|
Post by Frontier on Nov 25, 2018 13:33:22 GMT 2
Τελικά πόσα χιλιόμετρα πάει Ε τούτο απόσταση από τον χρήστη ..ας πούμε μαμα χωρίς πατεντες Εάν δεν χρησιμοποιείς flight plan, έχω πιάσει 2-2.5χλμ στο ιδιαίτερα επιβαρυμένο γήπεδο που πετάω.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 28, 2018 8:13:35 GMT 2
Firmware update για τον SkyController του Disco, έκδοση 1.0.9. Άγνωστες οι αλλαγές, δεν βρήκα κάποιο changelog.
Όσοι χρησιμοποιούν 4G softmod, θα πρέπει να το ξαναπεράσουν μετά την αναβάθμιση (λειτουργεί κανονικά και με αυτήν την έκδοση).
|
|
|
Post by dream_master on Dec 5, 2018 17:18:11 GMT 2
λιγο ηθελε και θα το καρφωνε πανω στα αμαξια!
|
|
|
Post by Vako on Dec 5, 2018 17:24:51 GMT 2
λιγο ηθελε και θα το καρφωνε πανω στα αμαξια! Ποιος ηλιθιος εβαλε την ταμπελα εκει ?
|
|
|
Post by tsopirs on Dec 5, 2018 22:20:21 GMT 2
Γλίτωσε δέντρα,νερό και αμάξια και στουκαρε στην ταμπέλα...έβλεπα το νερό και έλεγα θα το κάνει υποβρύχιο αλλά την γλίτωσε
|
|
|
Post by Frontier on Mar 3, 2019 20:59:07 GMT 2
Ένα Κυριακάτικο πρωινό.
|
|
|
Post by Vako on Mar 4, 2019 9:48:18 GMT 2
Aυτο το σκαφος ειμαι σιγουρος οτι εαν το δω να πεταει live θα το παρω με την μια...
|
|
|
Post by Frontier on Mar 4, 2019 12:03:41 GMT 2
Aυτο το σκαφος ειμαι σιγουρος οτι εαν το δω να πεταει live θα το παρω με την μια... Το κακό είναι ότι δεν παράγεται πλέον και ουσιαστικά πετάμε - όσοι το έχουμε - με "δανεικό χρόνο", διότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
|
|
|
Post by Vako on Mar 4, 2019 13:10:15 GMT 2
Aυτο το σκαφος ειμαι σιγουρος οτι εαν το δω να πεταει live θα το παρω με την μια... Το κακό είναι ότι δεν παράγεται πλέον και ουσιαστικά πετάμε - όσοι το έχουμε - με "δανεικό χρόνο", διότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Κριμα ..τελικα μαλλον δεν πηγε τοσο καλα στις πωλησεις ? Γιατι θεματα τραγικα δεν εχω ακουσει-διαβασει
|
|
|
Post by Frontier on Mar 4, 2019 15:19:25 GMT 2
Το κακό είναι ότι δεν παράγεται πλέον και ουσιαστικά πετάμε - όσοι το έχουμε - με "δανεικό χρόνο", διότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Κριμα ..τελικα μαλλον δεν πηγε τοσο καλα στις πωλησεις ? Γιατι θεματα τραγικα δεν εχω ακουσει-διαβασει Δεν έχει - σε γενικές γραμμές - σοβαρά θέματα, αλλά έχει πέσει και αυτό θύμα της "dronoποίησης" και της φορητότητας (με 1,2 μέτρα άνοιγμα, δεν είναι και ό,τι πιο φορητό αν και είναι πολύ πιο μικρή και ευέλικτη πτέρυγα από άλλες). Από όλα τα πετούμενά μου, αυτό είναι το πιο αγαπημένο και αν δεν υπήρχε ο περιορισμός του που μπορώ να προσγειωθώ, θα είχα πάρει πολλά περισσότερα πλάνα από άλλα μέρη.
|
|
Conquistador
New Member
Received my Disco Adventurer
|
Post by Conquistador on Mar 21, 2019 9:49:58 GMT 2
Έχω δύο Disco FPV και το ένα δεν το έχω ανοίξει ποτέ. (Το ένα το έλαβα ως αντικατάσταση για το πρώτο που είχα λάβει και είχε θολή κάμερα ενώ είχα παραγγείλει και λάβει το adventurer edition). Σκέφτομαι να πουλήσω αυτό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί/ανοιχτεί ποτέ. Πόσο να λέτε να πιάσει;
|
|
vilis
New Member
|
Post by vilis on Aug 22, 2019 9:33:56 GMT 2
Σαμοθράκη, γύρος του νησιού..
