|
Post by tsopirs on Nov 18, 2018 16:11:37 GMT 2
Συμφωνώ..Ούτε αισθητήρες ούτε ποιότητα έχει το zino..και σίγουρα ούτε την εμπειρία χρήσης..Πρέπει η τιμή να κάνει γρήγορα βουτιά...Ο fimi θα είναι χιλιες φορές ποιο ποιοτικό και πιο καλό στην πτήση..Η διαφορά θα είναι η κάμερα gimbal..πάντως αν τα πάει καλά το fimi η θύρα diu θα βγάλει πολλά γκατζετακια
|
|
|
Post by loykas82 on Nov 18, 2018 16:57:35 GMT 2
Να δούμε και το xiaomi fimi a3. Νόμιζω θα είναι ποιοτικότερο αλλά με 2 axis gimbal, 1080p, fixed (όχι folded) αλλά 100€ φθηνότερα. Για 4K βίντεο δεν καίγομαι μιας και δεν έχω κανένα μέσο προβολής και τώρα έχω το hubsan h501s οπότε η διαφορά θα είναι μεγάλη και με το Zino και με το fimi. Το 2 axis gimbal ελπίζω να κάνει καλή δουλειά μιας και η σταθεροποιηση στο yaw νομίζω ειναι λιγότερο σημαντική και πιο εύκολη για software stabilise. Το μέγεθος καλό είναι να είναι μικρό αλλά με μια καλή θήκη μεταφοράς αντιμετώπιζετε αφού πάντα κουβαλάω διαφορά επιπλέον πραγματάκια μαζί... Μόνο στην εμβέλεια ελπίζω να είναι καλά και τα δύο και να φθάσουν το hubsan μου τώρα που το έφτιαξα, χαχαχα Αν το Α3 ειναι ανταξιο του mi σε ποιοτητα νομιζω οτι ειναι μονοδρομος σε συγκριση με το zino και ας εχει 1080 καμερα και 2axis gimbal.Παντα με τα οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 18, 2018 21:14:19 GMT 2
Τι δεν μου αρέσει στο Zino μέχρι στιγμής, με βάση τις παραπάνω παρουσιάσεις: - Φορτιστής: απλά ΑΘΛΙΟΣ, ειδικά αυτός ο φορτιστής του 501s είναι για κλωτσιές και είναι υπεύθυνος για πολλές χαλασμένες μπαταρίες αλλά και φωτιές. Η Hubsan εξακολουθεί να κάνει το ίδιο λάθος με το Zino και τώρα που είναι και 3S η μπαταρία είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. - Μπαταρία: Καμία ένδειξη φορτίου με LED, custom βύσμα που συνδέεται με καλώδιο στην θύρα balance του φορτιστή, που συνδέεται σε τροφοδοτικό... Ό,τι να'ναι. Εντάξει, δεν είναι smart λόγω κόστους, αλλά ένα LED θα μπορούσαν να βάλουν, εδώ έχει LED η μπαταρία του High Great Mark που έχω και κοστίζει (όταν το πήρα) τα μισά χρήματα από το Zino. - Πολύ πλαστικό το χειριστήριο. - Το όλο σύστημα με τα λαστιχένια ποδαράκια στο αεροσκάφος, θα κάνει την εμπειρία καλιμπραρίσματος του gimbal μοναδική κάθε φορά. - Μέγεθος: όσο μεγάλο είναι το Mavic 2 - το οποίο επίσης δεν θεωρώ φορητό πλέον - ενώ το όλο στήσιμο και στερέωμα των "μπράτσων" είναι προβληματικό. - Η τιμή: σε καμία περίπτωση δεν έχει την ποιότητα του Fimi A3 και είναι τσιμπημένη, αν πέσει κάτω από €300 έχει ελπίδες.
Τι μου άρεσε: - Κάμερα πολύ καλή για τα λεφτά της, ικανοποιητική σταθεροποίηση του gimbal (λίγο jello είδα στο βίντεο του AndyRC σε κάποια φάση, αλλά ίσως ήταν σε απότομο κατέβασμα και εκεί δικαιολογείται). - Υποστηρίζει ActiveTrack το οποίο αν λειτουργεί αξιοπρεπώς, είναι ένα ακόμα +.
