|
Post by Vako on Dec 10, 2018 18:08:32 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module? ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα Σε συνεχεια αυτου του ποστ μου σχετικα με το προβλημα που εμφανιστηκε ξαφνικα με την compass 1 η επισκευη εγινε αφου ηρθε το πολυποθητο gps module που ενσωματωνει και την πυξιδα και ειναι αυτο: Το οποιο βρισκεται στο επανω καπακι στο πισω μερος και θα το δειτε ετσι: Αφου ξεβιδωσετε το μικρο αλουμινενιο καλυμμα θα φανει το module: Το αλλαζετε ξαναβιδωνετε και εαν δεν περισεψει καμμια βιδα ετοιμος για νεες περιπετειες. Τελος καλο ολα καλα. Κοστος ανταλακτικου μιας και το εφτειαξα μονος απο 50 εως 80 ευρω αναλογα απο που θα το παρεις. Ελπιζω να μην χρειαστει το ποστ μου αλλα καλο ειναι να καταθετουμε καποιες βλαβες και τις λυσεις-επισκευες τους.
|
|
|
Post by thomas on Dec 11, 2018 3:16:59 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module? ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα Σε συνεχεια αυτου του ποστ μου σχετικα με το προβλημα που εμφανιστηκε ξαφνικα με την compass 1 η επισκευη εγινε αφου ηρθε το πολυποθητο gps module που ενσωματωνει και την πυξιδα και ειναι αυτο: Το οποιο βρισκεται στο επανω καπακι στο πισω μερος και θα το δειτε ετσι: Αφου ξεβιδωσετε το μικρο αλουμινενιο καλυμμα θα φανει το module: Το αλλαζετε ξαναβιδωνετε και εαν δεν περισεψει καμμια βιδα ετοιμος για νεες περιπετειες. Τελος καλο ολα καλα. Κοστος ανταλακτικου μιας και το εφτειαξα μονος απο 50 εως 80 ευρω αναλογα απο που θα το παρεις. Ελπιζω να μην χρειαστει το ποστ μου αλλα καλο ειναι να καταθετουμε καποιες βλαβες και τις λυσεις-επισκευες τους. Μπραβο Βαγγελη!καλες πτησεις να εχεις φιλε μ!περιμενουμε νεα ρεκορ τωρα!!
|
|
zelhs
Junior Member
www.zelhs.gr
|
Post by zelhs on Dec 19, 2018 7:30:10 GMT 2
Ένα video μετά από πολύ καιρό
|
|
|
Post by Vako on Dec 21, 2018 12:32:58 GMT 2
Επειδη πολλα λεγονται και πολλα εχω διαβασει περι διαφορας χρονου πτησεως με ελικες stock και ελικες απο το platinum , εκανα ενα απλο range test να μου φυγει η απορια και πιθανων απορια και αλλων. Το αποτελεσμα διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν αρκετοι , δηλαδη οτι με τους ελικες του platinum στο mavic1 θα κερδισουν κατι...εγω τουλαχιστον ειδα το αντιθετο. Στο τεστακι χρησιμοποιησα γνησιους ελικες, την ιδια ημερα με ιδιες συνθηκες καιρικες.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 27, 2018 14:40:28 GMT 2
Επειδη πολλα λεγονται και πολλα εχω διαβασει περι διαφορας χρονου πτησεως με ελικες stock και ελικες απο το platinum , εκανα ενα απλο range test να μου φυγει η απορια και πιθανων απορια και αλλων. Το αποτελεσμα διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν αρκετοι , δηλαδη οτι με τους ελικες του platinum στο mavic1 θα κερδισουν κατι...εγω τουλαχιστον ειδα το αντιθετο. Στο τεστακι χρησιμοποιησα γνησιους ελικες, την ιδια ημερα με ιδιες συνθηκες καιρικες. Ωραίο συγκριτικό (:,
Προσωπικά, κάτι τέτοιο περίμενα Βαγγέλη, αφού οι έλικες του κάθε μοντελου ειναι βελτιστοποιημένοι για το συγκεκριμένο σκάφος, τα μοτέρ του, τους speed controllers του, το αεροδυναμικό του προφίλ και πολλά άλλα.
Υποπτεύομαι ότι και το ανάποδο (έλικες του Pro σε Platinum) θα έχει παρόμοια, εάν όχι χειρότερα αποτελέσματα.
