|
Post by nickpsar on Nov 14, 2019 20:18:59 GMT 2
Το νέο τετρακόπτερο της Hubsan το ZINO PRO είναι γεγονός. Με βάση τη διαφημιστική καμπάνια της Hubsan και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι εμφανές ότι αποσκοπεί στον άμεσο ανταγωνισμό με το FIMI X8 SE.
Η παραγγελία έγινε από Banggood με μέθοδο αποστολής EU PRIORITY LINE και παραδόθηκε σε μόλις 12 μέρες με Speedex στην πόρτα μου.
Πρώτη παρουσίαση το γνωστό uhboxing, μια σύντομη περιγραφή του σκάφους και περιήγηση στο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής και στις ρυθμίσεις του συστήματος.
|
|
|
Post by argyka on Dec 2, 2019 11:34:30 GMT 2
|
|
|
Post by thomas on Dec 3, 2019 23:17:33 GMT 2
εννοείται πας σε pro έκδοση χωρίς 2ρη σκέψη!
|
|
|
Post by nickpsar on Dec 5, 2019 18:24:14 GMT 2
Πολύ καλή τιμή προχώρα άφοβα.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 5, 2019 20:16:56 GMT 2
Το νέο τετρακόπτερο της Hubsan το ZINO PRO είναι γεγονός. Με βάση τη διαφημιστική καμπάνια της Hubsan και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι εμφανές ότι αποσκοπεί στον άμεσο ανταγωνισμό με το FIMI X8 SE. Η παραγγελία έγινε από Banggood με μέθοδο αποστολής EU PRIORITY LINE και παραδόθηκε σε μόλις 12 μέρες με Speedex στην πόρτα μου. Πρώτη παρουσίαση το γνωστό uhboxing, μια σύντομη περιγραφή του σκάφους και περιήγηση στο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής και στις ρυθμίσεις του συστήματος. Περιμενω να δω το συγκριτικο με το Χ8.
|
|
|
Post by nickpsar on Dec 17, 2019 21:46:02 GMT 2
Περιμενω να δω το συγκριτικο με το Χ8. Ένα μικρό συγκριτικό μεταξύ FIMI X8, Mi 4k και zino pro.
|
|
|
Post by loykas82 on Dec 17, 2019 21:57:10 GMT 2
Περιμενω να δω το συγκριτικο με το Χ8. Ένα μικρό συγκριτικό μεταξύ FIMI X8, Mi 4k και zino pro. Δεν εχω τη δυνατοτητα να δω το βιντεο.Αν θελεις και μπορεις πες μας την αποψη σου συνοπτικα.
|
|
|
Post by akisioannina on Dec 25, 2019 12:16:30 GMT 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα σε όλους.Απο Ευρωπαϊκή αποθήκη στα 340 ευρώ από geekbuying με τσάντα μεταφοράς και 2 μπανταριες είναι καλή τιμή
|
|
|
Post by petersea on Dec 25, 2019 12:44:05 GMT 2
Καλημέρα και χρόνια πολλά , καλά Χριστούγεννα σε όλους.Απο Ευρωπαϊκή αποθήκη στα 340 ευρώ από geekbuying με τσάντα μεταφοράς και 2 μπανταριες είναι καλή τιμή Θα σου πρότεινα σε αυτά τα χρήματα το zino 2 από Gearbest είναι σε προ παραγγελία στα 360€ περίπου, μπες gearbest να το δεις, αρκετά καλύτερο από το πρώτο, κοίτα το σχετικό νήμα εδώ του Μάνου...
|
|
|
Post by akisioannina on Dec 25, 2019 14:03:32 GMT 2
Μιλησα με έναν πωλητή που τον γνώρισα στο live chat του gearbest έχω το προσωπικό του mail .Μου είπε ότι άσχετα με την ημερομηνία που λέει στο presale πριν της 15-20 δεν το βλέπει να ξεκινάει ( για νέα προϊόντα που πρωτοκυκλοφορουν μου είπε ότι θυματε και ένα μήνα καθυστέρηση) .Εάν βάλεις ότι με την μέθοδο που στέλνει το gearbest θέλει 20-25 μέρες μιλάμε για 2 μήνες καθυστέρηση στην καλύτερη.Δεν μπορώ να περιμένω τόσο
|
|
|
Post by brouzos on Dec 25, 2019 16:23:47 GMT 2
Να πας στο απλό τότε που παίζει σχεδόν στα 200ευρω Το πρό είναι μεγάλο ψεμα
|
|
|
Post by akisioannina on Dec 25, 2019 17:49:34 GMT 2
Τσεκαρισμενο αυτό που λες;;;Στο ρωτάω γιατί το έψαχνα ανάμεσα στα 2 τι να διαλέξω.Υποψην τόσο εδώ είδα να λένε ανάμεσα στα 2 πας για pro αλλά και στο ******** forum ένα παιδί είχε και τα 2 και μου είπε κατηγορηματικά για pro καθωτι τόσο σε εμβέλεια είχε διπλάσια και βάλε αλλά και διάφορα στην ποιότητα της κάμερας
|
|
|
Post by brouzos on Dec 25, 2019 20:33:53 GMT 2
Το πολύ να πάρεις αλά 1000+μέτρα καμιά σχέση με τα 4χιλιομετρα που διαφημίζουν και αυτό για τον απλούστατο λόγο που έχουν την ίδια μικρή μπαταρία Τώρα για την κάμερα που λες εγώ δεν έχω δει διαφορές και τα δύο μοντέλα στα ίδια bitrate γραφουν
|
|
|
Post by akisjes on Jan 1, 2020 22:31:25 GMT 2
Φίλε μου καλή χρονιά να έχουμε.Σιγουρα οι διαφορές δεν είναι τεράστιες αλλά όσο να ναι υπάρχουν.Καταρχην τα 4χιλιομετρα όντως μπορεί να μην φτάνονται αλλά 2.5 με 3 χιλιόμετρα είδα αρκετά βίντεο και σε σχέση με τα 600-800μετρα του απλού δεν τα λες και μικρή διαφορά.Επισης τουλάχιστον σε 3 συγκριτικά που είδα η κάμερα έχει όχι τεράστια αλλά εμφανώς καλύτερη απεικόνιση.Εαν λάβεις υπόψη ότι στο σύστημα ψύξης υπάρχει μικρό ανεμιστηρακι νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα γίνανε για κάποιο λόγο.Τωρα βγήκε στην αγορά και το 2 οπότε υπάρχει δίλημμα.Επειδη για εμένα όσες φορές πήγα στο άγνωστο την πάτησα δεν ρισκάρω.Ας το πάρουν να δούμε όντως τι ψάρια πιάνει και το 2 και βλέπουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επερνα το απλό έναντι του pro
|
|
|
Post by nickpsar on Mar 15, 2020 18:31:26 GMT 2
Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για το εάν οι μπαταρίες μάρκας GiFi Power για τα Zino και Zino Pro είναι αξιόπιστες. Είχα μία στο συρτάρι μου την οποία δεν είχα καταφέρει να πετάξω λόγω της παραλαβής του Zino οπότε αποφάσισα να την συγκρίνω με την original μπαταρία. Τα συμπεράσματα και η τελική επιλογή είναι δική σας υπόθεση. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ με την ίδια επιφύλαξη όπως ακριβώς και με όλες τις μπαταρίες τύπου LiPo.
|
|