|
Spark
Nov 25, 2018 6:24:51 GMT 2
Post by Vako on Nov 25, 2018 6:24:51 GMT 2
Σε τι υψόμετρο πέταγες στο βίντεο? Εάν μπορώ να καταλάβω πρέπει να είσαι περίπου στα 1000μ... κάνω λάθος?? Πολύ μεγάλες δυνατότητες το spark...όσο μέγεθος του λείπει τόσες δυνατότητες έχει..dji βλέπεις!!! Το spark oσο μεγεθος τπυ λειπει τοσο γιγαντας ειναι, στις δυνατοτητες του...μονο selfie drine δεν ειναι..εαν στο τελος δεν με ενοχλουσε τοσο ο χρονος πτησης του , δεν θα το αλλαζα ποτε. Φαντασου οτι το εδωσα με 1280 χλμ και δεν θυμαμαι ποσες ωρες πτησης και δεν εκανε κιχ. Οσο για το υψος στο βιντεο ειναι γυρω στα 300 μετρα αν θυμαμαι καλα. Αλλωστε το μονο που δεν ειχα καταργησει ηταν το οριο του υψους.
|
|
|
Spark
Nov 25, 2018 10:43:31 GMT 2
Post by stathis on Nov 25, 2018 10:43:31 GMT 2
Σε τι υψόμετρο πέταγες στο βίντεο? Εάν μπορώ να καταλάβω πρέπει να είσαι περίπου στα 1000μ... κάνω λάθος?? Πολύ μεγάλες δυνατότητες το spark...όσο μέγεθος του λείπει τόσες δυνατότητες έχει..dji βλέπεις!!! Το spark oσο μεγεθος τπυ λειπει τοσο γιγαντας ειναι, στις δυνατοτητες του...μονο selfie drine δεν ειναι..εαν στο τελος δεν με ενοχλουσε τοσο ο χρονος πτησης του , δεν θα το αλλαζα ποτε. Φαντασου οτι το εδωσα με 1280 χλμ και δεν θυμαμαι ποσες ωρες πτησης και δεν εκανε κιχ. Οσο για το υψος στο βιντεο ειναι γυρω στα 300 μετρα αν θυμαμαι καλα. Αλλωστε το μονο που δεν ειχα καταργησει ηταν το οριο του υψους. Έτσι ακριβώς φίλε μου..σαν επιβεβαίωση σε αυτά που λες,βρήκα το παρακάτω βίντεο...έπαθα πλάκα όταν είδα τι μπορεί να κάνει ο γίγαντας!!
..πραγματικά απιστευτό!!
|
|
|
Post by sotirist on Dec 1, 2018 18:10:04 GMT 2
Χωρίς κανένα mod, μόνον fcc, και ο γίγαντας spark διαπρέπει... Attachments:
|
|
|
Spark
Dec 11, 2018 0:14:21 GMT 2
Post by fotisapo on Dec 11, 2018 0:14:21 GMT 2
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στον χωρο.Μολις αγορασα ενα dji spark και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις ενημερωσεις κ τις εκδοσεις μεσω της εφαρμογης DJI GO 4.Θελω να το μετατρεψω σε fcc mode.Εχοντας κατεβασει το floater για να δειχνει το gps οτι ειμαι αμερικη,πρεπει να εχω μια ορισμενη εκδοση για να μετατραπει σε fccπχ[4.1.15]η μπορω και με την τελευταια αναβαθμιση να το μετατρεψω χωρις καποιο θεμα?.....Ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιοω otg καλωδιο η το WIFI.Ευχαριστω πολυ
|
|
|
Post by captnemo on Dec 22, 2018 16:13:56 GMT 2
Καταπληκτικό το Sparkάκι!
