|
Spark
Oct 9, 2017 8:25:36 GMT 2
Post by engelo on Oct 9, 2017 8:25:36 GMT 2
Για το α. Δεν έχει αισθητήρες από πάνω οπότε δεν μπορεί να ήταν αυτό.
Για το β. Θέλω να το μάθω κι εγώ .. πως να ορίζεις να επιστρέφει στο σημείο του RC δλδ να ορίσεις το RC σαν Home point !!!
Για το γ δεν φταίει το spark απλά όταν σταμάτησε δεν πρόλαβε να κλείσει το αρχείο του video !!! πρέπει να υπάρχουν προγράμματα που να κάνουν repair του αρχείου αλλά δεν ξέρω ποιοά ?!?
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ κομάντο .. βάλε φωτό ή/και βίντεο !!!
|
|
|
Post by Dr. Format on Oct 9, 2017 8:51:16 GMT 2
πεταξα χτες μεσα στο φαραγγι του παντα βρεχει..μου κλειδωνε το οριο υψους..ισως επειδη διαβαζε βραχια και κλαρια που προεξηχαν απο πανω του .μου μπερδευε λιγο και η εικονα σαν να εφταιγε οτι δεν ειχε καλο σημα απο τους δορυφορους ? μπορει να παιζει κατι τετοιο..σε ανοιχτο πεδιο δε μου το χει κανει ποτε.. και μετα πεταξα σε κορυφογραμμη της γραμμενης οξυας.. εκει μου απαντηθηκε μια ερωτηση που χα κανει στον engelo πριν καν το αγορασω.. οταν ειναι να ξεμεινει απο μπαταρια επιστρεφει στο σημειο που απογειωθηκε τελευταια φορα η επιστρεφει εκει που διαβαζει το τρεχον στιγμα του RC ? τελικα ενω το χασα πισω μου δυο λοφους..και λεω δε θα το βρω μεσα στη βλαστηση το βρηκα να ειναι προσγειωμενο στο σημειο που απογειωθηκε. υπαρχει ρυθμιση να ερχεται εκει που βρισκεται το RC ? επισης , το σπαρκ τραβαει το βιδεο σε αναλυση που π.χ φτανει ενα βιδεο 2.7 γιγα και χωρις ηχο ενω ταυτοχρονα το ιδιο βιδεο καταγραφεται και στη μνημη του κινητου με αναλυση που φτανει σε χωρητικοτητα 188 μεγα αλλα καταγραφει και τον ηχο που υπαρχει τριγυρω του.. το τελευταιο βιδεο που τραβηξα στη κορυφογραμμη δε μου το παιζει (φταιει ισως το γεγονος οτι δε το αποθηκευσε σωστα λογω ελλειψης μπαταριας ,μου δειχνει οτι στα Properties οτι το βιδεο ειναι οκ αλλα στα thumbnails δε μου δειχνει εικονιδιο οπως στα υπολοιπα βιδεο) το ιδιο βιδεο οπως εχει αποθηκευτει στο κινητο παιζει μια χαρα αλλα με πολυ μικορτερη αναλυση..188μεγα.. πως μπορω να το κανω να παιξει το μεγαλο βιδεο ? Μπράβο offroader !!! Οπως τα έγραψε ο Engelo είναι. Το τελευταίο video ίσως να έχει αποθηκευτεί με άλλο όνομα αρχείου (στο SPARK). Αν το βρεις, άλλαξέ του το extension σε .mp4 μήπως και παίξει Αυτό με την αλλαγή του RTH στην τρέχουσα θέση ίσως το κάνει στην αναβάθμιση του application που έγινε πρόσφατα, απλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θέλουμε να δούμε vide-αααααααα !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 9, 2017 9:17:50 GMT 2
πεταξα χτες μεσα στο φαραγγι του παντα βρεχει..μου κλειδωνε το οριο υψους..ισως επειδη διαβαζε βραχια και κλαρια που προεξηχαν απο πανω του .μου μπερδευε λιγο και η εικονα σαν να εφταιγε οτι δεν ειχε καλο σημα απο τους δορυφορους ? μπορει να παιζει κατι τετοιο..σε ανοιχτο πεδιο δε μου το χει κανει ποτε.. Αν απογειώθηκες έξω από το φαράγγι και πέταξες μέσα στο φαράγγι (και κατέβηκες κιόλας που είναι λογικό), γιαυτό σου περιόρισε το ύψος: για να μην δημιουργηθεί θέμα εάν τυχόν ενεργοποιηθεί το RTH. Ο ορισμός της τρέχουσας θέσης του R/C ως homepoint, μπορεί να γίνει εφόσον η φορητή συσκευή έχει GPS (και είναι ενεργό, όχι απλά Α-GPS, κανονικό GPS που παίζει και χωρίς data), όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Ο έλεγχος GPS της συσκευής γίνεται με την εκκίνηση του Go, άρα θα πρέπει να το έχεις ενεργό (εάν το κλείνεις) ΠΡΙΝ τρέξεις το Go. Είσαι μέσα στην οθόνη HUD (δηλ. έχεις συνδεδεμένο το αεροσκάφος με το R/C και είσαι μέσα στην εφαρμογή βλέποντας εικόνα από την κάμερα), πατάς κάτω δεξιά στο εικονίδιο PLAY (ένα τρίγωνο σαν αυτό του Youtube) και εκεί επιλέγεις το βίντεο από την λίστα αρχείων στο device (το Spark).
