|
Post by sotirist on Apr 23, 2018 20:41:31 GMT 2
Σωστοοοοοος ο vako.. και μέχρι να έρθει.... πτήσεις και πάλι πτήσεις...
|
|
|
Post by Vako on Apr 23, 2018 20:52:16 GMT 2
Και μην ξεχνατε οταν αλλαζετε κεραιες να ξανακανετε bind γιατι δεν δουλευουν ολες στην ιδια συχνοτητα. Αν και συνηθως δουλευουν μια χαρα γυρω στο 5735 με 5740. Καποιες ομως ανεβαινουν πιο ψηλα...οποτε καντε bind και αφηστε το να το βρει μονο του αυτοματα
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 23, 2018 21:58:40 GMT 2
αυτη δεν κανει στο σκαφος ειναι SMA connector inner needle. εμεις θελουμε PR-SMA male....
|
|
|
Post by Vako on Apr 23, 2018 22:37:10 GMT 2
αυτη δεν κανει στο σκαφος ειναι SMA connector inner needle. εμεις θελουμε PR-SMA male.... Οκ ζητησες γνωμη στην εδωσα..εγω αυτην δουλευα με αριστα αποτελεσματα...με ανταπτορα για να ταιριαζει. μην φερνεις την καταστροφη και μην αποκλειεις κατι οταν δεν γνωριζεις λυσεις...για αυτο υπαρχει το φορουμ να δινουμε λυσεις που εχουμε δοκιμασει
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 23, 2018 22:44:37 GMT 2
Καμία αντίρρηση...το γραπτό χάνει σε σχέση με τον λογο.. Δεν ήξερα για ανταπτορακι οπως και για πολλά άλλα γι'αυτό άλλωστε σας έχω ζαλίσει τα @@ με τις ερωτησεις κτλ... Καμία καταστροφή διαβάζω ακούω μαθαίνω ρωτάω ....
|
|
|
Post by Vako on Apr 23, 2018 22:54:10 GMT 2
Καμία αντίρρηση...το γραπτό χάνει σε σχέση με τον λογο.. Δεν ήξερα για ανταπτορακι οπως και για πολλά άλλα γι'αυτό άλλωστε σας έχω ζαλίσει τα @@ με τις ερωτησεις κτλ... Καμία καταστροφή διαβάζω ακούω μαθαίνω ρωτάω .... Κανενα προβλημα για αυτο υπαρχει αυτος ο χωρος για να ρωταμε να μαθαινουμε και να ζαλιζουμε τα @@@@ . Απλα την προτεινα γιατι την εχω δοκιμασει και στα 3,5 χλμ εκανα περιστροφη χωρις να χανω λεπτο το fpv. Kαποια εποχη με ειχε πιασει κεραιομανια και αυτη στο συγκεκριμενο σκαφος δουλεψε καλυτερα...η αποφαση δικη σου . Εννοειται οτι υπαρχει πληθωρα κεραιων να διαλεξεις αμα το ψαξεις
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 23, 2018 22:57:46 GMT 2
Θα την πάρω ...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 24, 2018 20:59:34 GMT 2
Θα την πάρω ... Εάν πετάξεις σε χώρο χωρίς παρεμβολές με αυτήν panagiotis θα γυρίσεις πίσω λόγω μπαταρίας πριν χάσεις το σήμα fpv... δοκιμασμένο.... Και, όχι, δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρια από το κτήνος της hubsan. Έχω ψάξει..ουουου
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 24, 2018 22:37:07 GMT 2
εχει πολυ μυγακι στα μεγαλα υψη...
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 25, 2018 0:16:31 GMT 2
κανουμε λιπανση στα motor bearings ?
|
|
|
Post by Vako on Apr 25, 2018 6:36:08 GMT 2
κανουμε λιπανση στα motor bearings ? Ποτε panagiotis ειναι κλειστου τυπου και εχουν λιπαντικο μεσα.
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 7:29:13 GMT 2
κανουμε λιπανση στα motor bearings ? Ποτε panagiotis ειναι κλειστου τυπου και εχουν λιπαντικο μεσα. Πέραν αυτού, το λιπαντικό θα τραβήξει .... τα παραπάνω μυγάκια panagiotis και άλλα τινά στα bearings και αυτό δεν το θελουμε
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 25, 2018 7:44:28 GMT 2
η βαλιτσα μεταφορας λεει τιποτα? εχει παρει καποιος?
