|
Post by dream_master on Jan 3, 2018 16:27:24 GMT 2
Ενα βιντεακι με πτηση που εκανα την πρωτοχρονια.
|
|
|
Post by Vako on Jan 3, 2018 16:50:59 GMT 2
Α εχεις γινει καλος και στις προσγειωσεις!!!! ζαλιστηκα λιγο με τις στροφες που μας εκανες ..αλλα με ενθουσιαζει το σκαφακι...κοιτα μην το πυροβολησει κανεις κυνηγος χαχαχα ιδανικς ιπταμενος στοχος!!
|
|
|
Post by dream_master on Jan 3, 2018 17:08:05 GMT 2
Α εχεις γινει καλος και στις προσγειωσεις!!!! ζαλιστηκα λιγο με τις στροφες που μας εκανες ..αλλα με ενθουσιαζει το σκαφακι...κοιτα μην το πυροβολησει κανεις κυνηγος χαχαχα ιδανικς ιπταμενος στοχος!! οντως και κανει αρκετο θορυβο οταν το δινεις γκαζι , μπορει κανενας παππους να ωγει με κανενα δικανο. Αν δεν υπηρχε ψυχη εκεινη την μερα στο χωριο δεν θα πετουσα απο πανω του. Οι προσγειωσεις απο εδω και περα θα ειναι success, αλλιως θα εχει προστιμο!
|
|
|
Post by engelo on Jan 3, 2018 22:22:02 GMT 2
Ωραία πτήση, ΦΟΒΕΡΟ κομμάτι !!!!
Μας ταξίδεψες
|
|
|
Post by dream_master on Jan 17, 2018 16:53:38 GMT 2
Parrot Disco-Pro AG
Μια αλλη εκδοση του disco που απευθυνεται σε Αγροτες .
Το Parrot Disco-Pro AG είναι η λύση πολλαπλών χρήσεων για όλους τους αγρότες που ταιριάζει στην καθημερινή τους εργαλειοθήκη για να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την απόδοση επένδυσης (ROI) των καλλιεργειών τους. Αυτή η τελική λύση επιτρέπει στους αγρότες και τους μικρούς γεωργικούς συνεταιρισμούς να έχουν εύκολη και γρήγορη γνώση σχετικά με την υγεία των καλλιεργειών τους χάρη στον οπτικό εντοπισμό καλλιεργειών και τους χάρτες NDVI. Το Parrot Disco-Pro AG είναι η εύχρηστη και αξιόπιστη λύση που σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα την υγεία των καλλιεργειών και τις περιοχές προβλημάτων.
Με τους δύο αισθητήρες, το πολυ-φασματικό και τον ήλιο, το Parrot Sequoia αναλύει τη ζωτικότητα των φυτών καταγράφοντας την ποσότητα φωτός που απορροφούν και αντανακλούν. Ο πολυφασματικός αισθητήρας υψηλής ακρίβειας που βλέπει προς τα φυτά καταγράφει φωτογραφίες RGB και το φως που αντανακλά σε τέσσερις ξεχωριστές ζώνες: πράσινο και κόκκινο φως και δύο υπέρυθρες ζώνες αόρατες στο ανθρώπινο μάτι. Τοποθετημένη στο δαχτυλίδι προς τα πάνω, ο αισθητήρας ηλιοφάνειας καταγράφει την ένταση του φωτός που εκπέμπεται από τον ήλιο επιτρέποντας τη διεξαγωγή ραδιομετρικής βαθμονόμησης για να εξασφαλιστεί συνεπής μέτρηση δεδομένων.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 16, 2018 18:15:57 GMT 2
σημερα πηγα με εναν φιλο για πτηση με το disco & το xiaomi mi drone. για μια στιγμη βαζω σε αναμονη loiter για να μπω μεσα στο γηπεδο ωστε να το προσγειωσω σε καλο σημειο γιατι ειχε καπια σημεια που ειχε λιγο λασπη. με σταματαει ενα αμαξι πριν μπω με ρωταει κατι, για 20sec μιλαμε τωρα να μην το κοιταζα το σκαφος. και με το που γυραω να το δω στον αερα, Πουθενα το disco! αχαχα λεω τι εγινε που πηγε η μαλακια ! βλεπω στην οθονη στο κινητο και εγραφε motor error ! και εδειχνε στην οθονη οτι ηταν προσγειωμενο σε ασφαλτο! WTF , παω με τα ποδια και το βρησκω ακριβως πισω απο το γηπεδο που εχει ενα στενο δρομακι προσγειμενω με τα φτερα πανω! Η πλακα ειναι οτι ειχε μονο λιγες γρατσουνιες ! και λεω πως μπορει να προσγειωθηκε τοσο ομαλα ρε γαμοτο εδω ενω διπλα εχει 40 μετρα δεντρα και δεν χτυπησε πανω του! Η μπαταρια ηταν στον 55% . το φερνω πισω κανω ελενχο και το ξανασηκωνω και ολα κομπλε! τωρα που ειδα το βιντεο της πρωτης πτησης βλεπω οτι ενω εκανε κανονικα Loiter ξαφνηκα βγηκε λιγα μετρα απο το loiter χανωντας ταυτοχρονα και υψος περναει στην κυριολεξια μεσα απο τα κλαδια του δεντρου και προσγειωνετε ομαλα στον δρομο! Αυτο θα πει τυχη για λιγα μετρα ειχε και νερα και αν εμενε σε κανενα δεντρο με εβλεπα να κοβω δεντρα με το αλοισοπριονο για να το κατεβασω!
