|
Post by brouzos on Jul 28, 2018 8:52:05 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on Jul 29, 2018 19:51:41 GMT 2
Νέο συγκριτικό βίντεο μεταξύ Anafi και Mavic Pro, σε follow me και orbit modes. Μια χαρά λεμε
Σ
|
|
|
Post by petersea on Jul 29, 2018 22:21:32 GMT 2
Νέο συγκριτικό βίντεο μεταξύ Anafi και Mavic Pro, σε follow me και orbit modes. Μια χαρά λεμε Σ Μόνο μία χαρά; σκιά του έγινε!!!
|
|
|
Post by sotirist on Aug 1, 2018 10:09:23 GMT 2
Ο τρίτος κάτοχος (zelhs) που έχει χαθεί άραγε ?
|
|
|
Post by brouzos on Aug 1, 2018 23:53:53 GMT 2
πολυ θετικες οι πρωτες εντυπωσεις
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Aug 3, 2018 5:08:27 GMT 2
Ο τρίτος κάτοχος (zelhs) που έχει χαθεί άραγε ? Εδω ειμαι φιλε Σωτηρη, το εξερευνώ ακομα, εχω κανει 3 πτησεις αλλα δεν εχω ανεβασει ακομα καποιο video. Αλλα μεχρι το σ/κ θα εχω φτιαξει κατι σιγουρα
|
|
|
Post by engelo on Aug 4, 2018 13:51:08 GMT 2
Να ρωτήσω... είναι τόσο μικρό το RC του ANAFI ? Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Aug 11, 2018 20:06:40 GMT 2
Να ρωτήσω... είναι τόσο μικρό το RC του ANAFI ? Η απόσταση των sticks τοση ειναι. Εαν ειναι το 3D print που πόσταρα ταιριάζει τελεια
|
|
|
Post by sotirist on Aug 14, 2018 12:48:40 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι,
Νέο βίντεο του Parrot Anafi από το πανέμορφο Sirmione στην Λίμνη Guardia στην Ιταλία.
Ετσι, για να συνοδεύει τις διακοπές μας (:
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 14, 2018 12:59:20 GMT 2
sotirist: Πολύ έξυπνη χρήση του uptilting της κάμερας του Anafi για την εισαγωγή! Υπέροχο βίντεο.
|
|
|
Post by sotirist on Aug 14, 2018 13:11:16 GMT 2
sotirist : Πολύ έξυπνη χρήση του uptilting της κάμερας του Anafi για την εισαγωγή! Υπέροχο βίντεο. Ευχαριστώ πολύ Μάνο για τα ευγενικά σου σχόλια (:
Να είσαι καλά όπου και να είσαι
Σωτήρης
|
|
|
Post by Vako on Aug 14, 2018 22:22:43 GMT 2
Εγραψες παλι καλε μου φιλε ολο και πιο καλος γινεσαι!!! Το αναφακι σκιζει οσο το μαθαινεις κινηματογραφικα βγαινουν τα ατου του σε σχεση με την καμερα.
|
|
|
Post by sotirist on Aug 15, 2018 9:02:58 GMT 2
Εγραψες παλι καλε μου φιλε ολο και πιο καλος γινεσαι!!! Το αναφακι σκιζει οσο το μαθαινεις κινηματογραφικα βγαινουν τα ατου του σε σχεση με την καμερα. Να εισαι καλα Βαγγελη μου. Περιμενω με ανυπομονησία την ωρα που θα ξαναπεταξουμε μαζι 🙂 Καλα να περνας
|
|
|
Post by Vako on Aug 15, 2018 12:52:01 GMT 2
Εγραψες παλι καλε μου φιλε ολο και πιο καλος γινεσαι!!! Το αναφακι σκιζει οσο το μαθαινεις κινηματογραφικα βγαινουν τα ατου του σε σχεση με την καμερα. Να εισαι καλα Βαγγελη μου. Περιμενω με ανυπομονησία την ωρα που θα ξαναπεταξουμε μαζι 🙂 Καλα να περνας Θα με άφηνες να σου ρίξω μια με το σπάρκ στο αναφι σου? Χαχα
|
|
|
Post by sotirist on Aug 28, 2018 15:43:15 GMT 2
Αγαπητοί,
Νέο βίντεο του Parrot Anafi από το πανέμορφο νησί της Τήνου.