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 9:17:14 GMT 2
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 25, 2018 10:18:07 GMT 2
E NAI.... 60 συν μεταφορικα απο ελλαδα. 38.01 απο εκει που ειπες....
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 25, 2018 13:57:24 GMT 2
καποια στιγμη θα ηθελα να μου πειτε και για εξωτερικο monitor...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 18:19:45 GMT 2
καποια στιγμη θα ηθελα να μου πειτε και για εξωτερικο monitor... Εγώ έχω μια boscam και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς έχει σταματήσει να παράγεται αλλά υπάρχει αυτη ——> www.banggood.com/Boscam-Galaxy-D2-FPV-5_8G-32CH-LCD-7-Inch-Monitor-For-DJI-WLtoys-p-928384.html . Αυτή έχει dip switches για αλλαγή καναλιών, ενώ η δική μου το κάνει στο μενού της. Λειτουργική, ποιοτική και με πολύ σταθερή λήψη. Δουλεύει εντελώς ανεξάρτητα από το χειριστήριο, και είναι diversity δηλαδή έχει δυο δέκτες στα 5,8G, με δυο ίδιες ή διαφορετικές κεραίες (panel, dipole, directional, cloverleaf, mushroom κλπ) και αυτόματη ή χειροκίνητη αλλαγή μεταξύ τους, για την ανεύρεση της καλύτερης λήψης. Ειδικα στο 109 λύνει τα χέρια, γιατί δεν υπάρχει έλεγχος της ποιοτητας του σήματος fpv από το χειριστήριο, άρα δεν κάνει RTH όταν χάσεις το fpv (όπως συμβαίνει με τον Τ/Χ στα 2,4), αλλά αναγκάζεσαι να γυρίσεις γιατί δεν ......βλέπεις που πας, ειδικά σε μακρινές πτήσεις. Με αυτήν, ο περιορισμός (υπό προϋποθέσεις πάντα) μεταφέρεται στο πόσο μακρυά μπορείς να Τ/Χριζεσαι, πριν κάνει RTH. Το ιδανικό βέβαια είναι να μπορείς να γυρίσεις το σκάφος ακόμη και ΧΩΡΙΣ FPV από οποιαδήποτε απόσταση, πράγμα που ζητάει ααααααααλλες δεξιότητες....αλλά αν θελουμε να ισχυριζόμαστε ότι ασχολούμαστε σοβαρά, εκεί πρέπει να φτάσουμε. Αποψη μου πάντα
|
|
|
Post by panagiotis on Apr 25, 2018 20:00:57 GMT 2
Δεν γίνεται καμία σύνδεση στο χειριστήριο ? Το χειριστήριο παύει να έχει την εικόνα του?
|
|
|
Post by Vako on Apr 25, 2018 20:33:09 GMT 2
Δεν γίνεται καμία σύνδεση στο χειριστήριο ? Το χειριστήριο παύει να έχει την εικόνα του? Αν ειναι ασυρματη η οθονη οπως την περιγραφει ο sotirist δεν χρειαζεται συνδεση στο χειριστηριο . Λειτουργει με δικια της μπαταρια αυτονομα και ασυρματα. Το χειστηριο δεν επηρεαζεται σε τιποτα . Εχεις εικονα και στις δυο οθονες , απλα στην προσθετη οθονη δεν εχεις τηλεμετρια. Τηλεμετρια στην οθονη του χειριστηριου σου
|
|
|
Post by thomas on Apr 25, 2018 20:35:18 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά!Σήμερα έτσι ξαφνικά εν ώρα πτήσης έσβησαν οι μηχανές και έπεσε σαν καρπουζακι απο τα 14 μέτρα....ευτυχώς χωρίς σπασίματα πρόσεξα ότι μόλις έσβησε η μηχανή στον αέρα έκανε ένα συνεχόμενο ήχο.Τι λέτε να έγινε...?Τωρα αν συνδέσω την μπαταριa ακουω εναν ηχο σαν ασθενοφόρο...
|
|
|
Post by dream_master on Apr 25, 2018 20:54:05 GMT 2
πωωωω ρεεε φιλεε σοβαρα τωραα μετα απο τετια πτωση δεν εσπασε τιποτα? φαντασου να ησουνα και πανω απο θαλλασα τη θα γινοταν!
