|
Post by Vako on Aug 28, 2017 8:48:17 GMT 2
Εστρωσε κατα το ημισυ...τωρα ειναι ανεπαισθητο και δεν περναει στο βιντεο...αλλα εξακολουθει εστω και λιγοτερο. Θεωρω οτι ειναι πιο περιπλοκο απο οτι φαινεται γιατι δεν εχω και καλη εμβελεια πια στο fpv ..Ενω πηγαινε πολυ μακρυα με πεντακαθαρη εικονα τωρα στα 1600 μετρα χανω το fpv με παρασιτα και χιονια. Θα με παιδεψει θεωρω μεχρι να το βρω. Ματιαστηκε ο πειρατης μου φαινεται..χαχα
|
|
|
Post by RUSH on Aug 28, 2017 9:01:33 GMT 2
Είπες πως κάτι είχες αλλάξει οπότε λογικά είσαι στο σωστό δρόμο μιας και λες οτι μειώθηκε αισθητά.
PS: Εκείνοι οι τύποι με τα Mi στον μάτιασαν το πειρατή, είναι τεντιμπόηδες.
|
|
|
Post by engelo on Aug 28, 2017 9:02:51 GMT 2
Χαχαχαχαχαχαχ δε μασάει το πειρατικό !!!!
Αντε να πάμε για καμια πτήση ...
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2017 9:06:35 GMT 2
Είπες πως κάτι είχες αλλάξει οπότε λογικά είσαι στο σωστό δρόμο μιας και λες οτι μειώθηκε αισθητά. PS: Εκείνοι οι τύποι με τα Mi στον μάτιασαν το πειρατή, είναι τεντιμπόηδες. Oi υποψιες μου στρεφονται προς το καλωδιο του fpv που αλλαξα προσφατως..θα αρχισω να απομονωνω -μονωνω διαφορα..και θα αλλαξω καμερα με μια sj που εχω αν βρω ανταπτορα για την miniusb που εχει. Αυτοι με τα xiaomi την κανανε εχεις δικιο, απο τοτε που ξεστομισα οτι ειναι φολα το σκαφος αρχισαν τα προβληματα...χαχαχαχα
|
|
|
Post by RUSH on Aug 28, 2017 9:39:21 GMT 2
Πες μου αν θέλεις να κοιτάξω να βρώ εκείνο που είχε μέσα η Firefly Q6 αν σου κάνει να στο δώσω.
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2017 10:23:15 GMT 2
Πες μου αν θέλεις να κοιτάξω να βρώ εκείνο που είχε μέσα η Firefly Q6 αν σου κάνει να στο δώσω. Δεν ξερω πως ειναι το καλωδιο της Firefly.. Θα το ψαξω να δω πως ειναι και αν ειναι θα σου πω. Σε ευχαριστω παντως
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2017 10:57:06 GMT 2
Πες μου αν θέλεις να κοιτάξω να βρώ εκείνο που είχε μέσα η Firefly Q6 αν σου κάνει να στο δώσω. Δεν ξερω πως ειναι το καλωδιο της Firefly.. Θα το ψαξω να δω πως ειναι και αν ειναι θα σου πω. Σε ευχαριστω παντως Αυτό είναι το καλώδιο της FireFly.
