτη η πτηση με το τελευταιο firmware περασμενο.17/18 δορυφοροι,σταθερο,κανενα "κολημα" στην οθονη.20 λεπτα,πτηση παραθαλάσσια και πανω απο την θαλασσα,ολα καλα.
|
|
|
Post by smartmorpheus on Jul 31, 2019 21:42:12 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Θοδωρής από Πάτρα, Ομοιοπαθής κι εγώ άλλα μάλλον τυχερός έως σήμερα. Παραγγελία 10/7 από Bangood. Αποστολή από GWTR με EU Priority Line . Στις 17/7 εμφανίστηκε στο σύστημα το μήνυμα The item is pre-advised to PostnL. Στις 24/7 έφτασε Ολλανδία και προωθήθηκε στην Ελλάδα και 30/7 παρέλαβα (20 ημέρες συνολικά απο την παραγγελία). Σήμερα μπόρεσα να κάνω όλες τις αναβαθμίσεις και να ψάξω λίγο το μενού του δεν βρήκα έως τώρα κάποιο πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα ήταν η υψηλή θερμοκρασία που ανέβασε 15 λεπτά που το άνοιξα για να κάνω τα Update. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει τα νέα φίλτρα που κυκλοφορούν για την κάμερα.
|
|
|
Post by Εfstathios on Aug 1, 2019 9:09:25 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Θοδωρής από Πάτρα, Ομοιοπαθής κι εγώ άλλα μάλλον τυχερός έως σήμερα. Παραγγελία 10/7 από Bangood. Αποστολή από GWTR με EU Priority Line . Στις 17/7 εμφανίστηκε στο σύστημα το μήνυμα The item is pre-advised to PostnL. Στις 24/7 έφτασε Ολλανδία και προωθήθηκε στην Ελλάδα και 30/7 παρέλαβα (20 ημέρες συνολικά απο την παραγγελία). Σήμερα μπόρεσα να κάνω όλες τις αναβαθμίσεις και να ψάξω λίγο το μενού του δεν βρήκα έως τώρα κάποιο πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα ήταν η υψηλή θερμοκρασία που ανέβασε 15 λεπτά που το άνοιξα για να κάνω τα Update. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει τα νέα φίλτρα που κυκλοφορούν για την κάμερα. Γεια σου Θοδωρη! Welcome to the club... Καλοριζικο,καλες πτήσεις να εχεις. Ειναι ενα μηχανημα με εξαιρετικες δυνατοτητες,αλλα χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε ορισμενα σημεια για να μην εχεις προβληματα. Τα φιλτρα για την καμερα δεν τα εχω χρησιμοποιήσει αλλα προσωπικα νομιζω οτι εχω πολλα ακομα ν ανακαλυψω με τις ρυθμισεις της καμερας προτου φτασω στο σημειο να "παιξω" με φιλτρα. Η θερμοκρασια που ανεβαζει ειναι φυσιολογικη,καλο ειναι να μην το εχεις ωρες ατελειωτες στον παγκο αναμενο,κατα την διαρκεια της πτησης αποβάλλεται η θερμοκρασια σαφως περισσότερο.
|
|
|
Post by smartmorpheus on Aug 1, 2019 10:01:53 GMT 2
Καλημέρα Ευστάθιε σε ευχαριστώ πολύ . Λόγω δουλειάς ακόμη δεν το έχω πετάξει ελπίζω το ΣΚ να τα καταφέρω. Έχεις δίκιο για τις δυνατότητες της κάμερας αλλά ας μας πει αν κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει τα νέα φίλτρα. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τα βίντεο με ποιο πρόγραμμα τα επεξεργάζεστε στον υπολογιστή?
