|
Post by Frontier on Mar 11, 2018 20:46:20 GMT 2
Και το σχετικό βίντεο από την πτήση.
|
|
|
Post by Vako on Mar 11, 2018 20:57:53 GMT 2
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο να το βλεπεις να πεταει....
|
|
|
Post by Frontier on Mar 11, 2018 22:05:29 GMT 2
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο να το βλεπεις να πεταει.... Ναι, μπορώ να πω - χωρίς να θέλω να μειώσω όλα τα άλλα που πετάω - ότι αυτό πλέον ευχαριστιέμαι περισσότερο απ'όλα! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να προσγειωθείς όπου θέλεις χωρίς να γίνει ζημιά (θα έχεις καταλάβει από το Spark ότι δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα ), με αποτέλεσμα το Disco να κάνει τις πτήσεις του μόνο σε αυτό το μέρος.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 12, 2018 3:05:03 GMT 2
Ωραιο ειναι , αλλα θελει χωρο το ατιμο. Το λυπασε να το πρωσγεισεις σε χωμα η αφαλτο.το ιδανικο θα ηταν να ειχε καθετη πρωσγειωση ζηταω πολλα ε?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 12, 2018 10:28:15 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Mar 15, 2018 13:34:20 GMT 2
Το πηρε ενας γνωστος μου σημερα στα 330 , πραγματικα τσαμπα η τιμη. Και το e-shop το εχει στα 500 ευρω , μαλλον τους μεινανε πολλα στα ραφια και προσπαθουν να ξεστοκαρουν .
|
|
|
Post by Vako on Mar 15, 2018 14:44:43 GMT 2
Το πηρε ενας γνωστος μου σημερα στα 330 , πραγματικα τσαμπα η τιμη. Και το e-shop το εχει στα 500 ευρω , μαλλον τους μεινανε πολλα στα ραφια και προσπαθουν να ξεστοκαρουν .
|
|
|
Post by Vako on Mar 15, 2018 14:48:11 GMT 2
Το πηρε ενας γνωστος μου σημερα στα 330 , πραγματικα τσαμπα η τιμη. Και το e-shop το εχει στα 500 ευρω , μαλλον τους μεινανε πολλα στα ραφια και προσπαθουν να ξεστοκαρουν . Πάντως αν δεν είχα βάλει στόχο το mavic θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου..τόσο εντύπωση μου έχει κάνει αυτό το σκάφος.. Αλήθεια με τον αέρα πως συμπεριφέρεται το πτηνό?
|
|
|
Post by dream_master on Mar 15, 2018 15:29:05 GMT 2
δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια, αλλα εγω εχω πεταξει και με 3 bofor και δεν ειχα προβλημα. Αυτο το σκαφος πιστευω ειναι γεννημενο για σενα vako που σου αρεσουν η μακρινες πτησεις.
|
|
|
Post by Vako on Mar 15, 2018 16:08:47 GMT 2
δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια, αλλα εγω εχω πεταξει και με 3 bofor και δεν ειχα προβλημα. Αυτο το σκαφος πιστευω ειναι γεννημενο για σενα vako που σου αρεσουν η μακρινες πτησεις. Δεν είναι μόνο το range και ο χρόνος πτήσης μου αρέσει γενικά ο τρόπος που πετάει και το μέγεθος.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 15, 2018 18:23:32 GMT 2
Πάντως αν δεν είχα βάλει στόχο το mavic θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου..τόσο εντύπωση μου έχει κάνει αυτό το σκάφος.. Αλήθεια με τον αέρα πως συμπεριφέρεται το πτηνό? Δεν καταλαβαίνει τίποτα κυριολεκτικά. Ούτε Inspire, ούτε Phantom, ούτε Mi Drone δεν πιάνουν μια μπροστά του στον αέρα (λογικό, οι πτέρυγες είναι από τις πλέον αεροδυναμικά αποδοτικές κατασκευές). Εννοείται ότι το εκτοξεύεις και το προσγειώνεις πάντα κόντρα στον άνεμο. Μόνο μειονέκτημα ότι θέλει καλό και μαλακό χώρο προσγείωσης (και σχετική άπλα).
