28 Απριλίου (πιθανότατα) κυκλοφορεί το dji Mini 3. Έχουμε 2 εκδόσεις - όπως έγινε και με το Autel Nano/Nano+ - την απλή και την Pro έκδοση. H Pro έκδοση έχει διάφραγμα f/1.7. Εκτός από το (κλασσικό) απλό πακέτο και το fly more combo, θα έχει και 3η έκδοση με το Fly More + το χειριστήριο με την οθόνη (RC pro; ).
Ένα Ολλανδικό κατάστημα τυχαία διέρρευσε όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο dji Mini 3, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αρχές Μαϊου. Δεν θα υπάρξει απλή έκδοση, αλλά μόνο η Pro έκδοση. Τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν είναι πάρα πολύ καλά και δείχνουν ότι το Mini 3 θα είναι πολύ δυνατό.
- Φακός 1/1.3", 4K 60fps HDR, 48MP RAW, 4x digital zoom. - Χρόνος πτήσης 34 λεπτά με την standard μπαταρία, μέχρι 47 λεπτά με την extended μπαταρία (με την extended το drone ξεπερνά τα 250γρ βάρος). - Σύστημα αποφυγής εμποδίων 3 κατευθύνσεων: εμπρός, πίσω, κάτω. - O3 μετάδοση σήματος. - Portrait mode στην κάμερα (όπως έκανε το Mavic Pro). - Συμβατό με χειριστήρια RC-N1 και το νέο RC με οθόνη. - Focus track, Master Shots, Timelapse, Panorama.
Τα διαθέσιμα πακέτα θα είναι: - Mini 3 Pro σκέτο (χωρίς χειριστήριο) και 1 μπαταρία €739 - Mini 3 Pro με χειριστήριο RC-N1 και 1 μπαταρία €829 - Το Fly More Kit θα πωλείται χώρια προς €189 - Mini 3 Pro με χειριστήριο RC και 1 μπαταρία €999
Last Edit: Apr 21, 2022 12:38:20 GMT 2 by Frontier
Post by dream_master on Jun 17, 2022 15:40:47 GMT 2
Ενδιαφερον τα χαρακτηριστικα του mini 3. σημερα ηρθε ενας 55αρης στο μαγαζι που δουλευω και το εφερε η συζητηση περι phantom , και λεει ασε εσυ δεν ξερεις σαν το mini 3 δεν εχει , το παραγγειλα. Και στα χαρακτηριστικα που εριξα μια ματια το 4 pro το κοντραρει η ειναι η ιδεα μου?
Ενδιαφερον τα χαρακτηριστικα του mini 3. σημερα ηρθε ενας 55αρης στο μαγαζι που δουλευω και το εφερε η συζητηση περι phantom , και λεει ασε εσυ δεν ξερεις σαν το mini 3 δεν εχει , το παραγγειλα. Και στα χαρακτηριστικα που εριξα μια ματια το 4 pro το κοντραρει η ειναι η ιδεα μου?
Θα έλεγα τι να έλεγες στον 55αρη, αλλά σέβομαι τα χρόνια του Το P4P έχει τρια πράγματα που το Mini 3 δεν θα αποκτήσει ποτέ: αισθητήρα 1", μεταβλητό διάφραγμα και μηχανικό κλείστρο. Αυτά και μόνο φθάνουν για επαγγελματική χρήση και για όσους ξέρουν. Τονίζω όμως ότι όλες αυτές οι δυνατότητες του P4P για να αξιοποιηθούν πρέπει ο χειριστής να ΓΝΩΡΙΖΕΙ από φωτογραφία, μιας που οι αρετές του ξεδιπλώνονται μόνο σε manual mode. Και μην ξεχνάμε ότι το P4P είναι αεροσκάφος που κυκλοφόρησε το 2016.
Το Mini 3 Pro είναι πολύ καλό για το μέγεθός του και έχει εξαιρετική κάμερα, αλλά στις φωτογραφίες (εκεί θες μεγάλο αισθητήρα, μεταβλητό διάφραγμα και αν έχεις και μηχανικό κλείστρο ακόμα καλύτερα) δεν φθάνει την ποιότητα του P4P.
Θα έλεγα τι να έλεγες στον 55αρη, αλλά σέβομαι τα χρόνια του Το P4P έχει τρια πράγματα που το Mini 3 δεν θα αποκτήσει ποτέ: αισθητήρα 1", μεταβλητό διάφραγμα και μηχανικό κλείστρο. Αυτά και μόνο φθάνουν για επαγγελματική χρήση και για όσους ξέρουν. Τονίζω όμως ότι όλες αυτές οι δυνατότητες του P4P για να αξιοποιηθούν πρέπει ο χειριστής να ΓΝΩΡΙΖΕΙ από φωτογραφία, μιας που οι αρετές του ξεδιπλώνονται μόνο σε manual mode. Και μην ξεχνάμε ότι το P4P είναι αεροσκάφος που κυκλοφόρησε το 2016.
