|
Post by Frontier on Sept 13, 2021 10:29:00 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Mar 13, 2022 23:23:20 GMT 2
Όταν το (ανέβασες) μπορώ να πω ότι το προσπέρασα λίγο αδιάφορα με ότι είχαμε δει με το pro+, αυτές τις μέρες χαζεύοντας στο YouTube βλέπω ότι είναι αρκετά αξιόλογο drone και θα τολμήσω να πω ότι μου φαίνεται καλύτερο και από το mini pro εάν αναλογιστούμε και την διαφορά τιμής,οι περισσότεροι στο YouTube λένε καλά λόγια για αυτό..🤔😊
|
|
|
Post by Vako on Mar 14, 2022 7:10:21 GMT 2
Όταν το (ανέβασες) μπορώ να πω ότι το προσπέρασα λίγο αδιάφορα με ότι είχαμε δει με το pro+, αυτές τις μέρες χαζεύοντας στο YouTube βλέπω ότι είναι αρκετά αξιόλογο drone και θα τολμήσω να πω ότι μου φαίνεται καλύτερο και από το mini pro εάν αναλογιστούμε και την διαφορά τιμής,οι περισσότεροι στο YouTube λένε καλά λόγια για αυτό..🤔😊 Να πω την αλήθεια το ίδιο έπαθα και εγώ ...θα το ψάξω και εγώ μου κινείς το ενδιαφέρον
|
|
|
Post by petersea on Mar 14, 2022 11:21:06 GMT 2
Όταν το (ανέβασες) μπορώ να πω ότι το προσπέρασα λίγο αδιάφορα με ότι είχαμε δει με το pro+, αυτές τις μέρες χαζεύοντας στο YouTube βλέπω ότι είναι αρκετά αξιόλογο drone και θα τολμήσω να πω ότι μου φαίνεται καλύτερο και από το mini pro εάν αναλογιστούμε και την διαφορά τιμής,οι περισσότεροι στο YouTube λένε καλά λόγια για αυτό..🤔😊 Να πω την αλήθεια το ίδιο έπαθα και εγώ ...θα το ψάξω και εγώ μου κινείς το ενδιαφέρον Βαγγέλη βλέπω κάποιους να το πηγαίνουν 5,5km και να επιστρέφει με πάνω από 20% μπαταρία..😆, και σχετικά ωραία εικόνα στο βίντεο..😊
|
|
|
Post by Vako on Mar 14, 2022 12:18:49 GMT 2
Να πω την αλήθεια το ίδιο έπαθα και εγώ ...θα το ψάξω και εγώ μου κινείς το ενδιαφέρον Βαγγέλη βλέπω κάποιους να το πηγαίνουν 5,5km και να επιστρέφει με πάνω από 20% μπαταρία..😆, και σχετικά ωραία εικόνα στο βίντεο..😊 Ρε φίλε όσα βίντεο είδα κάποια είναι πολύ καλά ,κάποια έχει κορεσμό στο φως και είναι χάλια. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς την υποκειμενική κρίση τους η το τι θέλουν να δειξουν για το συγκεκριμένο drone. Τι εννοώ? και ένα inspire να πάρεις και θελήσεις να καταστρέψεις το βίντεο δείχνεις ότι να ναι με ότι να ναι ρυθμίσεις κλπ κλπ. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα στο YouTube
|
|