|
Post by ourakot on Aug 11, 2019 19:58:56 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα! Μόλις αναβαθμισα από το τίμιο spark μου σε mavic zoom. Έχετε καμία πρόταση για το που μπορώ να πετάξω εδώ στην Αττική για να βγάλω κάτι ενδιαφέρον?
Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by aenaos15 on Aug 12, 2019 10:22:58 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα! Μόλις αναβαθμισα από το τίμιο spark μου σε mavic zoom. Έχετε καμία πρόταση για το που μπορώ να πετάξω εδώ στην Αττική για να βγάλω κάτι ενδιαφέρον? Ευχαριστώ! Επειδη ειμαι στην ιδια ακριβως διαδικασια , και δεν σου κανει κοπο , πες μου εντυπωσεις.....
|
|
|
Post by ourakot on Aug 12, 2019 10:44:49 GMT 2
Σχετικά με την μετάβαση από spark σε zoom εννοείς φίλε μου?
|
|
|
Post by fanatic160 on Aug 12, 2019 16:51:16 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα παιδιά κι απο μένα ! Θέλω την βοήθεια σας .. έχω και γω το εν λόγω drone , Να τα πάρω απ' την αρχή , καθώς πεταω το drone όταν παίρνω ένα πλάνο σχεδόν αργά αντί να πάρει το πλανο ομαλά και γλυκά το παίρνει διακεκομμένα σαν να λαγκαρει η πηδάει τα frame δεν ξέρω πως να το πω , δεν έχω κανένα χάσιμο σηματος η κολλήματος και τηρώ πάντα τις διαδικασίες . Έχω κλείσει chache video για να μην έχει θέμα και το τηλέφωνο ( redmi note 4)καθώς το έχω και σε airplane mode και κλεισμενες εφαρμογές . Επισης δοκίμασα και galaxy s10 και ξανα το ίδιο . Το πήγα και εκεί που το πήρα και πήγε στο service και δεν βρήκαν τίποτα . Σε μενα εξακολουθεί να κάνει το ίδιο . Κάποιος εχει το ίδιο θέμα ;
|
|
|
Post by aenaos15 on Aug 12, 2019 18:09:50 GMT 2
Σχετικά με την μετάβαση από spark σε zoom εννοείς φίλε μου? Ναι ακριβως αυτο , ετοιμαζομαι απο σεπτεμβριο να ανεβω απο το spark στο zoom.
|
|
|
Post by ourakot on Aug 13, 2019 10:53:57 GMT 2
Σχετικά με την μετάβαση από spark σε zoom εννοείς φίλε μου? Ναι ακριβως αυτο , ετοιμαζομαι απο σεπτεμβριο να ανεβω απο το spark στο zoom. Προφανώς και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης φίλε μου! Η μέρα με τη νύχτα! Θα μπορείς να πετάς πλέον χωρίς να αγχώνεσαι για αέρα μπαταρία απόσταση και τα σχετικά!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 14, 2019 20:34:57 GMT 2
|
|
|
Post by ourakot on Aug 14, 2019 20:52:21 GMT 2
Πολύ ωραίες! Zoom η το pro? Γιατί τόση νεκρά αυτές τις μέρες στο forum? Που πήγανε όλοι? 😛
|
|
|
Post by aenaos15 on Aug 15, 2019 8:12:25 GMT 2
Ναι ακριβως αυτο , ετοιμαζομαι απο σεπτεμβριο να ανεβω απο το spark στο zoom. Προφανώς και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης φίλε μου! Η μέρα με τη νύχτα! Θα μπορείς να πετάς πλέον χωρίς να αγχώνεσαι για αέρα μπαταρία απόσταση και τα σχετικά! Thanks man!!!!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 15, 2019 8:56:39 GMT 2
Πολύ ωραίες! Zoom η το pro? Γιατί τόση νεκρά αυτές τις μέρες στο forum? Που πήγανε όλοι? 😛 Zoom. Διακοπές είμαστε
|
|
|
Post by ourakot on Aug 23, 2019 9:42:50 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Τι βοήθεια σας παρακαλώ γιατί κοντεύω να τρελαθώ! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε τη φόρτιση του κινητού από το remote controller σε Android κινητά??