|
|
|
Post by Vako on Aug 28, 2017 11:06:29 GMT 2
Δεν ξερω πως ειναι το καλωδιο της Firefly.. Θα το ψαξω να δω πως ειναι και αν ειναι θα σου πω. Σε ευχαριστω παντως Αυτό είναι το καλώδιο της FireFly. Nai το βρηκαμε δεν κανει...θα αρχισω να απομονωνω την καμερα οπως μου ειπες να δω διαφορες,αν και γενικα ειμαι τυπος που προσπαθει να βρει το προβλημα απο που ξεκιναει ..δεν θελω απλα να το κουκουλωνω με κατι αλλο,γιατι το αρχικο προβλημα παρμενει. Θα κανω αλλη μια δοκιμη σημερα μηπως εχθες ετυχε γιατι παραλληλα οπως ανεφερα μειωθηκε και η αποσταση του fpv πραγμα που περιπλεκει λιγο την κατασταση εκτος αν ηταν τυχαιο,γιατι την ιδια στιγμη εκανε και RTH....Κουφο τελειως ετσι? εκτος αν δεχομουνα καμμια παρεμβολη και δεν εχουν σχεση τα δυο προβληματα ...ηταν δηλαδη τυχαιο..ειδωμεν
|
|
|
Post by Frontier on Aug 28, 2017 11:34:41 GMT 2
Θα κανω αλλη μια δοκιμη σημερα μηπως εχθες ετυχε γιατι παραλληλα οπως ανεφερα μειωθηκε και η αποσταση του fpv πραγμα που περιπλεκει λιγο την κατασταση εκτος αν ηταν τυχαιο,γιατι την ιδια στιγμη εκανε και RTH....Κουφο τελειως ετσι? εκτος αν δεχομουνα καμμια παρεμβολη και δεν εχουν σχεση τα δυο προβληματα ...ηταν δηλαδη τυχαιο..ειδωμεν Το ότι έκανε RTH μάλλον κάνει για παρεμβολή, σίγουρα στα 2.4GHz και είναι άσχετο με το FPV. Ίσως το νέο καλώδιο έχει προβληματική θωράκιση.
|
|
|
Post by Vako on Sept 1, 2017 12:35:21 GMT 2
Θα κανω αλλη μια δοκιμη σημερα μηπως εχθες ετυχε γιατι παραλληλα οπως ανεφερα μειωθηκε και η αποσταση του fpv πραγμα που περιπλεκει λιγο την κατασταση εκτος αν ηταν τυχαιο,γιατι την ιδια στιγμη εκανε και RTH....Κουφο τελειως ετσι? εκτος αν δεχομουνα καμμια παρεμβολη και δεν εχουν σχεση τα δυο προβληματα ...ηταν δηλαδη τυχαιο..ειδωμεν Το ότι έκανε RTH μάλλον κάνει για παρεμβολή, σίγουρα στα 2.4GHz και είναι άσχετο με το FPV. Ίσως το νέο καλώδιο έχει προβληματική θωράκιση. Τελικα για να μαθαινουμε , ειχες δικιο Frontier ηταν απο ελλιπη θωρακιση του καλωδιου..(τελικα τα σπεαρ ειναι παντα μουφα). Το προβλημα λυθηκε με ενα κλικ κουμπωνοντας ενα μικρο φεριτακι στο καλωδιο και τελος καθε ειδους παρεμβολες και ''θορυβοι'' στην εικονα. Να μη πω οτι εχω καθαροτερο fpv.. Ετσι για να μαθαινουμε και βοηθησουμε και καποιον αλλον
|
|
|
Post by engelo on Sept 1, 2017 15:50:24 GMT 2
Σωστός!!!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 1, 2017 17:33:49 GMT 2
Το ότι έκανε RTH μάλλον κάνει για παρεμβολή, σίγουρα στα 2.4GHz και είναι άσχετο με το FPV. Ίσως το νέο καλώδιο έχει προβληματική θωράκιση. Τελικα για να μαθαινουμε , ειχες δικιο Frontier ηταν απο ελλιπη θωρακιση του καλωδιου..(τελικα τα σπεαρ ειναι παντα μουφα). Το προβλημα λυθηκε με ενα κλικ κουμπωνοντας ενα μικρο φεριτακι στο καλωδιο και τελος καθε ειδους παρεμβολες και ''θορυβοι'' στην εικονα. Να μη πω οτι εχω καθαροτερο fpv.. Ετσι για να μαθαινουμε και βοηθησουμε και καποιον αλλον Μια χαρά, εφόσον το βρήκες, όλα καλά. Οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από κάμερες/καλώδια/VTX είναι ό,τι χειρότερο για αεροσκάφη με GPS. Εάν η απόσταση μεταξύ της πηγής της παρεμβολής και του GPS είναι μικρότερη από κάποιο όριο, τότε επηρεάζει και το GPS και ειδικά την πυξίδα με αποτελέσματα όπως αυτά στο παρακάτω βίντεο: πτώση που είχα με το Flying3D X6 μου (ευτυχώς πρόλαβα και το γύρισα εγκαίρως σε manual mode και περιορίστηκε η ζημιά σε 2 σπασμένες έλικες) από παρεμβολές που προξενούσε σε αυτό η Mobius C2 που είχα πάνω του (χωρίς καν να έχω FPV VTX πάνω). Με το που γύρισα σε GPS mode αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά και 2" αργότερα είχε τρελαθεί εντελώς. Το Flying3D X6 είναι περίπου 330γρ, φαντάσου τι ζημιά μπορεί να κάνει ένα "φορτηγό" σαν το H109S. Έκτοτε, άλλαξα την κάμερα με την RunCam2 - την μόνη RF-θωρακισμένη κάμερα - και όλα καλά.