Με δεδομένα μελτέμια 5-6 μποφόρ σε καθημερινή βάση, κάποια (λίγα) κουνήματα δεν μπόρεσαν να αποσβεστούν από το gimbal του Anafi, που όμως συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια σε ... δύσκολες συνθήκες
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2018 16:36:35 GMT 2
Νέα έκδοση του FreeFlight 6 με προσθήκες όπως νέα capture modes για φωτογραφίες και πλέον δίδεται η επιλογή ρύθμισης του ύψους RTH. Νέο firmware για το Anafi και τον controller.
|
|
|
Post by captnemo on Aug 28, 2018 16:48:13 GMT 2
Αγαπητοί,
Με δεδομένα μελτέμια 5-6 μποφόρ σε καθημερινή βάση, κάποια (λίγα) κουνήματα δεν μπόρεσαν να αποσβεστούν από το gimbal του Anafi, που όμως συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια σε ... δύσκολες συνθήκες
Σ
Καταπληκτικό βίντεο,καταπληκτική μουσική! Μπράβο Σωτήρη!
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2018 18:46:57 GMT 2
Πλανήτης, Πάνορμος, Αγιά θάλασσα, Βόλαξ, Πύργος !!!
Με το spark είχα φτάσει κοντα στον πλανήτη απο τη Ρόχαρη. Πέρυσι.
Α ρε το Νησάκι μας !!!
Ωραία πλάνα αλλά και πάρα πολύ κούνημα φίλε (δεξιά-αριστερά).. ξέρω την Τήνο και ξέρω τι σημαίνει να φυσάει στα σοκάκια του Πύργου... πρέπει να είχε αέρα....
Γι αυτό θα έχω το Ι2. μαζί μου μπας και τραβήξω κανένα πλάνο...
Μπράβο και πάλι..
|
|
|
Post by sotirist on Aug 28, 2018 19:12:12 GMT 2
Νέα έκδοση του FreeFlight 6 με προσθήκες όπως νέα capture modes για φωτογραφίες και πλέον δίδεται η επιλογή ρύθμισης του ύψους RTH. Νέο firmware για το Anafi και τον controller. Σωστός και επιπλέον off line maps, πολύ μικρότερη εφαρμογή και απαιτήσεις, βίντεο στα 2,7K 30 και 60 FPS, exposure controls, ειλικρινά μπράβο τους. Ειδικά ο ορισμός του RTH ήταν αίτημα όλων των κατόχων. Σ
|
|
|
Post by sotirist on Aug 28, 2018 19:24:22 GMT 2
Πλανήτης, Πάνορμος, Αγιά θάλασσα, Βόλαξ, Πύργος !!! Με το spark είχα φτάσει κοντα στον πλανήτη απο τη Ρόχαρη. Πέρυσι. Α ρε το Νησάκι μας !!! Ωραία πλάνα αλλά και πάρα πολύ κούνημα φίλε (δεξιά-αριστερά).. ξέρω την Τήνο και ξέρω τι σημαίνει να φυσάει στα σοκάκια του Πύργου... πρέπει να είχε αέρα.... Γι αυτό θα έχω το Ι2. μαζί μου μπας και τραβήξω κανένα πλάνο... Μπράβο και πάλι.. Να είσαι καλά φιλε engelo, ήταν μια δύσκολη περιπτωση γιατί είχε πάνω απο 6 μποφόρ και ριπές που έπαιρναν γλάστρες στα σοκάκια αλλά ήταν τόσο υπέροχα, που ....άδραξα την ευκαιρία και δεν το μετάνιωσα. Στον όρμο του Αγ. Σώστη τα είδα όλα....👀 φαίνεται και στο βίντεο... Σ
|
|
|
Post by sotirist on Aug 28, 2018 19:25:25 GMT 2
Αγαπητοί,
Σ
Καταπληκτικό βίντεο,καταπληκτική μουσική! Μπράβο Σωτήρη! Να είσαι καλά πλοίαρχε!