|
|
|
Spark
Oct 10, 2017 7:47:13 GMT 2
via mobile
Post by chrislc90 on Oct 10, 2017 7:47:13 GMT 2
Thanks for the info... αυτο με την αλλαγη της καταληξης του αρχειου σε mp4 ... Το αρχειο ηδη το γραφει αυτο σαν καταληξη..αν δε το εγραφε θα το εκανα.. Αλλα δε μου παιζει .καποιο προγραμμα που να το επαναφερει; Γιατι το εχω ηδη απο το κινητο σε 188μεγα αλλα δεν εχει την αναλυση που θελω..τα 2.7 γιγα που ναι στα σωθικα του σπιθα πως τα επαναφερουμε;οεο;
|
|
|
Spark
Oct 10, 2017 7:51:42 GMT 2
via mobile
Post by chrislc90 on Oct 10, 2017 7:51:42 GMT 2
Frontier ..δε το πεταξα απεξω απο το φαραγγι.το μετεφερα μεχρι μεσα και το πεταξα μολις ημουν ακριβως κατω απο τον κλειστο ουρανο απο δεντρα και βλαστηση ...
|
|
|
Post by Frontier on Oct 10, 2017 13:36:42 GMT 2
καποιο προγραμμα που να το επαναφερει; Γιατι το εχω ηδη απο το κινητο σε 188μεγα αλλα δεν εχει την αναλυση που θελω..τα 2.7 γιγα που ναι στα σωθικα του σπιθα πως τα επαναφερουμε;οεο; Βγάλε την κάρτα από το Spark (εννοείται είναι σβηστό) και βάλε την σε υπολογιστή για να δεις τα αρχεία. Πρόγραμμα ανάκτησης - εάν το έχεις διαγράψει το αρχείο βίντεο - δωρεάν για Windows, είναι αυτό εδώ.
|
|
|
Post by lgalkis on Oct 10, 2017 14:24:28 GMT 2
Νομίζω άλλη λύση είναι να ξεκινήσεις να γράψεις βίντεο κανονικά και να το σταματήσεις .και λένε ουι φτιάχνει και το "χαλασμένο" αρχείο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
|
|
Spark
Oct 10, 2017 19:09:04 GMT 2
via mobile
Post by chrislc90 on Oct 10, 2017 19:09:04 GMT 2
Ευχαριστω παιδες.θα τα δοκιμασω και τα δυο
|
|
|
Post by akistsiak on Oct 11, 2017 18:29:00 GMT 2
Παιδιά από την ποιότητα βίντεο ησαστε ικανοποιημένοι; Στο δικό μου δεν θα το έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο στα βίντεο που τραβάω αφού σκέφτομαι μηπβλως έχει κάποιο πρόβλημα. Βλέπω κ κάτι βίντεο άλλων στο yputube κ δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Oct 13, 2017 16:18:55 GMT 2
Post by Nicos on Oct 13, 2017 16:18:55 GMT 2
Παιδιά από την ποιότητα βίντεο ησαστε ικανοποιημένοι; Στο δικό μου δεν θα το έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο στα βίντεο που τραβάω αφού σκέφτομαι μηπβλως έχει κάποιο πρόβλημα. Βλέπω κ κάτι βίντεο άλλων στο yputube κ δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά πολύ καλό βίντεο τραβάει. Μήπως όμως χρειάζεται να του κάνεις κάποιες ρυθμίσεις?