Σ
|
|
|
Post by Vako on Dec 27, 2018 17:42:25 GMT 2
Επειδη πολλα λεγονται και πολλα εχω διαβασει περι διαφορας χρονου πτησεως με ελικες stock και ελικες απο το platinum , εκανα ενα απλο range test να μου φυγει η απορια και πιθανων απορια και αλλων. Το αποτελεσμα διαφορετικο απο αυτο που πιστευουν αρκετοι , δηλαδη οτι με τους ελικες του platinum στο mavic1 θα κερδισουν κατι...εγω τουλαχιστον ειδα το αντιθετο. Στο τεστακι χρησιμοποιησα γνησιους ελικες, την ιδια ημερα με ιδιες συνθηκες καιρικες. Ωραίο συγκριτικό (:,
Προσωπικά, κάτι τέτοιο περίμενα Βαγγέλη, αφού οι έλικες του κάθε μοντελου ειναι βελτιστοποιημένοι για το συγκεκριμένο σκάφος, τα μοτέρ του, τους speed controllers του, το αεροδυναμικό του προφίλ και πολλά άλλα.
Υποπτεύομαι ότι και το ανάποδο (έλικες του Pro σε Platinum) θα έχει παρόμοια, εάν όχι χειρότερα αποτελέσματα.
Σ
Το παραδοξο ομως Σωτηρη ειναι οτι το σκαφος με τους ελικες απο το platinum δουλευει σε αρκετα λιγοτερες στροφες. Παρολα αυτα πτητικα σε πραγματικες συνθηκες και οχι hover (που δεν το θεωρω πτηση) τα αποτελεσματα ειναι διαφορετικα
|
|
|
Post by Vako on Jan 4, 2019 18:41:37 GMT 2
Freedrone!!!!!
|
|
|
Post by engelo on Jan 4, 2019 20:49:51 GMT 2
Ετσιιιιιιι
|
|
|
Post by Vako on Jan 12, 2019 19:01:25 GMT 2
Μια και βρεθηκα στην αιγινα, ειπα να το στειλω μεχρι απεναντι στο Αγκιστρι...mavic pro λοιπον , στα 8χλμ και 16χλμ μετ'επιστροφης (ευτυχως) και υπολοιπο μπαταριας 12%
|
|
|
Post by thomas on Jan 13, 2019 20:22:43 GMT 2
Μια και βρεθηκα στην αιγινα, ειπα να το στειλω μεχρι απεναντι στο Αγκιστρι...mavic pro λοιπον , στα 8χλμ και 16χλμ μετ'επιστροφης (ευτυχως) και υπολοιπο μπαταριας 12% Μπραβο Βαγγελη!πολυ καλη πτηση κ φοβερη εξοικονόμηση μπαταριας φιλε μου!
|
|
|
Post by Vako on Jan 13, 2019 21:34:26 GMT 2
Μια και βρεθηκα στην αιγινα, ειπα να το στειλω μεχρι απεναντι στο Αγκιστρι...mavic pro λοιπον , στα 8χλμ και 16χλμ μετ'επιστροφης (ευτυχως) και υπολοιπο μπαταριας 12% Μπραβο Βαγγελη!πολυ καλη πτηση κ φοβερη εξοικονόμηση μπαταριας φιλε μου! Eκανα φορτιση στον αερα χαχα. Ειχα δευτερη μπαταρια (1600mah) Θωμα για αυτο πηγε τετοια αποσταση. Mε την δικια του μονο, φτανει μεχρι 14χλμ αντε 15χλμ πηγαινε-ελα αν πιασεις το τζοκερ.
|
|
|
Post by thomas on Jan 13, 2019 21:55:41 GMT 2
Μπραβο Βαγγελη!πολυ καλη πτηση κ φοβερη εξοικονόμηση μπαταριας φιλε μου! Eκανα φορτιση στον αερα χαχα. Ειχα δευτερη μπαταρια (1600mah) Θωμα για αυτο πηγε τετοια αποσταση. Mε την δικια του μονο, φτανει μεχρι 14χλμ αντε 15χλμ πηγαινε-ελα αν πιασεις το τζοκερ. Έτσι εξηγείται τότε! Πάντως καλή πατέντα η 2πλη μπαταρία! Δεν παίζεσαι Βαγγέλη! Μπράβο σου πάντως γτ το χαίρεσαι το πτηνό!