|
|
|
Spark
Dec 22, 2018 21:33:34 GMT 2
Post by sotirist on Dec 22, 2018 21:33:34 GMT 2
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στον χωρο.Μολις αγορασα ενα dji spark και ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις ενημερωσεις κ τις εκδοσεις μεσω της εφαρμογης DJI GO 4.Θελω να το μετατρεψω σε fcc mode.Εχοντας κατεβασει το floater για να δειχνει το gps οτι ειμαι αμερικη,πρεπει να εχω μια ορισμενη εκδοση για να μετατραπει σε fccπχ[4.1.15]η μπορω και με την τελευταια αναβαθμιση να το μετατρεψω χωρις καποιο θεμα?.....Ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιοω otg καλωδιο η το WIFI.Ευχαριστω πολυ Καλώς τον! Με γεια το Spark σου, ασφαλεις πτήσεις και καλές προσγειώσεις. Καλο θα ήταν να μας πεις τι smartphone χρησιμοποιεις, γιατί επηρεάζει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου🙂 Υποθέτοντας ότι εχεις το Fly more combo, θα σου πρότεινα να διαβάσεις όλο το ομολογουμένως μεγάλο νήμα του Spark εδώ, γιατί έχει πολλές οδηγίες και εμπειρία από όσους το έχουμε. Σε γενικές γραμμές σε iOS μπορείς με άνεση να χρησιμοποιεις WiFi σε πτήσεις, αν και για να χρησιμοποιήσεις fcc θα χρειαστείς για μια φορά ένα Android με 4.1.15 TSS, και μετά στην τελευταία, σε οποιοδήποτε smartphone. Εάν δεν τα καταφέρεις με τα παραπάνω, γράψε για πιο αναλυτικές οδηγίες. Σ
|
|
|
Spark
Dec 23, 2018 1:50:02 GMT 2
Post by fotisapo on Dec 23, 2018 1:50:02 GMT 2
Χρησιμοποιω ios συσκευη και το εχω γυρισει σε fcc κ το εχω συνδεδεμενο με otg καλωδιο.Μηπως ξερει κανεις μερικα tips οσον αφορα τις επιθεσεις απο διαφορα πτηνα οπως γλαροι κλπ?Ειδικα πανω απο μερη με θαλασσα ειναι ακομη πιο εντονο αυτο το φαινομενο
|
|
|
Post by sotirist on Dec 23, 2018 20:11:43 GMT 2
Χρησιμοποιω ios συσκευη και το εχω γυρισει σε fcc κ το εχω συνδεδεμενο με otg καλωδιο.Μηπως ξερει κανεις μερικα tips οσον αφορα τις επιθεσεις απο διαφορα πτηνα οπως γλαροι κλπ?Ειδικα πανω απο μερη με θαλασσα ειναι ακομη πιο εντονο αυτο το φαινομενο Εάν το εχεις γυρίσει σε fcc με 4.1.15 TSS όλα καλά σε iOS, απλά cancel στην αλλαγή των WiFi settings σε κάθε πτήση. Για τους γλάρους, υπάρχει μόνον μια συνταγή επιτυχιας: ΦΥΓΕ το συντομότερο δυνατό. Σε οποιαδήποτε επαφή τρίτου τύπου με γλάρους και όχι μόνον, το σκορ θα είναι παντα υπέρ του. Sport mode και σε άλλη παραλία γρήγορα, αν σε βγάζει η μπαταρια, αλλιώς πίσω. Αποψη μου, όπως παντα
|
|
|
Spark
Dec 27, 2018 16:44:32 GMT 2
Post by fotisapo on Dec 27, 2018 16:44:32 GMT 2
Χρησιμοποιω ios συσκευη και το εχω γυρισει σε fcc κ το εχω συνδεδεμενο με otg καλωδιο.Μηπως ξερει κανεις μερικα tips οσον αφορα τις επιθεσεις απο διαφορα πτηνα οπως γλαροι κλπ?Ειδικα πανω απο μερη με θαλασσα ειναι ακομη πιο εντονο αυτο το φαινομενο Εάν το εχεις γυρίσει σε fcc με 4.1.15 TSS όλα καλά σε iOS, απλά cancel στην αλλαγή των WiFi settings σε κάθε πτήση. Για τους γλάρους, υπάρχει μόνον μια συνταγή επιτυχιας: ΦΥΓΕ το συντομότερο δυνατό. Σε οποιαδήποτε επαφή τρίτου τύπου με γλάρους και όχι μόνον, το σκορ θα είναι παντα υπέρ του. Sport mode και σε άλλη παραλία γρήγορα, αν σε βγάζει η μπαταρια, αλλιώς πίσω. Αποψη μου, όπως παντα
|
|
|
Spark
Dec 27, 2018 16:47:16 GMT 2
Post by fotisapo on Dec 27, 2018 16:47:16 GMT 2
Ναι το ξερω πριν καθε πτηση παταω cancel για να παραμεινει σε FCC....Oσο αφορα για τυς γλαρους ειναι κ θεμα τυχης γτ μπορει να το πετας σε αποσταση που δεν εχεις οπτικη επαφη μαζι του και να ερθει απο πισω και να μην τον δεις ουτε στην καμερα και να πεσει χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει.Επισης υπαρχουν και μερη οπως πχ[Μαρινα Ζεας]οπου υπαρχουν παρα πολλα πτηνα και οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι αυξημενες.Εχει τυχε σε καποιον απιο εσας καποιο περιστατικο με γλαρο κλπ η οχι?
