vilis
New Member
|
Post by vilis on May 21, 2020 12:00:44 GMT 2
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω (το 4G), αλλά θα ήθελα να μην πειράξω το Disco μου. Βλακεία μου που δεν πήρα ένα 2ο τότε που έβρισκα Γερμανία με 330 Ευρώ μεταχειρισμένο, αλλά δεν υπήρχαν τα χρήματα με όλα αυτά που είχα αγοράσει τότε... Φορτώνοντας το firmware με 4G δεν αλλάζει κάτι. Οταν το ανοίγεις ξεκινάει με wifi, εσύ μετά επιλέγεις αν θέλεις 4G, επιστρέφοντας από την πτήση πάλι επιλέγεις να κλείσει το 4G και να γυρίσει σε wifi.
Μπορείς να πετάξεις κανονικά όπως πρίν. Μπορείς να ξεκουμπώσεις και το modem γιά να μην το κουβαλάς σαν βάρος (αν και είναι ελαφρύ) και όταν θέλεις να πετάξεις με 4G να το κουμπώνεις.
|
|
|
Post by dream_master on May 21, 2020 22:36:00 GMT 2
Πιστευω πως ειναι ασύμφορο αυτο με τα δεδομενα. Ασε που πρεπει να βαλεις και ενα gps trαcker επανω για τυχον στραβη. δηλαδη να χρειαστης 2 sim για αυτην την δουλεια και μονο.
|
|
|
Post by Frontier on May 25, 2020 8:14:00 GMT 2
Πρώτη πτήση μετά την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας...
|
|
|
Post by Frontier on Jun 7, 2020 20:56:11 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on May 3, 2021 18:11:45 GMT 2
Παραμονή Ανάστασης στο χωριό.
|
|
|
Post by Vako on Jun 6, 2021 10:28:58 GMT 2
Ελεος...
|
|
|
Post by Frontier on Jun 6, 2021 11:13:57 GMT 2
Vako: Η μαγεία του 4K, τι Ocusync και αηδίες. Ετοιμάζω και το δικό μου για 4G, προσεχώς! Υ.Γ: Πόσο μπροστά η Walkera, από το 2014 είχε flight controller/drone με σύνδεση 3G/4G για την Τ/Κ και τηλεμετρία...
|
|
|
Post by panosmara on Aug 3, 2021 14:46:49 GMT 2
Καλησπέρα κ από μένα. Νέος στο forum. Έχω το parrot 3 χρόνια τώρα, πριν έπαιζα με απλά rc planes. Δεν έχω κάνει πολλά mod στο disco. New servo, bigger lipo, 2s standard lipo στο χειριστήριο (με τηλεμετρία αλλά θέλω να δοκιμάσω για την τηλεμετρία μια lion μπαταρία αυτόνομα) κ τέλος led strip Green and red για πτήσεις στο σούρουπο με magnetic contact pins στα φτερά για να βγαίνουν. Δυστυχώς αρχίζει να με προβληματίζει. Έχω χάσει εμβέλεια γενικά κ δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω δει βιντεακια που κάνουν boost στο σήμα τόσο στο disco όσο κ στο χειριστήριο αλλά ψιλοφοβαμαι να τα δοκιμάσω. Δεν θέλω να πάω στο 4g λόγω κόστους. Έχει κανείς σας δοκιμάσει να ενισχύσει την απόδοση των σημάτων?
ΥΣ. Το GPS tracker παν κατάλαβα καλά, είναι για flight data recorder η σε περίπτωση crash να βρεθεί το αεροπλάνο.
