|
Post by Frontier on Aug 9, 2017 14:47:18 GMT 2
Hubsan X4 Air H501ATo Hubsan X4 Air H501A είναι ένα RTF (Ready-To-Fly) GPS brushless τετρακόπτερο μεγέθους 300mm, που προορίζεται για χρήση ως ιπτάμενη action κάμερα. Πρόκειται για ένα αεροσκάφος με ενσωματωμένη 1080p camera χωρίς gimbal, αποτελεί εξέλιξη του πετυχημένου H501S, υποστηρίζοντας πολλαπλές λειτουργίες πτήσης: - Altitude Hold: Στη λειτουργία αυτή, το αεροσκάφος διατηρεί το ύψος του χρησιμοποιώντας το βαρόμετρο
- GPS (PosHold): Πτήση με χρήση του ενσωματωμένου GPS, όπου το αεροσκάφος διατηρεί το ύψος και τη θέση του στο χώρο
- Return-To-Home: Αυτόματη επιστροφή στο σημείο απογείωσης με χρήση του GPS
- Follow Me: Λειτουργία κατά την οποία το αεροσκάφος ακολουθεί το στίγμα του δέκτη GPS που είναι ενσωματωμένος είτε στο (προαιρετικό) χειριστήριο FPV1/FPV2 ή στη φορητή συσκευή.
- Orbit/Circle Mode: Λειτουργία κατά την οποία το αεροσκάφος περιστρέφεται γύρω από ένα σημείο ενδιαφέροντος που έχει ορίσει ο χρήστης
- Waypoints: Λειτουργίες που παρέχονται μέσω της εφαρμογής της Hubsan, παρέχοντας στον χειριστή τη δυνατότητα ορισμού ακουλουθίας σημείων πτήσης και αποστολών, τα οποία εκτελεί αυτόνομα το αεροσκάφος
[/a] & iOS), παρέχοντας στον χρήστη πληθώρα επιλογών για το χειρισμό του αεροσκάφους. Μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά: Features: Innovation signal booster for Wifi transmission provides 400m long range. 1080P HD camera for real time transmission as well as photographing and filming. Brushless motors for more power and higher efficiency. 7.4V 2700mAh LiPo battery for 18-20 minutes flight time. Failsafe function to auto return or land if the power is too low or lose control. One-key return, one-key takeoff/landing, point of interest and waypoints full functional. Follow me function and headless mode easy for selfie. Built-in GPS for precise hover, and auto-return. Specifications: Brand name: Hubsan Item name: H501A Controller: Cell phone APP control Camera resolution: 1920 * 1080P Motor Type: Brushless Motor Functions: Wifi FPV, Headless mode, Low-voltage failsafe, Out of control failsafe, One key automatic return, One key takeoff/land, Point of interest, Sideward flight, Turn left/right, Up/down, Waypoints, Wifi control, LED light, Photo / video taking Built-in Gyro: 6 Axis Gyro Transmission Distance: 400m with WIFI Relay Battery: 7.4V 2700mAh LiPo Battery weight: 113g Battery dimension: 105 * 34 * 15mm Flying Time: 18-20mins Charging Time: about 180 mins Item dimension: 340 * 340 * 80mm Item weight: 354g (without battery) Εάν θέλετε να βοηθήσετε την κοινότητα για περισσότερα reviews και προσφορές, αγοράστε το προϊόν (μόνο από υπολογιστή, όχι εφαρμογές φορητών συσκευών) με τους ακόλουθους συνδέσμους. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς. Ευχαριστούμε.Διαθέσιμο από: [/a][/ul] [/a][/ul] [/a][/ul] Αναλυτική Παρουσίαση Δοκιμαστική Πτήση [/ul]
|
|
|
Post by engelo on Aug 9, 2017 17:30:37 GMT 2
Τιμιότατο για τα λεφτα του !!! το πρώτο μου drone
|
|
|
Post by Frontier on Aug 11, 2017 20:24:10 GMT 2
Τιμιότατο για τα λεφτα του !!! το πρώτο μου drone Όντως. Όσα και αν πέρασαν από τα χέρια μου, ένα H501 (S αρχικά, Α έχω αυτή την εποχή) πάντα θα υπάρχει. Εξαιρετικά αξιόπιστο και απλό στην χρήση αεροσκάφος, ο καλύτερος εκπαιδευτής.
