Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Post by Nicos on Sept 21, 2017 18:19:40 GMT 2
Μια χαρά την έχουμε δοκιμάσει ... Εγώ προσωπικά μια χαρά την είδα.. Και ό Νίκος σίγουρα... Μήπως είναι κάτι άλλο. Κάνε reset στις ρυθμίσεις. Μια χαρά και σε μένα...μέχρι και κουτουλιές δίνει. Μάλλον θέλει να φύγει κι εσύ δεν το αφήνεις....χαχαχα
|
|
|
Spark
Sept 21, 2017 19:28:13 GMT 2
Post by dmitsos on Sept 21, 2017 19:28:13 GMT 2
με το κινητο το πεταω καθως το R/C το σταματησανε στο τελωνειο Κάνε και ένα καλιμπράρισμα της πυξίδας τότε. Έχω να πετάξω με το κινητό πάρα πολύ καιρό, αλλά η τελευταία αναβάθμιση δεν μου παρουσίασε κανένα θέμα όπως αυτά που περιγράφεις. πως γινεται?
|
|
|
Spark
Sept 21, 2017 19:29:12 GMT 2
Post by dmitsos on Sept 21, 2017 19:29:12 GMT 2
Δες μήπως έχει αλλάξει το gimbal από follow σε fpv. Η εννοείς ότι σε hover φεύγει άλλου γι άλλου; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro τι εννοεις καθως ειμαι καινουργιος στο χωρο.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 21, 2017 20:01:31 GMT 2
Κάνε και ένα καλιμπράρισμα της πυξίδας τότε. Έχω να πετάξω με το κινητό πάρα πολύ καιρό, αλλά η τελευταία αναβάθμιση δεν μου παρουσίασε κανένα θέμα όπως αυτά που περιγράφεις. πως γινεται? Μέσα στην εφαρμογή, πάτα επάνω στις έ τελίτσες δεξιά και εκεί μπες στο μενού των αισθητήρων. Εκεί προς το τέλος υπάρχει η επιλογή calibrate compass. Το καλιμπράρισμα γίνεται σε ανοικτό χώρο, μακριά από μεταλλικά αντικείμενα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Spark
Sept 21, 2017 20:56:23 GMT 2
Post by Nicos on Sept 21, 2017 20:56:23 GMT 2
Μέσα στην εφαρμογή, πάτα επάνω στις έ τελίτσες δεξιά και εκεί μπες στο μενού των αισθητήρων. Εκεί προς το τέλος υπάρχει η επιλογή calibrate compass. Το καλιμπράρισμα γίνεται σε ανοικτό χώρο, μακριά από μεταλλικά αντικείμενα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να κάνεις καλιμπράρισμα αν δεν σου το ζητήσει...ισχύει? Εμένα σε 2 περιοχές μου το έχει ζητήσει πριν την αναβάθμιση αλλά και μετά..
|
|
|
Spark
Sept 22, 2017 7:23:32 GMT 2
Nicos likes this
Post by Frontier on Sept 22, 2017 7:23:32 GMT 2
Μέσα στην εφαρμογή, πάτα επάνω στις έ τελίτσες δεξιά και εκεί μπες στο μενού των αισθητήρων. Εκεί προς το τέλος υπάρχει η επιλογή calibrate compass. Το καλιμπράρισμα γίνεται σε ανοικτό χώρο, μακριά από μεταλλικά αντικείμενα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να κάνεις καλιμπράρισμα αν δεν σου το ζητήσει...ισχύει? Εμένα σε 2 περιοχές μου το έχει ζητήσει πριν την αναβάθμιση αλλά και μετά.. Όχι, δεν ισχύει. Το να κάνεις καλιμπράρισμα συνέχεια ναι, δεν χρειάζεται, αλλά εσύ έχεις πρόβλημα και καλό είναι να γίνει.
