|
Post by Vako on Apr 4, 2019 8:09:13 GMT 2
Δεν μπορείς να τα αποφύγεις τα updates, έχουν όλα timebomb που όταν περάσει κάποιο διάστημα και δεν έχεις αναβαθμίσεις, το αεροσκάφος δεν απογειώνεται (έγινε στο Spark αυτό τον Σεπτέμβρη 2017). Επίσης δεν επιτρέπεται το downgrade, από κάποια έκδοση και μετά. Στο Mavic Pro βέβαια δεν θα παίρνεις updates πια αφού είναι EOL, αλλά και αυτό ακολουθεί την ίδια λογική. Καλημέρα Μάνο, είναι τεράστια η nfz στην Αρτέμιδα λόγω του Ελ. Βενιζέλος, πιάνει σχεδόν από την Ραφήνα μέχρι το Μαρκόπουλο περίπου, το μόνο με κάτι ερωτήσεις που μου έκαναν (3) μου ζήτησαν και το τηλ. μου, μου επέτρεψε να οπλισω μοτέρ, η nfz στην Αττική είναι πολλές και μεγάλες, δεν ξέρω εάν κάθε φορά μου ζητά την ίδια διαδικασία... Βαλε κανενα app χακαρισμενο να μην σε ξαναζαλισει ποτε γιατι στο μερος που μενεις λογω αεροδρομιου θα εχεις θεματα και λιγικο ειναι
|
|
|
Mavic Pro
Apr 4, 2019 8:15:19 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 4, 2019 8:15:19 GMT 2
Καλημέρα Μάνο, είναι τεράστια η nfz στην Αρτέμιδα λόγω του Ελ. Βενιζέλος, πιάνει σχεδόν από την Ραφήνα μέχρι το Μαρκόπουλο περίπου, το μόνο με κάτι ερωτήσεις που μου έκαναν (3) μου ζήτησαν και το τηλ. μου, μου επέτρεψε να οπλισω μοτέρ, η nfz στην Αττική είναι πολλές και μεγάλες, δεν ξέρω εάν κάθε φορά μου ζητά την ίδια διαδικασία... Βαλε κανενα app χακαρισμενο να μην σε ξαναζαλισει ποτε γιατι στο μερος που μενεις λογω αεροδρομιου θα εχεις θεματα και λιγικο ειναι Καλημέρα Βαγγέλη, για δώσε συγκεκριμένες πληροφορίες, εσύ με τέτοιο πετάς και πιο είναι αυτό;
|
|
|
Mavic Pro
Apr 4, 2019 18:11:24 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 4, 2019 18:11:24 GMT 2
Η εικόνα που έχω στο κινητό στο Fpv μου κάνει ένα κυματισμο, να φταίει το κινητό μου xiaomi redmi note 4 η έχω κάνει κάπου λάθος ρύθμιση;;;
|
|
|
Post by Vako on Apr 4, 2019 19:30:50 GMT 2
Η εικόνα που έχω στο κινητό στο Fpv μου κάνει ένα κυματισμο, να φταίει το κινητό μου xiaomi redmi note 4 η έχω κάνει κάπου λάθος ρύθμιση;;; ρε Πετρο μπας και πηρες Hubsan ? Μου θυμισες τον κυματισμο που εκανε η οθονη του 501 και του 109 που ειχα!!!! χαχαχα αυτο το πραμα(mavic) λαγκαρει η εικονα δεν μου εχει τυχει να ακουσω κυματισμο...