|
|
|
Post by panosmara on Aug 3, 2021 14:48:07 GMT 2
Καλησπέρα κ από μένα. Νέος στο forum. Έχω το parrot 3 χρόνια τώρα, πριν έπαιζα με απλά rc planes. Δεν έχω κάνει πολλά mod στο disco. New servo, bigger lipo, 2s standard lipo στο χειριστήριο (με τηλεμετρία αλλά θέλω να δοκιμάσω για την τηλεμετρία μια lion μπαταρία αυτόνομα) κ τέλος led strip Green and red για πτήσεις στο σούρουπο με magnetic contact pins στα φτερά για να βγαίνουν. Δυστυχώς αρχίζει να με προβληματίζει. Έχω χάσει εμβέλεια γενικά κ δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω δει βιντεακια που κάνουν boost στο σήμα τόσο στο disco όσο κ στο χειριστήριο αλλά ψιλοφοβαμαι να τα δοκιμάσω. Δεν θέλω να πάω στο 4g λόγω κόστους. Έχει κανείς σας δοκιμάσει να ενισχύσει την απόδοση των σημάτων? ΥΣ. Το GPS tracker παν κατάλαβα καλά, είναι για flight data recorder η σε περίπτωση crash να βρεθεί το αεροπλάνο.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 3, 2021 16:14:26 GMT 2
Καλησπέρα κ από μένα. Νέος στο forum. Έχω το parrot 3 χρόνια τώρα, πριν έπαιζα με απλά rc planes. Δεν έχω κάνει πολλά mod στο disco. New servo, bigger lipo, 2s standard lipo στο χειριστήριο (με τηλεμετρία αλλά θέλω να δοκιμάσω για την τηλεμετρία μια lion μπαταρία αυτόνομα) κ τέλος led strip Green and red για πτήσεις στο σούρουπο με magnetic contact pins στα φτερά για να βγαίνουν. Δυστυχώς αρχίζει να με προβληματίζει. Έχω χάσει εμβέλεια γενικά κ δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω δει βιντεακια που κάνουν boost στο σήμα τόσο στο disco όσο κ στο χειριστήριο αλλά ψιλοφοβαμαι να τα δοκιμάσω. Δεν θέλω να πάω στο 4g λόγω κόστους. Έχει κανείς σας δοκιμάσει να ενισχύσει την απόδοση των σημάτων? ΥΣ. Το GPS tracker παν κατάλαβα καλά, είναι για flight data recorder η σε περίπτωση crash να βρεθεί το αεροπλάνο. Καλωσήρθες στην παρέα. Τόσο καιρό έχω και εγώ το Disco (Δεκέμβριο 2017 το είχα παραγγείλει). Από mods το μόνο που έκανα είναι το 4G (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) και ένα κάλυμμα ψύξης του μοτέρ (3D printed). Για το θέμα της εμβέλειας, ήμουν μεταξύ του (πολύ καλού) WiFi booster του Solaris x86 (SkyShit) και του 4G. Δεν προχώρησα με τον Solaris γιατί ανέβαινε πολύ το κόστος και υπήρχε κίνδυνος τελωνείου, μιας που θα έπρεπε να του στείλω Hong Kong το χειριστήριό μου για να μου το moddάρει. To mod του (SkyShit 2) απαιτεί σοβαρές επεμβάσεις στο χειριστήριο (και στο σκάφος, αλλά εκεί είναι απλά τα πράγματα) για να λειτουργήσει σωστά ο booster, ήθελε να κοπούν "γραμμές" στην πλακέτα και να γίνουν αναδρομολογήσεις, πράγματα που είναι πολύ πάνω από τις ικανότητές μου στις κολλήσεις. Αποτέλεσμα: πήγα σε 4G mod, έχω 2 καρτοκινητά που παίζουν με απεριόριστα data (9,9EUR/μήνα) με μηδαμινό κόστος σε σχέση με την παραπάνω λύση. Δοκιμές έχω κάνει μέσα στο σπίτι, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω δοκιμαστική πτήση σε 4G mode, εκτιμώ ότι δεν θα έχω θέματα. Αν δεν θες να πας σε 4G και δεν θες να ρημάξεις το σκάφος και το χειριστήριο βάζοντας κεραίες γκουμούτσες και άλλες ιστορίες (με αμφίβολα αποτελέσματα), η λύση του Solaris είναι μονόδρομος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι πια διαθέσιμη.
|
|
|
Post by panosmara on Aug 4, 2021 8:08:40 GMT 2
Θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια για το τι κ πως μετατρέπεται σε 4g να το δοκιμάσω. Αν χάσει το σήμα, γιατί εξοχή δεν έχει γενικός καλό σήμα πέραν της cosmote, τι γίνεται? RTH?
Όσο για την μετατροπή, για την τηλεκατευθυνση δεν με τρομάζει ιδιαίτερα, δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς να πει κανέναν tip. Έχω φίλο με εργαστήριο κ καλά λεπτά κολλητήρια, μπορώ να βοηθήσω κ άλλους αν θέλουν ΘΣΝ όμως. Όσο για το parrot, θα πρέπει να ψάξω κανέναν 2,4GHz amplifier να δοκιμάσω.