|
|
|
Post by Vako on Sept 1, 2017 20:34:32 GMT 2
Τελικα για να μαθαινουμε , ειχες δικιο Frontier ηταν απο ελλιπη θωρακιση του καλωδιου..(τελικα τα σπεαρ ειναι παντα μουφα). Το προβλημα λυθηκε με ενα κλικ κουμπωνοντας ενα μικρο φεριτακι στο καλωδιο και τελος καθε ειδους παρεμβολες και ''θορυβοι'' στην εικονα. Να μη πω οτι εχω καθαροτερο fpv.. Ετσι για να μαθαινουμε και βοηθησουμε και καποιον αλλον Μια χαρά, εφόσον το βρήκες, όλα καλά. Οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από κάμερες/καλώδια/VTX είναι ό,τι χειρότερο για αεροσκάφη με GPS. Εάν η απόσταση μεταξύ της πηγής της παρεμβολής και του GPS είναι μικρότερη από κάποιο όριο, τότε επηρεάζει και το GPS και ειδικά την πυξίδα με αποτελέσματα όπως αυτά στο παρακάτω βίντεο: πτώση που είχα με το Flying3D X6 μου (ευτυχώς πρόλαβα και το γύρισα εγκαίρως σε manual mode και περιορίστηκε η ζημιά σε 2 σπασμένες έλικες) από παρεμβολές που προξενούσε σε αυτό η Mobius C2 που είχα πάνω του (χωρίς καν να έχω FPV VTX πάνω). Με το που γύρισα σε GPS mode αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά και 2" αργότερα είχε τρελαθεί εντελώς. Το Flying3D X6 είναι περίπου 330γρ, φαντάσου τι ζημιά μπορεί να κάνει ένα "φορτηγό" σαν το H109S. Έκτοτε, άλλαξα την κάμερα με την RunCam2 - την μόνη RF-θωρακισμένη κάμερα - και όλα καλά. Ξερεις τι φοβαμαι μονο? Οτι ο Φεριτης εχει μαγνητικο πεδιο αν δεν κανω λαθος (θα το σιγουρεψω αυριο) και δημιουργησει σε ανυποπτο χρονο προβλημα στην πυξιδα, Βεβαια σημερα που δοκιμασα το πηγα 3400 μετρα και στις δυο πτησεις και ηταν μια χαρα αλλα μια φορα θα στην κανει..θα σιγουρευτω αυριο και θα σου πω. Βρισκεις κλη ιδεα να τον τυλιξω με αλουμινοταινια?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 1, 2017 20:42:24 GMT 2
Μια χαρά, εφόσον το βρήκες, όλα καλά. Οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από κάμερες/καλώδια/VTX είναι ό,τι χειρότερο για αεροσκάφη με GPS. Εάν η απόσταση μεταξύ της πηγής της παρεμβολής και του GPS είναι μικρότερη από κάποιο όριο, τότε επηρεάζει και το GPS και ειδικά την πυξίδα με αποτελέσματα όπως αυτά στο παρακάτω βίντεο: πτώση που είχα με το Flying3D X6 μου (ευτυχώς πρόλαβα και το γύρισα εγκαίρως σε manual mode και περιορίστηκε η ζημιά σε 2 σπασμένες έλικες) από παρεμβολές που προξενούσε σε αυτό η Mobius C2 που είχα πάνω του (χωρίς καν να έχω FPV VTX πάνω). Με το που γύρισα σε GPS mode αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά και 2" αργότερα είχε τρελαθεί εντελώς. Το Flying3D X6 είναι περίπου 330γρ, φαντάσου τι ζημιά μπορεί να κάνει ένα "φορτηγό" σαν το H109S. Έκτοτε, άλλαξα την κάμερα με την RunCam2 - την μόνη RF-θωρακισμένη κάμερα - και όλα καλά. Ξερεις τι φοβαμαι μονο? Οτι ο Φεριτης εχει μαγνητικο πεδιο αν δεν κανω λαθος (θα το σιγουρεψω αυριο) και δημιουργησει σε ανυποπτο χρονο προβλημα στην πυξιδα, Βεβαια σημερα που δοκιμασα το πηγα 3400 μετρα και στις δυο πτησεις και ηταν μια χαρα αλλα μια φορα θα στην κανει..