|
|
|
Post by brouzos on Apr 4, 2019 19:39:35 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Εάν και καθηστερημενα... Καλές πτήσεις και να έχει πάντα όμορφες λήψεις
|
|
|
Mavic Pro
Apr 4, 2019 22:10:56 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 4, 2019 22:10:56 GMT 2
Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον ενός mavic pro, το πήρα μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή με 2 μπαταρίες με έξτρα ελικες από το platinum με 8 και 12 κύκλους φόρτισης, είναι άψογο το πήγα σε Service για drone για έλεγχο πριν την αγορά, ομολογώ ότι έχω κάνει τσισα 😂 πάω για μελέτη τώρα 😂😂😊 Εάν και καθηστερημενα... Καλές πτήσεις και να έχει πάντα όμορφες λήψεις Ευχαριστώ πολύ!!! 😊
|
|
|
Mavic Pro
Apr 4, 2019 22:17:37 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 4, 2019 22:17:37 GMT 2
Η εικόνα που έχω στο κινητό στο Fpv μου κάνει ένα κυματισμο, να φταίει το κινητό μου xiaomi redmi note 4 η έχω κάνει κάπου λάθος ρύθμιση;;; ρε Πετρο μπας και πηρες Hubsan ? Μου θυμισες τον κυματισμο που εκανε η οθονη του 501 και του 109 που ειχα!!!! χαχαχα αυτο το πραμα(mavic) λαγκαρει η εικονα δεν μου εχει τυχει να ακουσω κυματισμο... Δεν είναι λαγκαρισμα, και δίπλα δίπλα που είναι το ίδιο κάνει, λέω μήπως φταίει το κινητό ή κάποια ρύθμιση που έχω επιλέξει, ακόμα μαθαίνω το μενού, δεν είχα ιδέα πριν το πάρω... 😊
|
|
|
Post by Vako on Apr 5, 2019 8:13:52 GMT 2
Στο κανει μεσα στο σπιτι δηλαδη η και σε εξωτερικο χωρο?
|
|
|
Mavic Pro
Apr 5, 2019 8:29:27 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 5, 2019 8:29:27 GMT 2
Στο κανει μεσα στο σπιτι δηλαδη η και σε εξωτερικο χωρο? Μόλις ανακάλυψα την μακακια μου, είχα ενεργοποίηση το overexposure στης ρυθμίσεις της κάμερας, Βαγγέλη θέλω ιδιαίτερα 😂... 😊
|
|
|
Post by Vako on Apr 5, 2019 9:15:33 GMT 2
Στο κανει μεσα στο σπιτι δηλαδη η και σε εξωτερικο χωρο? Μόλις ανακάλυψα την μακακια μου, είχα ενεργοποίηση το overexposure στης ρυθμίσεις της κάμερας, Βαγγέλη θέλω ιδιαίτερα 😂... 😊 α οκ καταλαβα τι ειχες κανει χαχα ολα καλα. που μενεις Πετρο?
|
|
|
Mavic Pro
Apr 5, 2019 9:17:30 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 5, 2019 9:17:30 GMT 2
Μόλις ανακάλυψα την μακακια μου, είχα ενεργοποίηση το overexposure στης ρυθμίσεις της κάμερας, Βαγγέλη θέλω ιδιαίτερα 😂... 😊 α οκ καταλαβα τι ειχες κανει χαχα ολα καλα. που μενεις Πετρο? Λουτσα, Αρτέμιδα Βαγγέλη.
|
|
|
Post by Vako on Apr 5, 2019 9:23:10 GMT 2
Α οκ πολλες φορες ερχομαστε και πεταμε εκει...εχουμε αφησει και ενα mavic στον βυθο της Αρτεμιδας χαχαχα και ενα spark σε μια στεγη που ανακτηθηκε..το mavic εμεινε στον βυθο να το βρουν στο μελον σαν δειγμα χαχαχα . Τοτε θα βρεθουμε συντομα μολις βρω χρονο να φτειξω το δικο μου , γιατι σε μια ατσαλια μεσα στο σπιτι τρακαρε σε μια καρεκλα και κοπηκε η καλωδιοταινια του gimbal και λογω φορτου εργασιας δεν εχω ευκαιρησει να το δεσω...
