|
Post by Vako on Oct 8, 2017 13:35:22 GMT 2
αν και κακη ωρα για ληψη,καθοτι ο ηλιος ηταν στην δυση και κοντρα , αλλα βγηκαν καποιες ομορφες εικονες....
|
|
|
Post by Frontier on Oct 8, 2017 13:50:00 GMT 2
Η λήψη - για εμένα - είναι καταπληκτική, είναι η καλύτερη ώρα γιατί μπορείς να συλλάβεις όλα τα χρώματα του περιβάλλοντος. Το μέρος απλά απίστευτο, τελευταία φορά που πήγα ήταν το 1991 στην πολυήμερη, να είσαι καλά φίλε μου που μου το ξαναθύμησες!
|
|
|
Post by dream_master on Oct 8, 2017 13:52:48 GMT 2
ωραιο μερος vako. οτι πρεπει για ενα parrot disco ειναι εκει.
|
|
|
Post by engelo on Oct 8, 2017 15:02:58 GMT 2
αν και κακη ωρα για ληψη,καθοτι ο ηλιος ηταν στην δυση και κοντρα , αλλα βγηκαν καποιες ομορφες εικονες.... Πανέμορφα πλάνα... απο την πατρίδα !!!!
|
|
|
Post by Vako on Oct 14, 2017 12:42:54 GMT 2
Ο πειρατής ξαναχτύπησε με θρίλλερ πτήση επάνω και μέσα στο κανάλι της Κορίνθου!!!! Επεξεργάζεται ... Τον αγάπησα ακόμα περισσότερο χαχα
|
|
|
Post by Vako on Oct 14, 2017 13:14:31 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Oct 14, 2017 13:16:40 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Oct 14, 2017 13:18:27 GMT 2
Αυριο και το ολιγολεπτο βιντεο γιατι λογω χρονου (περαστικος γαρ) δεν τραβηξα πολυ ωρα.
|
|
|
Post by Vako on Oct 17, 2017 8:30:15 GMT 2
Δυσκολη πτηση αρκετα γιατι οταν κατεβαινα πο χαμηλα εχανα το fpv μιας και δεν μπορουσα να πεταξω με οπτικη επαφη κατευθειαν, γιατι καθομουν αναγκαστικα στα πλαγια...πολλες παγιδες οπως κατι καλωδια που φαινονται στο βιντεο...ευτυχως ειχα βαλει την 7αρα οθονη γιατι με το μικρο οθονακι πηγαινα κατα πανω τους....
|
|
|
Post by engelo on Oct 17, 2017 8:50:41 GMT 2
Ωραίος !!! και ωραία μουσική !!! χαλάρωση...
|
|
|
Post by Vako on Oct 17, 2017 9:45:39 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Oct 18, 2017 18:04:35 GMT 2
Αυτο ειναι προβλημα τηλεμετριας? η firmware? Ολες οι αλλες ενδειξεις μου λειτουργουν κανονικα...Μετα τα 3270 μετρα 0???
|
|
|
Post by dream_master on Oct 18, 2017 23:27:58 GMT 2
To τερματισες το κοντερ vako και γυρισε η βελονα στο 0
|
|
|
Post by Frontier on Oct 19, 2017 7:17:27 GMT 2
Vako: Πρόβλημα (περιορισμός για την ακρίβεια), του firmware. O μετρητής που χρησιμοποιείται για την ένδειξη της απόστασης, προφανώς χρησιμοποιεί κάποιο τύπο μεταβλητής που "υπερχιλίζει" μετά από αυτό το όριο και επιστρέφει στο 0. Μάλλον δεν είχαν στο νου σου εσένα με τις τρελές αποστάσεις που καλύπτεις
|
|
|
Post by Frontier on Oct 27, 2017 14:21:01 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Oct 27, 2017 20:57:11 GMT 2
Στο δικο μου δεν δουλευει να παρει!!!! Το εχω προσπαθησει και παλιοτερα
|
|
|
Post by Frontier on Oct 28, 2017 11:36:51 GMT 2
Στο δικο μου δεν δουλευει να παρει!!!! Το εχω προσπαθησει και παλιοτερα Λογικά πρέπει να παίζει με συγκεκριμένες εκδόσεις firmware.