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 16, 2020 6:34:39 GMT 2
Parrot Disco εχεις κανει την αλλαγη με το 4g
|
|
|
Post by Frontier on May 16, 2020 9:54:26 GMT 2
Parrot Disco εχεις κανει την αλλαγη με το 4g Όχι.
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 16, 2020 10:36:40 GMT 2
κριμα! το εκανε ενα παιδι αλλα δεν το εχω βρει αυτο εγινε περιση και αλλαξε και της μπαταριες με λιθιου 1 ωρα πτηση! αν καποιος εδω το εχει κανει καλος να μας πει γνωμη και ποσα km το εχει παει επισης αν ειχε θεμα με το setup γενικος αν καποιος παιζει μπαλα με long range 4g θα ηθελα να δω ενα review στα ελληνικα !
|
|
|
Post by dream_master on May 16, 2020 18:17:59 GMT 2
κριμα! το εκανε ενα παιδι αλλα δεν το εχω βρει αυτο εγινε περιση και αλλαξε και της μπαταριες με λιθιου 1 ωρα πτηση! αν καποιος εδω το εχει κανει καλος να μας πει γνωμη και ποσα km το εχει παει επισης αν ειχε θεμα με το setup γενικος αν καποιος παιζει μπαλα με long range 4g θα ηθελα να δω ενα review στα ελληνικα ! εγω το εχω πεταξει 50km και 70km αλλα οχι με 4g με waypoints. Αποψη μου φιλε το 4g θα ηταν καλη φαση αν ειχες ενα δευτερο σκαφος οπου θα πειραματιζωσουν πανω σε αυτο με το 4g. Ασε που ειναι και ασυμφορο γιατι καταναλωνει παρα πολλα gb απο την καρτα sim. Αυτης τις πτερυγας το μονο που της λειπη ειναι ενα οccusync και θα αγγιζε το τελειο.
|
|
|
Post by Frontier on May 16, 2020 19:47:48 GMT 2
Αποψη μου φιλε το 4g θα ηταν καλη φαση αν ειχες ενα δευτερο σκαφος οπου θα πειραματιζωσουν πανω σε αυτο με το 4g. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πειράζω το δικό μου και είναι 100% μαμά: δεν υπάρχει πια διαθέσιμο (ό,τι βρίσκω είναι σε εξωφρενικές τιμές), ενώ δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά. Προτιμώ να το πετάω αραιά και που και να το ευχαριστιέμαι, παρά να το moddάρω, να πάει κάτι στραβά (που είναι εύκολο να πάει) και να μην ξαναπετάξει ποτέ.
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 17, 2020 5:34:14 GMT 2
γιατι να μην ξανα πεταξει δλδ αν κατι σπασει το αλλαζεις εμενα σε ενα παιδι εδω εσπασε η καμερα εβαλε αλλη συνηθως η καμερα την ακουει..ενα speedcontrol που καεικε και αυτο αλλαχτηκε δυσκολο να χτυπηση logic αν αυτο εννοεις τα υπολοιπα αλλαζουν με αλλα δεν χρειαζεται αν ειναι ιδια!
|
|
|
Post by Frontier on May 17, 2020 8:09:08 GMT 2
γιατι να μην ξανα πεταξει δλδ αν κατι σπασει το αλλαζεις εμενα σε ενα παιδι εδω εσπασε η καμερα εβαλε αλλη συνηθως η καμερα την ακουει..ενα speedcontrol που καεικε και αυτο αλλαχτηκε δυσκολο να χτυπηση logic αν αυτο εννοεις τα υπολοιπα αλλαζουν με αλλα δεν χρειαζεται αν ειναι ιδια! Η κάμερα του Disco έχει φακό γεωμετρίας που δεν είναι ευρέως διαδεδομένη στο εμπόριο. Εάν π.χ πάθει ζημιά ο CHUCK, στην καλύτερη περίπτωση θέλεις 300+ Ευρώ για μεταχειρισμένο (αν βρεις). Όπως έγραψε και ο @dream_master παραπάνω, το 4G δεν είναι πανάκεια, εμένα ειδικά μου είναι παντελώς άχρηστο εκεί που πετάω (μόνο στο γήπεδο όπου μπορεί να προσγειώνεται όμορφα χωρίς ζημιές).