|
|
|
Mavic Pro
Apr 5, 2019 9:28:11 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 5, 2019 9:28:11 GMT 2
Α οκ πολλες φορες ερχομαστε και πεταμε εκει...εχουμε αφησει και ενα mavic στον βυθο της Αρτεμιδας χαχαχα και ενα spark σε μια στεγη που ανακτηθηκε..το mavic εμεινε στον βυθο να το βρουν στο μελον σαν δειγμα χαχαχα . Τοτε θα βρεθουμε συντομα μολις βρω χρονο να φτειξω το δικο μου , γιατι σε μια ατσαλια μεσα στο σπιτι τρακαρε σε μια καρεκλα και κοπηκε η καλωδιοταινια του gimbal και λογω φορτου εργασιας δεν εχω ευκαιρησει να το δεσω... Ειλικρινά πολύ θα χαρώ να βρεθούμε, σου στέλνω το τηλ. μου, σύντομη ανάρρωση στο mavic εύχομαι... 😊. Για το χακαρισμενο app καμία πληροφορία..;
|
|
|
Post by Vako on Apr 5, 2019 10:05:58 GMT 2
Για το app εγω χρησιμοποιω (και εχω ησυχασει) το app της nld (nolimitdronez.com) . θα προσπαθησω να στο περασω με mail και ελπιζω να αντιγραφεται . Αλλιως θα ψαξω ν σου στειλω καποιο link
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 12:26:59 GMT 2
Nld app, 1.03.0700 firmware , 2x1600mah battery=10km και 31,5 λεπτα πτησης Μια χαρά! Εχω το mpp με nld. Έχεις κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στα settings που προτείνεις; Εγώ το μόνο που έκανα είναι να αυξήσω την ταχύτητα του rth.
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 15:33:40 GMT 2
Εχω αυξησει γυρω στα 39 με 40 χλμ το rth μονο και μεσω του app δινει 1,5w ισχυ σηματος (περιπου) μετρημενο οχι θεωρητικά.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 15:42:33 GMT 2
Εχω αυξησει γυρω στα 39 με 40 χλμ το rth μονο και μεσω του app δινει 1,5w ισχυ σηματος (περιπου) μετρημενο οχι θεωρητικά. By default τόσο δίνει ή πρέπει να πειράξω κάτι στις παραμέτρους;
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 15:57:25 GMT 2
Εχω αυξησει γυρω στα 39 με 40 χλμ το rth μονο και μεσω του app δινει 1,5w ισχυ σηματος (περιπου) μετρημενο οχι θεωρητικά. By default τόσο δίνει ή πρέπει να πειράξω κάτι στις παραμέτρους; Εαν εννοεις το app πρεπει να πειραξεις τις παραμετρους αποτα jason settings
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 16:04:55 GMT 2
By default τόσο δίνει ή πρέπει να πειράξω κάτι στις παραμέτρους; Εαν εννοεις το app πρεπει να πειραξεις τις παραμετρους αποτα jason settings Ναι από το app, μπορείς να μου γράψεις τις ρυθμίσεις;
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 16:59:09 GMT 2
Εαν εννοεις το app πρεπει να πειραξεις τις παραμετρους αποτα jason settings Ναι από το app, μπορείς να μου γράψεις τις ρυθμίσεις; ναι γιατι οχι. κατεβασε απο το playstore to es διαχειριστης αρχειων για να μπορεις να κανεις edit τα αρχεια. Αφου το κατεβασεις βρες το αρχειο dji>og_settings>datalink.settings.json>και αλλαζεις το boostMode απο false σε true και το ForceFCC παλι απο false σε true....ετοιμος Οταν ανοιξεις το ES εννοειται οτι πατας edit πριν αλλαξεις τις ρυθμισεις . Εαν κολλησεις εδω ειμαστε...