|
|
|
Post by RUSH on Aug 11, 2017 21:32:28 GMT 2
Νομίζω το χω ξαναπεί, τιμιοτατο για τα χρήματα του και αυτά που προσφέρει.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 27, 2017 14:19:26 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 13:05:07 GMT 2
Changelog για την έκδοση 1.1.41
H501A-FC-V1.1.41 H501SS-RX-2.1.29 1. Add the feature to set the orbiting point when the orbit mode feature is engaged. In normal orbit mode the drones point of focus is on transmitter by long pressing the “video” button on the standard transmitter or “down arrow” button on the advanced transmitter. With this new feature, you can change the orbiting location and diameter. To do this first hover the drone in desired location (new focus point), long press the “up” button on the advanced transmitter or “photo” button on the standard transmitter. The distance value displayed on the transmitter will change from green to red, the distance value will reset to “0”. The drones position is now the orbiting focus point. Use the elevator stick “up or down only” to set the orbit diameter. Don’t move the elevator stick left and right or it will exit the orbiting mode feature. After distance is set, long press the "down" button on the advanced transmitter or “video” button on standard transmitter to engage your custom orbit location and diameter. While in this orbit mode you can adjust wider or smaller diameters and change your altitude during flight. When you finish and exit orbit mode the distance value will reset to the correct distance value between controller and drone. 2. Add the feature when the drone is not on a flat surface, tilted 20 degrees or above, the motors will not start. 3. Improved the follow me issues "exiting immediately when you engage it” 4. Stability H906A-TX-V1.1.16 Advanced H901A-TX-V4.2.28 Standard 1. Added the function/ability to work with the new feature giving you the ability to adjust/change your orbit point.
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Jan 29, 2019 22:43:40 GMT 2
Παιδια γιατι δεν συνχρονιζει το Η901Α με το 501α με τίποτα τι λάθος κάνω.. πατώ το photo key και ανοίγω remote.βάζω μπαταρία στο drone έχω εικόνα από drone στο monitor λέει κάτι compass κάνω της γνωστές κυκλικές κινήσεις στη φόρα του ρολογιού μετά δεν ξέρω...Αλλά τα μπλε led αναβοσβήνουν συνέχεια..τα κόκκινα μένουν σταθερά...Και δεν κάνει απογείωση λέει gps problem. Με το relay h11 όλα καλά..Μπορείτε να μου πήρε με απλά λόγια την διαδικασία συγχρονισμού;;
|
|
|
Post by Frontier on Jan 30, 2019 8:53:20 GMT 2
Παιδια γιατι δεν συνχρονιζει το Η901Α με το 501α με τίποτα τι λάθος κάνω.. πατώ το photo key και ανοίγω remote.βάζω μπαταρία στο drone έχω εικόνα από drone στο monitor λέει κάτι compass κάνω της γνωστές κυκλικές κινήσεις στη φόρα του ρολογιού μετά δεν ξέρω...Αλλά τα μπλε led αναβοσβήνουν συνέχεια..τα κόκκινα μένουν σταθερά...Και δεν κάνει απογείωση λέει gps problem. Με το relay h11 όλα καλά..Μπορείτε να μου πήρε με απλά λόγια την διαδικασία συγχρονισμού;; Θα πρέπει να κάνεις bind πρώτα το H901A με το H501A. Δες το παρακάτω βίντεο για την διαδικασία.
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Nov 14, 2019 23:34:30 GMT 2
Τελικά το πρόβλημα ειταν στο χειριστήριο, ,επισκευαστηκε και όλα καλά. .
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Feb 28, 2020 18:58:31 GMT 2
Παιδιά έχω ένα τ/χ από ένα παλιό μου απολεσθεντα drone. Μου βούτηξε στην θάλασσα και εμεινσμε το τηλεκοντρόλ στο χέρι..
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Feb 28, 2020 19:01:46 GMT 2
Παιδιά έχω ένα τ/χ από ένα παλιό μου απολεσθεντα drone. Μου βούτηξε στην θάλασσα και εμεινσμε το τηλεκοντρόλ στο χέρι.. μπορώ να το συνδέσω αυτό στο hudsan και πως;;
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2020 22:34:53 GMT 2
Παιδιά έχω ένα τ/χ από ένα παλιό μου απολεσθεντα drone. Μου βούτηξε στην θάλασσα και εμεινσμε το τηλεκοντρόλ στο χέρι.. μπορώ να το συνδέσω αυτό στο hudsan και πως;; Ποιο μοντέλο χειριστηρίου είναι;
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Feb 29, 2020 15:56:34 GMT 2
Μάλλον ειναι sj r/c s70
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Feb 29, 2020 15:57:06 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Mar 1, 2020 10:41:36 GMT 2
Εφόσον δεν είναι της Hubsan, δεν συνδέεται.