|
|
|
Post by akistsiak on Oct 13, 2017 16:21:02 GMT 2
Παιδιά από την ποιότητα βίντεο ησαστε ικανοποιημένοι; Στο δικό μου δεν θα το έλεγα ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο στα βίντεο που τραβάω αφού σκέφτομαι μηπβλως έχει κάποιο πρόβλημα. Βλέπω κ κάτι βίντεο άλλων στο yputube κ δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά πολύ καλό βίντεο τραβάει. Μήπως όμως χρειάζεται να του κάνεις κάποιες ρυθμίσεις? Απλά εγώ έκανα επεξεργασία στο βίντεο που είχε μέσα η εφαρμογή. Διάβασα ότι πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα από την συλλογή του spark για να κατέβει σε δουλειά ανάλυση κ μετά να γίνει η οποία επεξεργασία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Oct 13, 2017 23:18:27 GMT 2
Post by Nicos on Oct 13, 2017 23:18:27 GMT 2
Μια χαρά πολύ καλό βίντεο τραβάει. Μήπως όμως χρειάζεται να του κάνεις κάποιες ρυθμίσεις? Απλά εγώ έκανα επεξεργασία στο βίντεο που είχε μέσα η εφαρμογή. Διάβασα ότι πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα από την συλλογή του spark για να κατέβει σε δουλειά ανάλυση κ μετά να γίνει η οποία επεξεργασία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς να κάνεις επεξεργασία αν το βγάλεις απο την κάρτα του Spark και το δεις σ' ένα pc ή μια tv δεν είναι καλό?
|
|
|
Post by akistsiak on Oct 14, 2017 21:58:46 GMT 2
Απλά εγώ έκανα επεξεργασία στο βίντεο που είχε μέσα η εφαρμογή. Διάβασα ότι πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα από την συλλογή του spark για να κατέβει σε δουλειά ανάλυση κ μετά να γίνει η οποία επεξεργασία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς να κάνεις επεξεργασία αν το βγάλεις απο την κάρτα του Spark και το δεις σ' ένα pc ή μια tv δεν είναι καλό? Όχι. Θα πρέπει να μπω στην συλλογή του drone κ να κατεβάσω το βίντεο στη συσκευή. Τότε κατεβαίνει σε δουλειά ανάλυση. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να περνούμε τα βίντεο από την κάρτα παρακαλώ μια βοήθεια. Γιατί έτσι πρέπει το spark να είναι ανοιχτο όση ώρα θα κατεβαίνει το βίντεο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 8:40:57 GMT 2
Post by engelo on Oct 15, 2017 8:40:57 GMT 2
Μπορείς να βγάλεις την κάρτα απο το spark και να την βάλεις κατευθείαν στο pc
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 17:33:42 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 15, 2017 17:33:42 GMT 2
Παιδες εχω προβλημα....ή μαλλον προβληματα.!! πρωτη μερα σημερα που πεταξα το spark με το remote control και ειδα καποια θεματα, εχει τρομερη χρονοκαθυστέρηση η εικονα!!! περιπου 5 δευτερολεπτα στο να μου ερθει στο κινητο!! παταω να παει πανω κατω η καμερα και ανταποκρινεται σε 7-10 δευτερολεπτα ενω η ανταποκριση στις κινησεις ειναι με μισο περιπου δευτερολεπτο (μια χαρα).
Η μπαταρια εξαντλείται σε μολις 5-7 λεπτα!!!!! μπορει και λιγοτερο με συνολο πτησεων μονο 6 αλλα οχι γεματες!!! δηλαδη οχι πανω απο 5 λεπτα καθε φορα καθως δεν ειδα ΠΟΤΕ να ξεπερνα τα 7 λεπτα η μπαταρια!