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2018 20:31:01 GMT 2
Εντωμεταξυ αυτες οι ανωθεν καθετες ληψεις , οπως συνεχιζεις την πορεια και την ληψη κατεβαινοντας κινηματογραφικα προς το εδαφος και εχεις στοχο ψηλα και χαμηλα καταληγεις σε αλλο στοχο..μαγικες..κανεις κατι πλανα πρωτογνωρα
|
|
|
Post by sotirist on Aug 31, 2018 16:05:40 GMT 2
Καλησπέρα,
Ολες οι αλλαγές της νέας έκδοσης 6.1 της εφαρμογής (iOS & Android) και του firmware 1.1:
Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε το ελάχιστο ύψος για τη λειτουργία Smart RTH, μπορείτε να επιλέξετε ένα ελάχιστο ύψος μεταξύ 20 και 100 μέτρων. Από προεπιλογή, το ελάχιστο ύψος είναι 30 μέτρα. Το FreeFlight 6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγαλύτερη ποικιλία smartphones Android, βελτιώνοντας την ποιότητα της ροής βίντεο, ειδικά στις συσκευές Huawei. Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε πολυμέσα (φωτογραφίες και βίντεο) από το ANAFI σε όλα τα smartphones iOS και Android.
Για να είστε σίγουροι ότι έχετε μια πιο ομαλή εμπειρία πτήσεων, θα λάβετε ειδοποιήσεις στην εφαρμογή που παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του drone σας, δίνοντάς σας καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του ANAFI. Ενημερώνονται με μηνύματα και δόνηση σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης, προβλήματος στην πλατφόρμα, ασθενούς σήματος GPS ή πλήρους κάρτας SD.
Λειτουργία λήψης φωτογραφιών
Το Burst σάς επιτρέπει να τραβήξετε 10 φωτογραφίες σε 1 δευτερόλεπτο, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε γρήγορα μια κινούμενη σκηνή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας στιγμή.
Λειτουργία φωτογράφησης με bracketing
Με τη λειτουργία Bracketing, μπορείτε να τραβήξετε πολλαπλές φωτογραφίες της ίδιας σκηνής χρησιμοποιώντας διαφορετικές τιμές έκθεσης (-3; -2; -1; 0; +1; +2; +3). Μπορείτε να δοκιμάσετε τις διάφορες ρυθμίσεις για να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ανάλυση βίντεο 2,7K
Η ANAFI διαθέτει πλέον τώρα 2.7K (2704 × 1520) {24, 25, 30fps}. Αυτή η ανάλυση είναι μεταξύ Full HD και 4K, καθιστώντας το ένα μεγάλο συμβιβασμό για όσους από εσάς θέλουν να επεξεργαστούν τα βίντεό σας με άριστη ποιότητα σε μικρότερη μορφή αρχείου. Μεταφορτώστε το βίντεό σας για να το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας ή στα κοινωνικά σας δίκτυα
Επιτάχυνση βίντεο: 240x
Επιταχύνετε τα βίντεό σας, έως 240 φορές με τη λειτουργία βίντεο Hyperlapse. Κάντε μια επιταχυνόμενη ταινία ενός ηλιοβασιλέματος με εκπληκτικό αποτέλεσμα!
AE-Lock
Το AE-Lock είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους φωτογράφους. Με το κλείδωμα AE, η κάμερα διατηρεί την ίδια τιμή έκθεσης σε όλη τη σκηνή, ιδανική εάν θέλετε να δημιουργήσετε πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες με το ANAFI. Όλες οι λήψεις έχουν ένα ενοποιημένο αποτέλεσμα όσον αφορά τη φωτεινότητα. Ημι-αυτόματη λειτουργία
Σε λειτουργία Pro, έχετε ελεύθερες ρυθμίσεις των φωτογραφικών μηχανών: ταχύτητα κλείστρου, ISO και ισορροπία λευκού. Μπορείτε να αφήσετε αυτόματες ρυθμίσεις αυτόματες επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη όψη. Εάν αποφασίσετε, για παράδειγμα, να ρυθμίσετε την ταχύτητα κλείστρου, η ANAFI θα προσαρμόσει αυτόματα τις τιμές ISO. Εξοικειωθείτε με τη λειτουργία Pro και μάθετε για τις ρυθμίσεις της κάμερας του ANAFI σας.