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Mar 1, 2020 23:00:57 GMT 2
Το 501α γνωρίζετε εάν έχει όριο ύψους 250m; φτάνει μέχρι εκεί άνετα αλλά μετά κατι δεν το αφήνει. Χρειάζεται καμία ρύθμιση;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2020 9:46:30 GMT 2
Το 501α γνωρίζετε εάν έχει όριο ύψους 250m; φτάνει μέχρι εκεί άνετα αλλά μετά κατι δεν το αφήνει. Χρειάζεται καμία ρύθμιση; Έχει όριο ύψους 250 μέτρα για λόγους ασφαλείας. Υπήρχαν κάποιες εφαρμογές που αφαιρούν τον περιορισμό, αλλά δεν παίζουν με όλες τις εκδόσεις firmware του H501A και στις περισσότερες περιπτώσεις αχρηστεύουν το αεροσκάφος. 250 μέτρα είναι πολύ μεγάλο ύψος, πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο των 120 μέτρων...
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Mar 2, 2020 16:22:06 GMT 2
Οκ.και σε απόσταση μπορεί να πάει με έξτρα κεραίες που έχω καμία 600αρια μέτρα;η και εκεί εχουμε καποιο περιορισμό;
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2020 20:34:06 GMT 2
Οκ.και σε απόσταση μπορεί να πάει με έξτρα κεραίες που έχω καμία 600αρια μέτρα;η και εκεί εχουμε καποιο περιορισμό; Δεν έχει περιορισμούς στην απόσταση.
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2020 17:24:47 GMT 2
|
|
nikos
New Member
|
Post by nikos on Jan 2, 2021 22:22:16 GMT 2
Γεια σας , Ειμαι αρχαριος στα drones , Πηρα το hubsan h501a, θέλω να ρωτησω αν υπάρχει λειτουργία σ αυτο να αποφεύγει τα εμποδια ,κτιρια κολώνες της ΔΕΗ κ.α
Ευχαριστώ, Νικος
|
|
|
Post by petersea on Jan 3, 2021 2:54:48 GMT 2
Γεια σας , Ειμαι αρχαριος στα drones , Πηρα το hubsan h501a, θέλω να ρωτησω αν υπάρχει λειτουργία σ αυτο να αποφεύγει τα εμποδια ,κτιρια κολώνες της ΔΕΗ κ.α Ευχαριστώ, Νικος Καλοτάξιδο, αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε το νήμα λίγο πιο κάτω δες και μερικά video στο YouTube θα μάθεις αρκετά για αυτό, και όχι δεν έχει αισθητήρες αποφυγεις εμποδίων..😊
|
|
nikos
New Member
|
Post by nikos on Jan 19, 2021 0:57:03 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με την μπαταρία του μπορω να κάνω κάτι να αυξήσω το χρόνο πτήσης ,με κάποια μεγαλύτερη ίσως ή με κάποια πατέντα άλλη? Επίσης μάλλον χρειάζεται και κάποιο χειριστήριο αν υπάρχει κάτι σε οικονομικό για καλύτερο χειρισμό σε σχέση με το κινητο μου..Διαβάζω θετικά για το 901Α,που το βρίσκω σε καλή τιμή έστω και μεταχειρισμένο? Ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by Frontier on Jan 19, 2021 8:25:00 GMT 2
Γεια σας , Ειμαι αρχαριος στα drones , Πηρα το hubsan h501a, θέλω να ρωτησω αν υπάρχει λειτουργία σ αυτο να αποφεύγει τα εμποδια ,κτιρια κολώνες της ΔΕΗ κ.α Ευχαριστώ, Νικος Καλωσήρθες. Όχι, δεν έχει τέτοια δυνατότητα.
|
|
nikos
New Member
|
Post by nikos on Feb 21, 2021 6:45:56 GMT 2
Οκ.και σε απόσταση μπορεί να πάει με έξτρα κεραίες που έχω καμία 600αρια μέτρα;η και εκεί εχουμε καποιο περιορισμό; Δεν έχει περιορισμούς στην απόσταση.