|
|
|
Post by Vako on Feb 16, 2018 19:25:49 GMT 2
δωσε υλικο στον λαοοοο!!!! Ειδες ετσι επεσε την πρωτη φορα το 109 μου και μετα το πηρε ο διαολος..μου επιασε κουβεντα φιλος ξεχαστηκα 5 λεπτα...ηταν αρκετα για να μεινει απο ρευμα...
|
|
|
Post by dream_master on Feb 16, 2018 19:39:52 GMT 2
δωσε υλικο στον λαοοοο!!!! Ειδες ετσι επεσε την πρωτη φορα το 109 μου και μετα το πηρε ο διαολος..μου επιασε κουβεντα φιλος ξεχαστηκα 5 λεπτα...ηταν αρκετα για να μεινει απο ρευμα... θα ανεβασω το βιντεο. μονο που εμενα δεν ηταν θεμα μπαταριας εβγαλε motor error! (3)
|
|
|
Post by Frontier on Feb 16, 2018 19:40:58 GMT 2
@dream_master: Τυχερός ήσουν, το χειρότερο πράγμα είναι να σου μιλάνε ενώ πετάς...
|
|
|
Post by dream_master on Feb 16, 2018 20:16:49 GMT 2
οριστε και το βιντεο. καλα μιλαμε ειμαι κωλοςς ετσι? χααχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Feb 16, 2018 20:21:32 GMT 2
οριστε και το βιντεο. καλα μιλαμε ειμαι κωλοςς ετσι? χααχαχαχ Τεραστιος κωλος ομως ρε φιλε...δεν γινεται αυτο ουτε με χειρισμο χαχαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Feb 16, 2018 20:26:00 GMT 2
τωρα ψανχω να βρω το μυνημα motor error (3) τι σκατα ειναι.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 16, 2018 21:00:03 GMT 2
τωρα ψανχω να βρω το μυνημα motor error (3) τι σκατα ειναι. Όταν το βρήκες έγραψες ότι το ξαναπέταξες χωρίς πρόβλημα. Το μήνυμα "motor error (3)" το έβγαζε και στην 2η πτήση ή μόνο στην πρώτη φάση της πτώσης; Ίσως έχει να κάνει η εμφάνιση του μηνύματος με το ότι το Disco προσγειώθηκε χωρίς να απενεργοποιηθεί το μοτέρ - όπως γίνεται με την αυτόματη προσγείωση - και να "τράβηξε ζόρι" το μοτέρ και το ESC, γιαυτό και το σφάλμα.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 16, 2018 21:04:31 GMT 2
οχι το εβγαλε μονο στην πρωτη πτηση οταν ηταν κατω. Αυτο που λες εγινε κατα 99% .
|
|
|
Post by dream_master on Feb 18, 2018 2:16:39 GMT 2
Βιντεο απο την χθεσινη πτηση.
|
|
|
Post by Vako on Feb 18, 2018 9:31:42 GMT 2
Dream ποση ωρα πτησης εχει ? Ειχα διαβασει περιπου 20λεπτο ισχυει?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 18, 2018 12:20:36 GMT 2
Έγινε και η δοκιμαστική πτήση σήμερα με άνεμο 3BF. Άψογη συμπεριφορά, κανένα απολύτως πρόβλημα (βίντεο της παρουσίασης θα ανέβει αργότερα). Vako: Πέταξα 12-13 λεπτά στις παραπάνω συνθήκες και η μπαταρία ήταν στο 87% όταν προσγειώθηκε. Εφόσον δεν έχει κρύο καιρό (η θερμοκρασία ήταν 15C), θα έλεγα άνετα 30 λεπτά ίσως και παραπάνω.