|
|
|
Post by Vako on Oct 28, 2017 15:00:09 GMT 2
Πιθανoν αλλά δουλεύει τόσο καλά που δεν τολμώ να αλλάξω firmware
|
|
|
Post by dream_master on Nov 25, 2017 12:50:28 GMT 2
αχαχαχα αντε Vako βαλε το βιντεο με την βαση των xiaomi γλαρων αχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Nov 25, 2017 12:51:54 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Nov 25, 2017 15:32:31 GMT 2
χαχαχαχ Γαμάτο !!!! ωραίος
|
|
|
Post by Vako on Nov 26, 2017 19:12:18 GMT 2
Ερωτηση για οποιον γνωριζει. Σκεφτομαι να παραγγειλω carbon ελικες για το 109. Εχω διαβασει οτι ταιριαζουν απο το phantom 3. H ερωτηση ειναι αν κερδιζεις κατι ουσιαστικο περα απο την εμφανιση (που δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα) η λογω της ακαμψιας του υλικου χανεις σε κατι αλλο? (αν υποθεσουμε οτι σε διαστασεις ειναι το ιδιο)
|
|
|
Post by Frontier on Nov 26, 2017 21:17:55 GMT 2
Ερωτηση για οποιον γνωριζει. Σκεφτομαι να παραγγειλω carbon ελικες για το 109. Εχω διαβασει οτι ταιριαζουν απο το phantom 3. H ερωτηση ειναι αν κερδιζεις κατι ουσιαστικο περα απο την εμφανιση (που δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα) η λογω της ακαμψιας του υλικου χανεις σε κατι αλλο? (αν υποθεσουμε οτι σε διαστασεις ειναι το ιδιο) Κερδίζεις σε ήχο (αν σου αρέσουν πιο brutal καταστάσεις) και ότι το αεροσκάφος θα εμφανίζει jello για πλάκα, εφόσον θεωρήσουμε ότι οι έλικες είναι ζυγισμένες και εμφανιστεί κάπου αλλού θέμα (π.χ ρουλεμάν μοτέρ που δεν τα έχει παίξει αλλά ετοιμάζεται). Επίσης, είχα παρατηρήσει λίγο μειωμένο χρόνο πτήσης, αλλά αυτό ίσως οφείλονταν στο ότι άλλαζε η συμπεριφορά του αεροσκάφους (πολύ πιο νευρικό) και συνεπώς το στυλ πτήσης. Ποτέ δεν είχα καλά αποτελέσματα - μιλάω για σταθεροποιημένο βίντεο - σε κανένα από τα 3-axis camera drones που πέρασαν από τα χέρια μου (Phantom 2 Vision, Phantom 3 Pro, S500) με έλικες carbon (στα Phantom είχα γνήσιες έλικες που ήταν και πανάκριβες). Σε racer δίνουν ένα πλεονέκτημα (εφόσον δεν στουκάρεις) λόγω της ακαμψίας που έχουν, αλλά σε camera drone θέλει να έχεις πραγματικά άψογο set-up (το οποίο πολλές φορές δεν μπορείς να έχεις) για να μην εμφανιστεί jello.
|
|
|
Post by Vako on Nov 26, 2017 21:47:28 GMT 2
Καταλαβα και σε ευχαριστω...εχει που εχει μια ροπη προς το jello το 109 φανταζομαι τι εχει να γινει. Εισαι οπως παντα ακρως διαφωτιστικος
|
|
|
Post by Frontier on Nov 28, 2017 21:21:00 GMT 2
Καταλαβα και σε ευχαριστω...εχει που εχει μια ροπη προς το jello το 109 φανταζομαι τι εχει να γινει. Εισαι οπως παντα ακρως διαφωτιστικος Το κακό με τις carbon είναι ότι λόγω ακαμψίας είναι ακατάλληλες για σταθεροποιημένο βίντεο, γιαυτό βλέπουμε ότι όλες οι υλοποιήσεις ιπτάμενης κάμερας χρησιμοποιούν κάποιο πολυμερές πλαστικό με κάποια (ελεγχόμενη) ελαστικότητα (π.χ ούτε ABS κάνει για jello free video).