Το Mini 3 Pro είναι πολύ καλό για το μέγεθός του και έχει εξαιρετική κάμερα, αλλά στις φωτογραφίες (εκεί θες μεγάλο αισθητήρα, μεταβλητό διάφραγμα και αν έχεις και μηχανικό κλείστρο ακόμα καλύτερα) δεν φθάνει την ποιότητα του P4P.
εμενα με ψιλο νευριασε που χωρις να με ξερει μου ειπε με υφακι ασε αγορι μου εσυ δεν ξερεις απο αυτα. Και γιαυτο τον ειπα καλα καλα Να κατι τετιοι μας πηγαν πισω και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.
Last Edit: Jun 18, 2022 13:54:41 GMT 2 by dream_master
(Πιθανό) hack για ενεργοποίηση του FCC mode στο dji Mini 3 Pro με το χειριστήριο dji RC.
Για να ενεργοποιήσετε το FCC mode σε dji drones που χρησιμοποιούν το dji Fly και τον RC-N1 controller, δείτε το παρακάτω βίντεο.
Για όσους έχουν το dji RC χειριστήριο, δοκιμάστε την παρακάτω διαδικασία ώστε να ενεργοποιήσετε (πιθανά) το FCC hack (δεν το έχω δοκιμάσει, με επιφύλαξη): 1. Ενεργοποιήστε το χειριστήριο και το αεροσκάφος και βάλτε το χειριστήριο πάνω στο αεροσκάφος ή χρησιμοποιήστε κάποιο άλλο εμπόδιο (π.χ αλουμινόχαρτο) ώστε να μπλοκάρετε την λήψη στίγματος GPS από το αεροσκάφος. 2. Απενεργοποιήστε το αεροσκάφος χωρίς να απενεργοποιήσετε την τηλεκατεύθυνση. Το εμπόδιο GPS (το χειριστήριο ή αλουμινόχαρτο) πρέπει να εξακολουθεί να είναι πάνω στο αεροσκάφος, πάνω από τη θέση που βρίσκεται η κεραία GPS. 3. Ενεργοποιήστε το αεροσκάφος και αφήστε το να "ζοριστεί" να βρει δορυφόρους (με το "εμπόδιο" GPS στη θέση του). Θα πρέπει να μείνει σε αυτή την κατάσταση τουλάχιστον 3-4 λεπτά. 4. Ελέγξτε ότι το αεροσκάφος είναι σε FCC mode μέσα από το transmittion tab στο dji Fly και αφού κλειδώσει κάποιους δορυφόρους, αφαιρέστε το "εμπόδιο" GPS. Λογικά, θα πρέπει να παραμείνει σε FCC mode για όλη την υπόλοιπη διάρκεια της μπαταρίας.
Καλησπέρα! Το πήρα προχθες και περιμενω απο ΥΠΑ να μου δώσει αριθμό. Προτίμησα το pro για να έχω το κεφάλι μου ησυχο καθώς είναι το πρωτο μου drone. Ξέρετε απο την εμπιρια σας πόσο χρόνο κάνει για να ολοκληρωθεί σαν αίτημα?
Καλησπέρα! Το πήρα προχθες και περιμενω απο ΥΠΑ να μου δώσει αριθμό. Προτίμησα το pro για να έχω το κεφάλι μου ησυχο καθώς είναι το πρωτο μου drone. Ξέρετε απο την εμπιρια σας πόσο χρόνο κάνει για να ολοκληρωθεί σαν αίτημα?
Για τον αριθμό εκμεταλλευτή (αυτό υποθέτω ότι λες), παλιά (πριν 1+ χρόνο), έκανε 1 εργάσιμη. Όπως όλα στην Ελλάδα, είναι χειροκίνητη διαδικασία, οπότε ο χρόνος διεκπεραίωσης ποικίλει...
