|
Post by Νikos-Κabamaru on May 17, 2020 5:44:37 GMT 2
καλησπερα εχω εγω με 7 μπαταριες και πολλα εξτρα νεους ελικες αλλα και 2 ζευγαρια ακομα 300 ευρω το δινω δεν εχει πεσει ποτε ουτε εχει γρατζουνιες η 4 μπαταριες ειναι με 2 πτησης η καθε μια ενο η αλλες 2 ειναι μονο για δοκιμες η μπαταρια με το νουμερο 7 δεν εχει καθολου πτησης
1-2 δουλευουν αλλα εχουν πτησης και προσωπικα δεν της εμπιστευομαι εχω κανει update το τελευταιο που εχει και την επιλογη yaw οπως καi ολα τα update gia to gimbal οπως και calibrating στο focus του φακου επειδη μερικα ειχαν ενα θεμα με αυτο το σκαφος θα δωθει με βαλιτσακι,προστατευτικο για τους ελικες,προστατευτικο για την τηλεκατευθυνση και extra range diabolic ant
για εξτρα αποσταση.σκαφος ,χειριστήριο,καλωδια ΣΥΝΔΕΣΗΣ και ο φορτιστης του που κανει balance εχει προστεθει επισης ant Booster για εξτρα αποσταση προσωπικα το εχω παει 2 km και εκανε επιστροφη μια φορα αυτο για δοκιμη! πεταει απο το 100 στο 15% που κανει Landing μιση ωρα πολυ καλο drone Δεν μου εχει κανει ποτε προβλημα! ο μονος λογος που το πουλαω ειναι γιατι εχω αλλο ενα και ασχολουμε με τα αεροπλανα και της πτερυγες!
|
|
|
Post by thanosp on May 19, 2020 11:26:19 GMT 2
Καλησπέρα Νίκο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εξετάζω αν θα ανέβω σε budget με την αγορά του DJI MACIV MINI ή του ZINO. Είμαι στη φάση που σκέφτομαι τι κερδίζω και τι χάνω. Θα σε ενημερώσω και σε περίπτωση που υπάρχει ακόμα το κανονίζουμε. Ευχαριστώ και πάλι.
|
|