|
|
|
Post by dream_master on Dec 21, 2017 13:01:47 GMT 2
o πειρατης εγινε ρομποκοπ
|
|
|
Post by Vako on Dec 26, 2017 10:39:50 GMT 2
Παρτε ενα πανεμορφο Ναυπλιο τραβηγμενο με firefly 6s ..Ελλαδαρα με τις ομορφιες σου... Καταπληκτικη καμερουλα η firefly αν και στο βιντεο δεν ειχα ρυθμισει ουτε το remove fisheye ουτε το Gyro που της δινει σταθεροτητα. Παρολα αυτα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τα χρωματα της. Πτηση με τυπου carbon ελικες βγαζουν καποια θεματακια οπως ειχε πει ο Frontier παραπανω, απλα τις δανειστικα απο φιλικο phantom για δοκιμη. Φανταζομαι με λιγο αερα θα βγαλει πολυ jello μιας και τα μοτερ μου εχουν χλμ αρκετα και οσο ναναι εχουν παρει τους τζογους τους.
Απολαυστε το:
|
|
|
Post by engelo on Dec 26, 2017 20:31:16 GMT 2
Φοβερη ποιότητα ... μπράβο !!!
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 5, 2018 20:51:25 GMT 2
παιδια εχει ασχοληθει κανεις να του βαλει follow me στην medium εκδοση? μιλησα με γνωστο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπε πως με μια πλακετα γινεται αρκει να ειναι ευρωαπαικη εκδοση και οχι κινεζικη! τα εχει ολα εκτος απο αυτο! ειναι δυνατον ρε γαμωτο? το εχει το Η501 και οχι αυτο? αλλιως μετα πας στο πανακριβο προ που μονο αυτο το εχει. επισης το χειριστηριο απο το 501 δουλευει στο 109? μπορω να κανω κατι ξερετε? με καιει το follow me γιατι θελω να το χρησιμοποιω σε διαφορα βιντεο
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 10:18:31 GMT 2
παιδια εχει ασχοληθει κανεις να του βαλει follow me στην medium εκδοση? μιλησα με γνωστο καταστημα στην Αθηνα και μου ειπε πως με μια πλακετα γινεται αρκει να ειναι ευρωαπαικη εκδοση και οχι κινεζικη! τα εχει ολα εκτος απο αυτο! ειναι δυνατον ρε γαμωτο? το εχει το Η501 και οχι αυτο? αλλιως μετα πας στο πανακριβο προ που μονο αυτο το εχει. επισης το χειριστηριο απο το 501 δουλευει στο 109? μπορω να κανω κατι ξερετε? με καιει το follow me γιατι θελω να το χρησιμοποιω σε διαφορα βιντεο Σε όσα forums έχω διαβάσει για το H109S, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να "άλλαξε πλακέτα" για να υποστηρίξει follow me, όπως επίσης δεν υπάρχει κινεζική και ευρωπαϊκή έκδοση (η μόνη διαφορά είναι στο καλώδιο τροφοδοσίας, το αεροσκάφος είναι παντού το ίδιο), οπότε μάλλον σε δουλεύουν από το κατάστημα στην Αθήνα. Follow me υποστηρίζει η high-end έκδοση, για την ακρίβεια η έκδοση με το μεγάλο χειριστήριο Η7000 (το οποίο ίσως μπορείς να βρεις και σκέτο): η λειτουργία follow me παρέχεται από την Android εφαρμογή που τρέχει στο συγκεκριμένο χειριστήριο. Το Η7000 μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε Hubsan αεροσκάφος (H109S Low-version, H501S).
|
|