|
Post by Νikos-Κabamaru on May 14, 2020 21:15:26 GMT 2
Αυτο τον καιρο δουλευω αυτο το Project aerocombat c3603 3d Printed ειναι ενα παλιο Scale αεροπλανο με καπως δυσκολο Setup αρκετα κομματια και πολυ λαθος σχεδιασμο απο τα παιδια που το σχεδιασαν ως Rc μοντελο
αλλα αν δεν ειστε γνωστης του 3d print αλλα και του σχεδιου μην το επιχειρήσετε καθως θα χρειαστει να διορθωσετε κομματια
κΑι να αλλαξετε πολλες ρυθμισεις στον Slicer για να βγει το αποτελεσμα
μετα απο πολλλους κοπους και κ-----α εαν ομιλητε ελληνικα καταλαβατε καταφερα να το τυπωσω ολα τα κομματια κοληθηκαν με κυανοακρυλικη
κολλα στιγμης και τα κενα συνηθως τα γεμιζω με λιγη ζαχαρη (παλιο κολπο)
εχω παραγγειλει απο εξωτερικο τα ηλεκτρονικα και αναμενο επισης το συνολικο βαρος ειναι στα 814 γραμαρια χωρις τα ηλεκτρονικα
οταν θα τελιωσει θα βαλω βιντεο προς το παρον
Be Continue.....
|
|
|
Post by loykas82 on May 14, 2020 21:58:52 GMT 2
Αυτο τον καιρο δουλευω αυτο το Project aerocombat c3603 3d Printed ειναι ενα παλιο Scale αεροπλανο με καπως δυσκολο Setup αρκετα κομματια και πολυ λαθος σχεδιασμο απο τα παιδια που το σχεδιασαν ως Rc μοντελο
αλλα αν δεν ειστε γνωστης του 3d print αλλα και του σχεδιου μην το επιχειρήσετε καθως θα χρειαστει να διορθωσετε κομματια
κΑι να αλλαξετε πολλες ρυθμισεις στον Slicer για να βγει το αποτελεσμα
μετα απο πολλλους κοπους και κ-----α εαν ομιλητε ελληνικα καταλαβατε καταφερα να το τυπωσω ολα τα κομματια κοληθηκαν με κυανοακρυλικη
κολλα στιγμης και τα κενα συνηθως τα γεμιζω με λιγη ζαχαρη (παλιο κολπο)
εχω παραγγειλει απο εξωτερικο τα ηλεκτρονικα και αναμενο επισης το συνολικο βαρος ειναι στα 814 γραμαρια χωρις τα ηλεκτρονικα
οταν θα τελιωσει θα βαλω βιντεο προς το παρον
Be Continue.....
Νικο τι μοτερ-esc-rc-battery θα χρησιμοποποιησεις;
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 14, 2020 22:49:05 GMT 2
λουκα το σχεδιο λεει 1250 KV 4s μπαταρια εγω θα του βαλω 1400kv μοτερ 3s μπαταρια 2200 10 λεπτα πτησης πανω κατω 35 amber esc νομιζω θα ειναι τρικαλα και και 3 σερβο το συγγεκριμενο μοντελο δεν εχει ruder
|
|
|
Post by loykas82 on May 15, 2020 13:19:50 GMT 2
λουκα το σχεδιο λεει 1250 KV 4s μπαταρια εγω θα του βαλω 1400kv μοτερ 3s μπαταρια 2200 10 λεπτα πτησης πανω κατω 35 amber esc νομιζω θα ειναι τρικαλα και και 3 σερβο το συγγεκριμενο μοντελο δεν εχει ruder Με ποια κριτηρια επελεξες αυτο το μοτερ;
|
|
|
Post by Νikos-Κabamaru on May 15, 2020 15:03:46 GMT 2
ενα μοτερ 1400 kv σηκωνει 2 κιλα βαρος στο περιπου με μια μπαταρια 3s και πληρη περιστροφη με μια προπελα 9-6 ενω με μια προπελα 10-6 2200 το μοντελο αυτο ειναι περιπου 1 κιλο οποτε το μοτερ βγαζει 2 φορες το βαρος του ειναι μια χαρα για να σηκωθει και να πεταξει ...κανονικα θελει 3ης φορες το βαρος του αλλα αυτο δεν κρινετε αναγκαιο λογο πολλων παραγοντων οπως το σχημα φτερου η αν το αεροπλανο ειναι εκπδευτικο εκει θα βαλουμε ποιο μεγαλη προπελα θα πηγαινει ποιο αργα ποιο μικρη προπελα ποιο γρηγορα...μετα απο την εξοικιωση και φτιαχνωντας αρκετα μοντελα και δοκιμαζοντας διαφορα μοτερ και προπελες εχεις μια εμπειρια στο τι παει που! αναλογα με το τι θες να κανεις!
|
|