θα σιγουρευτω αυριο και θα σου πω. Βρισκεις κλη ιδεα να τον τυλιξω με αλουμινοταινια? Δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατί δεν το έχω κάνει. Συνήθως τυλίγω με αλουμινοταινία τα καλώδια (και καπάκι κολλητική ταινία από πάνω για μόνωση). Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C9J6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by Vako on Sept 1, 2017 20:47:04 GMT 2
το ειχα κανει ειχα τυλιξει το καλωδιο με αλουμινοταινια,αλλα αν θυμασαι την διαταξη,χανει την ελαστικοτητα το καλωδιο ,γινεται ακαμπτο και δεν δουλευετ το gimbal καλα.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 1, 2017 21:40:56 GMT 2
το ειχα κανει ειχα τυλιξει το καλωδιο με αλουμινοταινια,αλλα αν θυμασαι την διαταξη,χανει την ελαστικοτητα το καλωδιο ,γινεται ακαμπτο και δεν δουλευετ το gimbal καλα. Δοκίμασε τότε να τυλιξεις τον φέρριτη. Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C9J6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by Vako on Sept 3, 2017 18:52:02 GMT 2
Λοιπον σημερα βρεθηκε και η αιτια που προκαλουσε ολο το παρασιτο στην οθονη...ενα μοτερ ετοιμο να παραδωσει πνευμα...για την ακριβεια πιστευω οτι ειναι το ρουλεμαν του μοτερ οπως ακουγεται και στο βιντεο.Eυτυχως βρηκα ποιο ειναι γιατι ζεσταθηκε παρα πολυ μετα την πτηση...λογικο απο την μια γιατι 2 μηνες σχεδον που το εχω περα απο τις χαζες πτησουλες κοντα, οι οποιες ηταν λιγες οι περισσοτερες ειναι της ταξεως των 2 με 3 χλμ ητοι total 4 με 6 χλμ η καθε πτηση επι δυο μπαταριες..με πολλες φορες καυσωνα..Σημερα ο θορυβος μεγαλωσε και οι πτησεις σταματουν για λιγο αφου ο πειρατης θα μεταφερθει στα ιδιοκτητα συνεργεια μας (βλεπε γραφειο στο σπιτι) προς επισκευη.Παλι καλα που δεν κλαταρε στον αερα. Βαλτε ηχο
|
|
|
Post by engelo on Sept 3, 2017 19:04:45 GMT 2
Ω ρε φιλε, ευτυχώς το πρόλαβες...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 3, 2017 19:08:08 GMT 2
Λοιπον σημερα βρεθηκε και η αιτια που προκαλουσε ολο το παρασιτο στην οθονη...ενα μοτερ ετοιμο να παραδωσει πνευμα...για την ακριβεια πιστευω οτι ειναι το ρουλεμαν του μοτερ οπως ακουγεται και στο βιντεο.Eυτυχως βρηκα ποιο ειναι γιατι ζεσταθηκε παρα πολυ μετα την πτηση...λογικο απο την μια γιατι 2 μηνες σχεδον που το εχω περα απο τις χαζες πτησουλες κοντα, οι οποιες ηταν λιγες οι περισσοτερες ειναι της ταξεως των 2 με 3 χλμ ητοι total 4 με 6 χλμ η καθε πτηση επι δυο μπαταριες..με πολλες φορες καυσωνα..Σημερα ο θορυβος μεγαλωσε και οι πτησεις σταματουν για λιγο αφου ο πειρατης θα μεταφερθει στα ιδιοκτητα συνεργεια μας (βλεπε γραφειο στο σπιτι) προς επισκευη.Παλι καλα που δεν κλαταρε στον αερα. Βαλτε ηχο Καλή επισκευή, όπως λέει και ο engelo, καλύτερα τώρα παρά αργότερα (στον αέρα).