Τα νέα Updates έκαναν δουλειά μάλλον...
|
|
|
Post by smartmorpheus on Aug 3, 2019 14:40:09 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Aug 3, 2019 16:54:51 GMT 2
Καμία από τις τιμές της μπαταρίας που αναγράφει το site δεν ισχύει. Clickbait.
|
|
|
Post by smartmorpheus on Aug 4, 2019 17:43:11 GMT 2
Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις της κάμερας? Να μας πει κάποιες ρυθμίσεις για περισσότερο κινηματογραφική λήψη (όσο το δυνατόν ουλάχιστον).
|
|
ddmas
New Member
|
Post by ddmas on Aug 15, 2019 20:21:09 GMT 2
Μετά από έξι πτήσεις το αριστερό ποντεσιόμετρο για το πιτς της κάμερας κολλάει στο τέρμα αριστερά, δηλαδή στο τέρμα κάτω της κάμερας. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή έχει δει κάτι;
|
|
|
Post by Frontier on Aug 16, 2019 17:57:04 GMT 2
Νέο firmware για το Fimi X8 SE (FC 1056F).
Bugfix για το καλιμπράρισμα της πυξίδας και των R/C sticks.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 16, 2019 17:58:27 GMT 2
Μετά από έξι πτήσεις το αριστερό ποντεσιόμετρο για το πιτς της κάμερας κολλάει στο τέρμα αριστερά, δηλαδή στο τέρμα κάτω της κάμερας. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή έχει δει κάτι; Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (πάνω από 15 πτήσεις), αλλά στην θέση σου θα άνοιγα το χειριστήριο μήπως απλά έχει φύγει το ελατηριάκι από το πλαστικό με αποτέλεσμα να μην επιστρέφει στο κέντρο.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 16, 2019 19:50:07 GMT 2
Παρουσίαση του Fimi Navi.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Aug 16, 2019 21:53:39 GMT 2
Παρουσίαση του Fimi Navi. Μάνο, επειδή για την ώρα ασχολούμαι πολύ "επιφανειακά" μόνο ελάχιστες πτήσεις χωρίς καθόλου ψάξιμο, αυτό τι είναι, άλλο πρόγραμμα για σύνδεση ή απλώς ένα UPD; Αν ναι, (είναι νέο και διαφορετικό) συνοπτικά τι παραπάνω έχει από το άλλο και αν αξίζει η αλλαγή.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 17, 2019 19:04:07 GMT 2
Παρουσίαση του Fimi Navi. Μάνο, επειδή για την ώρα ασχολούμαι πολύ "επιφανειακά" μόνο ελάχιστες πτήσεις χωρίς καθόλου ψάξιμο, αυτό τι είναι, άλλο πρόγραμμα για σύνδεση ή απλώς ένα UPD; Αν ναι, (είναι νέο και διαφορετικό) συνοπτικά τι παραπάνω έχει από το άλλο και αν αξίζει η αλλαγή. Παρουσίαση μαζί με πτήση της τελευταίας έκδοση της εφαρμογής της Fimi για το X8 SE.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 18, 2019 21:27:07 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 19, 2019 23:14:48 GMT 2
Ωραίες φωτογραφίες!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 20, 2019 12:37:19 GMT 2
Νέα έκδοση της εφαρμογής Fimi Navi στο Google Play Store. - New Feature: Flight Records - Bug fixes and user experience improvement
Νέο camera firmware.