|
|
|
Post by Vako on Dec 27, 2018 17:45:55 GMT 2
Ναι το ξερω πριν καθε πτηση παταω cancel για να παραμεινει σε FCC....Oσο αφορα για τυς γλαρους ειναι κ θεμα τυχης γτ μπορει να το πετας σε αποσταση που δεν εχεις οπτικη επαφη μαζι του και να ερθει απο πισω και να μην τον δεις ουτε στην καμερα και να πεσει χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει.Επισης υπαρχουν και μερη οπως πχ[Μαρινα Ζεας]οπου υπαρχουν παρα πολλα πτηνα και οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι αυξημενες.Εχει τυχε σε καποιον απιο εσας καποιο περιστατικο με γλαρο κλπ η οχι? Γλαρο οχι αλλα κορακι μου την εχει ριξει απο πισω , βεβαια στο mavic . Ευτυχως δεν συνεβει κατι κακο , αλλα το spark ειναι το μισο μεγεθος. Καλο ειναι να αποφευγονται γιατι συνηθως ειναι επιθετικα
|
|
|
Spark
Dec 29, 2018 19:23:10 GMT 2
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:23:10 GMT 2
Ναι το ξερω πριν καθε πτηση παταω cancel για να παραμεινει σε FCC....Oσο αφορα για τυς γλαρους ειναι κ θεμα τυχης γτ μπορει να το πετας σε αποσταση που δεν εχεις οπτικη επαφη μαζι του και να ερθει απο πισω και να μην τον δεις ουτε στην καμερα και να πεσει χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει.Επισης υπαρχουν και μερη οπως πχ[Μαρινα Ζεας]οπου υπαρχουν παρα πολλα πτηνα και οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι αυξημενες.Εχει τυχε σε καποιον απιο εσας καποιο περιστατικο με γλαρο κλπ η οχι? Συνήθως, γλάροι, κοράκια, Ψαροπουλες και τα υπόλοιπα πουλιά δεν είναι μόνα τους, αλλά σε παρεούλες, που εάν κανεις μια μικρή αναγνωριστική θα τα δεις νωρίς. Οποτε, ειδικά με το Spark όπου φύγει φύγει.
|
|
|
Spark
Dec 29, 2018 19:24:06 GMT 2
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:24:06 GMT 2
Ναι το ξερω πριν καθε πτηση παταω cancel για να παραμεινει σε FCC....Oσο αφορα για τυς γλαρους ειναι κ θεμα τυχης γτ μπορει να το πετας σε αποσταση που δεν εχεις οπτικη επαφη μαζι του και να ερθει απο πισω και να μην τον δεις ουτε στην καμερα και να πεσει χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει.Επισης υπαρχουν και μερη οπως πχ[Μαρινα Ζεας]οπου υπαρχουν παρα πολλα πτηνα και οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι αυξημενες.Εχει τυχε σε καποιον απιο εσας καποιο περιστατικο με γλαρο κλπ η οχι? Γλαρο οχι αλλα κορακι μου την εχει ριξει απο πισω , βεβαια στο mavic . Ευτυχως δεν συνεβει κατι κακο , αλλα το spark ειναι το μισο μεγεθος. Καλο ειναι να αποφευγονται γιατι συνηθως ειναι επιθετικα Μαλλον ένα τέταρτο του mavic θες να πεις φιλε vako 😉
|
|
|
Post by stathis on Jan 1, 2019 10:37:37 GMT 2
Γεια σας,Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!!.. από εδώ και πέρα θα τα λέμε από αυτό το νήμα,διότι χθες αγοράστηκε το spark και όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να το μάθω,οπότε ίσως να σας ζαλίσω λίγο με ερωτήσεις,αφού όμως πρώτα διαβάσω λεπτομερώς τις 38 σελίδες του!!!!!