|
|
|
Post by RUSH on Sept 4, 2017 6:48:33 GMT 2
Πάλι καλά που το πήρες γραμμή εγκαίρως..
|
|
|
Post by Vako on Sept 5, 2017 8:42:21 GMT 2
Επειδη ο frontier λεει τον Πειρατη φορτηγο...αποφασισα να τον πηγαινω μονο στον δρομο....χαχαχαχα ..στο τελος ειπα..:κοιτα που δεν θα σταματησει το φορτηγο και θα βγει αληθινος ο φιλος Frontier xaxaxaxa καλημερα..ετσι λιγο για να χαμογελασουμε..
|
|
|
Post by RUSH on Sept 5, 2017 9:03:34 GMT 2
Έλα ρε, και γω που νόμιζα οτι ερχόταν από μακριά το Citroen και θα παίζατε chicken! Ιδέα για το επόμενο!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 5, 2017 9:30:42 GMT 2
Επειδη ο frontier λεει τον Πειρατη φορτηγο...αποφασισα να τον πηγαινω μονο στον δρομο....χαχαχαχα ..στο τελος ειπα..:κοιτα που δεν θα σταματησει το φορτηγο και θα βγει αληθινος ο φιλος Frontier xaxaxaxa καλημερα..ετσι λιγο για να χαμογελασουμε.. Ωραίο βίντεο φίλε Vako. Φορτηγό λέω το S500 μου, ο Πειρατής είναι πειρατής (ή έστω μέλισσα on steroids)
|
|
|
Post by engelo on Sept 5, 2017 9:34:09 GMT 2
Έλα ρε, και γω που νόμιζα οτι ερχόταν από μακριά το Citroen και θα παίζατε chicken! Ιδέα για το επόμενο! Καλοοοο
|
|
|
Post by Vako on Sept 5, 2017 10:23:40 GMT 2
Έλα ρε, και γω που νόμιζα οτι ερχόταν από μακριά το Citroen και θα παίζατε chicken! Ιδέα για το επόμενο! Ruch μην μου βαζεις ιδεες τωρα... δεν ειναι κακια ιδεα..απλα λυπαμαι το citroen αλλα ισως το κανω live xaxa
|
|
|
Post by RUSH on Sept 5, 2017 10:28:43 GMT 2
χαχαχαχα, έτσι!
|
|
|
Post by Vako on Sept 8, 2017 14:11:05 GMT 2
Αποκτησαμε και 7αρα οθονη για εμας που δεν βλεπουμε καλα..κοστος:30 ευρω μονιτορ +5ευρω καλωδια και ειδα το φως μου..δεν περναει η τηλεμετρια αλλα την βλεπεις απο την μικρη οθονη. Το χειριστηριο εχει εξοδο βιντεο εννοειται.
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2017 14:38:54 GMT 2
Ωραιος Βαγγελη , πιο μουρικο διχνει ετσι τωρα. Οταν θα ερχονται και θα σε ρωτανε τη ειναι η δευτερη οθονη κατω , θα λες για τα οπλα οταν κλειδωνει τον στοχο να ψαρωνουν
|
|
|
Post by RUSH on Sept 8, 2017 14:59:07 GMT 2
Σωστός!
|
|
|
Post by Vako on Sept 8, 2017 15:18:19 GMT 2
E μα δεν ηταν οθονη αυτη..θα εβαζα 32 αρα αλλα ηταν βαρια..χαχαχαχα
|
|