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2019 21:50:11 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Τι βοήθεια σας παρακαλώ γιατί κοντεύω να τρελαθώ! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε τη φόρτιση του κινητού από το remote controller σε Android κινητά?? Γίνεται μόνο σε rooted συσκευές με την εφαρμογή Disable Battery Charging.
|
|
|
Post by ourakot on Aug 28, 2019 11:28:46 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Τι βοήθεια σας παρακαλώ γιατί κοντεύω να τρελαθώ! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να απενεργοποιήσουμε τη φόρτιση του κινητού από το remote controller σε Android κινητά?? Γίνεται μόνο σε rooted συσκευές με την εφαρμογή Disable Battery Charging. αν συνδέσω το κινητό με την άλλη θύρα που έχει το remote? Γίνεται bypass η φόρτιση??
|
|
|
Post by Frontier on Aug 29, 2019 7:47:58 GMT 2
Γίνεται μόνο σε rooted συσκευές με την εφαρμογή Disable Battery Charging. αν συνδέσω το κινητό με την άλλη θύρα που έχει το remote? Γίνεται bypass η φόρτιση?? Όχι, λειτουργικά είναι η ίδια.
|
|
mcde
New Member
|
Post by mcde on Sept 2, 2019 14:17:05 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από ένα μήνα περίπου κατάφερα να αγοράσω το Mavic 2 pro από το οποίο είναι οι φωτογραφίες. Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλές. Είναι πολύ σταθερό με εξαιρετική εικόνα. Ρέθυμνο Αγ. Ρουμέλη Για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είχα βάλει ένα φίλτρο ND32/PL της polarpro γιατί ο ήλιος ήταν πάρα πολύ έντονος. Γενικά τα φίλτρα αυτά είναι πάρα πολύ χρήσιμα σε τέτοιες συνθήκες. Βελτιώνουν πολύ τα χρώματα και μειώνουν τις αντανακλάσεις και το θάμπωμα που μπορεί να εμφανιστεί. Άλλο χρήσιμο αξεσουάρ είναι το landing gear (πάλι της polarpro) γιατί αυξάνει την απόσταση από το έδαφος μερικά εκατοστά κι έτσι το gimbal και γενικά τo drone δεν κινδυνεύει από πέτρες κλπ.
|
|
|
Post by ourakot on Sept 8, 2019 13:42:37 GMT 2
Ένα βιντεάκι που έφτιαξα από την λίμνη Μπελέτσι και τον καταρράκτη στο Ντράφι στην Πεντέλη
|
|
|
Post by iraklis on Sept 12, 2019 19:04:44 GMT 2
Παιδια καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω το dji mavic 2 zoom απο banggood λογω κουπουνιου.Στελνουν κανονικα ελλαδα ή οχι?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 14, 2019 9:23:31 GMT 2
Παιδια καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω το dji mavic 2 zoom απο banggood λογω κουπουνιου.Στελνουν κανονικα ελλαδα ή οχι? Καλωσήρθες στην παρέα. Δεν έχω εμπειρία αγοράς προϊόντος dji από το Banggood, αλλά κρίνοντας από άλλα φθηνότερα προϊόντα όπου τα σταμάτησαν στο τελωνείο (δικά μου αλλά και άλλων μελών εδώ), θα σου πρότεινα να μην κάνεις την αγορά από εκεί εκτός εάν μπορείς να εξασφαλιστείς κάπως ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο.