Παλι καλα που εμεις η xiaomi owners δεν εχουμε τετια κρουσματα!
|
|
|
Post by thomas on Apr 25, 2018 20:56:47 GMT 2
Ναι ειδικά το Xiaomi είναι αλάνθαστο φίλε...
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 21:03:08 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά!Σήμερα έτσι ξαφνικά εν ώρα πτήσης έσβησαν οι μηχανές και έπεσε σαν καρπουζακι απο τα 14 μέτρα....ευτυχώς χωρίς σπασίματα πρόσεξα ότι μόλις έσβησε η μηχανή στον αέρα έκανε ένα συνεχόμενο ήχο.Τι λέτε να έγινε...?Τωρα αν συνδέσω την μπαταριa ακουω εναν ηχο σαν ασθενοφόρο... Ο τελευταίος θόρυβος που ακούγεται στο βίντεο πριν την πτώση μοιάζει με αυτόν που κάνει το 109 όταν συνδέεις την μπαταρια. ΕΑΝ αυτό ισχυει τότε μάλλον είναι θέμα μπαταρίας, που σε άφησε στα κρύα του λουτρού στη μέση της πτήσης. Μπορείς και να ξαναέδωσε ´σωστό´ ρεύμα αμέσως μετά, αλλά ήταν αργά για να νικήσει την βαρύτητα. Τωρα για το αλάρμ που ακούς, προέρχεται από τα μοτέρ/ESC. Μάλλον κάποιο χάλασε / κάηκε λόγω της πτώσης. Όταν συνδέεις την μπαταρια στο σκάφος, μετά από λίγο τα μοτέρ κάνουν μια μικρή κινηση. Εάν κάποιο δεν την κάνει, αυτό είναι το προβληματικό. Σ
|
|
|
Post by engelo on Apr 25, 2018 21:03:57 GMT 2
Ολα πέφτουν συνάδελφοι... όλα μπορούν να συμβούν...
|
|
|
Post by engelo on Apr 25, 2018 21:04:49 GMT 2
Ευτυχώς δεν υπήρχαν απώλειες..
|
|
|
Post by dream_master on Apr 25, 2018 21:07:38 GMT 2
Ναι ειδικά το Xiaomi είναι αλάνθαστο φίλε... Κανενα δεν ειναι αλανθαστο, απλα πιο αξιοπιστο θα ελεγα.
|
|
|
Post by thomas on Apr 25, 2018 21:15:13 GMT 2
Οταν συνδέω την μπαταρία μόνο σφυρίζει συνεχόμενα. Ετσι έκανε κ οταν έπεφτε δεν σταμάτησε Καθόλου να σφυρίζει ...δεν δείχνει καν τα βολτ της μπαταρίας ..Ούτε κουνιέται καποιο μοτέρ οταν συνδέσω την μπαταρία...δοκίμασα κ με την 2ρη που έχω κ τπτ μόνο σφυρίζει συνεχόμενα
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 21:29:17 GMT 2
Οταν συνδέω την μπαταρία μόνο σφυρίζει συνεχόμενα. Ετσι έκανε κ οταν έπεφτε δεν σταμάτησε Καθόλου να σφυρίζει ...δεν δείχνει καν τα βολτ της μπαταρίας ..Ούτε κουνιέται καποιο μοτέρ οταν συνδέσω την μπαταρία...δοκίμασα κ με την 2ρη που έχω κ τπτ μόνο σφυρίζει συνεχόμενα Συνεχόμενος, ανυπόφορος θα έλεγα θόρυβος, μου έχει τύχει σε ένα 109 από πτώση. Θα θέλει άνοιγμα για να φανούν τα ηλεκτρονικά του και κυρίως τα “βασικα” δηλαδή Flight Controller, CPU & IMU κλπ.. Μπορεί και ESC αν και θα έκανε bind με τον transmitter... Ατυχία φιλε.
|
|
|
Post by thomas on Apr 25, 2018 21:38:17 GMT 2
Θα το πάω αυριι minya να το επισκευάσει μ είπε το καλύπτει η εγγύηση
|
|
|
Post by sotirist on Apr 25, 2018 21:40:46 GMT 2
Θα το πάω αυριι minya να το επισκευάσει μ είπε το καλύπτει η εγγύηση Το καλύτερο Θωμά. Άντε κρυολόγημα να είναι!
|
|