Δεν σχολιάζω την εφαρμογή, γιατί είναι ακόμα σε πρόωρο στάδιο (ειδικά η έκδοση για Android).
Αν επαληθευτούν οι φήμες για αναδιπλούμενο Fimi A3 αρχές 2019 στα $300-350, το Zino θα τα βρει πολύ σκούρα παρά τους οπαδούς που έχει η Hubsan (ανάμεσά τους και εγώ).
|
|
|
Post by Frontier on Nov 18, 2018 21:15:29 GMT 2
Τετοι θέλω.. ψέυτικο. Εχω βαρεθει να δινω χιλιάρικα και να είναι Grounded !!! Γενικά ορκίστηκα πως δεν θα ξαναδώσω δεκάρα στην DJI !!! Να το δω αυτό και τί στον κόσμο...
|
|
|
Post by engelo on Nov 18, 2018 21:53:53 GMT 2
Τετοι θέλω.. ψέυτικο. Εχω βαρεθει να δινω χιλιάρικα και να είναι Grounded !!! Γενικά ορκίστηκα πως δεν θα ξαναδώσω δεκάρα στην DJI !!! Να το δω αυτό και τί στον κόσμο... Χαχαχαχαχαχαχ Εισαι εσυ.... Αν ηταν θα είχα παρει το zoom. Τέλος
|
|
|
Post by Frontier on Nov 19, 2018 14:18:16 GMT 2
Πτήση στα 120 μέτρα ύψος.
|
|
|
Post by Vako on Nov 19, 2018 15:09:28 GMT 2
Δεν το λες κακο..αλλα δεν το λες και καλο , αν και οισυνθηκες φωτισμου που τραβαει ειναι ζορικες λογω θεσης του ηλιου , δεν θα βιαστω να το κρινω. Βγαζει ενα μικρο jello στη αρχη η ειναι ιδεα μου?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 19, 2018 17:01:28 GMT 2
Δεν το λες κακο..αλλα δεν το λες και καλο , αν και οισυνθηκες φωτισμου που τραβαει ειναι ζορικες λογω θεσης του ηλιου , δεν θα βιαστω να το κρινω. Βγαζει ενα μικρο jello στη αρχη η ειναι ιδεα μου? Δεν είναι η ιδέα σου για το jello, εγώ είχα δει και στο προηγούμενο βίντεο όταν το κατέβαζε. Προφανώς, εδώ που το πήγε υψηλότερα και δέχθηκε περισσότερες ριπές, φάνηκε κάτι.. Ώρες-ώρες ζηλεύω όλους αυτούς που πετάνε σε όλες αυτές τις πεδιάδες, με ελάχιστο ή ανύπαρκτο άνεμο, σε αντίθεση με εμάς εδώ που μας παίρνει και μας σηκώνει στο 80% των περιπτώσεων...
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 19, 2018 19:49:40 GMT 2
Nα και άλλο..με crash Η εικόνα είναι πολύ ωραία μπορώ να.πω..Αλλά το να.Μην μπορείς να παίξεις με αντίθεση κτλ σαν της άλλες ρυθμίσεις του mi drone είναι κοτσανα..Υπάρχει ένα μικρό jello πολύ μικρότερο από αυτό που έχω στο mi drone.. Το ότι δεν έβαλαν έναν καλουτσικο φορτιστή και ούτε ένα sonar από κάτω,δυστυχώς το κάνει ένα πολύ κακο drones..στην πρώτη της προσπάθεια στην κατηγορία η hubsan έπρεπε να δώσει παραπάνω από ότι έδωσα για την τιμή του..Στο μόνο που κερδίζει το mi drone είναι η φορητότητα..Και η ταχύτητα πολύ χαμηλή..4/μ σε gps και 8.5 σε sport είναι τα ζα μου αργα
|
|
|
Post by stathis on Nov 19, 2018 23:42:29 GMT 2
Απ' αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής,φαίνεται ότι το zino έχει αρκετά καλή απόδοση στην κάμερα-gimbal, ωραίο σχεδιασμό compact και χαρακτηριστικά (στα χαρτιά τουλάχιστον) ακριβότερων μοντέλων...αλλά θα συμφωνήσω ότι τα πλαστικά του έτσι όπως φαίνονται στα βίντεο και ειδικά του Τ/X δείχνουν ψεύτικα. Βέβαια όλα αυτά θα κριθούν καλύτερα όταν τελικά έρθει με το καλό στα χέρια των παιδιών που το έχουν παραγγείλει.. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε το greek review!!