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 17, 2020 9:05:42 GMT 2
αν ρε αγορι πετας στο γηπεδο οπως λες γιατι να παρεις την parrot συγνωμη κιoλας αλλα με 150 200 ευρο φτιαχνεις fpv set με πτερυγα και σου μενουν κιολας δεν καταλαβαινω τον λογο να παρεις μια πτερυγα που ειναι για long range και να την πετας στο ενα km δεν σε κατακρινο προς θεου ο καθενας οτι νομιζει αλλα μου φενεται καπως οταν την πειρες ειχε γυρο στο 400αρι νομιζω,Η πτερυγα ειναι κατασκευασμενη για να πηγαινει μακρια με αξιοπρεπεστατα γυροσκοπια και Gps νομιζω αν θυμαμαι 3 mode.προσωπικα αν την ειχα θα την εφτιαχνα και αλλο.εξαλου οτι πεταει πεφτει αυτο το ξερουμε καλα οσοι πεταμε.οσο για την ομαλη προσγειωση μια φορα παιδι πηγε να την προσγειωση και γυρισε τουμπα δεν μαθαμε ποτε τι πηγε στραβα.
|
|
|
Post by loykas82 on May 17, 2020 9:38:55 GMT 2
αν ρε αγορι πετας στο γηπεδο οπως λες γιατι να παρεις την parrot συγνωμη κιoλας αλλα με 150 200 ευρο φτιαχνεις fpv set με πτερυγα και σου μενουν κιολας δεν καταλαβαινω τον λογο να παρεις μια πτερυγα που ειναι για long range και να την πετας στο ενα km δεν σε κατακρινο προς θεου ο καθενας οτι νομιζει αλλα μου φενεται καπως οταν την πειρες ειχε γυρο στο 400αρι νομιζω,Η πτερυγα ειναι κατασκευασμενη για να πηγαινει μακρια με αξιοπρεπεστατα γυροσκοπια και Gps νομιζω αν θυμαμαι 3 mode.προσωπικα αν την ειχα θα την εφτιαχνα και αλλο.εξαλου οτι πεταει πεφτει αυτο το ξερουμε καλα οσοι πεταμε.οσο για την ομαλη προσγειωση μια φορα παιδι πηγε να την προσγειωση και γυρισε τουμπα δεν μαθαμε ποτε τι πηγε στραβα. Συμφωνω στο οτι πεταει πεφτει αλλα να μη το παρακανουμε. Απο την αλλη ομως οτι εχει να κανει με μοντες δε με βρισκει συμφωνω.Και αυτο γιατι υπαρχουν εργοστασιακες προδιαγραφες και κανεις δε σου εξασφαλιζει οτι το σκαφος θα παραμεινει σε σωστη λειτουργια μετα τη μοντα.Και το σημαντικοτερο ολων. Αν πεσει σε κατοικημενη περιοχη οι ζημιες που πιθανον να προκληθουν ακομα ακομα και εναν σοβαρο τραυματισμο ανθρωπου ποιος θα αναλαβει τις ευθυνες; Παντα σε φιλικο επιπεδο η απορια.
|
|
|
Post by dream_master on May 17, 2020 13:37:56 GMT 2
αν ρε αγορι πετας στο γηπεδο οπως λες γιατι να παρεις την parrot συγνωμη κιoλας αλλα με 150 200 ευρο φτιαχνεις fpv set με πτερυγα και σου μενουν κιολας δεν καταλαβαινω τον λογο να παρεις μια πτερυγα που ειναι για long range και να την πετας στο ενα km δεν σε κατακρινο προς θεου ο καθενας οτι νομιζει αλλα μου φενεται καπως οταν την πειρες ειχε γυρο στο 400αρι νομιζω,Η πτερυγα ειναι κατασκευασμενη για να πηγαινει μακρια με αξιοπρεπεστατα γυροσκοπια και Gps νομιζω αν θυμαμαι 3 mode.προσωπικα αν την ειχα θα την εφτιαχνα και αλλο.εξαλου οτι πεταει πεφτει αυτο το ξερουμε καλα οσοι πεταμε.οσο για την ομαλη προσγειωση μια φορα παιδι πηγε να την προσγειωση και γυρισε τουμπα δεν μαθαμε ποτε τι πηγε στραβα. Νομιζω πως καπου εχεις χαθει φιλε μου. με 150 και 200 ευρω δεν φτιαχνεις με τιποτα πτερυγα με τις προδιαγραφες και αυτα που προσφερει το disco!