|
|
|
Post by Vako on Feb 18, 2018 12:24:40 GMT 2
Δεν σε πιστευω ποτε το πηρες ποτε σου ηρθε..? Περιμενω παρουσιαση . πολυ καλος χρονος πτησης εστω και θεωρητικος...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 18, 2018 12:40:31 GMT 2
Δεν σε πιστευω ποτε το πηρες ποτε σου ηρθε..? Περιμενω παρουσιαση . πολυ καλος χρονος πτησης εστω και θεωρητικος... Το παράγγειλα 27 Δεκεμβρίου 2017 από έναν Γάλλο πωλητή στο eBay (500 Ευρώ + 15 μεταφορικά) για την FPV έκδοση: www.freedrone.gr/post/2122/threadΤο πακέτο ήρθε κοντά στις 10 του Γενάρη, αλλά δεν κατάφερα να το πετάξω καθόλου - μέχρι σήμερα - γιατί ο καιρός από τις 6 Ιανουαρίου και μετά (όπου είχα κάνει την τελευταία πτήση με την δοκιμή Mi Drone vs P4P) ήταν χάλια διαρκώς τα Σ/Κ (καθημερινές πλέον έχουν τελειώσει για εμένα με την δουλειά, τελειώνω αργά). Σήμερα ο καιρός ήταν καλός, πήγα πρωί και ΕΥΤΥΧΩΣ πρόλαβα και πέταξα γιατί ήρθαν μετά κάτι γκαβούλιακες με χαρταετούς και το γήπεδο έγινε no-fly-zone...
|
|
|
Post by dream_master on Feb 18, 2018 14:00:25 GMT 2
Dream ποση ωρα πτησης εχει ? Ειχα διαβασει περιπου 20λεπτο ισχυει? αναλογως πως το πας ειναι Vako, 45 λεπτα βγαζει μονο με flight plan xωρις γκαζια δηλαδη. εγω που το γκαζωνω τερμα και κανω συνεχεια ελιγμους θα με βγαλει κανα 25 λεπτο.
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2018 10:27:49 GMT 2
Παρουσίαση και δοκιμαστική πτήση του Parrot Disco FPV.
|
|
|
Post by corsair on Feb 19, 2018 12:23:46 GMT 2
Μου αρέσει πολυ σαν αεροσκάφος, αμα δουλεψουν λιγο την κάμερα, την σταθεροποιηση της εικόνας σε ενα Disco 2, δεσμευομαι να το πάρω. Τώρα το βρίσκω λιγο πιο shaky απο οσο θα το ήθελα και θα προτιμούσα καθώς πετά ευθεία να γυρνω την κάμερα ανεξάρτητα απο το αεροσκάφος... οκ... πολλά θέλω, ξέρω... :-p
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2018 14:04:09 GMT 2
Δεύτερη πτήση χθες το απόγευμα με το Disco, αυτήν την φορά πιο μακριά.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 19, 2018 15:09:01 GMT 2
εμενα μου φενετε η γραφει καλυτερα απο του xiaomi, η καμερα του disco σε κοντρα φως η ειναι η ιδεα μου?
|
|
|
Post by engelo on Feb 19, 2018 17:06:04 GMT 2
Ωραίο !!!!
Άλλα κόλπα,αλλά μέχρι το 1:20 άντεξα ρε φίλε !!! δεν έχει κάποιο tabilizer? και όντως πολύ καλή κάμερα...
|
|
|
Post by Frontier on Feb 19, 2018 19:28:47 GMT 2
Ωραίο !!!! Άλλα κόλπα,αλλά μέχρι το 1:20 άντεξα ρε φίλε !!! δεν έχει κάποιο tabilizer? και όντως πολύ καλή κάμερα... Έχει stabilizer (ψηφιακό), αλλά δεν παύει να είναι πτέρυγα, δεν μπορεί να έχει την σταθεροποίηση που έχει ένα πολυκόπτερο με gimbal. Το ωραίο με αυτό δεν είναι τόσο το βίντεο - που για 1080p είναι καταπληκτικό - αλλά το ότι αναπτύσσει πανεύκολα ταχύτητα με πολύ μικρή κατανάλωση, ακόμα και στις στροφές. Και είναι ακόμα η αρχή, η δεύτερη πτήση που έκανα με αυτό είναι.
|
|
|
Post by engelo on Feb 19, 2018 23:30:15 GMT 2
Οπως είπες .. άλλα κόλπα η πτέρυγα !!!! χαχα
Μοντέλο να το βλέπεις...
|
|
|
Post by dream_master on Feb 26, 2018 17:14:22 GMT 2
Νεα ενημερωση της εφαρμογης FreeFlightPro που περιεχη τα εξης:
|
|
|
Post by Frontier on Mar 10, 2018 21:40:44 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Mar 11, 2018 9:37:02 GMT 2
Τέλεια! Από τις πιο μεγάλες πτήσεις σου που έχω δει εγώ τουλάχιστον από το γήπεδο στον Παντουκιο!!!
|
|