Τέλος, μιας και μια συντριβή ποτέ δεν αποκλείεται, σκέφτομαι να φτιάξω (δεν έχω ιδέα από το τι θα χρειαστεί κ πως) κανένα skywalker x6, γιατί το Χ8 είναι τεράστιο, 2,12m.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 5, 2021 12:22:59 GMT 2
Θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια για το τι κ πως μετατρέπεται σε 4g να το δοκιμάσω. Σκοπεύω να κάνω μια παρουσίαση με βίντεο στο κανάλι μου, μόλις καταφέρω να κάνω την πρώτη δοκιμή 4G. Καταρχάς, παίζει με οποιοδήποτε δίκτυο 4G, όχι μόνο της Cosmote. Αρκεί να μπορεί να συνδεθεί σε αυτό το 4G modem. Εννοείται ότι το RTH λειτουργεί κανονικά (αυτόματα) και μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ WiFi <-> 4G από το χειριστήριο. Το θέμα είναι ότι ο Solaris X86 σταμάτησε πλέον να παράγει το mod, οπότε όσοι πρόλαβαν και πήραν, πήραν. Για τους υπόλοιπους, αν δεν θέλουν να "καγκουριάσουν" το Disco, το 4G mod είναι μονόδρομος.
|
|
|
Post by panosmara on Aug 17, 2021 18:44:30 GMT 2
Looks perfect. Αναμονή για long range test flight? ? Θα περιμένω τις info για την μετατροπή. PS. Πήρα το arkbird w OSD κ basic fpv (cam, TX,Rx) με σκοπό να φτιάξω ακόμη ένα fixed wing κ για long range. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό τζαμι καλυμα για την κάμερα. Το γρατζουνισα
|
|
|
Post by Frontier on Aug 20, 2021 15:30:04 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Jan 26, 2022 18:29:50 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Jan 31, 2022 16:55:16 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
|
|
|
Post by Vako on Jan 31, 2022 18:55:44 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ερωτω και απαντώ μόνος χαχαχα μάλλον βρήκα την αιτία ...το δεξί servo δουλεύει όποτε θέλει και όχι σε όλο του το φάσμα.. ελπίζω να είναι από το servo και όχι από το chuck, μιας και servo βρήκα και θα το έχω μεθαύριο και τα δύο ...(είδες για να έχεις φίλους με rc και ελικόπτεραδες)!!! Παραθέτω βίντεο με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
|
|
|
Post by petersea on Jan 31, 2022 20:47:16 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Καλοτάξιδο!!! εύχομαι σύντομα να ξεπεράσεις το πρόβλημα που προέκυψε και να τού πιείς την μπαταρία 🔋, για τιμωρία 😂😊
|
|
|
Post by Vako on Jan 31, 2022 20:53:29 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Καλοτάξιδο!!! εύχομαι σύντομα να ξεπεράσεις το πρόβλημα που προέκυψε και να τού πιείς την μπαταρία 🔋, για τιμωρία 😂😊 Κοίτα έχω συνηθίσει πια . Ότι πάρω καινούργιο-μεταχειρισμενο θα πάρω πάντα το χαλασμένο...οπότε λειτουργω ψύχραιμα...μια φορά θυμάμαι πήρα καινούργια τηλεόραση και ήταν οκ και ήθελα να την πάω πίσω...έλεος χαχαχσ
|
|
|
Post by Frontier on Feb 1, 2022 8:18:14 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Με γεια και καλές πτήσεις. Ρίξε μια ματιά, όταν αλλάξεις τα servo, στα πλαστικά "πτερύγια" που κουμπώνουν τα φτερά, στην εσωτερική τους πλευρά (εκεί που κουμπώνουν με τα servo) έχουν κάτι γραναζάκια τα οποία μπορεί να έχουν φθαρεί. Με κλειστό το CHUCK, όταν κινείς τα servo με το χέρι, ακούς τον ήχο τους ή όχι;
|
|
|
Post by Vako on Feb 1, 2022 11:32:33 GMT 2
Μόλις παρέλαβα το disco. Αλλά η ατυχία χτύπησε! Δεν απογειώνεται με τίποτα . Έγιναν όλα όπως πρέπει (calibration κλπ) . Παίρνει στροφές να φύγει το αφήνω και σκάει με τα μούτρα μέρα από 5-6μετρα . Τα servo δείχνουν να δουλεύουν . Καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Με γεια και καλές πτήσεις. Ρίξε μια ματιά, όταν αλλάξεις τα servo, στα πλαστικά "πτερύγια" που κουμπώνουν τα φτερά, στην εσωτερική τους πλευρά (εκεί που κουμπώνουν με τα servo) έχουν κάτι γραναζάκια τα οποία μπορεί να έχουν φθαρεί. Με κλειστό το CHUCK, όταν κινείς τα servo με το χέρι, ακούς τον ήχο τους ή όχι; Ναι ακούγονται κανονικά. Με ξεγέλασε γιατί έκανε τσεκ τα servo και ενώ το αριστερό έκανε τσεκ το δεξί μια έκανε μια όχι. Κάποια στιγμή ξεκόλλησε έκανε τσεκ ,πάτησα απογείωση τσεκαρα ξανά το σκάφος κουνώντας το δεξιά ,αριστερά να δω αν κάνουν κίνηση τα servo όλα οκ και μόλις απογειωνόταν ισιωνε το δεξί servo και έφευγε δεξιά και καρφώνοταν με την μύτη.τελικα δούλευε όποτε ήθελε,ειδικά όταν επερνε πίεση δεν είχε δύναμη. Τα άλλαξα με δύο μεταλλικά (EMAX ES08MDII)και ελπίζω ότι θα είναι οκ.