Ποιος σου ειπε οτι το Parrot disco ειναι πτερυγα για Long range πτησεις? Δεν σημαινει επειδη καπιοι εχουν βαλει 4G και το πανε μακρια οτι ειναι φτιαγμενο για long range. To disco ειναι φτιαγμενο για να πεταει με ασφαλεια μεχρι τα 600-800 μετρα και με τα συστηματα που εχει , gps auto land το κανει διασκεδαστικο και
απλο στην χρηση εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.
Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με Long range fpv το parrot ειναι λαθος επιλογη κατε με. Για Long range fpv πρεπει να επενδυσεις πολλα χρηματα σε διαφορετικου τυπου σκαφος , κεραιες ,rc και γενικα πολλα καλουδια για τετια project. Και ασε που ειναι και παρανομο το long range , θα το βαρεθεις κιολας γιατι αντε να πεταξεις
2 -3 φορες θα το βαρεθεις γρηγορα.
|
|
|
Post by Frontier on May 17, 2020 15:34:19 GMT 2
αν ρε αγορι πετας στο γηπεδο οπως λες γιατι να παρεις την parrot συγνωμη κιoλας αλλα με 150 200 ευρο φτιαχνεις fpv set με πτερυγα και σου μενουν κιολας δεν καταλαβαινω τον λογο να παρεις μια πτερυγα που ειναι για long range και να την πετας στο ενα km δεν σε κατακρινο προς θεου ο καθενας οτι νομιζει αλλα μου φενεται καπως οταν την πειρες ειχε γυρο στο 400αρι νομιζω,Η πτερυγα ειναι κατασκευασμενη για να πηγαινει μακρια με αξιοπρεπεστατα γυροσκοπια και Gps νομιζω αν θυμαμαι 3 mode.προσωπικα αν την ειχα θα την εφτιαχνα και αλλο.εξαλου οτι πεταει πεφτει αυτο το ξερουμε καλα οσοι πεταμε.οσο για την ομαλη προσγειωση μια φορα παιδι πηγε να την προσγειωση και γυρισε τουμπα δεν μαθαμε ποτε τι πηγε στραβα. Καταρχάς, δεν υπάρχει πτέρυγα ούτε καν με 300+ Ευρώ που να προσφέρει αυτά που προσφέρει το Disco, πόσο μάλλον οπτική σταθεροποίηση βίντεο. Το Disco έχει μέγιστη εμβέλεια - με την Τ/Κ του - 3χλμ, οπότε μου φθάνει και μου περισσεύει αυτό (δεν πετάω ποτέ τόσο μακριά βέβαια γιατί δεν θέλω να παίρνω ρίσκα). Μην ξεχνάς ότι το 4G δεν είναι πανάκεια και επειδή απενεργοποιεί την λειτουργία RTH (γιατί δεν υπάρχουν πια "παλμοί" στην Τ/Κ ώστε να ανιχνεύει στην απώλεια επικοινωνίας), αν χάσεις το 4G έχασες και το Disco. Και εδώ δεν έχει χωράφια ή πεδιάδες, μόνο θάλασσα... Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με την προσγείωση, εφόσον προσγειώνεται πάντα κόντρα στον άνεμο - όπως γίνεται με όλα τα αεροπλάνα - και το γήπεδο μου επιτρέπει να κάνω το κέφι μου με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύει κανείς άλλος. Το Disco το είχα αγοράσει καινούριο τον Δεκέμβριο του 2017 για 500 Ευρώ.