|
|
|
Post by tsopirs on Jan 1, 2019 12:11:08 GMT 2
Ναι το ξερω πριν καθε πτηση παταω cancel για να παραμεινει σε FCC....Oσο αφορα για τυς γλαρους ειναι κ θεμα τυχης γτ μπορει να το πετας σε αποσταση που δεν εχεις οπτικη επαφη μαζι του και να ερθει απο πισω και να μην τον δεις ουτε στην καμερα και να πεσει χωρις να καταλαβεις τι εχει γινει.Επισης υπαρχουν και μερη οπως πχ[Μαρινα Ζεας]οπου υπαρχουν παρα πολλα πτηνα και οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα ειναι αυξημενες.Εχει τυχε σε καποιον απιο εσας καποιο περιστατικο με γλαρο κλπ η οχι? Γλαρο οχι αλλα κορακι μου την εχει ριξει απο πισω , βεβαια στο mavic . Ευτυχως δεν συνεβει κατι κακο , αλλα το spark ειναι το μισο μεγεθος. Καλο ειναι να αποφευγονται γιατι συνηθως ειναι επιθετικα Και εγώ με κοράκια..τα γυρνάνε συνέχεια...βέβαια στο mi drone δεν πλησιαζει τίποτα μεγάλο παρα πολυ λόγω θορύβου σε αντίθεση με τα έντομα που το καλοκαίρι οι έλικες γίνονται κόκκινοι
|
|
|
Spark
Jan 1, 2019 12:30:59 GMT 2
Post by stathis on Jan 1, 2019 12:30:59 GMT 2
Χθες παρεπιπτόντως έφτασε και φορτιστής skyrc s60 από gearbest που είχα παραγγείλει πριν περίπου 20 μερες,αλλά τώρα δεν έχω το Husban h-501s.. εδώ για το spark μπορεί να χρησιμεύσει? Χρειάζεται κάποιο άλλο καλώδιο ή αντάπτορας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις μπαταρίες του spark ή είναι άχρηστος?
|
|
|
Post by sotirist on Jan 1, 2019 13:25:01 GMT 2
Χθες παρεπιπτόντως έφτασε και φορτιστής skyrc s60 από gearbest που είχα παραγγείλει πριν περίπου 20 μερες,αλλά τώρα δεν έχω το Husban h-501s.. εδώ για το spark μπορεί να χρησιμεύσει? Χρειάζεται κάποιο άλλο καλώδιο ή αντάπτορας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις μπαταρίες του spark ή είναι άχρηστος? Ανεπίσημα, με τη χρήση ενός καλωδίου (XT60 - JST) όπως στο παρακατω βίντεο μπορείς με τον B6 άρα και με τον S60, αλλά δεν θα το έκανα με τόσα A όσο ο φίλος στο βίντεο...
|
|
|
Post by stathis on Jan 10, 2019 12:47:58 GMT 2
Γεια σας παιδιά!!..λόγω των ημερών, λόγω φόρτου εργασίας αλλά και των καιρικών συνθηκών.. χαθήκαμε απ' το φόρουμ αλλά και από τις πτήσεις..έχω πάρει το spark εδώ και 10 μέρες το έχω σετάρει το έκανα και fcc mode..αλλά από πτήση τίποτα ακόμα..
|
|
|
Spark
Jan 10, 2019 12:59:24 GMT 2
Post by stathis on Jan 10, 2019 12:59:24 GMT 2
Προφανώς η απόδειξη ότι βρίσκεσαι σε fcc mode είναι ότι όταν ανοίγεις την εφαρμογή σου βγάζει το μηνυματάκι ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα και ζητάει αλλαγή παραμέτρων σύνδεσης..έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος?
|
|
|
Post by lgalkis on Jan 10, 2019 13:02:39 GMT 2
Σωστά
|
|
|
Spark
Jan 10, 2019 13:08:44 GMT 2
Post by stathis on Jan 10, 2019 13:08:44 GMT 2
Οκ ευχαριστώ..!! ...άντε να φτιάξει λίγο ο καιρός να το δοκιμάσω.. περιμένω πως και πως....
|
|
|
Spark
Jan 10, 2019 23:14:34 GMT 2
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Jan 10, 2019 23:14:34 GMT 2
Γεια σας,Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!!.. από εδώ και πέρα θα τα λέμε από αυτό το νήμα,διότι χθες αγοράστηκε το spark και όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να το μάθω,οπότε ίσως να σας ζαλίσω λίγο με ερωτήσεις,αφού όμως πρώτα διαβάσω λεπτομερώς τις 38 σελίδες του!!!!! Έλα ρε...!!! απαρνήθηκες το 501...!! άντε καλές πτήσεις με το Spark και που ξέρεις ίσως σου πάει και αυτό τόσο καλά και φτάσεις 5-6 χιλιόμετρα ..!! Πως και έτσι; καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Όπως και να ναι, έκανες το άλμα σου...!