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 17:06:13 GMT 2
Ναι από το app, μπορείς να μου γράψεις τις ρυθμίσεις; ναι γιατι οχι. κατεβασε απο το playstore to es διαχειριστης αρχειων για να μπορεις να κανεις edit τα αρχεια. Αφου το κατεβασεις βρες το αρχειο dji>og_settings>datalink.settings.json>και αλλαζεις το boostMode απο false σε true και το ForceFCC παλι απο false σε true....ετοιμος Οταν ανοιξεις το ES εννοειται οτι πατας edit πριν αλλαξεις τις ρυθμισεις . Εαν κολλησεις εδω ειμαστε... Αύριο το κάνω στην τροποποιημένη έκδοση του app της nld, σωστά; Έχει μεγάλη διαφορά από το απλό fcc;
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 17:13:32 GMT 2
ναι γιατι οχι. κατεβασε απο το playstore to es διαχειριστης αρχειων για να μπορεις να κανεις edit τα αρχεια. Αφου το κατεβασεις βρες το αρχειο dji>og_settings>datalink.settings.json>και αλλαζεις το boostMode απο false σε true και το ForceFCC παλι απο false σε true....ετοιμος Οταν ανοιξεις το ES εννοειται οτι πατας edit πριν αλλαξεις τις ρυθμισεις . Εαν κολλησεις εδω ειμαστε... Αύριο το κάνω στην τροποποιημένη έκδοση του app της nld, σωστά; Έχει μεγάλη διαφορά από το απλό fcc; Ναι. εγω εχω την τροποποιημενη 4.1.22 (nld ) εχει μεγαλη διαφορα..αλλωστε φαινεται στο βιντεο 10 χλμ χωρις κατοπτρα,με τις μαμα κεραιες και ειχε σημα πολυ καλο, χωρις λαγκαρισματα κλπ . το ιδιο και αν πεταξεις σε αστικη περιοχη , εισαι πολυ καλυτερος με παρομοιες εμβελειες. Αλλοι για να πιασουν αυτα τα χλμ τα χωνουν σε κεραιες των 120 και 200 ευρω. Μπουρδες! Για να λειτουργησουν σωστα αττες οι κεραιες πρεπει να κουβαλησεις υποσταθμο χαχαχα και να χωσεις χρημα
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 17:24:05 GMT 2
Αύριο το κάνω στην τροποποιημένη έκδοση του app της nld, σωστά; Έχει μεγάλη διαφορά από το απλό fcc; Ναι. εγω εχω την τροποποιημενη 4.1.22 (nld ) εχει μεγαλη διαφορα..αλλωστε φαινεται στο βιντεο 10 χλμ χωρις κατοπτρα,με τις μαμα κεραιες και ειχε σημα πολυ καλο, χωρις λαγκαρισματα κλπ . το ιδιο και αν πεταξεις σε αστικη περιοχη , εισαι πολυ καλυτερος με παρομοιες εμβελειες. Αλλοι για να πιασουν αυτα τα χλμ τα χωνουν σε κεραιες των 120 και 200 ευρω. Μπουρδες! Για να λειτουργησουν σωστα αττες οι κεραιες πρεπει να κουβαλησεις υποσταθμο χαχαχα και να χωσεις χρημα Τα κανάλια που γράφει 32 τα έχει false. Τι είναι αυτό; {"m_BoostMode":true,"m_DoLogging":false,"m_ForceFCC":true,"m_SpecialFrequencyMode":0,"m_Use32Channels":false}
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 17:33:03 GMT 2
Ναι. εγω εχω την τροποποιημενη 4.1.22 (nld ) εχει μεγαλη διαφορα..αλλωστε φαινεται στο βιντεο 10 χλμ χωρις κατοπτρα,με τις μαμα κεραιες και ειχε σημα πολυ καλο, χωρις λαγκαρισματα κλπ . το ιδιο και αν πεταξεις σε αστικη περιοχη , εισαι πολυ καλυτερος με παρομοιες εμβελειες. Αλλοι για να πιασουν αυτα τα χλμ τα χωνουν σε κεραιες των 120 και 200 ευρω. Μπουρδες! Για να λειτουργησουν σωστα αττες οι κεραιες πρεπει να κουβαλησεις υποσταθμο χαχαχα και να χωσεις χρημα Τα κανάλια που γράφει 32 τα έχει false. Τι είναι αυτό; {"m_BoostMode":true,"m_DoLogging":false,"m_ForceFCC":true,"m_SpecialFrequencyMode":0,"m_Use32Channels":false} Το αλλαζεις εαν πετας με phantom.