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 17, 2020 19:29:59 GMT 2
Γενικα δεν ασχολουμε με το Long-Range ηρεμα Ρωταω! Αν χασεις ΤΟ 4G εχεις τον πιλοτο-αν σαγαπα θα γυρισει οσο για την πτερυγα εχω φτιαξει πτερυγα με 230 ευρο τουμπανο μεσα ολα
επισης για να απαντησω στον λουκα αν πεσει ελπιζεις να μην πεσει σε κεφαλι αλλα και στο ενα χιλιομετρο αμα πεσει Drone το ιδιο δεν ειναΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
πεταμε σε ενα χωραφι στην πατρα
και φευγει ενα καλματο.εχασε το σημα και καρφονετε σε κατι ελιες στα 300 μετρα
νομιζω εχω καπου και το βιντεο και παμε προς τα εκει για να δουμε που επεσε το σκαφος και φυσικα να αποσυνδεσουμε τα ρευματα μνν παρει φωτια γιατι το εχουμε δει και αυτο
λοιπον και οπως παμε εχουνε βγει δυο ατομα και μας εχουν αρχισει στης παναγιες και με το δικιο τους η ανθρωποι εκει που κλαδευαν της ελιες εσκασε διπλα τους
προφανος λοιπον και πρεπει να υπαρχει ασφαλεια αλλα δεν γινεται παντα δεν ειναι εφικτο και αν το παμε βαση νομου κανενας δεν επρεπε να πεταει αν δεν εχει αδεια χειριστη πανω απο 50 μετρα οπως λεει ο νομος
ακομα και σε συλογο που ειμαι γραμενος Αερομοντελιστών τυπικα δεν μπορω να πεταξω οπου θελω
ουτε σε ενα χωρραφι η σε ενα γηπεδο αλλα μονο σε μοντελοδρομειο δλδ γαμησετα το κοντινοτερο 310km η φαση ειναι μπλεγμενη σε εφτο απλος κοιτας να μην ενοχλεις για να μην σε ενοχλουνε
|
|
|
Post by Frontier on May 18, 2020 7:53:28 GMT 2
Γενικα δεν ασχολουμε με το Long-Range ηρεμα Ρωταω! Αν χασεις ΤΟ 4G εχεις τον πιλοτο-αν σαγαπα θα γυρισει Αυτό είναι το πρόβλημα με το 4G: χάνει το σήμα, αλλά η Τ/Κ δεν καταλαβαίνει ότι έχασε το σήμα (το ίδιο και το σκάφος), οπότε το RTH δεν ενεργοποιείται ποτέ.
|
|
vilis
New Member
|
Post by vilis on May 20, 2020 21:38:01 GMT 2
Αν χάσει το σήμα 4G το disco κάνει κύκλο στο σημείο που είναι. Αν δεν ξαναπιάσει 4G γιά λίγα δευτερόλεπτα τότε επιστρέφει πίσω (RTH), ανεβαίνει στο υψηλότερο ύψος της πτήσης και επιστρέφει στο χώρο απογείωσης. Μόλις φτάσει κοντά (στα 1-2χλμ) συνδέεται μέσω wifi. Αν δεν πάρεις τον έλεγχο εκτελεί κυκλική κάθοδο και προσγείωση. Αν ο χώρος είναι ανώμαλος ή μικρός είναι καλύτερα να πάρεις τον έλεγχο και να το προσγειώσεις κανονικά. Στην κυκλική αυτόματη προσγείωση μπορεί να χτυπήσει σε θάμνους-δένδρα επειδή χρειάζεται τουλάχιστον 100-150μ ανοιχτό χώρο. Με μπαταρίες 18650 3s2p sony vtc6 δηλαδή 6200mAh έχω βγάλει πτήσεις διάρκειας εώς 110λεπτά και με την μετατροπή στα ποσοστά μέτρησης έχω επιστρέψει με 12% υπόλοιπο μπαταρίας. Γιά την πτήση 4G έχω μία κάρτα sim στο disco και μιά κάρτα στο τηλέφωνο. Κάθε ώρα πτήσης καταναλώνει περίπου 1 GB από κάθε κάρτα. Το modem 4g στο disco έχει υποδοχή microSD και βάζοντας μιά κάρτα καταγράφεται εκεί το video.