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Post by Nicos on Sept 23, 2017 22:12:56 GMT 2
|
|
|
Spark
Sept 25, 2017 6:27:34 GMT 2
via mobile
Post by Vako on Sept 25, 2017 6:27:34 GMT 2
Βιντεαρα μπράβο πολύ καλο !!! Για άλλη μια φορά το μικρό έδειξε ότι κάνει θαύματα με την κάμερα του αλλά και με έμπνευση από τον χειριστή του... Αλλά την επόμενη φορά θα ήθελα να το κατεβάσεις μέσα στην καμινάδα χαχαχαχα και πάλι μπράβο
|
|
|
Spark
Sept 25, 2017 8:23:17 GMT 2
Post by engelo on Sept 25, 2017 8:23:17 GMT 2
Νίκοοοοο πάρα πολύ ωραίο το video !!! όπως όλα βεβαια !!!
|
|
Nicos
Junior Member
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ DRONES
|
Post by Nicos on Sept 25, 2017 9:00:12 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.....Σκέφτηκα να το βάλω μέσα στην καμινάδα αλλά φοβήθηκα να μην μαυρίσει και πως θα καθάριζε μετά....χχαχαχα
|
|
|
Spark
Sept 25, 2017 9:08:03 GMT 2
Post by engelo on Sept 25, 2017 9:08:03 GMT 2
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Spark
Sept 26, 2017 16:54:30 GMT 2
Post by zelhs on Sept 26, 2017 16:54:30 GMT 2
Παιδιά ειναι off topic απλά μια μικρή αναφορά, δίνω ένα σφραγισμένο DJI Spark remote control. Αν ενδιαφέρεται κάποιος info θα βρεις στις αγγελίες. Ευχαριστώ :-)
|
|
|
Post by Frontier on Sept 30, 2017 17:18:28 GMT 2
|
|
|
Post by lgalkis on Oct 3, 2017 4:05:30 GMT 2
Άλλο ένα βιντεάκι από μένα ,στη Λιβαδειά αυτή τη φορά. Είναι auto edit μέσα από την εφαρμογή
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
|
|
Post by dmitsos on Oct 3, 2017 20:53:48 GMT 2
Μου ηρθε το R/C!!!!! και η θηκη μαζι με ελικες!!!
|
|
|
Post by engelo on Oct 3, 2017 21:36:08 GMT 2
Αντε ... καλές πτήσεις... ΤΩΡΑ θα καταλάβεις το sparkaki
|
|
|
Spark
Oct 3, 2017 23:01:02 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 3, 2017 23:01:02 GMT 2
Αντε ... καλές πτήσεις... ΤΩΡΑ θα καταλάβεις το sparkaki Ευχαριστω!!! και το βαλιτσακι τα σπαει!!! χωραει ολη την προικα μεσα!! Το εκανα συνχρονισμο R/C με το Spark αλλα....τι γινεται με το κινητο?? δεν μπορω πλεον να δουλεψω το dji Go. πως τα συνχρονιζω ολα μαζι? δεν το εχω συνδεμενο με usb.
|
|
|
Post by lgalkis on Oct 4, 2017 5:53:40 GMT 2
Το κινητό το συνδέεις πλέον με το rc,όχι με το spark.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 7:16:53 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 4, 2017 7:16:53 GMT 2
Το κινητό το συνδέεις πλέον με το rc,όχι με το spark. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro κανω αναζητηση απο το κινητο και δεν βρισκει το R/C.
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 7:36:03 GMT 2
Post by Frontier on Oct 4, 2017 7:36:03 GMT 2
Το κινητό το συνδέεις πλέον με το rc,όχι με το spark. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro κανω αναζητηση απο το κινητο και δεν βρισκει το R/C. Απενεργοποίησε το αεροσκάφος, αν το έχεις ενεργό. Ενεργοποίησε το R/C, κράτα πατημένα το pause, FN και το C1 (το κουμπί που είναι στην κάτω πλευρά του χειριστηρίου), μέχρι να κάνει έναν ήχο. Ενεργοποίησε το Spark και κράτα πατημένο το κουμπί power της μπαταρίας για 3" μέχρι να κάνει ένα μπιπ. Τρέξε το DJI Go 4 και θα πρέπει να βλέπεις τώρα το R/C ώστε να συνδεθεί το κινητό σου με αυτό.