Ειναι στο αερα το drone και το σταθεροποιώ σε ενα υψος...... απο μονο του περιστρεφεται προς τα δεξια πολυ αργα ομως ισα ισα που κινείται, η σταθεροποιηση ΔΕΝ ειναι σαν την πρωτη μερα της πτησης.... αυτο το κανει και χωρις το κοντρολ.
Η ποιοτητα του βιντεο αλλα και τις φωτογραφιας ΔΕΝ ειναι οπως τις πρωτες 2-3 πτησεις (δεν οφειλεται βεβαια στο κοντρολ).
Τι φταιει ρε παιδια?? εχει προβλημα το spark?
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 17:45:29 GMT 2
Post by Frontier on Oct 15, 2017 17:45:29 GMT 2
Παιδες εχω προβλημα....ή μαλλον προβληματα.!! πρωτη μερα σημερα που πεταξα το spark με το remote control και ειδα καποια θεματα, εχει τρομερη χρονοκαθυστέρηση η εικονα!!! περιπου 5 δευτερολεπτα στο να μου ερθει στο κινητο!! παταω να παει πανω κατω η καμερα και ανταποκρινεται σε 7-10 δευτερολεπτα ενω η ανταποκριση στις κινησεις ειναι με μισο περιπου δευτερολεπτο (μια χαρα). Η μπαταρια εξαντλείται σε μολις 5-7 λεπτα!!!!! μπορει και λιγοτερο με συνολο πτησεων μονο 6 αλλα οχι γεματες!!! δηλαδη οχι πανω απο 5 λεπτα καθε φορα καθως δεν ειδα ΠΟΤΕ να ξεπερνα τα 7 λεπτα η μπαταρια! Ειναι στο αερα το drone και το σταθεροποιώ σε ενα υψος...... απο μονο του περιστρεφεται προς τα δεξια πολυ αργα ομως ισα ισα που κινείται, η σταθεροποιηση ΔΕΝ ειναι σαν την πρωτη μερα της πτησης.... αυτο το κανει και χωρις το κοντρολ. Η ποιοτητα του βιντεο αλλα και τις φωτογραφιας ΔΕΝ ειναι οπως τις πρωτες 2-3 πτησεις (δεν οφειλεται βεβαια στο κοντρολ). Τι φταιει ρε παιδια?? εχει προβλημα το spark? Ποια έκδοση firmware τρέχεις στο Spark; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του DJI Assistant 2 και να ξαναπεράσεις το τελευταίο διαθέσιμο firmware (.600) του αεροσκάφους. Εναλλακτικά, σύνδεσε το αεροσκάφος με το χειριστήριο με ένα OTG καλώδιο, ενεργοποίησε το WiFi του κινητού σου να μπει στο internet και τρέξε το DJI Go 4 μήπως και πρέπει να αναβαθμίσει κάποιο υποσύστημα. Το ότι η μπαταρία σου κρατά τόσο λίγο, με κάνει να πιστεύω ότι είτε τρέχεις πολύ παλιό firmware και σίγουρα δεν έχει αναβαθμιστεί το firmware της μπαταρίας σου.
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 17:55:34 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 15, 2017 17:55:34 GMT 2
Ειχα βαλει το τελευταιο που ελεγε οτι εαν δεν το κανω δεν θα ξαναπεταξει. Θα δοκιμασω να το ξανακανω.
edit Εχει μεσα την τελευταια εκδοση v01.00.0600 οποτε τι μπορει να φταιει?
A! ξεχασα και το τελευταιο..... μονο του αρχιζει να γραφει βιντεο!!
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Oct 15, 2017 19:48:21 GMT 2
Post by Nicos on Oct 15, 2017 19:48:21 GMT 2
Ειχα βαλει το τελευταιο που ελεγε οτι εαν δεν το κανω δεν θα ξαναπεταξει. Θα δοκιμασω να το ξανακανω. edit Εχει μεσα την τελευταια εκδοση v01.00.0600 οποτε τι μπορει να φταιει? A! ξεχασα και το τελευταιο..... μονο του αρχιζει να γραφει βιντεο!! Η τελευταία έκδοση είναι v4.1.10 dji 4go για κάνε ενημέρωση, είχα κι εγώ μερικές φορές χρονοκαθυστέρηση...
