|
Post by Frontier on Sept 4, 2017 7:44:04 GMT 2
DJI Phantom 3 Professional/Advanced/SEΥψηλών προδιαγραφών brushless quadcopter με ενσωματωμένο σύστημα κάμερας/3-axis-gimbal για επαγγελματική λήψη αεροφωτογραφιών και video. Διαθέτει πληθώρα λειτουργιών μέσω της εφαρμογής groundstation DJI Go, όπως Return-To-Home με χρήση GPS, waypoints, point-of-interest, course-lock κ.λ.π. Πλατφόρμα 14.8V (4S) που χρησιμοποιεί proprietary πρωτόκολλο 2.4GHz για μεταφορά σημάτων ελέγχου και πρωτόκολλα για μεταφορά ζωντανού video στα 5.8GHz (οι Advanced/Professional εκδόσεις - Lightbridge) και 2.4GHz (η Standard έκδοση). ΧαρακτηριστικάVideo παρουσίαση του συγκεκριμένου quadcopter όπου εξηγούνται προηγμένες λειτουργίες (follow me, POI, waypoints, RTH). Παρουσίαση της λειτουργίας Track (AutoTrack) του Litchi και των waypoints, στο Phantom 3 Professional. Track Demo Waypoints Demo
|
|
|
Post by diver86 on Sept 30, 2017 13:37:39 GMT 2
παιδια θελω την αποψη σας.εχει ενας γειτονας το phantom 3 pro.εχει γνησια τσαντα dji πλατης.θελει να το πουλησει.ποσο να το βαλει?εγω δεν εχω ιδεα.το εχει 1μιση χρονο περιπου.χαρτια αποδειξη δεν εχει.τουμπα οπως το ειδα δεν εχει φαει.
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by Frontier on Sept 30, 2017 17:13:40 GMT 2
Σκέτο το P3Pro είναι; Έξτρα μπαταρία; Πόσες φορτίσεις έχει η μπαταρία; Το πολύ 500-550 Ευρώ.
|
|
|
Post by diver86 on Sept 30, 2017 18:55:42 GMT 2
σκετο ειναι με μια τσαντα dji.μονο μια μπαταρια.αυριο θα μου πει ποσες φορτισεις εχει
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Oct 4, 2017 19:36:34 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 4, 2017 21:18:55 GMT 2
Όντως, το Lightbridge 1 (αυτό που έχουν το Phantom 3 Advanced/Pro και Inspire 1) παίζει στα 2.4GHz. Τι θέμα έχεις με την μετάδοση εικόνας;
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Oct 4, 2017 21:41:53 GMT 2
το προβλημα ξεκινησε μετα απο συγκρουση με δεντρο, δεν εφερνε εικονα στο κινητο . το drone πηγε σε service στην Ελλαδα αλλα δεν επισκευαστηκε (δεν ξερω λεπτομεριες μου το εδωσε φιλος να το σκαλισω κ αν καταφερω τιποτα ενταξει , αλλοιως να γινει ανταλλακτικα) κατεληξα οτι εφταιγε η καλωδιοταινεια στην καμερα την οποια αλλαξα και ειδαμε εικονα στο κινητο. αλλα η εικονα δεν ειναι μονιμη πλεον.και εξηγω ανοιγω Τ/Κ ανοιγω drone ανοιγω εφαρμογη τιποτα....η εικονα θα ερθει μετα απο δυο τρεις επανεκινησεις , τα ανοιγω με διαφορετικη σειρα με καθυστερηση εχω δοκιμασει χιλιους δyο συνδυασμους η εικονα ερχεται συνηθως μετα απο δυο τρεις επανεκινησεις. αυτο που υποθετω ειναι οτι δεν "κλειδωνει" η εικονα μεταξυ drone k T/K Η "κλειδωνει" σε συγκεκριμνα καναλια και ψαχνω να βρω τροπο να δω που εκπεμπeι εικονα το drone. αυτα σε συντομια ...
|
|
|
Post by Frontier on Oct 5, 2017 10:54:33 GMT 2
Δοκίμασε - μέσα από το GO - να κάνεις downgrade το TX firmware. Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο το δάκτυλό σου πάνω δεξιά που έχει το εικονίδιο με τις 3 γραμμές (το μενού που βλέπεις και το log της πτήσης), μέχρι να σου βγάλει μια ειδική οθόνη όπου επιλέγεις το firmware της τηλεκατεύθυνσης. Σε P3P γνωστού, έπρεπε να υποβαθμίσουμε το firmware στην προηγούμενη έκδοση της τελευταίας για να έχουμε σταθερή εικόνα.