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 12:59:28 GMT 2
Post by dmitsos on Oct 4, 2017 12:59:28 GMT 2
κανω αναζητηση απο το κινητο και δεν βρισκει το R/C. Απενεργοποίησε το αεροσκάφος, αν το έχεις ενεργό. Ενεργοποίησε το R/C, κράτα πατημένα το pause, FN και το C1 (το κουμπί που είναι στην κάτω πλευρά του χειριστηρίου), μέχρι να κάνει έναν ήχο. Ενεργοποίησε το Spark και κράτα πατημένο το κουμπί power της μπαταρίας για 3" μέχρι να κάνει ένα μπιπ. Τρέξε το DJI Go 4 και θα πρέπει να βλέπεις τώρα το R/C ώστε να συνδεθεί το κινητό σου με αυτό. To εκανα αλλα τιποτα. δεν βλεπει ή μαλλον δεν βρισκει το R/C παρα μονο το spark... Το spark με το R/C συνδεοντε κανονικα
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 13:02:07 GMT 2
Post by Frontier on Oct 4, 2017 13:02:07 GMT 2
Απενεργοποίησε το αεροσκάφος, αν το έχεις ενεργό. Ενεργοποίησε το R/C, κράτα πατημένα το pause, FN και το C1 (το κουμπί που είναι στην κάτω πλευρά του χειριστηρίου), μέχρι να κάνει έναν ήχο. Ενεργοποίησε το Spark και κράτα πατημένο το κουμπί power της μπαταρίας για 3" μέχρι να κάνει ένα μπιπ. Τρέξε το DJI Go 4 και θα πρέπει να βλέπεις τώρα το R/C ώστε να συνδεθεί το κινητό σου με αυτό. To εκανα αλλα τιποτα. δεν βλεπει ή μαλλον δεν βρισκει το R/C παρα μονο το spark... Το spark με το R/C συνδεοντε κανονικα Το κινητό σου υποστηρίζει μπάντα 5.8GHz; Αν όχι, μονόδρομος να συνδέσεις το R/C με το κινητό μέσω καλωδίου OTG. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια σε αποζημιώνει γιατί πλέον το Spark θα συνδέεται με το R/C του στα 2.4GHz οπότε θα έχεις και την μέγιστη δυνατή εμβέλεια.
|
|
|
Post by dmitsos on Oct 4, 2017 13:04:07 GMT 2
To εκανα αλλα τιποτα. δεν βλεπει ή μαλλον δεν βρισκει το R/C παρα μονο το spark... Το spark με το R/C συνδεοντε κανονικα Το κινητό σου υποστηρίζει μπάντα 5.8GHz; Αν όχι, μονόδρομος να συνδέσεις το R/C με το κινητό μέσω καλωδίου OTG. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια σε αποζημιώνει γιατί πλέον το Spark θα συνδέεται με το R/C του στα 2.4GHz οπότε θα έχεις και την μέγιστη δυνατή εμβέλεια. Ειναι το samsung galaxy A5 2015 και δεν ξερω τι μπαντα δουλευει...επισης ΔΕΝ υποστηριζει OTG Edit Ακυρο....τα καταφερα!!!!