|
|
|
Post by iraklis on Sept 14, 2019 21:01:11 GMT 2
Το eu priority line που βγαζει σαν επιλογη δεν ειναι ασφαλες απο τελωνειακους?το θελω απο εκει γιατι με το κουπουνι κατεβαινει στα 990 ενω απο gearbest παει παραπανω.ευχαριστω!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 16, 2019 8:32:07 GMT 2
Το eu priority line που βγαζει σαν επιλογη δεν ειναι ασφαλες απο τελωνειακους?το θελω απο εκει γιατι με το κουπουνι κατεβαινει στα 990 ενω απο gearbest παει παραπανω.ευχαριστω! Το πρόβλημα με το Banggood είναι: 1) ότι το eu priority line δεν είναι 100% ασφαλές (έχει συμβεί να σταματήσει τελωνείο) και 2) (το χειρότερο) στο banggood αρκετές φορές βάζεις παραγγελία με eu priority line και το αλλάζουν μόνοι τους σε κάτι άλλο, το οποίο σταματά τελωνείο (έχει συμβεί σε μέλος εδώ στο νήμα του Fimi X8 SE). Από το Gearbest θα ανανεώσουν το κουπόνι σύντομα και αν μπορείς να περιμένεις, από εκεί είναι 100% ασφαλές (από εκεί αγόρασα και το δικό μου, €840 τον Απρίλιο 2019).
|
|
|
Post by iraklis on Sept 16, 2019 9:45:41 GMT 2
Ευχαριστω πολυ!εχω υπομονη για κανα μηνα ακομη χαχα !!
|
|
|
Post by aenaos15 on Sept 16, 2019 10:27:33 GMT 2
Το eu priority line που βγαζει σαν επιλογη δεν ειναι ασφαλες απο τελωνειακους?το θελω απο εκει γιατι με το κουπουνι κατεβαινει στα 990 ενω απο gearbest παει παραπανω.ευχαριστω! Το πρόβλημα με το Banggood είναι: 1) ότι το eu priority line δεν είναι 100% ασφαλές (έχει συμβεί να σταματήσει τελωνείο) και 2) (το χειρότερο) στο banggood αρκετές φορές βάζεις παραγγελία με eu priority line και το αλλάζουν μόνοι τους σε κάτι άλλο, το οποίο σταματά τελωνείο (έχει συμβεί σε μέλος εδώ στο νήμα του Fimi X8 SE). Από το Gearbest θα ανανεώσουν το κουπόνι σύντομα και αν μπορείς να περιμένεις, από εκεί είναι 100% ασφαλές (από εκεί αγόρασα και το δικό μου, €840 τον Απρίλιο 2019). 840 euro το pro η το zoom ? Βασικα αν ειναι το pro η τιμη ειναι εκπληκτικη... Αν μπορεσεις ενημερωσε μας οταν βγει το κουπονι...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 16, 2019 14:25:09 GMT 2
Το πρόβλημα με το Banggood είναι: 1) ότι το eu priority line δεν είναι 100% ασφαλές (έχει συμβεί να σταματήσει τελωνείο) και 2) (το χειρότερο) στο banggood αρκετές φορές βάζεις παραγγελία με eu priority line και το αλλάζουν μόνοι τους σε κάτι άλλο, το οποίο σταματά τελωνείο (έχει συμβεί σε μέλος εδώ στο νήμα του Fimi X8 SE). Από το Gearbest θα ανανεώσουν το κουπόνι σύντομα και αν μπορείς να περιμένεις, από εκεί είναι 100% ασφαλές (από εκεί αγόρασα και το δικό μου, €840 τον Απρίλιο 2019). 840 euro το pro η το zoom ? Βασικα αν ειναι το pro η τιμη ειναι εκπληκτικη... Αν μπορεσεις ενημερωσε μας οταν βγει το κουπονι... 840 το zoom. Το pro είχε πάει και στα 1010. Κουπόνια βάζω στην περιοχή του forum: www.freedrone.gr/board/6/internet
|
|
|
Post by iraklis on Sept 16, 2019 16:05:14 GMT 2
Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα σε CN warehouse και HK warehouse και απο που να το παραγγειλω?Το zoom fly more combo τι τιμη ειχε με το κουπονι τοτε?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 17, 2019 12:11:10 GMT 2
Τι διαφορα υπαρχει αναμεσα σε CN warehouse και HK warehouse και απο που να το παραγγειλω?Το zoom fly more combo τι τιμη ειχε με το κουπονι τοτε? Άλλη αποθήκη, διαφορετικά κανάλια λογιστικής εξυπηρέτησης. Προς το παρόν από καμία, τα κουπόνια δεν ισχύουν, περιμένω νέα. Στο Mavic 2 δεν βγαίνει το fly more combo όπως γινόταν στο Mavic Pro, εδώ αγοράζεις το σκάφος που θέλεις (Zoom ή Pro) και μετά αγοράζεις και το Fly-Around-Kit που σου δίνει 2 έξτρα μπαταρίες, θήκη και αξεσουάρ. Το Mavic 2 zoom το είχα πάρει 840 Ευρώ από GB και μετά πήρα και το Fly-around-kit από εκεί για περίπου 310 Ευρώ. Σύνδεσμοι αγοράς και κουπόνια υπάρχουν εδώ (το νήμα ανανεώνεται διαρκώς): www.freedrone.gr/thread/316/gearbest-com-dji-mavic-zoom
|
|
|
Post by Frontier on Sept 27, 2019 8:42:19 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic 2 Zoom/Pro.