Ενημέρωση των τιμές στην κατάσταση αυτόματης λειτουργίας
Στη λειτουργία Αυτόματη, μπορείτε να δείτε την ταχύτητα κλείστρου και τις τιμές ISO που επιλέγονται από το ANAFI.
Ρυθμίστε το στυλ εικόνας
Μπορείτε να ρυθμίσετε τις εικόνες σας ρυθμίζοντας την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια πριν από κάθε φωτογραφία ή βίντεο, με αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό βίντεο!
Σ
|
|
|
Post by sotirist on Aug 31, 2018 20:42:41 GMT 2
Κυκλοφορούν φήμες για Anafi Pro, με βάρος κοντά στα 500 γρ., κάμερα παρόμοια αλλά με οπτικό ζουμ, μεγαλύτερο λίγο σε μέγεθος από το υφιστάμενο, πλατφόρμα μπαταρίας 5s, δίσκο NVMe SSD (πιο κάτω φωτο) και άλλα. Για τιμή ούτε λόγος .... Σ Attachments:
|
|
|
Post by sotirist on Sept 6, 2018 17:21:06 GMT 2
Parrot Anafi ........ fly more combo (:
|
|
|
Post by Frontier on Sept 6, 2018 19:05:45 GMT 2
Parrot Anafi ........ fly more combo (: Δεν είναι πακέτο λογικής fly more combo, έχει μαζί άδεια για το Pix4D που κοστίζει $600. Είναι λύση για χαρτογράφηση και χτυπά το πακέτο της dji με το P4P που κοστίζει κοντά $4000. Βεβαίως, με 4 μπαταρίες και charger bank (και την άδεια Pix4D), το Anafi έρχεται δώρο
|
|
|
Post by Frontier on Sept 6, 2018 19:18:24 GMT 2
Κυκλοφορούν φήμες για Anafi Pro, με βάρος κοντά στα 500 γρ., κάμερα παρόμοια αλλά με οπτικό ζουμ, μεγαλύτερο λίγο σε μέγεθος από το υφιστάμενο, πλατφόρμα μπαταρίας 5s, δίσκο NVMe SSD (πιο κάτω φωτο) και άλλα. Για τιμή ούτε λόγος .... Σ Αν σε παρόμοιο μέγεθος με το Anafi, ενσωματώσει ταχύτερο interface με NVMe SSD και είναι σε λογική τιμή, η dji θα πάθει εγκεφαλικό (όπως έπαθε με το Anafi). Άνετα μπορεί με SSD να αυξήσει το datarate της κάμερας και - γιατί όχι - να κάνει και 4K@60fps που είναι πλέον απαραίτητο εν έτη 2018. Ίδωμεν...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2018 12:28:22 GMT 2
Για όσους δεν έχουν το flight plan και το follow me, μέχρι τις 6 Οκτωβρίου η κάθε λειτουργία κοστίζει $1/€1,03 (από $15 που έχει κανονικά, έκαστη).
|
|
|
Post by brouzos on Sept 12, 2018 13:04:30 GMT 2
Φάνηκε από την αρχή που δεν ήταν τυχερο αφού έκανε ένα μήνα να ερθει Τώρα είναι στον δρόμο για Γαλλία η για αντικατάσταση η επιστροφή των χρημάτων μου πίσω Ξαναλέω πάντως ότι χειρότερη υποστήριξη από εταιρεία δεν έχω ξαναδεί
|
|
|
Post by Frontier on Sept 12, 2018 13:15:52 GMT 2
Ξαναλέω πάντως ότι χειρότερη υποστήριξη από εταιρεία δεν έχω ξαναδεί Είναι γιατί δεν έχεις έρθει από dji μεριά...
|
|