|
Post by Frontier on Mar 31, 2021 7:40:13 GMT 2
Το κακό με αυτούς είναι ότι δεν προσφέρουν κάποιο ειδικό πακέτο έκπτωσης εάν έχεις περισσότερα του ενός διαφορετικά drones, με αποτέλεσμα - στην δική μου περίπτωση - να είναι ασύμφοροι... με το ιδιο προγραμμα μπορεις να πειραξεις οσα drone θελεις Μανο της ιδιας εταιριας.Δεν ειναι μονο για μια φορα που το δοκιμασα. Δεν είπα ότι είναι για μια φορά Θωμά, αλλά στην σελίδα τους - έτσι αναφέρουν - λένε ότι εγώ π.χ που έχω P4P, Mavic 2, Mavic Air και fpv θα πρέπει να αγοράσω τόσο την άδεια του P4P (€40), όσο και αυτή που είναι για τα M2Z, MA2 & FPV. Αν είχα και κανένα Autel, θα πρέπει να αγοράσω και αυτήν.
|
|
|
Post by Vako on Mar 31, 2021 8:03:30 GMT 2
με το ιδιο προγραμμα μπορεις να πειραξεις οσα drone θελεις Μανο της ιδιας εταιριας.Δεν ειναι μονο για μια φορα που το δοκιμασα. Δεν είπα ότι είναι για μια φορά Θωμά, αλλά στην σελίδα τους - έτσι αναφέρουν - λένε ότι εγώ π.χ που έχω P4P, Mavic 2, Mavic Air και fpv θα πρέπει να αγοράσω τόσο την άδεια του P4P (€40), όσο και αυτή που είναι για τα M2Z, MA2 & FPV. Αν είχα και κανένα Autel, θα πρέπει να αγοράσω και αυτήν. e Εχει λογικη ,για να κανω τον συνηγορο του διαβολου, να χρειαζεσαι σε καθε σκαφος αλλο ticket. Μπιζνα ειναι..η nld που χρησιμοποιω το ιδιο. δουλευει βασει του id του καθε σκαφους.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 31, 2021 8:51:08 GMT 2
Δεν είπα ότι είναι για μια φορά Θωμά, αλλά στην σελίδα τους - έτσι αναφέρουν - λένε ότι εγώ π.χ που έχω P4P, Mavic 2, Mavic Air και fpv θα πρέπει να αγοράσω τόσο την άδεια του P4P (€40), όσο και αυτή που είναι για τα M2Z, MA2 & FPV. Αν είχα και κανένα Autel, θα πρέπει να αγοράσω και αυτήν. e Εχει λογικη ,για να κανω τον συνηγορο του διαβολου, να χρειαζεσαι σε καθε σκαφος αλλο ticket. Μπιζνα ειναι..η nld που χρησιμοποιω το ιδιο. δουλευει βασει του id του καθε σκαφους. Δεν διαφωνώ, αλλά από την στιγμή που κάτι ανάλογο προσφέρεται δωρεάν...
|
|
|
Post by Vako on Mar 31, 2021 9:27:33 GMT 2
e Εχει λογικη ,για να κανω τον συνηγορο του διαβολου, να χρειαζεσαι σε καθε σκαφος αλλο ticket. Μπιζνα ειναι..η nld που χρησιμοποιω το ιδιο. δουλευει βασει του id του καθε σκαφους. Δεν διαφωνώ, αλλά από την στιγμή που κάτι ανάλογο προσφέρεται δωρεάν... n Ναι καταλαβα τι θελεις να πεις εσυ. Η απαντηση ηταν γενικοτερη στην προταση του φιλου και στην απαντηση την δικια σου επι του θεματοσ. Ειδα το ποστ το δικο σου για την δωρεαν προσβαση
|
|
|
Post by thomas on Apr 1, 2021 12:36:35 GMT 2
Αν το εχει δωρεαν Μανο δεν το συζητω αξιζει.Απλα δεν υποστηριζει ολα τα μοντελα.Εγω το πληρωσα πριν 6 μηνες 35 ευρω για Phantom 4 pro v2 .Εκανα μια δοκιμη και σε spark και λειτουργησε κανονικα χωρις να πληρωσω επιπλεον χρηματα.Δεν γνωριζω αν το εχουν αλλαξει τωρα και λειτουργει μονο σε ενα σκαφος.Παντως το συγκεκριμενο πραγματικα κανει θαυματα γτ πηγα 8 χλμ με συχνοτητα 5.8 χωρις παρεμβολες κ φουλ σημα....κατι που ηταν αδυνατο μετα τα κολπα της dji που μειωσε την εμβέλεια.Συγκεκριμενα μολις συνδεσα το σκαφος μου με το προγραμμα ειδα οτι λειτουργουσε στα 100 μιλιβατ(ατιμη dji)...ετσι εγραφε το προγραμμα.Και το ανεβασα στα 2000!!!Τωρα πραγματικα χαιρεσαι πτηση. Η καθαροτητα κ ομαλοτητα της εικονας, καθώς και η εμβέλεια ειναι απιστευτη!!