What’s New?
- Added battery mounting detection. Aircraft is unable to take off if the Intelligent Flight Battery isnot mounted correctly. Note thatDJI GO 4 v4.3.24 or later is required. - Added altitude display tovideo captions. - Optimized auto discharging function for the Intelligent Flight Battery. Added ability to set when auto discharge will begin. The default setting is five days. Note that DJI GO 4 v4.3.24 or later is required. - Improved obstacle detection accuracy. - Improvedaccuracy of altitude for Exif photos. - Optimized Waypoints.
Εγκατάσταση είτε με το dji Go 4 είτε μέσω του dji Assistant (προτείνεται), αναβαθμίζονται και οι μπαταρίες.
|
|
|
Post by ourakot on Sept 27, 2019 9:15:58 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic 2 Zoom/Pro. What’s New?
- Added battery mounting detection. Aircraft is unable to take off if the Intelligent Flight Battery isnot mounted correctly. Note thatDJI GO 4 v4.3.24 or later is required. - Added altitude display tovideo captions. - Optimized auto discharging function for the Intelligent Flight Battery. Added ability to set when auto discharge will begin. The default setting is five days. Note that DJI GO 4 v4.3.24 or later is required. - Improved obstacle detection accuracy. - Improvedaccuracy of altitude for Exif photos. - Optimized Waypoints.
Εγκατάσταση είτε με το dji Go 4 είτε μέσω του dji Assistant (προτείνεται), αναβαθμίζονται και οι μπαταρίες. Το έκανα εχθές! Έκανα δοκιμαστική πτήση όλα εντάξει! Κανένα πρόβλημα!
|
|
|
Post by ourakot on Oct 1, 2019 7:57:07 GMT 2
Ένα βιντεάκι από Σαρωνικό κόλπο! Πλάνα από Αίγινα, μονή και το ναυάγιο Mediterranean sky
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 5, 2019 10:03:39 GMT 2
Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αφήσω το Mavic Air για να πάω σε Mavic 2, μάλλον το zoom. Επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, σκέφτομαι για μεταχειρισμένο ή από Gearbest (με εκπτωτικό κουπόνι). Βλέπω όμως, στο ανάλογο νήμα, ότι απ' τον Μάιο δεν έχουν ανανεωθεί τα κουπόνια! Απ' την εμπειρία σας, πιστεύετε ότι θα βγάλουν άραγε κουπόνια ή θα περιμένω άδικα; Όχι ότι βιάζομαι, το Mavic Air δουλεύει άψογα, απλά ρωτάω!
|
|
|
Post by iraklis on Oct 6, 2019 17:15:30 GMT 2
Αστα φιλε εγω εχω αρχισει και το βιαζομαι, κουπονι δε βλεπω και με τρωει τωρα με αυτη την καθυστερηση να παω σε φωτογραφικη μηχανη..
|
|