|
Post by engelo on Sept 4, 2017 19:31:32 GMT 2
Το συγκεκριμένο μου το έδειξε ο Frontier αλλά δεν άντεξα και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Features: Point of interest to circle around a specific target Intelligent return to home function for secured flight GPS navigation system One key to take off easy to fly Ultrasonic and optical flow positioning system Low voltage protection Built-in GPS in remote controller Specifications: Brand: Wingsland Model: M5 Wheelbase: 275mm Max Speed: 12m/s Motor Type: Brushless Motor Hover Accuracy: ±0.5m (visual sensor) / ±0.8m (GPS) Remote Controller: 2.4Ghz mode 2 Detailed Control Distance: About 500m Image Transmission Range: About 100m Aircraft Battery: 14.8V 1850mAh 27Wh ( 4S LiPo ) Transmitter Battery: 5V 1700mAh rechargeable battery Flying Time: About 17mins Video Resolution: 720P Product weight: 580g (including battery) Product size: 14.5 * 7.9 * 3.8cm Αναλυτική παρουσίαση και πτήση.
|
|
|
Post by engelo on Sept 4, 2017 19:34:04 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Sept 4, 2017 19:35:10 GMT 2
Το κακό είναι πως βρήκα ΑΥΤΟ το βιντεο με δειγμα της κάμερας και με απογοήτευσε...
Έχουμε κακομάθει μετα gimball !!!!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 5, 2017 6:39:17 GMT 2
Ο συγκεκριμένος δυστυχώς δεν το πετάει καλά - για την ακρίβεια δεν πετάει καθόλου - ενώ δεν ξέρουμε εάν είχε ενεργοποιήσει το EIS. Το M5 δεν προορίζεται για χρήση όπως το Spark, είναι πιο αγωνιστικό (!) ελέω μπαταρίας 4S. Θα ξέρουμε περισσότερα όταν το παραλάβω. Προσοχή στο TomTop.
|
|
|
Post by engelo on Sept 5, 2017 9:40:55 GMT 2
Αντε ντε, να δούμε καμία παρουσίαση !!!
Εμένα παντως με ζάλισε έτσι οπως το πετάει... περιμένω δική σου παρουσίαση.
Το ξέρω το TomTop απλά μου στέλνει συνέχεια διαφημιστικά (μια αγορά εχω κάνει μόνο και με έχει ταράξει)...
|
|
|
Post by engelo on Sept 5, 2017 9:41:13 GMT 2
Η Τιμή όμως είναι ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 5, 2017 10:15:26 GMT 2
Η Τιμή όμως είναι ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!! Ναι, αλλά δεν θα παραλάβεις ποτέ!
|
|
|
Post by engelo on Sept 5, 2017 13:27:50 GMT 2
Χαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Sept 7, 2017 13:50:52 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα με σύνδεσμο αγοράς και κουπόνι έκπτωσης.
|
|
|
Post by engelo on Sept 7, 2017 20:12:06 GMT 2
Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Αναμένω δοκιμή απ τα χεράκια σου
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 6:10:34 GMT 2
Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αναμένω δοκιμή απ τα χεράκια σου Λογικά την επόμενη εβδομάδα (μέσα; ) θα είναι εδώ
|
|
|
Post by engelo on Sept 13, 2017 10:30:54 GMT 2
Ακομα ?!?! χαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Sept 13, 2017 10:36:14 GMT 2
Σήμερα το παρέλαβα, ας όψεται η Γενική Ταχυδρομική που από την Δευτέρα πρωί που της το πήγε η UPS, μου το έφερε σήμερα (νησί γαρ). Πολύ καλό, ξεχωριστό design (το πορτοκαλί-μαύρο του πάει πολύ), πρώτη εντύπωση από την κάμερα αρκετά καλή για 720p, φορτίζει. 4S μπαταρία σε μοτέρ 1806/2300kV, τέρας δύναμης.
|
|
|
Post by engelo on Sept 13, 2017 12:09:25 GMT 2
Θέλω VIDEOOOOOO
|
|
|
Post by dream_master on Sept 13, 2017 12:23:48 GMT 2
και εγω θα περιμενω βιντεακι.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 13, 2017 16:12:58 GMT 2
Μια πρώτη μικρή δοκιμαστική πτήση (ίσα που έκανα καλιμπράρισμα της πυξίδας) με λίγο άνεμο (σχεδόν 4 BF) που έκανα στην πόλη. Το M5 έχει συμπεριφορά περισσότερο GPS racer παρά GPS camera quad (λογικό γιατί εν έτη 2017 camera quad με 720p δεν...), πολύ γρήγορο και νευρικό, ζητά να του δώσεις throttle και pitch. Προσέξτε πόσο γρήγορα αλλάζει κατεύθυνση - όσο μπόρεσα κοντά γιατί είμαι περιτρυγιρισμένος από σπίτια και καλώδια της ΔΕΗ - το punch του με 40% του throttle είναι απίστευτο για GPS quad. Το πάω σαν κότα γιατί φοβόμουν ότι θα φύγει έτσι και έδινα λίγο παραπάνω pitch. Η εφαρμογή ακολουθεί τη λογική DJI Go, αλλά είναι πολύ βασική, follow me δεν βλέπω να έχει με την τρέχουσα έκδοση αλλά έχει POI και τις κλασσικές αυτόματες απογειώσεις/προσγειώσεις και RTH. Τίμια πρόταση για τα χρήματά του, πολύ ποιοτική κατασκευή και το χειριστήριο απίστευτα μικρό και βολικό. Απλά ΔΕΝ είναι camera drone, είναι ένα GPS racer με εξωτικό look (πορτοκαλί-μαύρο, τρομερός συνδιασμός). Η μπαταρία είναι 4S στα 45C, απίστευτη ισχύς για αεροσκάφος των 580γρ ΜΕ GPS και αισθητήρες από κάτω. Περισσότερα όταν θα γίνει η δοκιμαστική πτήση και παρουσίαση.
|
|
|
Post by engelo on Sept 13, 2017 18:17:08 GMT 2
Πωωω πωωω ζαλίστηκα !!! πρέπει να είναι πολύ δυνατό ρε φίλε !!!!