|
|
|
Post by Frontier on May 21, 2020 8:10:54 GMT 2
Αν χάσει το σήμα 4G το disco κάνει κύκλο στο σημείο που είναι. Αν δεν ξαναπιάσει 4G γιά λίγα δευτερόλεπτα τότε επιστρέφει πίσω (RTH), ανεβαίνει στο υψηλότερο ύψος της πτήσης και επιστρέφει στο χώρο απογείωσης. Μόλις φτάσει κοντά (στα 1-2χλμ) συνδέεται μέσω wifi. Αν δεν πάρεις τον έλεγχο εκτελεί κυκλική κάθοδο και προσγείωση. Αν ο χώρος είναι ανώμαλος ή μικρός είναι καλύτερα να πάρεις τον έλεγχο και να το προσγειώσεις κανονικά. Στην κυκλική αυτόματη προσγείωση μπορεί να χτυπήσει σε θάμνους-δένδρα επειδή χρειάζεται τουλάχιστον 100-150μ ανοιχτό χώρο. Με μπαταρίες 18650 3s2p sony vtc6 δηλαδή 6200mAh έχω βγάλει πτήσεις διάρκειας εώς 110λεπτά και με την μετατροπή στα ποσοστά μέτρησης έχω επιστρέψει με 12% υπόλοιπο μπαταρίας. Γιά την πτήση 4G έχω μία κάρτα sim στο disco και μιά κάρτα στο τηλέφωνο. Κάθε ώρα πτήσης καταναλώνει περίπου 1 GB από κάθε κάρτα. Το modem 4g στο disco έχει υποδοχή microSD και βάζοντας μιά κάρτα καταγράφεται εκεί το video.
Προφανώς έχει αλλάξει αρκετά η όλη ιστορία 4G από τότε που είχα ψιλοασχοληθεί (2018): - Δεν υπήρχε καταγραφή βίντεο σε microsd στο 4G modem (πήγα να παίξω με ένα Huawei E220 το οποίο υποστήριζε) - Στην σελίδα github του 4G project, στο wiki έλεγαν ότι υπήρχε θέμα με την ανίχνευση της απώλειας ζεύξης WiFi Τ/Κ - αεροσκάφους, επειδή ακριβώς η ζεύξη WiFi γινόταν hijacked με 4G. Μιλάω για αυτό το project: github.com/uavpal/disco4gΤο έχουν εξελίξει σημαντικά από τότε βλέπω, οπότε ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι το υψηλό κόστος χρήσης δεδομένων 4G...
|
|
vilis
New Member
|
Post by vilis on May 21, 2020 9:15:54 GMT 2
Μετά από πάρα πολλές πτήσεις 4G (περίπου ένα χρόνο) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μόνο που συνιστάται είναι στην προσγείωση να παίρνεις τον έλεγχο όταν έρχεται το disco και να την κάνεις κανονικά στο σημείο που θέλεις. Πραγματικά το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος των GB αλλά με τις προσφορές που γίνονται συνεχώς από τις εταιρίες κιν.τηλεφ. στις κάρτες τους (οχι στα συμβόλαια) τον τελευταίο καιρό είναι ελάχιστο.
|
|
|
Post by Frontier on May 21, 2020 10:23:43 GMT 2
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω (το 4G), αλλά θα ήθελα να μην πειράξω το Disco μου. Βλακεία μου που δεν πήρα ένα 2ο τότε που έβρισκα Γερμανία με 330 Ευρώ μεταχειρισμένο, αλλά δεν υπήρχαν τα χρήματα με όλα αυτά που είχα αγοράσει τότε...
|
|
vilis
New Member
|
Post by vilis on May 21, 2020 11:49:12 GMT 2
Σχετικά με την απώλεια ζεύξης μετά από χάσιμο του σήματος: Οταν χάνει το σήμα 4G και δεν ξαναπιάνει αμέσως τότε μπαίνει σε κατάσταση RTH, δηλαδή το disco επιστρέφει home ανεβαίνοντας στο υψηλότερο ύψος που είχε κατα τη διάρκεια της πτήσης (πριν χάσει σήμα). Μετά δεν ξανασυνδέεται το χειριστήριο. Εκεί περιμένεις το disco να γυρίσει. Μολίς επιστρέψει στα 500-1000μ (όπως λένε μόλις ακούσεις τον ήχο του) γυρνάς το χειριστήριο σε wifi (πατώντας το κουμπί με το γρανάζι τρεις φορές) και αφου συνδεθείς κανονικά κάνεις την προσγείωση. Στις πτήσεις 4G που δεν χάνεις το σήμα και όλα λειτουργούν κανονικά πάλι συνιστάται η προσγείωση να γίνεται με wifi γιατί ισχυρίζονται ότι την στιγμή που προσγειώνεται λίγο πάνω από το έδαφος (πχ 0.5μ) μπορεί να χαθεί το σήμα 4G.
|
|