Ναι αυτό! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ τουλάχιστον μέχρι να έρθω στην Χιο μας το καλοκαίρι θα έχει βγει! Επρεπε να πληρωσω παραβολο. δεν το ηξερα...το μαθα σμρ! τουλαχιστον γλυτωσα το 50ρικο για το διπλωμα Α1/Α3
Last Edit: Mar 10, 2023 22:16:09 GMT 2 by adamantios
Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα την πρώτη μου ολιγόλεπτη πτήση με το drone μου (mini 3 pro). Ανεβηκα ταράτσα και πέταξα! Το λέγανε ότι είναι απλό και πράγματι ήταν απλά φοβήθηκα λίγο τα πουλιά που είδα, λιγά μεν και σε απόσταση μεγάλη αλλά...better safe than sorry. Ας βγει και η εγγραφή μου στην ΥΠΑ και...έχουμε χρόνο. έχω μια χαζή ίσως ερώτηση αλλά θα την κάνω γιατί δε θέλω να πειραματίζομαι ακόμα... Το πέταξα απο την ταράτσα της πολυκατικιας μου, συνεπως είχα ύψος, μπορώ πετώντας να κατέβω σε ποιο χαμηλό ύψος? πχ απο ταράτσα απογείωση και κατεβαίνω στον 3ο όροφο να βγάλω φωτογραφία! Δηλαδή μπορώ να πεταω ποιο χαμηλα απο το υψος απογειωσης?
thanos50: Καλησπέρα υπάρχει κάποιος κάτοχος του holystone drone ?
Mar 3, 2024 15:39:04 GMT 2
thanos50: Ευχαριστώ,που με δεχτηκατατε!!
Mar 2, 2024 19:27:07 GMT 2
Frontier: Καλή Χρονιά για όλους παιδιά, με υγεία και ό,τι άλλο θέλει ο Θεός!
Jan 8, 2024 13:48:42 GMT 2
Hlias Virtual rise-SUN-set: Εύχομαι στους φίλους που εξακολουθούνε να κοιτάνε αυτό το φόρουμ, καλή Πρωτοχρονιά και η νέα χρονιά ότι θέλει ας φέρει, βαρέθηκα τις ευχές...!!
Dec 29, 2023 19:16:39 GMT 2
salinas: καλημερα, μενω στην Αθήνα, στο κεντρο και προσφατα αγορασα το dji mini 3 pro και αναζητώ περιοχες στην Αθήνα που θα μπορω να το πεταξω. μπορειτε να μου υποδειξετε καποια μεση εντος της Αυήνας Ευχαριστω.
Jul 9, 2023 11:28:07 GMT 2
nav: Καλημερα, ψαχνω μπαταριες για eachine eg16 και δεν βρισκω πουθενα. εχει καποιος καμια ιδεα/προταση? ευχαριστω
Feb 13, 2023 11:11:26 GMT 2
nikolas1946: HOLY STONE drones. Προκειται να αγορασω ενα drone της HOLY STONE και θα ηθελα την γνωμη σας για την ποιότητα και την αξιοπιστια των Drones της.
Feb 8, 2023 14:19:18 GMT 2
*
nekfan1980: Καλημέρα και απο εμένα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Κάτοχος Mini 3 pro
Jan 13, 2023 9:31:48 GMT 2
Hlias Virtual rise-SUN-set: Καλά Χριστούγεννα με υγεία και κουράγιο στα δύσκολα...
Dec 25, 2022 8:36:07 GMT 2
sorentino: επισης δεν λειτουργουν οι εξυπνες λειτουργειες. Μονο το SAR.. Τι μπορει να θελει ρυθμιση;;;;
Nov 6, 2022 14:26:29 GMT 2
sorentino: πηρα προσφατα και το mini pro.Αντιμετωπιζω δυο θεματα. ενεργοποιηται το PTH μονο στη θεση την δευτερη απο εκει που ξεκινησε το τετρακοπτερο. και οχι στη θεση την πρωτη του χειρηστηριου οταν αυτο κινηται πχ στη βαρκα
Nov 6, 2022 14:24:43 GMT 2
sorentino: Καλημερα στους φιλους.
Nov 6, 2022 14:15:52 GMT 2
christos68: καλημερα. Προκειτε να αγορασω το πρωτο μου drone. Το θελω για χρηση video/pics σε outdoor activities Ποιο πιστευεται οτι ειναι το καταλληλοτερο απο τα 3 και γιατί.? AVATA MINI2 MINI3? Eyxaristv!!
Oct 17, 2022 10:39:56 GMT 2
driving24: καλησπέρα καμία πρόταση για καινούριες μπαταρίες mavic pro ?
Aug 17, 2022 10:28:53 GMT 2
mikekat: Γεια σας. Εχω ενα FIMI X8 με καποια προβληματα. Ξερει κανεις cervice στην Αθηνα?
Jun 20, 2022 18:49:47 GMT 2
djiminise: εια σας μήπως κατάφερε κάνεις να το μετατρέψει στο DJI mini se; ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων! Έχω προσπαθήσει δοκιμάζοντας τα πάντα για να το πετύχω το χειριστήριο του DJI mini S ή δεν έχει από κάτω υποδοχή μόνο από αριστερά οπότε ίσως για αυτό να
May 28, 2022 7:17:17 GMT 2