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Oct 5, 2017 13:39:10 GMT 2
το ιδιο προβλημα ειχε? σε εμνα απ τη στιγμη που θα ερθει η εικονα στο κινητο δεν την ξαναχανει - μονο μετα απο σβησιμο των συσκευων γραφει ΠΑΝΤΑ στην sd κ χωρις να εχω εικονα στο κινητο (μαυρο) ολες οι αλλες ενδειξεις εμφανιζονται κανονικα εχω τα τελευταια firmware να κανω downgrade μονο στην τ/κ η και στο drone? (αν κ νομιζω οτι το εχω δοκιμασει κ αυτο)
|
|
|
Post by Frontier on Oct 5, 2017 14:22:09 GMT 2
Παρόμοιο πρόβλημα είχε: απώλεια εικόνας live στην εφαρμογή, στην SD έγραφε κανονικά. Μόνο το firmware της Τ/Κ υποβάθμισα.
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Oct 8, 2017 18:05:27 GMT 2
εκανα downgrade απο 1.9.0. σε 1.8.0+ στις 4 επανεκινησεις οι τρεις μου εφεραν εικονα.....η μια απετυχε θα το τεσταρω να δω πως θα παει
παντα ανοιγω πρωτα την Τ/Κ συνδεω τηλεφωνο , ξεκιναω το drone με βγαζει στην οθονη που εχει το P3P και γινεται μπλε το CAMERA παταω στην camera κ εκει αλλοτε μου φερνει εικονα αλλοτε οχι.....το παρακολουθω να δω πως θα παει
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Oct 12, 2017 6:41:09 GMT 2
το προβλημα δεν λυθηκε με downgrade της Τ/Κ ψαχνω για αλλη λυση
|
|
|
Post by dream_master on Jan 9, 2019 11:06:31 GMT 2
Μιας και πουλησα το xiaomi mi drone και βκεποντας οτι το fimi x8se θα ερθει καλο πασχα πηρα ενα phantom 3 pro μεχρι τοτε και βλεπουμε.
|
|
|
Post by brouzos on Jan 9, 2019 12:19:08 GMT 2
Μιας και πουλησα το xiaomi mi drone και βκεποντας οτι το fimi x8se θα ερθει καλο πασχα πηρα ενα phantom 3 pro μεχρι τοτε και βλεπουμε. Καλές πτήσεις Ήταν αυτό με το πρόβλημα που πουλιόταν σε χαμηλή τιμή?
|
|
|
Post by dream_master on Jan 9, 2019 12:49:01 GMT 2
Μιας και πουλησα το xiaomi mi drone και βκεποντας οτι το fimi x8se θα ερθει καλο πασχα πηρα ενα phantom 3 pro μεχρι τοτε και βλεπουμε. Καλές πτήσεις Ήταν αυτό με το πρόβλημα που πουλιόταν σε χαμηλή τιμή? ναι αλλα δεν εχει καπιο ιδαιτερο προβλημα εκτος απο ενα ραγισμα στο ενα ποδι
|
|
|
Post by Vako on Jan 9, 2019 17:46:42 GMT 2
Μιας και πουλησα το xiaomi mi drone και βκεποντας οτι το fimi x8se θα ερθει καλο πασχα πηρα ενα phantom 3 pro μεχρι τοτε και βλεπουμε. Αλληλούια! !!! Σοβαρευτηκες!!! Μπραβο dream αντε και με hubsan! Καλοριζικο οπως και να χει καλες πτησεις να εχεις..πανεμορφο Παρεπιπτόντως
|
|
|
Post by dream_master on Jan 9, 2019 19:32:47 GMT 2
μαλλον δεν θα προλαβω να το πεταξω. θα παει για σφαξιμο και αυτο.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 26, 2019 21:37:48 GMT 2
Ερωτηση: Το γκιμπαλ δουλευει μια χαρα. επεισης σημα και στα δυο εχει φουλ΄, αλλα δεν εχω εικονα. Ειναι απο την πλακετα πανω απο το gimbal? η απο το ofdm?