|
|
|
Post by Frontier on Mar 15, 2018 18:30:18 GMT 2
Το πηρε ενας γνωστος μου σημερα στα 330 , πραγματικα τσαμπα η τιμη. Και το e-shop το εχει στα 500 ευρω , μαλλον τους μεινανε πολλα στα ραφια και προσπαθουν να ξεστοκαρουν . Και εμένα ένας γνωστός το πήρε από τον πωλητή που έβαλα παραπάνω - αυτόν με τα €330 - χθες. Είχε τρελαθεί όταν το είδε από κοντά να πετάει και με το που του έστειλα το link, το πήρε αμέσως.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 16, 2018 23:00:10 GMT 2
Σημερα αφου βρηκα ενα χωραφι χωρις πετρα και με μαλακα χορτα εκανα και μερικες προσγειωσεις ωστε να εξοικειωθω και σε μικροτερα χωραφια.
|
|
|
Post by dream_master on Mar 27, 2018 19:53:44 GMT 2
Μολις τελειωσα με την τοποθετηση της duck duct tape ταινιας στο disco. Μου εφαγε ενα 2ωρο γιατι ηθελα να κανω καλη δουλεια και ηθελε πολυ λεπτομερια για να κοπη σωστα η τανια στις ακρες τις ατρακτου. Δεν εβαλα καθολου στα φτερα προς το παρων , εβαλα μονο εκει που ειχε καπιες φρορες απο μια προσγειωση ατσαλη που ειχα κανει πιο παλια. πως σας φενετε καλο δεν εγινε? λετε να βαλω σε ολο το μερος απο κατω?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 28, 2018 8:06:58 GMT 2
Μια χαρά είναι, δεν θα επηρεάσει το CoG.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 1, 2018 19:50:26 GMT 2
Tα μισα πλανα ειναι τραβηγμενα με την καμερα του oneplus 5t και τα υπολοιπα απο το disco.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 3, 2018 21:10:45 GMT 2
Πτηση με ισχυρους ανεμους απο την πισω οψη του σκαφους.
|
|
|
Post by Vako on Apr 3, 2018 21:23:33 GMT 2
Ναι ρε φίλε το ωραίο το επικροτω!!! Αυτό είναι σκάφος και πρωτοτυπη λήψη ...ωραίος φίλε. Αυτό είναι σκάφος που θα ήθελα να έχω στην συλλογη μου.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 3, 2018 21:32:34 GMT 2
Ναι ρε φίλε το ωραίο το επικροτω!!! Αυτό είναι σκάφος και πρωτοτυπη λήψη ...ωραίος φίλε. Αυτό είναι σκάφος που θα ήθελα να έχω στην συλλογη μου. αυτο ειναι ενα αποσπασμα , το μεγαλο βιντεο το φτιαχνω τωρα, θα εχει δυο οθονες με βιντεο απο μπροστα και απο πισω!