|
|
|
Post by Vako on Apr 1, 2021 13:04:58 GMT 2
Αν το εχει δωρεαν Μανο δεν το συζητω αξιζει.Απλα δεν υποστηριζει ολα τα μοντελα.Εγω το πληρωσα πριν 6 μηνες 35 ευρω για Phantom 4 pro v2 .Εκανα μια δοκιμη και σε spark και λειτουργησε κανονικα χωρις να πληρωσω επιπλεον χρηματα.Δεν γνωριζω αν το εχουν αλλαξει τωρα και λειτουργει μονο σε ενα σκαφος.Παντως το συγκεκριμενο πραγματικα κανει θαυματα γτ πηγα 8 χλμ με συχνοτητα 5.8 χωρις παρεμβολες κ φουλ σημα....κατι που ηταν αδυνατο μετα τα κολπα της dji που μειωσε την εμβέλεια.Συγκεκριμενα μολις συνδεσα το σκαφος μου με το προγραμμα ειδα οτι λειτουργουσε στα 100 μιλιβατ(ατιμη dji)...ετσι εγραφε το προγραμμα.Και το ανεβασα στα 2000!!!Τωρα πραγματικα χαιρεσαι πτηση. Η καθαροτητα κ ομαλοτητα της εικονας, καθώς και η εμβέλεια ειναι απιστευτη!! Όταν είχα κάνει κάτι ανάλογο με την ισχύ του σήματος στο mavic k sto phantom, όταν ενεργοποιούσα το σκάφος ειδικά μέσα στο σπίτι ,έπεφτε το wifi το δικό μου και των διπλανων χαχαχα
|
|
|
Post by thomas on Apr 1, 2021 13:54:59 GMT 2
Αν το εχει δωρεαν Μανο δεν το συζητω αξιζει.Απλα δεν υποστηριζει ολα τα μοντελα.Εγω το πληρωσα πριν 6 μηνες 35 ευρω για Phantom 4 pro v2 .Εκανα μια δοκιμη και σε spark και λειτούργησε κανονικά χωρις να πληρωσω επιπλεον χρηματα.Δεν γνωριζω αν το εχουν αλλαξει τωρα και λειτουργει μονο σε ενα σκαφος.Παντως το συγκεκριμενο πραγματικα κανει θαυματα γτ πηγα 8 χλμ με συχνοτητα 5.8 χωρις παρεμβολες κ φουλ σημα....κατι που ηταν αδυνατο μετα τα κολπα της dji που μειωσε την εμβέλεια.Συγκεκριμενα μολις συνδεσα το σκαφος μου με το προγραμμα ειδα οτι λειτουργουσε στα 100 μιλιβατ(ατιμη dji)...ετσι εγραφε το προγραμμα.Και το ανεβασα στα 2000!!!Τωρα πραγματικα χαιρεσαι πτηση. Η καθαροτητα κ ομαλοτητα της εικονας, καθώς και η εμβέλεια ειναι απιστευτη!! Όταν είχα κάνει κάτι ανάλογο με την ισχύ του σήματος στο mavic k sto phantom, όταν ενεργοποιούσα το σκάφος ειδικά μέσα στο σπίτι ,έπεφτε το wifi το δικό μου και των διπλανων χαχαχα χαχαχαχαχαχαχχααχ!!!φανταζομαι τι γινοταν Bαγγελη!!Και σε μενα δεν μπορει κανενα σκαφος να πεταξει διπλα μ.Όλοι σκοταδι.....
|
|
|
Post by Frontier on Apr 17, 2021 11:05:23 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2021 7:47:57 GMT 2
Πάσχα στο χωριό.
|
|
|
Post by Frontier on May 5, 2021 9:34:52 GMT 2
Ενημερώθηκε το πρώτο μήνυμα με την παρουσίαση και πτήση του αεροσκάφους.
|
|
|
dji FPV
May 12, 2021 10:22:04 GMT 2
Post by Frontier on May 12, 2021 10:22:04 GMT 2
Η team d3vl που έδωσε τον δωρεάν dji FPV unlocker, ξαναχτύπησε. Ενεργοποιήστε το HD FPV video out από τα dji Goggles v2 για dji Air και Caddx Vista units. Κατεβάστε τον unlocker από εδώ.
|
|
|
Post by Frontier on May 24, 2021 6:55:53 GMT 2
Πετώντας με φίλους.