|
|
|
Post by stathis on Jan 11, 2019 8:51:39 GMT 2
Ναι φίλε πήρα το sparkaki καινούργιο μιάς και έπαιζε μια προσφορά στα 539€ η έκδοση fly more combo..αλλά δεν το έχω πετάξει ακόμα λόγω καιρού, οπότε δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη για το σκάφος και τις επιδόσεις του.. Το Husban h501s δυστυχώς το πούλησα(για οικονομικούς λόγους δεν μπορούσα να το κρατήσω κι αυτό) και λέω δυστυχώς γιατί ήταν πολύ καλό σκάφος με δυνατότητες που θα ζήλευαν πολύ πιο ακριβά μοντέλα..με μοναδικό του μειονέκτημα η έλλειψη σταθεροποιήσεις στη καμερα..που για μένα πλέον είναι βασική έλλειψη σε ένα drone,όπως και η φορητότητα, γι'αυτό και έκανα την επιλογή του spark..ελπίζω να είναι κι αυτό τόσο εύκολο στο χειρισμό και σταθερό στη πτήση όσο και το απλοϊκό αλλά τίμιο h501s!
|
|
|
Post by stathis on Jan 11, 2019 23:02:50 GMT 2
Σήμερα επιτέλους έκανα την πρώτη μου πτήση με το spark... όλα καλά!!
Πολύ σταθερό και γρήγορο σε sport mode!!...
Αρκετά καλή σταθεροποίηση με το 2 αξόνων gimbal,αν και στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης σε sport mode έχανε σε σταθερότητα (αναμενόμενο λόγο έλλειψης 3ου άξονα), απόδοση κάμερας παρά πολύ καλή!!!
Σε εμβέλεια έφτασα τα 1800 μέτρα,χωρίς να χάσω fpv και τηλεκατεύθυνση.. αλλά δεν το πήγα παραπάνω γιατί την μπαταρία την κατεβαζε για πλάκα..και το φοβήθηκα για πρώτη πτηση..μικρή αυτονομία μονο 12 λεπτά, αυτό πρέπει να είναι τελικά ίσως και το μεγαλύτερο μειονέκτημα του..
Τις επόμενες μέρες ίσως ανεβάσω και κανένα βίντεο..
|
|
|
Spark
Jan 12, 2019 18:54:50 GMT 2
via mobile
Post by kufalas on Jan 12, 2019 18:54:50 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Εσείς προς τα πού πετάτε τα drone? Αθήνα μένω, Υμηττό. Κάνετε κάποιες συναντήσεις ή σε κάποια πάρκα;
|
|
|
Spark
Jan 15, 2019 17:16:12 GMT 2
Post by stathis on Jan 15, 2019 17:16:12 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Εσείς προς τα πού πετάτε τα drone? Αθήνα μένω, Υμηττό. Κάνετε κάποιες συναντήσεις ή σε κάποια πάρκα; Γεια σου και σένα φίλε kufalas..βασικά ο καθένας πεταει κοντά στη περιοχή που μένει(τουλάχιστον εμείς που μένουμε εκτός Αθηνών).. χωρίς να αποκλείεται και εξόρμηση σε άλλες περιοχές (όπως όταν πάμε εκδρομές ή διακοπές).. Τα παιδιά που μένουν Αθήνα ή κάνουν εξορμήσεις εκτός Αθηνών ή όπως είπες και εσύ,σε ανοιχτούς χώρους,πάρκα,γήπεδα κ.λ.π. ..καλό είναι να αποφεύγονται οι κατοικημένες περιοχές...και πάντα πτήσεις με προσοχή!! Υ.Γ. Τι αεροσκάφος διαθέτεις?..έχεις το spark?... ή ενδιαφέρεσαι να πάρεις??