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 13:37:05 GMT 2
Post by Frontier on Oct 4, 2017 13:37:05 GMT 2
Το κινητό σου υποστηρίζει μπάντα 5.8GHz; Αν όχι, μονόδρομος να συνδέσεις το R/C με το κινητό μέσω καλωδίου OTG. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια σε αποζημιώνει γιατί πλέον το Spark θα συνδέεται με το R/C του στα 2.4GHz οπότε θα έχεις και την μέγιστη δυνατή εμβέλεια. Ειναι το samsung galaxy A5 2015 και δεν ξερω τι μπαντα δουλευει...επισης ΔΕΝ υποστηριζει OTG Edit Ακυρο....τα καταφερα!!!! Για πες τι ήταν;
|
|
|
Post by dmitsos on Oct 4, 2017 13:49:04 GMT 2
Ειναι το samsung galaxy A5 2015 και δεν ξερω τι μπαντα δουλευει...επισης ΔΕΝ υποστηριζει OTG Edit Ακυρο....τα καταφερα!!!! Για πες τι ήταν; Το εκανα πολλες φορες αυτο που μου ειπες και τελικα το εμφανισε!! εφαγε φλασια μαλλον!!
|
|
|
Spark
Oct 4, 2017 13:50:21 GMT 2
Post by engelo on Oct 4, 2017 13:50:21 GMT 2
Αργεί λίγο να το εμφανίσει ...
|
|
|
Post by dmitsos on Oct 4, 2017 13:54:21 GMT 2
Αργεί λίγο να το εμφανίσει ... μου μπερδευε το wifi του spark... εγραφε spark_wifi οποτε σε μια στιγμη εγραψε spark_RC_wifi!! Περιμενω τωρα πως και πως να ερθει το Σ/Κ να το δοκιμασω!
|
|
|
Post by engelo on Oct 4, 2017 13:55:31 GMT 2
Ωραίος... καλές πτήσεις
|
|
|
Post by chrislc90 on Oct 9, 2017 8:06:25 GMT 2
πεταξα χτες μεσα στο φαραγγι του παντα βρεχει..μου κλειδωνε το οριο υψους..ισως επειδη διαβαζε βραχια και κλαρια που προεξηχαν απο πανω του .μου μπερδευε λιγο και η εικονα σαν να εφταιγε οτι δεν ειχε καλο σημα απο τους δορυφορους ? μπορει να παιζει κατι τετοιο..σε ανοιχτο πεδιο δε μου το χει κανει ποτε..
και μετα πεταξα σε κορυφογραμμη της γραμμενης οξυας.. εκει μου απαντηθηκε μια ερωτηση που χα κανει στον engelo πριν καν το αγορασω.. οταν ειναι να ξεμεινει απο μπαταρια επιστρεφει στο σημειο που απογειωθηκε τελευταια φορα η επιστρεφει εκει που διαβαζει το τρεχον στιγμα του RC ? τελικα ενω το χασα πισω μου δυο λοφους..και λεω δε θα το βρω μεσα στη βλαστηση το βρηκα να ειναι προσγειωμενο στο σημειο που απογειωθηκε. υπαρχει ρυθμιση να ερχεται εκει που βρισκεται το RC ?
επισης , το σπαρκ τραβαει το βιδεο σε αναλυση που π.χ φτανει ενα βιδεο 2.7 γιγα και χωρις ηχο ενω ταυτοχρονα το ιδιο βιδεο καταγραφεται και στη μνημη του κινητου με αναλυση που φτανει σε χωρητικοτητα 188 μεγα αλλα καταγραφει και τον ηχο που υπαρχει τριγυρω του.. το τελευταιο βιδεο που τραβηξα στη κορυφογραμμη δε μου το παιζει (φταιει ισως το γεγονος οτι δε το αποθηκευσε σωστα λογω ελλειψης μπαταριας ,μου δειχνει οτι στα Properties οτι το βιδεο ειναι οκ αλλα στα thumbnails δε μου δειχνει εικονιδιο οπως στα υπολοιπα βιδεο) το ιδιο βιδεο οπως εχει αποθηκευτει στο κινητο παιζει μια χαρα αλλα με πολυ μικορτερη αναλυση..188μεγα.. πως μπορω να το κανω να παιξει το μεγαλο βιδεο ?
|
|
|
Spark
Oct 9, 2017 8:22:42 GMT 2
Post by engelo on Oct 9, 2017 8:22:42 GMT 2
Χρήστο είσαι ΜΑΧΙΜΟΣ ... τέλος !!!!
|
|