|
|
|
dji FPV
Jun 15, 2021 19:37:03 GMT 2
Post by Frontier on Jun 15, 2021 19:37:03 GMT 2
Νέο firmware update για το dji FPV. Αναβαθμίζονται αεροσκάφος, goggles, χειριστήριο, μπαταρίες και motion controller. Οι κυριότερες αλλαγές: - βελτιώσεις στα PIDs σε assisted και manual mode - προστέθηκε η δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων στα goggles - προστέθηκε η δυνατότητα εμφάνισης του σήματος βίντεο στον smart controller και από εκεί το σήμα μπορεί να αναπαραχθεί μέσω HDMI - προστέθηκε η δυνατότητα εύρεσης του αεροσκάφους (find my drone) πατώντας το mode και το brake στο χειριστήριο, με ταυτόχρονη οπτική ένδειξη flash από το κάτω φως Όλη η λίστα αλλαγών εδώ: dl.djicdn.com/downloads/DJI_FPV/20210615/DJI_FPV_Release_Notes_EN.pdf
|
|
|
dji FPV
Jun 22, 2021 22:45:13 GMT 2
Post by anestis on Jun 22, 2021 22:45:13 GMT 2
Καλησπέρα σας !! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ εάν η παρακάτω ερώτηση δεν ειναι για την συγκεκριμένη ενότητα διορθώστε με , συνχωρηστε με !! Είμαι κάτοχος τον v1 goggle της DJI και εχω το εξής θέμα : Από την αριστερή μεριά του ματιού βλέπω πεντακάθαρα από την δεξιά μεριά όμως εχω κάθετες γραμμές. Δεν ειναι καμένα επειδή τα είδε ήλιος διότι δεν τα είδε γενικά φώς. Έγινε την ώρα που ήταν on και πετούσα. Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο? Σώζεται? Υ.γ έστειλα και στην Dji email αλλά απάντηση δεν πήρα.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 23, 2021 7:14:17 GMT 2
anestis: Καλωσήρθες στην παρέα. Πρόβλημα στην OLED είναι, δες για εγγύηση.
|
|
|
dji FPV
Jun 23, 2021 22:06:52 GMT 2
via mobile
Post by anestis on Jun 23, 2021 22:06:52 GMT 2
anestis: Καλωσήρθες στην παρέα. Πρόβλημα στην OLED είναι, δες για εγγύηση. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Καλός σάς βρήκα. Θα ξανά στείλω emailαν είναι!!
|
|
|
Post by Frontier on Jul 3, 2021 21:18:58 GMT 2
Ηλιοβασίλεμα Ιουλίου στην πόλη...
|
|
|
Post by Frontier on Jul 24, 2021 14:53:35 GMT 2
Χαλάρωση στο χωριό, ένα απόγευμα Ιούλη με (αρκετό) αέρα!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 10, 2021 20:45:42 GMT 2
Πετώντας στο ηλιοβασίλεμα...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 4, 2021 10:00:13 GMT 2
Nέα έκδοση firmware για το dji FPV, v01.02.0020. Αναβαθμίζονται goggles και αεροσκάφος.
Αλλαγές
Optimized flight safety.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 19, 2021 18:12:10 GMT 2
Γλυκός Σεπτέμβρης.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 16, 2022 18:53:03 GMT 2
Όσοι έχετε το dji FPV drone ή μόνο τα dji Goggles V2, ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ το firmware στην έκδοση που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα (14/3/2022 - 20/3/2022). Είναι ένα stealth upgrade με το οποίο κλειδώνει εκτός όλα τα hacks (FCC, no limit κλπ) και εμποδίζει το downgrade του firmware σε προγενέστερη έκδοση.
Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 8, 2022 16:57:03 GMT 2
|
|
|
dji FPV
Sept 8, 2022 18:46:05 GMT 2
Post by Frontier on Sept 8, 2022 18:46:05 GMT 2
Μόνιμο (και δωρεάν) FCC hack για το DJI FPV και Avata. Κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο, αποσυμπιέστε το και αντιγράψτε το κενό αρχείο "ham_cfg_support" το στον κεντρικό φάκελο της κάρτας MicroSD που χρησιμοποιείτε με τα DJI FPV Goggles V2 ή με τα Goggles 2 (αυτά της Avata). Ξεκινήστε τα googles και το αεροσκάφος και αφού συνδεθούν ελέγξτε ότι είστε σε FCC mode πηγαίνοντας στο μενού Transmission -> Channel -> Manual. Στα Goggles V2 εάν βλέπετε 4 κανάλια (Ch1 - Ch4) είστε σε FCC mode. Στα Goggles 2 εάν βλέπετε 3 κανάλια (Ch1 - Ch3) είστε σε FCC mode. Το hack είναι μόνιμο και ο μόνος τρόπος για να επαναφέρετε τα Goggles σε CE mode είναι να τους κάνετε reset μέσα από το μενού τους. Το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί θαυμάσια ακόμα και με το τελευταίο firmware για το dji FPV και την Avata. Attachments:Unlock_FCC.7z (106 B)
|
|
|
Post by Frontier on Sept 15, 2024 19:09:55 GMT 2
3 χρόνια μετά και κανένα πρόβλημα!
|
|