|
|
|
Spark
Jan 19, 2019 22:57:35 GMT 2
Post by dreamer on Jan 19, 2019 22:57:35 GMT 2
γεια χαρα! πετουσα εδω και καιρο με την τςς 4.1.15 και εχθες που πηγα να κανω πτηση ειδα οτι πλεον δεν εχω χαρτες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα εκδοση αλλα επειδη το κινητο που εχω ειναι παλιο και κολαει. μηπως ξερει κανεισ να μου πει αν γινετε να εχω παλι χαρτες στησ τςς 4.1.15? επεισης επειδη προκειτε να αγορασω ταμπλετ τις επομενες μερες μπορειτε να μου προτεινετε καπιο που να δουλευει απορβληματιστα την εφαρμογη go4 κατα προτιμηση 10 ιντσο και μεχρι 140 ευρο και αντροιντ
|
|
|
Spark
Jan 20, 2019 13:36:44 GMT 2
Post by sotirist on Jan 20, 2019 13:36:44 GMT 2
γεια χαρα! πετουσα εδω και καιρο με την τςς 4.1.15 και εχθες που πηγα να κανω πτηση ειδα οτι πλεον δεν εχω χαρτες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα εκδοση αλλα επειδη το κινητο που εχω ειναι παλιο και κολαει. μηπως ξερει κανεισ να μου πει αν γινετε να εχω παλι χαρτες στησ τςς 4.1.15? επεισης επειδη προκειτε να αγορασω ταμπλετ τις επομενες μερες μπορειτε να μου προτεινετε καπιο που να δουλευει απορβληματιστα την εφαρμογη go4 κατα προτιμηση 10 ιντσο και μεχρι 140 ευρο και αντροιντ Καλώς τον! Ξανάβαλε την TSS 4.1.15 αφού απεγκαταστησεις όποια εχεις σήμερα. Έχε ανοικτό το mobile internet και χωρίς να ανοίξεις σκάφος ή TX άνοιξε την εφαρμογή και δες εάν εχεις χάρτες στο camera view. Για tablet android 10 ιντσο σε αυτά τα χρήματα λίγο δύσκολο. Στις 8 ίντσες θα βρεις το Lenovo 4 8 plus και περίπου σε αυτά τα χρήματα, που είναι αξιοπρεπές. Σ
|
|
|
Spark
Jan 20, 2019 14:08:37 GMT 2
via mobile
Post by brouzos on Jan 20, 2019 14:08:37 GMT 2
γεια χαρα! πετουσα εδω και καιρο με την τςς 4.1.15 και εχθες που πηγα να κανω πτηση ειδα οτι πλεον δεν εχω χαρτες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα εκδοση αλλα επειδη το κινητο που εχω ειναι παλιο και κολαει. μηπως ξερει κανεισ να μου πει αν γινετε να εχω παλι χαρτες στησ τςς 4.1.15? επεισης επειδη προκειτε να αγορασω ταμπλετ τις επομενες μερες μπορειτε να μου προτεινετε καπιο που να δουλευει απορβληματιστα την εφαρμογη go4 κατα προτιμηση 10 ιντσο και μεχρι 140 ευρο και αντροιντ m-gr.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1836726.html?wid=1640583?lkid=10000993 αυτό μου είχε προτείνει ο frontier και το δουλεύω με το αναφι και στην δουλειά μου και έχω μείνει ευχαριστημένος
|
|
|
Spark
Jan 21, 2019 7:44:58 GMT 2
Post by dreamer on Jan 21, 2019 7:44:58 GMT 2
γεια χαρα! πετουσα εδω και καιρο με την τςς 4.1.15 και εχθες που πηγα να κανω πτηση ειδα οτι πλεον δεν εχω χαρτες δοκιμασα να βαλω την τελευτεα εκδοση αλλα επειδη το κινητο που εχω ειναι παλιο και κολαει. μηπως ξερει κανεισ να μου πει αν γινετε να εχω παλι χαρτες στησ τςς 4.1.15? επεισης επειδη προκειτε να αγορασω ταμπλετ τις επομενες μερες μπορειτε να μου προτεινετε καπιο που να δουλευει απορβληματιστα την εφαρμογη go4 κατα προτιμηση 10 ιντσο και μεχρι 140 ευρο και αντροιντ Καλώς τον! Ξανάβαλε την TSS 4.1.15 αφού απεγκαταστησεις όποια εχεις σήμερα. Έχε ανοικτό το mobile internet και χωρίς να ανοίξεις σκάφος ή TX άνοιξε την εφαρμογή και δες εάν εχεις χάρτες στο camera view. Για tablet android 10 ιντσο σε αυτά τα χρήματα λίγο δύσκολο. Στις 8 ίντσες θα βρεις το Lenovo 4 8 plus και περίπου σε αυτά τα χρήματα, που είναι αξιοπρεπές.
|
|