|
|
nikos
New Member
|
Post by nikos on Feb 21, 2021 7:04:20 GMT 2
ΤO DRONE H501A ΠΟΥ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΡΑ ,ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 11 ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 0 ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ WEAK SIGNAL ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ,ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ RETURN HOME ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,Π.Χ. 20 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΚΑΙ 40-50ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ 7 ΜΕΡΕΣ GPS MODULE ΕΙΧΑ 2,3 ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ RETURN HOME ΕΝΩ ΠΑΤΟΥΣΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ . ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Τ ΑΓΟΡΑΣΑ ,ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ HUBSAN,ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΗΛ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ GPS , ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ 340 ΕΥΡΩ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ , ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ DRONE ΔΕΝ ΕΧΩ ,,Κ ΑΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 21, 2021 9:24:42 GMT 2
nikos: Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Με αυτά που περιγράφεις, φαίνεται ότι το αεροσκάφος έχει πρόβλημα στο GPS/compass κύκλωμα. Θα σου πρότεινα να το πας στο κατάστημα που το αγόρασες - εφόσον έχει ακόμα εγγύηση - διότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και κάπου αλλού (π.χ μητρική) εφόσον εξακολουθεί να εμφανίζει τέτοια συμπεριφορά μετά την αλλαγή του GPS.
|
|
|
Post by thomas on Feb 22, 2021 16:56:36 GMT 2
ΤO DRONE H501A ΠΟΥ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΡΑ ,ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 11 ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 0 ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ WEAK SIGNAL ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ,ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΩ RETURN HOME ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,Π.Χ. 20 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΚΑΙ 40-50ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ 7 ΜΕΡΕΣ GPS MODULE ΕΙΧΑ 2,3 ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ RETURN HOME ΕΝΩ ΠΑΤΟΥΣΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ . ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Τ ΑΓΟΡΑΣΑ ,ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ HUBSAN,ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΗΛ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ GPS , ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ 340 ΕΥΡΩ ΛΕΩ ΚΡΙΜΑ , ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ DRONE ΔΕΝ ΕΧΩ ,,Κ ΑΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω στο 109 s.Telika εγινε αλλαγη gps κ ολα ειναι ρολόι!Αν εισαι απο βορεια Ελλαδα η minya Θεσσαλονικη επισκευαζει hubsan.
|
|
dim
New Member
|
Post by dim on Mar 29, 2023 0:57:19 GMT 2
Παιδιά γεια σας.. Βλέπω μια γενική στασιμότητα στο forum.. Mας έφαγε ο κορονοιος? Κάποιος ενεργός εδώ? Εγώ με το 501a συντροφιά εδώ και 4 χρονάκια και α κόμα πετάμε ωραία.. Εχουμε πολες ωραίες στιγμές και ελάχιστες δύσκολες καταστάσεις.. Σε γενικές γραμμές μου βγήκε αξιόπιστο χωρίς πολλά εφτραπελα... Πετάει ωραία και σταθερά έχει μεγάλη εμβέλεια, αυτονομία με 2 μπαταρίες παράλληλα super.. Σκέφτομαι για συνέχεια zino 2
|
|
|
Post by thomas on Apr 26, 2023 1:48:09 GMT 2
Παιδιά γεια σας.. Βλέπω μια γενική στασιμότητα στο forum.. Mας έφαγε ο κορονοιος? Κάποιος ενεργός εδώ? Εγώ με το 501a συντροφιά εδώ και 4 χρονάκια και α κόμα πετάμε ωραία.. Εχουμε πολες ωραίες στιγμές και ελάχιστες δύσκολες καταστάσεις.. Σε γενικές γραμμές μου βγήκε αξιόπιστο χωρίς πολλά εφτραπελα... Πετάει ωραία και σταθερά έχει μεγάλη εμβέλεια, αυτονομία με 2 μπαταρίες παράλληλα super.. Σκέφτομαι για συνέχεια zino 2 Kαλησπερα φιλε μου!Προσωπικά δεν θα πηγαινα σε hubsan γτ θα δυσκολευτείς να βρεις ανταλλακτικά στην αγορά....καλύτερα πάνε σε dji!Για κάποιο λόγο έχει εξαφανιστεί η συγκεκριμένη η εταιρία από την αγορά.Ακόμη και στο επίσημο site αν μπεις δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο... www.hubsan.com/eur/
|
|