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Post by Nicos on Oct 15, 2017 19:51:39 GMT 2
Μια βροχή...
|
|
|
Post by akistsiak on Oct 15, 2017 20:12:58 GMT 2
Εντυπωσιακό. Με ποιο πρόγραμμα κάνεις edit Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 20:28:54 GMT 2
Post by Frontier on Oct 15, 2017 20:28:54 GMT 2
Ειχα βαλει το τελευταιο που ελεγε οτι εαν δεν το κανω δεν θα ξαναπεταξει. Θα δοκιμασω να το ξανακανω. edit Εχει μεσα την τελευταια εκδοση v01.00.0600 οποτε τι μπορει να φταιει? A! ξεχασα και το τελευταιο..... μονο του αρχιζει να γραφει βιντεο!! Μπες στο DJI Go 4 και κάνε από το μενού των γενικών ρυθμίσεων επαναφορά εργοστασιακών επιλογών. Το DJI Go 4 που τρέχεις υποθέτω ότι είναι επίσημη έκδοση και όχι καμιά "πειραγμένη" για άλλο region.
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 20:43:52 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 15, 2017 20:43:52 GMT 2
Ειχα βαλει το τελευταιο που ελεγε οτι εαν δεν το κανω δεν θα ξαναπεταξει. Θα δοκιμασω να το ξανακανω. edit Εχει μεσα την τελευταια εκδοση v01.00.0600 οποτε τι μπορει να φταιει? A! ξεχασα και το τελευταιο..... μονο του αρχιζει να γραφει βιντεο!! Μπες στο DJI Go 4 και κάνε από το μενού των γενικών ρυθμίσεων επαναφορά εργοστασιακών επιλογών. Το DJI Go 4 που τρέχεις υποθέτω ότι είναι επίσημη έκδοση και όχι καμιά "πειραγμένη" για άλλο region. ναι ειναι το γνησιο
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Oct 15, 2017 21:14:47 GMT 2
Post by Nicos on Oct 15, 2017 21:14:47 GMT 2
Εντυπωσιακό. Με ποιο πρόγραμμα κάνεις edit Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το After effect & Adobe premiere
|
|
|
Spark
Oct 15, 2017 22:18:05 GMT 2
Nicos likes this
Post by engelo on Oct 15, 2017 22:18:05 GMT 2
Πανέμορφο Νίκο !!!!! Μπράβο ...
|
|
|
Spark
Oct 21, 2017 17:16:46 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 21, 2017 17:16:46 GMT 2
Παιδες εχω προβλημα....ή μαλλον προβληματα.!! πρωτη μερα σημερα που πεταξα το spark με το remote control και ειδα καποια θεματα, εχει τρομερη χρονοκαθυστέρηση η εικονα!!! περιπου 5 δευτερολεπτα στο να μου ερθει στο κινητο!! παταω να παει πανω κατω η καμερα και ανταποκρινεται σε 7-10 δευτερολεπτα ενω η ανταποκριση στις κινησεις ειναι με μισο περιπου δευτερολεπτο (μια χαρα). Η μπαταρια εξαντλείται σε μολις 5-7 λεπτα!!!!! μπορει και λιγοτερο με συνολο πτησεων μονο 6 αλλα οχι γεματες!!! δηλαδη οχι πανω απο 5 λεπτα καθε φορα καθως δεν ειδα ΠΟΤΕ να ξεπερνα τα 7 λεπτα η μπαταρια! Ειναι στο αερα το drone και το σταθεροποιώ σε ενα υψος...... απο μονο του περιστρεφεται προς τα δεξια πολυ αργα ομως ισα ισα που κινείται, η σταθεροποιηση ΔΕΝ ειναι σαν την πρωτη μερα της πτησης.... αυτο το κανει και χωρις το κοντρολ. Η ποιοτητα του βιντεο αλλα και τις φωτογραφιας ΔΕΝ ειναι οπως τις πρωτες 2-3 πτησεις (δεν οφειλεται βεβαια στο κοντρολ). Τι φταιει ρε παιδια?? εχει προβλημα το spark? Σημερα δοκιμασα και παλι το drone.... με συνδεση του R/C WiFi με το κινητο μου (samsung galaxy A5 2015) εχει χρονοκαθυστεριση 5 δευτερολεπτων.... σε συνδεση με το tablet (lenovo a8) εχει χρονοκαθυστεριση 2 δευτερολεπτων! με καλωδιο OTG με το tablet εχει μισo δευτερολεπτο αλλα με το κινητο μου βγαζει συνεχεια στην οθονη μηνυμα για εαν το καλωδιο usb θα ανοιξει το DJI αλλα δεν μπορω να πατησω τιποτα καθως το μηνυμα σβηνει και επανερχεται πολυ γρηγορα και αρκετες φορες!!!
