|
Post by dimitrispantosgr on May 3, 2019 21:42:21 GMT 2
ερώτηση !! πήρα ένα mavic pro platinum ! σαν συσκευή έχω ένα mate 20 pro ! όταν το συνδέω με τοn controller αρχίζει και φορτίζει με αποτέλεσμα να μου τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία του controller ! προσπαθω να αλλαξω την ρύθμιση μεσα απο την συσκευή αλλα τιποτα....!! έχει κάνεις καμιά ιδέα !
|
|
|
Post by engelo on May 3, 2019 22:13:25 GMT 2
Μόνο Apple !
Όλα τα άλλα φορτίζουν απο τα R/C
|
|
|
Post by Frontier on May 4, 2019 18:19:16 GMT 2
ερώτηση !! πήρα ένα mavic pro platinum ! σαν συσκευή έχω ένα mate 20 pro ! όταν το συνδέω με τοn controller αρχίζει και φορτίζει με αποτέλεσμα να μου τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία του controller ! προσπαθω να αλλαξω την ρύθμιση μεσα απο την συσκευή αλλα τιποτα....!! έχει κάνεις καμιά ιδέα ! Σε Android συσκευές μπορείς να απενεργοποιήσεις την φόρτιση μέσω USB ΜΟΝΟΝ εάν είναι rooted το λειτουργικό, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Το κάνω αυτό στο Xiaomi Mi Max 2.
|
|
|
Mavic Pro
May 5, 2019 7:46:27 GMT 2
via mobile
Post by dimitrispantosgr on May 5, 2019 7:46:27 GMT 2
Μάλιστα..... Ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
Post by driving24 on May 21, 2019 22:00:16 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 2 χρόνια αψογης συμβίωσης με το spark αναβαθμίστηκα - το πούλησα και αγόρασα ένα mavic pro used 9 μηνών. Λόγω του ότι είμαι κι εγω των αποστάσεων θα ήθελα να ρωτήσω επειδή βλέπω η nld app 4.1.22 είναι μονόδρομος, την αγοράζουμε αναγκαστηκά ή μπορούμε να την βρούμε και αλλιώς...? Επίσης είμαι από Νέα Μάκρη ώπου πετάω και συνήθως, Μιχάλης,
|
|
|
Post by driving24 on May 27, 2019 23:01:56 GMT 2
Καλησπέρα σας, επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με τον manual τρόπο για downgrade στο firmware του mp τελικά αγόρασα τον client της nld και όλα μια χαρά, και nfz και fcc mode στα 0.4w ομως, ήδη είχα μια πτήση 4.5κμ και επιστροφή, χωρίς καθόλου διακοπή ή lag στη μετάδοση
|
|
|
Mavic Pro
Jun 8, 2019 11:42:50 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Jun 8, 2019 11:42:50 GMT 2
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τις έλικες του platinum, κάνουν τελικά για το pro η θα έχουμε θέμα;;; γιατί στο Facebook σε ένα Club μου έδειξε κάποιος σε πρόβλημα που υπήρξε απάντηση της DJI ότι δεν κάνουν 🤔
|
|
|
Post by Vako on Jun 8, 2019 15:07:43 GMT 2
Κανουν. εχω κανει πολλες πτησεις με αυτες χωρις προβλημα . Αλλα ενα απλο τεστ που εκανα μου εβγαλε σε πτηση λιγοτερα λεπτα, σε αντιθεση με ολους που λενε οτι περαν του χαμηλοτερου θορυβου βγαζει και πιο πολλα λεπτα πτησης ...σε hover ομως , που δεν θεωρω πτηση..
|
|
|
Mavic Pro
Jun 8, 2019 16:00:39 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Jun 8, 2019 16:00:39 GMT 2
Κανουν. εχω κανει πολλες πτησεις με αυτες χωρις προβλημα . Αλλα ενα απλο τεστ που εκανα μου εβγαλε σε πτηση λιγοτερα λεπτα, σε αντιθεση με ολους που λενε οτι περαν του χαμηλοτερου θορυβου βγαζει και πιο πολλα λεπτα πτησης ...σε hover ομως , που δεν θεωρω πτηση.. Μπερδεύτηκα 😂στο βίντεο σου με της μαμά έλικες έκανες 6km και είχες υπόλοιπο 22% και με του platinum 16% επομένως με τις μαμά σε πτήση καλύτερο αποτέλεσμα, κάνω κάπου λάθος; 🤔
|
|
|
Post by Vako on Jun 8, 2019 16:40:01 GMT 2
Σωστο με τις μαμα ελικες σε πραγματικη πτηση πηγαν καλυτερα
|
|
|
Mavic Pro
Aug 21, 2019 10:51:33 GMT 2
via mobile
Post by orfeas26 on Aug 21, 2019 10:51:33 GMT 2
Καλημέρα!!