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 19:01:34 GMT 2
Τα κανάλια που γράφει 32 τα έχει false. Τι είναι αυτό; {"m_BoostMode":true,"m_DoLogging":false,"m_ForceFCC":true,"m_SpecialFrequencyMode":0,"m_Use32Channels":false} Το αλλαζεις εαν πετας με phantom. Έγραψες!!! Έκανα μια δοκιμή και το 1.5w τα σπάει!!! Το ζήτημα είναι να μην πεθάνουμε από καρκίνο με το 1.5w 😂😋 Τώρα αυτό που παρατήρησα είναι ότι τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία στο χειριστήριο. Εδώ τι λύση υπάρχει;
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 19:26:55 GMT 2
Το αλλαζεις εαν πετας με phantom. Έγραψες!!! Έκανα μια δοκιμή και το 1.5w τα σπάει!!! Το ζήτημα είναι να μην πεθάνουμε από καρκίνο με το 1.5w 😂😋 Τώρα αυτό που παρατήρησα είναι ότι τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία στο χειριστήριο. Εδώ τι λύση υπάρχει; Για το φοβο σου για το 1.5w υπαρχει λυση... θα σου δωσω το τηλ του γιατρου μου και ενος νεκροθαφτη . Γξα την μπαταρια του χειριστηριου τι λυση θελεις δηλαδη? Και εκει χακαρισμα στην μπαταρια? Χαχαχα υπερβαλεις ..δεν εχω ποτε αντιμετωπισει θεμα και πεταω 3 μπαταριες Να το ευχαριστηθεις
|
|
xakou
New Member
|
Post by xakou on Apr 6, 2019 19:38:40 GMT 2
Έγραψες!!! Έκανα μια δοκιμή και το 1.5w τα σπάει!!! Το ζήτημα είναι να μην πεθάνουμε από καρκίνο με το 1.5w 😂😋 Τώρα αυτό που παρατήρησα είναι ότι τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία στο χειριστήριο. Εδώ τι λύση υπάρχει; Για το φοβο σου για το 1.5w υπαρχει λυση... θα σου δωσω το τηλ του γιατρου μου και ενος νεκροθαφτη . Γξα την μπαταρια του χειριστηριου τι λυση θελεις δηλαδη? Και εκει χακαρισμα στην μπαταρια? Χαχαχα υπερβαλεις ..δεν εχω ποτε αντιμετωπισει θεμα και πεταω 3 μπαταριες Να το ευχαριστηθεις Χαχα ωραίος! Είδα λύση που φορτίζουν το χειριστήριο με power bank και πετάνε ταυτόχρονα. Πάντος με το ce σε fcc δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά, αλλά με το fcc boost είδα τεράστια!!! Ξέρεις αν με την έκδοση 1.9 που θα βγάλουν από το nld, θα έχει τίποτα καλό για εμάς που έχουμε το mavic 1;
|
|
|
Post by Vako on Apr 6, 2019 19:45:26 GMT 2
Νομιζω ειναι μονο για το mavic2 δεν εχει σχεση με το mavic1
|
|
|
Mavic Pro
Apr 12, 2019 10:53:40 GMT 2
via mobile
Post by petersea on Apr 12, 2019 10:53:40 GMT 2
Τι γνώμη έχετε για την Samsung evo plus 128 gp την βρίσκω με 25€; 🤔
|
|
|
Post by Frontier on Apr 12, 2019 12:52:21 GMT 2
Τι γνώμη έχετε για την Samsung evo plus 128 gp την βρίσκω με 25€; 🤔 Πολύ καλές κάρτες, έχω 2 64GB σε Anafi & Mavic Air χωρίς θέματα.
|
|