|
|
|
Post by Frontier on Feb 26, 2019 21:54:18 GMT 2
@dream_master: Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε Phantom 3 και ότι χρησιμοποιείς την έκδοση του Go για την γενιά P3. Το ότι έχει σήμα στο FPV δεν σημαίνει ότι αποκωδικοποιεί κιόλας. Αν αυτά ισχύουν και εφόσον η κάμερα γράφει κανονικά βίντεο, τότε κάνε downgrade το RC firmware σε προηγούμενη έκδοση, ώστε να ξαναφλασάρει το firmware για το relay.
|
|
|
Post by dream_master on Feb 26, 2019 22:31:07 GMT 2
phantom 3 pro, με καμερα απο adv. ναι την go χρησιμοποιω , κανω πτησεις κανονικα. θα δοκιμασω αργοτερα αν γραφει με τα κουμπια, γιατι τις ενδειξεις για Menu και εγγραφη στο app δεν μου τα εμφανιζει
|
|
fuzz
New Member
|
Post by fuzz on Aug 6, 2019 6:53:15 GMT 2
υπαρχει πουθενα ετοιμη η τελευταια εκδοση firmware χωρις τους περιορισμους της αποστασης ? dji.retroroms.info/howto/modp3paramsδεν ειμαι τοσο εμπειρος στους προγραμματισμους ωστε να κανω τα παραπανω σωστα
|
|
|
Post by petran07 on Mar 24, 2020 10:45:59 GMT 2
Καλημέρα σας... Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο drones advanced... Έχω δει κάποια μεταχειρισμένα τι πρέπει να προσέξω?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 24, 2020 10:48:37 GMT 2
Καλημέρα σας... Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο drones advanced... Έχω δει κάποια μεταχειρισμένα τι πρέπει να προσέξω? Να μην έχει ρωγμές στα μπράτσα κάτω από τα μοτέρ, δες το gimbal και την κάμερα (είναι αρκετά ευπαθή για τα σημερινά δεδομένα) και την γενικότερη εικόνα του αεροσκάφους.
|
|
|
Post by petran07 on Mar 24, 2020 11:20:16 GMT 2
Καλημέρα σας... Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο drones advanced... Έχω δει κάποια μεταχειρισμένα τι πρέπει να προσέξω? Να μην έχει ρωγμές στα μπράτσα κάτω από τα μοτέρ, δες το gimbal και την κάμερα (είναι αρκετά ευπαθή για τα σημερινά δεδομένα) και την γενικότερη εικόνα του αεροσκάφους. Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω λίγο για το που θα καταλήξω....
|
|
|
Post by petersea on Mar 24, 2020 12:28:45 GMT 2
Να μην έχει ρωγμές στα μπράτσα κάτω από τα μοτέρ, δες το gimbal και την κάμερα (είναι αρκετά ευπαθή για τα σημερινά δεδομένα) και την γενικότερη εικόνα του αεροσκάφους. Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω λίγο για το που θα καταλήξω.... Εάν είσαι Αθήνα θα σου πρότεινα αυτό που θα βρεις και θα σου αρέσει να το πας για έλεγχο σε ένα ειδικευμενο κατάστημα... 😊
|
|
|
Post by petran07 on Mar 24, 2020 16:07:13 GMT 2
Δυστυχώς είμαι από νησί και δεν μου είναι εύκολο.... Ευχαριστώ για της απαντήσεις... Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει πάρα πολύ γιατί δεν μπορώ να βρω μπαταρία για το Fimi A3 που έχω και ψάχνομαι....
|
|