Έχω πάρει το mavic pro πριν 2 χρόνια. Έχω δύο μπαταρίες. Τις είχα φορτίσει και τις δύο αλλά τις έβαλα στο βαλιτσακι. Μετά από ένα μήνα έπεσε η στάθμη στο μισό. Και η εφαρμογή έγραφε battery self-discharge.Δεν έχω κάνει πολλές πτήσεις θα πρέπει να πω. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις μπαταρίες και ποια είναι η σωστή χρήση??
|
|
|
Post by thomas on Aug 21, 2019 15:15:17 GMT 2
Καλημέρα!! Έχω πάρει το mavic pro πριν 2 χρόνια. Έχω δύο μπαταρίες. Τις είχα φορτίσει και τις δύο αλλά τις έβαλα στο βαλιτσακι. Μετά από ένα μήνα έπεσε η στάθμη στο μισό. Και η εφαρμογή έγραφε battery self-discharge.Δεν έχω κάνει πολλές πτήσεις θα πρέπει να πω. Ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις μπαταρίες και ποια είναι η σωστή χρήση?? Αν δεν σκοπευεις να πεταξεις για πανω απο 10 μερες τις φορτιζεις στο 50% κ τις αφηνεις ετσι!Οι συγκεκριμενες μπαταριες εχουν συστημα αποφόρτισης μετα απο 10 μερες παρολο αυτα καλο ειναι να μην τις αφήνεις στο 100% για πολλές μέρες εφοσον δεν εχεις σκοπο να πεταξεις!
|
|
|
Mavic Pro
Jan 31, 2020 22:12:17 GMT 2
via mobile
Post by orfeas26 on Jan 31, 2020 22:12:17 GMT 2
Καλησπέρα!! Έχω ένα θέμα με το mavic! Όταν το σηκώνω στον αέρα δεν υπακούει άμεσα στις εντολές του χειριστηρίου και κινείται μόνο του. Κάνω calibration το IMU, διορθώνεται λίγο η κατάσταση αλλά αν το κλείσω κ το ανοίξω πάλι τα ίδια!! Έχετε να προτείνετε κάτι??
|
|
|
Post by Frontier on Feb 1, 2020 12:10:55 GMT 2
Καλησπέρα!! Έχω ένα θέμα με το mavic! Όταν το σηκώνω στον αέρα δεν υπακούει άμεσα στις εντολές του χειριστηρίου και κινείται μόνο του. Κάνω calibration το IMU, διορθώνεται λίγο η κατάσταση αλλά αν το κλείσω κ το ανοίξω πάλι τα ίδια!! Έχετε να προτείνετε κάτι?? Συνήθως τέτοια προβλήματα ξεκινούν από τα hall sticks στο χειριστήριο. Τα sticks του Mavic δεν έχουν την κλασσική διάταξη - με ελατήρια - αλλά χρησιμοποιούν μαγνητικό πεδίο για να προσδιορίζουν την κίνησή τους. Μήπως έγινε κάποια επέμβαση στο χειριστήριο; Ακόμα και η χρήση κάποιας θήκης/βάσης με οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο (ακόμα και βίδες), μπορεί να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο τους (το είχα αντιμετωπίσει αυτό σε Mavic Pro που κάηκε το buzzer του και το είχαν αλλάξει με άλλο που είχε μεταλλική βάση).
|
|
|
Mavic Pro
Feb 1, 2020 14:21:44 GMT 2
via mobile
Post by orfeas26 on Feb 1, 2020 14:21:44 GMT 2
Καλησπέρα!! Έχω ένα θέμα με το mavic! Όταν το σηκώνω στον αέρα δεν υπακούει άμεσα στις εντολές του χειριστηρίου και κινείται μόνο του. Κάνω calibration το IMU, διορθώνεται λίγο η κατάσταση αλλά αν το κλείσω κ το ανοίξω πάλι τα ίδια!! Έχετε να προτείνετε κάτι?? Συνήθως τέτοια προβλήματα ξεκινούν από τα hall sticks στο χειριστήριο. Τα sticks του Mavic δεν έχουν την κλασσική διάταξη - με ελατήρια - αλλά χρησιμοποιούν μαγνητικό πεδίο για να προσδιορίζουν την κίνησή τους. Μήπως έγινε κάποια επέμβαση στο χειριστήριο; Ακόμα και η χρήση κάποιας θήκης/βάσης με οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο (ακόμα και βίδες), μπορεί να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο τους (το είχα αντιμετωπίσει αυτό σε Mavic Pro που κάηκε το buzzer του και το είχαν αλλάξει με άλλο που είχε μεταλλική βάση). Όχι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Το χειριστήριο το έχω πάντα σε βαλιτσακι και δεν έχω βάλει κάτι άλλο πάνω του.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 1, 2020 19:03:33 GMT 2
Συνήθως τέτοια προβλήματα ξεκινούν από τα hall sticks στο χειριστήριο. Τα sticks του Mavic δεν έχουν την κλασσική διάταξη - με ελατήρια - αλλά χρησιμοποιούν μαγνητικό πεδίο για να προσδιορίζουν την κίνησή τους. Μήπως έγινε κάποια επέμβαση στο χειριστήριο; Ακόμα και η χρήση κάποιας θήκης/βάσης με οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο (ακόμα και βίδες), μπορεί να επηρεάσει το μαγνητικό πεδίο τους (το είχα αντιμετωπίσει αυτό σε Mavic Pro που κάηκε το buzzer του και το είχαν αλλάξει με άλλο που είχε μεταλλική βάση). Όχι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Το χειριστήριο το έχω πάντα σε βαλιτσακι και δεν έχω βάλει κάτι άλλο πάνω του. Δοκίμασε να κάνεις καλιμπράρισμα του χειριστηρίου (RC calibration).