|
|
|
Spark
Oct 21, 2017 17:45:29 GMT 2
Post by Frontier on Oct 21, 2017 17:45:29 GMT 2
Σημερα δοκιμασα και παλι το drone.... με συνδεση του R/C WiFi με το κινητο μου (samsung galaxy A5 2015) εχει χρονοκαθυστεριση 5 δευτερολεπτων.... σε συνδεση με το tablet (lenovo a8) εχει χρονοκαθυστεριση 2 δευτερολεπτων! με καλωδιο OTG με το tablet εχει μισo δευτερολεπτο αλλα με το κινητο μου βγαζει συνεχεια στην οθονη μηνυμα για εαν το καλωδιο usb θα ανοιξει το DJI αλλα δεν μπορω να πατησω τιποτα καθως το μηνυμα σβηνει και επανερχεται πολυ γρηγορα και αρκετες φορες!!! Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ με ένα Samsung Tablet (ακριβό), είναι θέμα της υλοποίησης Android στα Samsung.
|
|
|
Spark
Oct 21, 2017 19:44:16 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 21, 2017 19:44:16 GMT 2
Σημερα δοκιμασα και παλι το drone.... με συνδεση του R/C WiFi με το κινητο μου (samsung galaxy A5 2015) εχει χρονοκαθυστεριση 5 δευτερολεπτων.... σε συνδεση με το tablet (lenovo a8) εχει χρονοκαθυστεριση 2 δευτερολεπτων! με καλωδιο OTG με το tablet εχει μισo δευτερολεπτο αλλα με το κινητο μου βγαζει συνεχεια στην οθονη μηνυμα για εαν το καλωδιο usb θα ανοιξει το DJI αλλα δεν μπορω να πατησω τιποτα καθως το μηνυμα σβηνει και επανερχεται πολυ γρηγορα και αρκετες φορες!!! Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ με ένα Samsung Tablet (ακριβό), είναι θέμα της υλοποίησης Android στα Samsung. Υπαρχει λυση? Καθως Δεν μπορω να εχω το tablet λογο ογκου αλλα και επειδη δεν εχω τοσο μεγαλη βαση! Επισης το βιντεο δεν διορθωθηκε και ειναι κατωτερης ποιοτητας απ'οτι τα πρωτα μου βιντεακια και δεν διορθωθηκε επισης το προβλημα στο οτι δεν σταματαει τελειος ακινητο αλλα κινητε ποτε δεξια ποτε αριστερα απο μονο του.
|
|
|
Spark
Oct 21, 2017 20:01:34 GMT 2
Post by Frontier on Oct 21, 2017 20:01:34 GMT 2
Για το Samsung δεν βρήκαμε κάποια λύση. Απενεργοποίησα όλες τις customιες που είχε το tablet (κάτι για ανίχνευση κίνησης), αλλά αυτό που περιγράφεις εξακολουθούσε να συμβαίνει. Αυτό που κάναμε τελικά - για να μπορέσει να πετάξει με αυτό - ήταν να τρέξουμε το DJI Go πριν συνδέσουμε την Τ/Κ με το USB (κάναμε προεπιλογή για την σύνδεση USB το Go) και μπόρεσε να συνδεθεί (δεν διορθώνεται το πρόβλημα, απλά μπορεί και τρέχει σωστά η εφαρμογή).