Μ ένα gimball σαν του spark 2axis θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!
κρίμα...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 13, 2017 18:28:54 GMT 2
Πριν καμιά ώρα πήγα να κάνω 2η δοκιμαστική πτήση (μεγαλύτερη) στην ταράτσα: καλιμπράρισμα πυξίδας, όλα ΟΚ. Πάω να απογειωθώ και ενώ η μπαταρία στην προηγούμενη πτήση ήταν στο 80%, τώρα δεν έδινε καθόλου ρεύμα. Την βάζω στον φορτιστή του, τζίφος, νεκρή Μίλησα με το κατάστημα (RCMoment.com) και περιμένω τώρα να μου στείλουν άλλη μπαταρία, αλλά θα αργήσει. Γκαντεμιά
|
|
|
Post by engelo on Sept 13, 2017 18:30:16 GMT 2
Μη σκας.. Μάτι ειναι..
|
|
|
Post by RUSH on Sept 13, 2017 19:41:17 GMT 2
Έχει κάποιο σύστημα για stabilization? Δεν παρατήρησα jello ιδιαίτερο στο βίντεο.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 13, 2017 20:03:55 GMT 2
Έχει κάποιο σύστημα για stabilization? Δεν παρατήρησα jello ιδιαίτερο στο βίντεο. Πρέπει να έχει κάτι απλό - τουλάχιστον αυτό είχαν πει στην CES 2016 που είχε παρουσιαστεί - αλλά δεν έχει καμία ρύθμιση η εφαρμογή. Οι μόνες επιλογές που έχει είναι να τραβά βίντεο ή φωτογραφίες. Η κάμερά του για 720p είναι η καλύτερη που έχω δει μέχρι στιγμής, παράγει αρχεία .MP4 με κωδικοποίηση H264 1280x768@25fps χωρίς ήχο. Το M5 έχει την ιδιαίτερη διάταξη όπου το σώμα του τετρακόπτερου (αυτός ο "λουκουμάς" πορτοκαλί-μαύρο που είναι πάνω-κάτω από το κεντρικό Χ που έχει τα μοτέρ) έχει ελαστικές μπάλες απόσβεσης κραδασμών για να μην επηρεάζουν την κάμερα και τον flight controller οι δονήσεις. Τα ESC είναι 4-in-1 setup και βρίσκονται στην κάτω πλευρά του "λουκουμά", 30Α έκαστο. Μοτέρ 1806/2300kV, συνδιασμός που σκοτώνει με αυτά τα ESC και 4S lipo. Η μπαταρία είναι από την πάνω μεριά, κουμπώνει με ένα βύσμα τύπου ΧΤ και επιπλέον συρταρώνει, δεν φεύγει με τίποτα. Ποιοτικότατο, αρνητικό μέχρι στιγμής το ότι σου δίνουν μόνο 2 έξτρα έλικες (αντί για 4), βλακεία της Wingsland διότι η βάση τοποθέτησης της κάθε έλικας (όπως και οι ίδιες οι έλικες) είναι custom. Μέγεθος 6". Καθαρό setup για GPS racing.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 11, 2017 17:29:30 GMT 2
Ήρθε η ανταλλακτική μπαταρία σήμερα μαζί με ένα ακόμα M5, καιρού και Θεού θέλοντος πτήση το Σ/Κ...
|
|
|
Post by Frontier on Oct 13, 2017 20:03:26 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα του νήματος με την αναλυτική παρουσίαση και πτήση.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 6, 2017 13:07:09 GMT 2
Νέα έκδοση της εφαρμογής Wingsland M5, έκδοση Μ5Α71106.
Προστέθηκαν δύο νέα flight modes, το home lock και το course lock και διορθώθηκαν κάποια κοσμητικά bugs.
|
|
|
Post by fanouris on Aug 2, 2018 19:37:22 GMT 2
εγω παιδια το εχω ενα μηνα τωρα πολυ γρηγορο ακριβες δυνατο το πεταω και με αλλες μπατταριες και πιο βαριες οσο για την καμερα βαζει κατω και πολλα σκαφη που εχουν 1080π καμερα.Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος κατοχος και hubsan pro x4 και κανενα δυο της wallkera racing drones απολαυση!!!!!!
|
|
|
Post by fanouris on Aug 2, 2018 19:49:34 GMT 2
Και προσοχη μην αγοραζεται απο RCMoment.com η tom top μεγαλη απατη και εχουν ανοιξει και αλλες σελλιδες με διαφορετικα ονοματα την τελευταια φορα που αγορασα κατι περιμενα δυο μηνες και στο τελος τα πηρα πισω αφου ειχα πληρωσει μεσω pay pal.Μεγαλη ταλαιπωρια και πολυ δουλεμα με τα μηνυματα εχασα σχεδον τρεις μηνες μιλαμε για ενα ποσο αγορας των 335 ευρω το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι σου προσφερουν δωρεαν παραδοση χωρις τελωνειο και καλα.Μετα απο τοσα χρονια αγορων εμπιστευομαι μο gearbest +geekbuying+banggood και φυσικα τελευταια λογο τελωνειου πριοριτη σηπινγκ καθως και ενα αλλο μαγαζι με ευρωπαικες αποθηκες Eglobal central.
|
|