|
|
|
Mavic Pro
Feb 1, 2020 19:23:43 GMT 2
via mobile
Post by orfeas26 on Feb 1, 2020 19:23:43 GMT 2
Θα το δοκιμάσω κ ελπίζω να επανέλθει!
|
|
|
Post by orfeas26 on Mar 2, 2020 19:59:14 GMT 2
Εντάξει το δοκιμασα τελικά και δουλεύει μια χαρά!! Να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τις απαγορευσεις της Dji?? Δηλαδή μόλις σκοτεινιάσει δεν μ αφήνει καν να το ενεργοποιήσω. Το ίδιο και οταν ήμουν 5χλμ απο πολεμικο αεροδρόμιο
|
|
|
Post by petersea on Mar 2, 2020 20:26:31 GMT 2
Εντάξει το δοκιμασα τελικά και δουλεύει μια χαρά!! Να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τις απαγορευσεις της Dji?? Δηλαδή μόλις σκοτεινιάσει δεν μ αφήνει καν να το ενεργοποιήσω. Το ίδιο και οταν ήμουν 5χλμ απο πολεμικο αεροδρόμιο Να μην σε αφήνει να το ενεργοποίησης νύχτα πρώτη φορά το ακούω 🤔 μήπως ήσουν σε nfz; υπάρχει μια εφαρμογή nld εάν θυμάμαι καλά που τα αναιρεί αυτά αλλά θέλει προσοχή που πετάς και ειδικά κοντά σε αεροδρόμια...
|
|
|
Mavic Pro
Mar 2, 2020 21:45:21 GMT 2
via mobile
Post by orfeas26 on Mar 2, 2020 21:45:21 GMT 2
Είναι δωρεάν αυτή η εφαρμογή η θέλει αγορά??
|
|
|
Mavic Pro
Mar 2, 2020 22:14:27 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Mar 2, 2020 22:14:27 GMT 2
Είναι δωρεάν αυτή η εφαρμογή η θέλει αγορά?? Εάν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι σωστά 48€, μπες στο Google και θα την βρεις..
|
|
|
Post by orfeas26 on Mar 6, 2020 21:47:38 GMT 2
Καλησπέρα, πως μπορώ να δω τις συνολικές ώρες πτήσης??
|
|
|
Post by Frontier on Mar 7, 2020 10:54:40 GMT 2
Καλησπέρα, πως μπορώ να δω τις συνολικές ώρες πτήσης?? Από την αρχική οθόνη του dji Go 4, πας επάνω δεξιά και πατάς εκεί που έχει τις 3 παύλες. Εκεί βρίσκεις την επιλογή για τα Flight Logs του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by orfeas26 on Jun 5, 2020 21:05:19 GMT 2
Καλησπέρα βρήκα το NLD στα 20 ευρώ για το Mavic Pro και έχω την έκδοση 01.04.0500. Θα πρέπει να κάνω downgrade το firmware για να μην έχω το NFZ?? Και πως κάνω τις έξτρα ρυθμίσεις για την ενίσχυση του σήματος?? Κατεβάζω κάποια εφαρμογή στο κινητό??
|
|
|
Post by loizoskal on Mar 13, 2022 19:26:11 GMT 2
Καλησπέρα σας, επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με τον manual τρόπο για downgrade στο firmware του mp τελικά αγόρασα τον client της nld και όλα μια χαρά, και nfz και fcc mode στα 0.4w ομως, ήδη είχα μια πτήση 4.5κμ και επιστροφή, χωρίς καθόλου διακοπή ή lag στη μετάδοση Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα κ εγώ ένα mavic pro μεταχειρισμένα και σήμερα η μέρα έβλεπα βίντεο στο YouTube για το drone hacks . Αγόρασες τελικά την άδεια? Δεν κατάλαβα πολύ καλά. Πρέπει να αγοράσουμε 2 άδειες? Μια για nfz κ altitude κ μια για signal? Είναι εύκολη η όλη διαδικασία? Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός να δείχνει βήμα βήμα? Επίσης υπάρχει κάποια λύση για το τηλεχειριστήριο που αδειάζει η μπαταρία του γρήγορα επειδή φορτίζει το κινητό όταν συνδέεται?
|
|