|
|
|
Post by pantazisioannis84 on Aug 22, 2019 18:24:46 GMT 2
Καλησπέρα σας! Μετά την νέα ενημέρωση λογισμικού ....έχει παρατηρήσει κάνεις έναν ποιο έντονο χρωματισμό στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Ειδικά στο πράσινο δίνει μία κιτρινίλα. Οι ρυθμίσεις του χρώματος πάντα στο General. Δείτε διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες : we.tl/t-adGMtT954w
|
|
|
Post by Frontier on Aug 22, 2019 20:55:46 GMT 2
Καλησπέρα σας! Μετά την νέα ενημέρωση λογισμικού ....έχει παρατηρήσει κάνεις έναν ποιο έντονο χρωματισμό στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Ειδικά στο πράσινο δίνει μία κιτρινίλα. Οι ρυθμίσεις του χρώματος πάντα στο General. Δείτε διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες : we.tl/t-adGMtT954wΚαλωσήρθες στην παρέα. Από όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής (από ξένα fora), έχουν βελτιώσει το θέμα με την έντονη μπλε χροιά που είχαν μέχρι τώρα οι φωτογραφίες. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως η κιτρινίλα που λες ότι έχουν οι πράσινοι τόνοι, έχει να κάνει με το ότι έχουν μειωθεί οι μπλε τόνοι στο ίδιο σημείο (αυτό που ονομάζουν "ψυχρά χρώματα"). Κάλλιστα μπορεί αυτό που βλέπεις σαν κιτρινίλα πάνω στο πράσινο, να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από ότι πριν. Σκοπεύω το Σ/Κ - εάν δεν λυσσομανάει ο αέρας πάλι - να κάνω μερικές δοκιμές του νέου camera firmware vs άλλων υποψηφίων (θα ξεκινήσω με τα Mavic 2 και Mavic Air και εάν προλάβω θα δω επίσης και τα Parrot Anafi, Phantom 4 Pro και Typhoon H+). Εάν δεις τις προηγούμενες σελίδες, οι δοκιμές είναι ουσιαστικά λήψεις φωτογραφιών στο ίδιο σημείο και (περίπου) την ίδια χρονική στιγμή. Στις προηγούμενες δοκιμές που είχα κάνει, όλα τα camera drones με αισθητήρα 1" καταδεικνύουν αυτήν ακριβώς την "μπλεδίλα" που είχαν οι φωτογραφίες (και λιγότερο το βίντεο) του X8 SE. Εάν αυτή έχει όντως διορθωθεί, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος.
|
|
|
Post by Εfstathios on Aug 23, 2019 14:20:20 GMT 2
Καλησπέρα σας! Μετά την νέα ενημέρωση λογισμικού ....έχει παρατηρήσει κάνεις έναν ποιο έντονο χρωματισμό στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Ειδικά στο πράσινο δίνει μία κιτρινίλα. Οι ρυθμίσεις του χρώματος πάντα στο General. Δείτε διαφορά ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες : we.tl/t-adGMtT954wΓεια σου συνάδελφε! Ακριβώς όπως τα λες εχει γινει,μια έντονη κιτρινιλα,προσωπικα δεν μ αρέσει καθολου,δοκίμασα όλες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα...Μια έντονη και καθολου φυσική απόχρωση κίτρινου... Φαίνεται και στις ωραιες φωτογραφίες σου,σαν να έχει κίτρινη ομίχλη.. Βασικά σε σχέση με την εικόνα που ειχε πριν δεν μ αρέσει καθόλου κι ας ειχε αυτο το μπλε,τωρα δυο λύσεις υπάρχουν 1.να περιμένουμε το επόμενο update,μετά το κράξιμο που πεφτει.. 2.roll back στο firmware... Εγώ το σκέφτομαι μπας και γυρίσω στο παλιό αλλα απο την άλλη φοβάμαι μην γινει καμια στραβή κατα την διαδικασία αυτή και πάθει κοκομπλοκο το μηχανημα...
|
|
|
Post by pantazisioannis84 on Aug 23, 2019 17:02:48 GMT 2
Ναι για rollback ουτε που περνάει από το μυαλό μου αυτη τη στιγμή. Ισως μεσα απο τις ρυθμίσεις στην εικονα αν γινόταν κάτι. Εγω παντως και σήμερα προσπάθησα λιγο με ρυθμίσεις αλλα χειρότερη έγινε η εικόνα... Καλυτερη όχι.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2019 21:48:42 GMT 2
|
|
|
Post by pantazisioannis84 on Aug 24, 2019 10:05:56 GMT 2
Επίσης τα βίντεο σας τα χωρίζει σε αρχεία των 5 λεπτών διάρκεια το κάθε αρχείο παρόλο που μπορεί να τραβάει για 20 λεπτά συνεχόμενα; Είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω εγώ ή φταίει η κάρτα μνήμης που έχω βάλει;
|
|