|
|
|
Post by dream_master on Apr 3, 2018 22:28:50 GMT 2
Ναι ρε φίλε το ωραίο το επικροτω!!! Αυτό είναι σκάφος και πρωτοτυπη λήψη ...ωραίος φίλε. Αυτό είναι σκάφος που θα ήθελα να έχω στην συλλογη μου. ξεχασες ομως να αναφερεις ακομα ενα σκαφος που θα ηθελες στην συλλογη σου vako, Xiaomi mi drone ρε φιλεε αχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by dream_master on Apr 4, 2018 0:39:23 GMT 2
Να πω, πως η καμερα που χρησιμοποιησα ηταν μια action camera v60s (κλωνος της eken h9r) που ειχα παρει πριν χρονια. Το πως θα την στερεωσο πανω στο σκαφος ηταν ενα θεμα γιατι επρεπε να καθετε η μιση προς τα εξω για να κοιταει ισια ο φακος και να μην ειναι στραβο το πλανο. Ειχα δυο επιλογες , η να κανω μια τρυπα και να την βιδωσο απο κατω η να την στερεωσο με υμαντα το οποιο εκανα γιατι δεν ηθελα να κανω τρυπα στο καπακι. Οποτε εβαλα εναν υμαντα σφυχτα την εδεσα και με ενα ται ραπς και εκατσε μια χαρα. εδω και η πτηση με double view
|
|
|
Post by dream_master on Apr 4, 2018 19:14:50 GMT 2
Ερωτηση: μπαταριες περαν της γνησιας μπορουμε να βαλουμε και αν ναι , ειναι ασφαλες? Για γνησια που να κοιταξω ebay?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 4, 2018 19:47:21 GMT 2
Ερωτηση: μπαταριες περαν της γνησιας μπορουμε να βαλουμε και αν ναι , ειναι ασφαλες? Για γνησια που να κοιταξω ebay? Όλες που έχω βρει στο eBay δεν είναι γνήσιες. Εκτιμώ ότι δεν θα έχει θέμα με κάποια από αυτές μιας που είναι μια απλή 3S LiPo σε σκληρό κέλυφος. Η (πραγματική) χωρητικότητα βέβαια που γράφουν οι πωλητές στο eBay για τις μπαταρίες που πουλάνε, είναι άλλο θέμα βέβαια...
|
|
|
Post by dream_master on Apr 5, 2018 17:46:04 GMT 2
Πτηση και πλανα απο την καμερα του xiaomi Mi drone
|
|
|
Post by dream_master on Apr 8, 2018 20:25:56 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Apr 15, 2018 16:55:08 GMT 2
Από την χθεσινή απογευματινή πτήση: μέγιστη ταχύτητα πτήσης 98,9km/h.
|
|
|
Post by Vako on Apr 15, 2018 20:39:06 GMT 2
Τώρα σοβαρολογεις μπορεί να πιάσει 100 χλμ?!?!?
|
|
|
Post by dream_master on Apr 15, 2018 22:35:19 GMT 2
Τώρα σοβαρολογεις μπορεί να πιάσει 100 χλμ?!?!? ενοειτε Vako , και εγω το ειχα παει πανω απο 90km/h, και αμα το πηγαινεις και με την φορά του αερα παει μαμιωντας! Αλλα εμενα με ξενερωνει αυτο το wifi , ρε parrot σε τετιο σκαφος πατα ενα occusync να γουσταρουμε ! μιλουσα σημερα με εναν απο σκωτια, και μου ειπε οτι αν το γυρισω σε US region θα εχω καλυτερη εμβελια . Ισχυη κατι τετιο ξερετε?
|
|
|
Post by Frontier on Apr 16, 2018 16:37:42 GMT 2
Τώρα σοβαρολογεις μπορεί να πιάσει 100 χλμ?!?!? Και να φανταστείς ότι είχα και λίγο αέρα (1BF) κόντρα (ερχόταν από τον Νότο, στην κατεύθυνση που κοιτάς στην φωτογραφία). Με λίγο παραπάνω αέρα πρίμα, άνετα ξεπερνά τα 100χλμ. Τρομερή αεροδυναμική απόδοση. @dream_master: Δεν το γνωρίζω αυτό (για το region), ακόμα δεν το έχω πάει πάνω από 800μ απόσταση γιατί έχω βουνά τριγύρω (πάνω από 130μ ύψος) και δεν ρισκάρω κάποια πρόσκρουση λόγω RTH που ενεργοποιείται αυτόματα.
|
|
|
Post by dream_master on Apr 16, 2018 16:48:05 GMT 2
Μου εστειλε κιολας αυτο το βιντεο οπου οντως διχνει την διαφορα, και διπλασια κιολας, Μολις κανει καλο καιρο και βρω χρονο θα το δοκιμασω παντως.
|
|