|
|
|
Post by Vako on Jan 28, 2019 13:24:09 GMT 2
Μετα απο την ομορφη συναντηση που ανεφερε σε αλλο νημα ο φιλος sotirist στην γεφυρα της Χαλκιδας, η οπτικη εκδοχη του mavic 1
|
|
|
Post by sotirist on Jan 28, 2019 16:20:13 GMT 2
Μετα απο την ομορφη συναντηση που ανεφερε σε αλλο νημα ο φιλος sotirist στην γεφυρα της Χαλκιδας, η οπτικη εκδοχη του mavic 1 Μπράβο σου Βαγγέλη, υπέροχες λήψεις!
|
|
|
Post by Vako on Feb 11, 2019 10:51:35 GMT 2
Εχουμε και μινι καταρακτη στην Πεντελη...
|
|
|
Post by Vako on Feb 18, 2019 13:24:55 GMT 2
Ενα βιντεακι απο μια ομορφη εξορμηση με τον φιλο Sotirist στον Φαρο Μελαγκαβι στο Ηραιο
|
|
|
Post by Vako on Feb 20, 2019 8:22:53 GMT 2
Και επειδη σας ξεγελασα οτι πια βαζω βιντεο και φωτο σημειων ενδιαφεροντος , παρτε ενα long distance μιας και προσωρινα ο καιρος εφτειαξε χααχα 9χλμ , συνολο 18χλμ.. ΥΓ: Πρεπει στην επιστροφη να καπνισα 1 πακετο τσιγαρα για αυτο το εφερα με rth χαχαχα
|
|
|
Post by petersea on Feb 20, 2019 11:47:00 GMT 2
Και επειδη σας ξεγελασα οτι πια βαζω βιντεο και φωτο σημειων ενδιαφεροντος , παρτε ενα long distance μιας και προσωρινα ο καιρος εφτειαξε χααχα 9χλμ , συνολο 18χλμ.. ΥΓ: Πρεπει στην επιστροφη να καπνισα 1 πακετο τσιγαρα για αυτο το εφερα με rth χαχαχα Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Βλέπεις τι παθενεις για να κάνεις κακίες παρέες 😂, τώρα μισή ώρα πτήση είναι αυτή κάνεις και ένα πακέτο τσιγάρα όπως λες 😂 εγώ στην θέση σου θα τα έτρωγα 😂😂😂!!!!
|
|
|
Post by Vako on Mar 8, 2019 12:24:16 GMT 2
Αυτή τη φορά όντως τα έφαγα τα τσιγαρα αντί να τα καπνίσω όπως λέει ο petersea από πανω...χαχαχα 10χλμ. σύνολο 20χλμ. Μετά από πολύ μελέτη και δοκιμες Φωτό και θα ακολουθήσει βίντεο με το στήσιμο του mavic Το γιατί θάλασσα? Γιατί άντε βρες πεδιάδα 10χλμ ακατοίκητη σε περίπτωση που έρθει η πτώση , μην τρυπήσει και καμμια στέγηη...θάλασσα λοιπόν και αν έρθει ήρθε...και ήρθε.. το mavic όχι η πτώση εννοειται
|
|
|
Post by Vako on Mar 9, 2019 22:36:24 GMT 2
Nld app, 1.03.0700 firmware , 2x1600mah battery=10km και 31,5 λεπτα πτησης
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2019 19:20:36 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊
|
|
|
Post by Frontier on Apr 3, 2019 19:32:15 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Καλές πτήσεις Πέτρο και καλές προσγειώσεις. Είναι άριστη επιλογή, θα το ευχαριστηθείς.
|
|
|
Mavic Pro
Apr 3, 2019 19:41:49 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 3, 2019 19:41:49 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Καλές πτήσεις Πέτρο και καλές προσγειώσεις. Είναι άριστη επιλογή, θα το ευχαριστηθείς. Ευχαριστώ πολύ Μάνο, θα τολμησω να πω χωρίς παρεξήγηση ότι εμένα προσωπικά η Fimi με τις χαζομάρες της μου έκανε πολύ μεγάλο καλό 😂😂😊
|
|
|
Post by Vako on Apr 3, 2019 20:30:57 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Καλες πτησεις . Ειμαι σιγουρος οτι θα σε ανταμειψει για την επιλογη σου. Οτι θελησεις μην διστασεις να ρωτησεις..