|
|
|
Post by stathis on Nov 19, 2018 23:54:03 GMT 2
Nα και άλλο..με crash Η εικόνα είναι πολύ ωραία μπορώ να.πω..Αλλά το να.Μην μπορείς να παίξεις με αντίθεση κτλ σαν της άλλες ρυθμίσεις του mi drone είναι κοτσανα..Υπάρχει ένα μικρό jello πολύ μικρότερο από αυτό που έχω στο mi drone.. Το ότι δεν έβαλαν έναν καλουτσικο φορτιστή και ούτε ένα sonar από κάτω,δυστυχώς το κάνει ένα πολύ κακο drones..στην πρώτη της προσπάθεια στην κατηγορία η hubsan έπρεπε να δώσει παραπάνω από ότι έδωσα για την τιμή του..Στο μόνο που κερδίζει το mi drone είναι η φορητότητα..Και η ταχύτητα πολύ χαμηλή..4/μ σε gps και 8.5 σε sport είναι τα ζα μου αργα Φίλε tsopirs αυτό με την ταχύτητα σε gps mode 4 m/s από πού προκύπτει? .. είναι τεσταρισμένο? ή το γράφει στα χαρακτηριστικά του?
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 20, 2018 0:04:58 GMT 2
Nα και άλλο..με crash Η εικόνα είναι πολύ ωραία μπορώ να.πω..Αλλά το να.Μην μπορείς να παίξεις με αντίθεση κτλ σαν της άλλες ρυθμίσεις του mi drone είναι κοτσανα..Υπάρχει ένα μικρό jello πολύ μικρότερο από αυτό που έχω στο mi drone.. Το ότι δεν έβαλαν έναν καλουτσικο φορτιστή και ούτε ένα sonar από κάτω,δυστυχώς το κάνει ένα πολύ κακο drones..στην πρώτη της προσπάθεια στην κατηγορία η hubsan έπρεπε να δώσει παραπάνω από ότι έδωσα για την τιμή του..Στο μόνο που κερδίζει το mi drone είναι η φορητότητα..Και η ταχύτητα πολύ χαμηλή..4/μ σε gps και 8.5 σε sport είναι τα ζα μου αργα Φίλε tsopirs αυτό με την ταχύτητα σε gps mode 4 m/s από πού προκύπτει? .. είναι τεσταρισμένο? ή το γράφει στα χαρακτηριστικά του? Το έκανε τεστ σε αυτό το βίντεο που ανεβασα
|
|
|
Post by stathis on Nov 20, 2018 21:44:31 GMT 2
Φίλε tsopirs αυτό με την ταχύτητα σε gps mode 4 m/s από πού προκύπτει? .. είναι τεσταρισμένο? ή το γράφει στα χαρακτηριστικά του? Το έκανε τεστ σε αυτό το βίντεο που ανεβασα Ναι έχεις δίκιο,δεν το είχα δει....πολύ αργό γενικά,ακόμα και σε manual mode,ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσει η hubsan στην πορεία με κάποιον τρόπο.. Πάντως είναι θέμα αυτό με την ταχύτητα και ορισμένα άλλα...ειδικά όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Στα συν του,είναι η καλή κάμερα-gimbal και η φορητότητα...απ'αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής..