|
|
|
Post by Vako on Feb 4, 2022 8:26:43 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Feb 4, 2022 11:35:58 GMT 2
Ναι, είναι πρόσθετη πληρωμή το Flight Plan. Το έχω αγοράσει, αλλά είναι ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές, ειδικά αφότου έχω κάνει το 4G mod. Η μπαταρία εάν χωρά στο χώρο της μπαταρίας του Disco κάνει, αλλά έχει μικρότερη χωρητικότητα από την stock (2700mAh) και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί μια σχετική ρύθμιση στο firmware, για να μπορεί ο CHUCK να καταλαβαίνει και να μετρά σωστά το υπολοιπόμενο ποσό ενέργειας της μπαταρίας. Για την παραμετροποίηση, δες εδώ: github.com/uavpal/disco-docs/wiki/batteries#Software_configuration_for_custom_batteries
|
|
|
Post by Vako on Feb 4, 2022 13:53:29 GMT 2
Ναι, είναι πρόσθετη πληρωμή το Flight Plan. Το έχω αγοράσει, αλλά είναι ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές, ειδικά αφότου έχω κάνει το 4G mod. Η μπαταρία εάν χωρά στο χώρο της μπαταρίας του Disco κάνει, αλλά έχει μικρότερη χωρητικότητα από την stock (2700mAh) και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί μια σχετική ρύθμιση στο firmware, για να μπορεί ο CHUCK να καταλαβαίνει και να μετρά σωστά το υπολοιπόμενο ποσό ενέργειας της μπαταρίας. Για την παραμετροποίηση, δες εδώ: github.com/uavpal/disco-docs/wiki/batteries#Software_configuration_for_custom_batteriesΌχι θα μπουν δυο παράλληλες και θα πάει 4400mah
|
|
|
Post by Vako on Feb 7, 2022 23:49:21 GMT 2
Ακόμα μια ερώτηση . Άλλαξα τα servo και τα δύο και όλα οκ δουλεύουν ...αλλά δουλεύουν ανάποδα δηλαδή πριν την απογείωση την ώρα που το αφήνεις και έχεις σηκώσει λίγο την "μούρη" τα flaps, αν στο disco τα λέμε έτσι ,γυρνάνε προς τα κάτω αντί για ελαφρώς επάνω για να πάρει ύψος όταν το αφήσεις..καμμία ιδέα τι συμβαίνει η τι κάνω λάθος Δεν τόλμησα να το αμολησω γιατί με κατεβασμένα τα πτερύγια θα σημαδέψει έδαφος..