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2019 20:44:32 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Καλες πτησεις . Ειμαι σιγουρος οτι θα σε ανταμειψει για την επιλογη σου. Οτι θελησεις μην διστασεις να ρωτησεις.. Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη θα εκμεταλλευτώ νομίζω την προσφορά σου 😂😊!!!
|
|
|
Post by tsopirs on Apr 3, 2019 21:43:46 GMT 2
Καλές πτήσεις και καλές προσγείωσης.. απιθανο εργαλείο,να το ευχαριστηθείς
|
|
|
Post by petersea on Apr 3, 2019 22:00:29 GMT 2
Καλές πτήσεις και καλές προσγείωσης.. απιθανο εργαλείο,να το ευχαριστηθείς Ευχαριστώ πολύ, επίσης και εσύ το ίδιο!!! 😊
|
|
|
Mavic Pro
Apr 3, 2019 23:30:33 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 3, 2019 23:30:33 GMT 2
Μόλις πήγα να το ενεργοποίησω μέσα στο σπίτι να το χαζεψω μου έκανε και ένα δώρο η dji μάλλον αύξησε τις nfz 😤 μου ζήτησε Update δεν πρόσεξα τι έγραφε και την πάτησα, δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το θέμα, προσοχή λοιπόν από την βιασύνη δεν είδα εάν θα μπορούσα να αποφύγω το Update...
|
|
|
Post by Frontier on Apr 4, 2019 7:21:28 GMT 2
Μόλις πήγα να το ενεργοποίησω μέσα στο σπίτι να το χαζεψω μου έκανε και ένα δώρο η dji μάλλον αύξησε τις nfz 😤 μου ζήτησε Update δεν πρόσεξα τι έγραφε και την πάτησα, δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το θέμα, προσοχή λοιπόν από την βιασύνη δεν είδα εάν θα μπορούσα να αποφύγω το Update... Δεν μπορείς να τα αποφύγεις τα updates, έχουν όλα timebomb που όταν περάσει κάποιο διάστημα και δεν έχεις αναβαθμίσεις, το αεροσκάφος δεν απογειώνεται (έγινε στο Spark αυτό τον Σεπτέμβρη 2017). Επίσης δεν επιτρέπεται το downgrade, από κάποια έκδοση και μετά. Στο Mavic Pro βέβαια δεν θα παίρνεις updates πια αφού είναι EOL, αλλά και αυτό ακολουθεί την ίδια λογική.
|
|
|
Mavic Pro
Apr 4, 2019 7:50:38 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 4, 2019 7:50:38 GMT 2
Μόλις πήγα να το ενεργοποίησω μέσα στο σπίτι να το χαζεψω μου έκανε και ένα δώρο η dji μάλλον αύξησε τις nfz 😤 μου ζήτησε Update δεν πρόσεξα τι έγραφε και την πάτησα, δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το θέμα, προσοχή λοιπόν από την βιασύνη δεν είδα εάν θα μπορούσα να αποφύγω το Update... Δεν μπορείς να τα αποφύγεις τα updates, έχουν όλα timebomb που όταν περάσει κάποιο διάστημα και δεν έχεις αναβαθμίσεις, το αεροσκάφος δεν απογειώνεται (έγινε στο Spark αυτό τον Σεπτέμβρη 2017). Επίσης δεν επιτρέπεται το downgrade, από κάποια έκδοση και μετά. Στο Mavic Pro βέβαια δεν θα παίρνεις updates πια αφού είναι EOL, αλλά και αυτό ακολουθεί την ίδια λογική. Καλημέρα Μάνο, είναι τεράστια η nfz στην Αρτέμιδα λόγω του Ελ. Βενιζέλος, πιάνει σχεδόν από την Ραφήνα μέχρι το Μαρκόπουλο περίπου, το μόνο με κάτι ερωτήσεις που μου έκαναν (3) μου ζήτησαν και το τηλ. μου, μου επέτρεψε να οπλισω μοτέρ, η nfz στην Αττική είναι πολλές και μεγάλες, δεν ξέρω εάν κάθε φορά μου ζητά την ίδια διαδικασία...
|
|