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 25, 2018 15:31:41 GMT 2
Φοβήθηκα από την ποιότητα του ολο βίντεο...τι έκανε ο τύπος ..upscale από 240p
|
|
|
Post by Frontier on Nov 26, 2018 9:53:04 GMT 2
Οι rcsailors πάντως το πούλησαν το Zino που είχαν παρουσιάσει - ακόμα δεν το πήραν καλά-καλά - με ό,τι αυτό συνεπάγεται. tsopirs: Εσύ τι έκανες τελικά με το Zino, στο έστειλαν;
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 26, 2018 11:35:57 GMT 2
Τους έστειλα μήνυμα ότι θέλω ακυρώσει γιατί ακόμη τίποτα.περιμένω απάντηση..αν και το σκέφτομαι για μια κοπέλα
|
|
|
Post by panandreas on Nov 26, 2018 20:27:29 GMT 2
Άρχισαν να φτάνουν τα πρώτα και βγαίνουν σιγά σιγά βίντεο
|
|
|
Post by engelo on Nov 26, 2018 22:11:49 GMT 2
Αξιοπρεπέστατο !
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 26, 2018 22:31:15 GMT 2
Το πιο καλό βίντεο
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 28, 2018 18:32:20 GMT 2
Σήμερα ξεκίνησε το ζινο από την Ολλανδία με GLS ευελπιστώ μεσα σε 10 μέρες να είναι εδώ..οπότε ετοιμαστητε να πατήσω mavic 2 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Frontier on Nov 28, 2018 20:43:53 GMT 2
Σήμερα ξεκίνησε το ζινο από την Ολλανδία με GLS ευελπιστώ μεσα σε 10 μέρες να είναι εδώ..οπότε ετοιμαστητε να πατήσω mavic 2 🤣🤣🤣🤣 Καλή παραλαβή. Περιμένουμε παρουσίαση και βίντεο πτήσης.
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 28, 2018 20:51:12 GMT 2
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 29, 2018 12:29:42 GMT 2
Νέο βίντεο από τους rc sailors.. Τι ηλίθια πράγματα ρωτάνε ορισμένοι.. Μια ζωή σαν την κυρία το πάει και αυτός..
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 29, 2018 15:34:02 GMT 2
Μέτριο το βράδυ..Πολύ ωραίο το ηλιοβασίλεμα
|
|
|
Post by panandreas on Nov 30, 2018 21:50:14 GMT 2
Βίντεο από Ελλάδα.
|
|
|
Post by engelo on Nov 30, 2018 22:00:45 GMT 2
Ωραία χρώματα, πααααρα πολύ σταθερό. Η απουσία των 60καρέ φαίνεται κατα την περιστροφή στο 1ο βίντεο. Αλλά για την τιμή του άριστο.
Πιστέυω πως η δυνατότητα 4Κ, το μέγεθος του και το 3axis gimbal νικά κατά κράτος το fimi που έχει πάρα πολύ θολούρα και κάμερα ΜΟΝΟ 1080 !!!
Καλό...
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 30, 2018 22:01:02 GMT 2
Και δεν είμαι ο πρώτος...Και έχει Jello στο τελευταίο βίντεο
|
|
|
Post by engelo on Nov 30, 2018 22:04:07 GMT 2
Αν και ο τύπος είνα ζαλάδας ωραία πλάνα...
|
|
|
Post by tsopirs on Nov 30, 2018 22:15:05 GMT 2
Πρώτα από όλα ο τύπος έχει κατακλησει το Ίντερνετ για το zino ..Και στα μισά μιλάει...δεύτερο που το βρήκε τέτοιο μωρό...🤣 Στα του drone η κάμερα κανει κάτι στιγμιαία σβησιματα..Επίσης προς το τέλος κανει πολλά κουνηματα....Στα μείον το gimbal που δεν είναι σμουθ στην κίνηση του.. Ο τύπος τουλάχιστον το ζορισε λίγο.. Οι άλλοι με 0.5km/h τι να αξιολογήσεις.
|
|
|
Post by stathis on Nov 30, 2018 22:53:10 GMT 2
Ωραία εικόνα το zino τελικά..!! ..παρόλο τις απότομες κινήσεις στις κινήσεις της κάμερας,απ' το φίλο μας... Πιστεύω θα βγουν πολλά τέτοια βίντεο από εδώ και πέρα από Ελλάδα...άρχισαν οι παραλαβές!
|
|