|
|
|
Post by Vako on Feb 8, 2022 12:21:45 GMT 2
Ακόμα μια ερώτηση . Άλλαξα τα servo και τα δύο και όλα οκ δουλεύουν ...αλλά δουλεύουν ανάποδα δηλαδή πριν την απογείωση την ώρα που το αφήνεις και έχεις σηκώσει λίγο την "μούρη" τα flaps, αν στο disco τα λέμε έτσι ,γυρνάνε προς τα κάτω αντί για ελαφρώς επάνω για να πάρει ύψος όταν το αφήσεις..καμμία ιδέα τι συμβαίνει η τι κάνω λάθος Δεν τόλμησα να το αμολησω γιατί με κατεβασμένα τα πτερύγια θα σημαδέψει έδαφος.. Η λύση μάλλον βρέθηκε..γενικά στα servo υπάρχουν δεξιόστροφα κ αριστερόστροφα και αφού έπεσα σε αυτήν την περίπτωση να γυρνάει αντιστροφα από τα original,επιμήκυνα τα καλώδια και τα συνδεσα στο C.H.U.C.K ανάποδα . Δείχνει ότι δουλεύει άψογα . Βέβαια μέχρι να σηκωθεί δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα χαχα.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 8, 2022 17:16:00 GMT 2
Ακόμα μια ερώτηση . Άλλαξα τα servo και τα δύο και όλα οκ δουλεύουν ...αλλά δουλεύουν ανάποδα δηλαδή πριν την απογείωση την ώρα που το αφήνεις και έχεις σηκώσει λίγο την "μούρη" τα flaps, αν στο disco τα λέμε έτσι ,γυρνάνε προς τα κάτω αντί για ελαφρώς επάνω για να πάρει ύψος όταν το αφήσεις..καμμία ιδέα τι συμβαίνει η τι κάνω λάθος Δεν τόλμησα να το αμολησω γιατί με κατεβασμένα τα πτερύγια θα σημαδέψει έδαφος.. Η λύση μάλλον βρέθηκε..γενικά στα servo υπάρχουν δεξιόστροφα κ αριστερόστροφα και αφού έπεσα σε αυτήν την περίπτωση να γυρνάει αντιστροφα από τα original,επιμήκυνα τα καλώδια και τα συνδεσα στο C.H.U.C.K ανάποδα . Δείχνει ότι δουλεύει άψογα . Βέβαια μέχρι να σηκωθεί δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τίποτα χαχα. Θα βγεις σε εξωτερικό χώρο (για να κλειδώσει δορυφόρους) και θα κρατήσεις το Disco (χωρίς τα φτερά του). Μετά, θα πατήσεις το κουμπί απογείωσης και κρατώντας το Disco (γιατί και χωρίς τα φτερά έχει την τάση να φύγει), θα κουνάς το σώμα του δεξιά-αριστερά στον άξονα roll ώστε να παρατηρήσεις τα servos να κινούνται. Αν κινούνται - θα απενεργοποιηθεί μόνο του σε 10" - 99% είναι ΟΚ.
|
|
|
Post by Vako on Feb 8, 2022 17:29:11 GMT 2
Nαι έτσι το δοκίμασα Μανο
|
|
|
Post by Vako on Mar 1, 2022 14:08:10 GMT 2
Μια ερώτηση στους εμπειροτερους. Σήμερα αποφάσισα κάνω μια πτήση με αρκετό αέρα γύρω στα 4 με 5 Μποφώρ με ριπές μεγαλύτερες . Θα φανεί αφελής η ερώτηση αλλά θα την κάνω. Δεν είχα καμμία σταθερότητα στην πτήση εννοώντας ότι πέταγε σαν καρυδότσουφλο δεξιά αριστερά φαντάζομαι ότι προσπαθούσαν να διορθώσουν τα servo? Βέβαια όταν ανέβαζα ταχύτητα πετούσε ομαλότερα. Κάνω την ερώτηση μην έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε δυνατό αέρα αλλά και επειδή άλλαξα τα servo και θέλω να διαπιστώσω μην συμβαίνει και κάτι αλλο
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2022 8:36:49 GMT 2
Μια ερώτηση στους εμπειροτερους. Σήμερα αποφάσισα κάνω μια πτήση με αρκετό αέρα γύρω στα 4 με 5 Μποφώρ με ριπές μεγαλύτερες . Θα φανεί αφελής η ερώτηση αλλά θα την κάνω. Δεν είχα καμμία σταθερότητα στην πτήση εννοώντας ότι πέταγε σαν καρυδότσουφλο δεξιά αριστερά φαντάζομαι ότι προσπαθούσαν να διορθώσουν τα servo? Βέβαια όταν ανέβαζα ταχύτητα πετούσε ομαλότερα. Κάνω την ερώτηση μην έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε δυνατό αέρα αλλά και επειδή άλλαξα τα servo και θέλω να διαπιστώσω μην συμβαίνει και κάτι αλλο Δεν έχεις θέμα με τα servo Βαγγέλη, η συμπεριφορά που περιγράφεις - αστάθεια - είναι φυσιολογική. Όλες οι πτέρυγες - επειδή δεν διαθέτουν κάθετη επιφάνεια σταθεροποίησης - επηρεάζονται από τις ισχυρές ριπές.
|
|