Για την ποιότητα βίντεο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με το δικό μου. Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει την κάμερα να είναι καθαρός ο φακός και να μην έχει γρατζουνιστεί (χαζό μεν, υπαρκτό δε). Επίσης, έχεις φορμάρει την κάρτα μήπως και δεν γράφει τόσο γρήγορα και του δημιουργεί κάποιο θέμα;
Για την κίνηση δεξιά-αριστερά, δοκίμασε να κάνεις καλιμπράρισμα στην πυξίδα ΑΦΟΥ πρώτα κάνεις καλιμπράρισμα στο R/C (ίσως τα sticks θέλουν κάποια μικρορύθμιση). Επίσης, στις ρυθμίσεις στο R/C (μέσα από το DJI Go 4), πήγαινε στο μενού ρυθμίσεων (τις τρεις τελίτσες), μετά στο εικονίδιο που δείχνει την τηλεκατεύθυνση και εκεί θα βρεις ένα ρυθμιστικό για την ευαισθησία των sticks (το λεγόμενο R/C feel). Το ρυθμιστικό πολλές φορές είναι τέρμα δεξιά, μείωσε λίγο την διαβάθμιση (άρα και την ευαισθησία), μήπως και διορθώσει το πρόβλημα.
Ερώτηση: αν δοκιμάσεις να το πετάξεις χωρίς το R/C αλλά με το κινητό, πάλι συμπεριφέρεται έτσι (δεξιά-αριστερά);
|
|
|
Spark
Oct 21, 2017 20:06:58 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 21, 2017 20:06:58 GMT 2
Για το Samsung δεν βρήκαμε κάποια λύση. Απενεργοποίησα όλες τις customιες που είχε το tablet (κάτι για ανίχνευση κίνησης), αλλά αυτό που περιγράφεις εξακολουθούσε να συμβαίνει. Αυτό που κάναμε τελικά - για να μπορέσει να πετάξει με αυτό - ήταν να τρέξουμε το DJI Go πριν συνδέσουμε την Τ/Κ με το USB (κάναμε προεπιλογή για την σύνδεση USB το Go) και μπόρεσε να συνδεθεί (δεν διορθώνεται το πρόβλημα, απλά μπορεί και τρέχει σωστά η εφαρμογή). Για την ποιότητα βίντεο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με το δικό μου. Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει την κάμερα να είναι καθαρός ο φακός και να μην έχει γρατζουνιστεί (χαζό μεν, υπαρκτό δε). Επίσης, έχεις φορμάρει την κάρτα μήπως και δεν γράφει τόσο γρήγορα και του δημιουργεί κάποιο θέμα; Για την κίνηση δεξιά-αριστερά, δοκίμασε να κάνεις καλιμπράρισμα στην πυξίδα ΑΦΟΥ πρώτα κάνεις καλιμπράρισμα στο R/C (ίσως τα sticks θέλουν κάποια μικρορύθμιση). Επίσης, στις ρυθμίσεις στο R/C (μέσα από το DJI Go 4), πήγαινε στο μενού ρυθμίσεων (τις τρεις τελίτσες), μετά στο εικονίδιο που δείχνει την τηλεκατεύθυνση και εκεί θα βρεις ένα ρυθμιστικό για την ευαισθησία των sticks (το λεγόμενο R/C feel). Το ρυθμιστικό πολλές φορές είναι τέρμα δεξιά, μείωσε λίγο την διαβάθμιση (άρα και την ευαισθησία), μήπως και διορθώσει το πρόβλημα. Ερώτηση: αν δοκιμάσεις να το πετάξεις χωρίς το R/C αλλά με το κινητό, πάλι συμπεριφέρεται έτσι (δεξιά-αριστερά); θα το πεταξω αυριο ξανα και θα δοκιμασω οσα μου ειπες.
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Oct 22, 2017 18:01:13 GMT 2
Post by Nicos on Oct 22, 2017 18:01:13 GMT 2
Γεια σε όλους! Άλλαξα κινητό έβαλα το DJI GO 4 πετάω όλα καλά (σχεδόν), αλλά όταν δείχνει τον χάρτη στο κινητό κάτω αριστερά δείχνει μόνο το βελάκι και όλη την υπόλοιπη περιοχή άσπρη. Προσπαθώ να κατεβάσω στο Offline maps χάρτη Ελλάδας αλλά μετά από πολλές προσπάθειες ότι δεν βρίσκει ίντερνετ (ενώ έχω), επιλέγω την Ελλάδα να κατεβάσω χάρτη και κολλάει στο περιμένετε.... Υπάρχει κάπου να το βρω σαν αρχείο από αλλού να κατεβάσω ή υπάρχει άλλος τρόπος??
|
|