|
Post by Frontier on Dec 17, 2018 13:20:44 GMT 2
Virhuck V-6Το Virhuck V-6 είναι ένα brushless τετρακόπτερο με GPS, κλάσης 270mm, που φέρει σταθερή κάμερα 1080p με κλίση 20 μοιρών. Το αεροσκάφος είναι κλώνος MJX με στοιχεία από το 5W (πλατφόρμα και μοτέρ) και το B2SE (κάμερα, looks), διαθέτει θύρα υποδοχής MicroSD (υποστηρίζει μέχρι 64GB), μοτέρ 1806/1800kV και έρχεται με 2 μπαταρίες LiPo 2S 7.4V 1800mAh με XT30 connector. Η εφαρμογή του αεροσκάφους X-Drone (για Android και iOS), παρέχει επιπρόσθετες λειτουργίες (πέραν του FPV) όπως orbit, waypoints και follow me. To GPS υποστηρίζει GPS/GLONASS/Baidu συστήματα και η τηλεκατεύθυνση διαθέτει διπλή ζεύξη με ενδείξεις τηλεμετρίας στο χειριστήριο (και low battery failsafe). Μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά Drone Model: V-6 Flight Time: 17mins + 17mins Charging Time: about 5 hours Battery of Drone: 2 x 7.4V 1800mAh Li-ion Batteries Battery of Controller: 4 x AA Batteries ( Not Included ) Brushless Motor: 1806 1800KV Product Size: 22 x 22 x 7.5cm / 8.66 x 8.66 x 2.95in Product Weight( Including Battery ): 0.44kg
Package Contents: 1 x V-6 Drone 1 x Transmitter 1 x Balance Charger 1 x USB Charging Cable 2 x 7.4V 1800mAh Li-ion Drone Batteries 4 x Extra Propeller Blades 1 x Phone Holder 1 x Screwdriver 1 x Propeller Changing Tool 1 x User Manual ( EN / DE / IT / FR / ES )
Το αεροσκάφος αγοράστηκε από το Gearbest και εστάλη από την Ευρωπαϊκή αποθήκη Πολωνίας. Αναλυτική Παρουσίαση Δοκιμαστική πτήση
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2018 18:59:59 GMT 2
Προστέθηκε το βίντεο της δοκιμαστικής πτήσης.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 25, 2018 9:26:25 GMT 2
Χρόνια πολλά Μάνο και μπράβο για την παρουσίαση του Virhuck V-6.
Τόσο από τα χαρακτηριστικα του, όσο και από την τιμή του, νομίζω ότι είναι καλός ανταγωνιστής του hubsan 501.
Επειδη τα εχεις παρουσιάσει και δοκιμάσει και τα δυο σε πτήσεις, πως τα βρίσκεις σε σύγκριση μεταξύ τους, από ότι θυμάσαι βέβαια για το 501?
Σ
|
|
|
Post by Frontier on Dec 25, 2018 14:44:59 GMT 2
Χρόνια πολλά Μάνο και μπράβο για την παρουσίαση του Virhuck V-6. Τόσο από τα χαρακτηριστικα του, όσο και από την τιμή του, νομίζω ότι είναι καλός ανταγωνιστής του hubsan 501. Επειδη τα εχεις παρουσιάσει και δοκιμάσει και τα δυο σε πτήσεις, πως τα βρίσκεις σε σύγκριση μεταξύ τους, από ότι θυμάσαι βέβαια για το 501? Σ Χρόνια πολλά Σωτήρη, υγεία και ευτυχία για όλους! Το H501A το έχω ακόμα και το πέταξα - σχετικά - πρόσφατα (πριν 2 μήνες). Το Virhuck είναι πιο γρήγορο σε GPS mode από το Hubsan και είναι πιο σταθερό στο hover απ'ότι το H501A, ακριβώς επειδή κλειδώνει περισσότερους δορυφόρους. Με το καλημέρα, 21-22 δορυφόροι (προφανώς υποστηρίζει και GLONASS, κάτι που η σειρά H501x όχι). Η κάμερα του H501A είναι καλύτερη, ενώ υπερτερεί σαφώς στο θέμα εμβέλειας FPV μιας που έχει πραγματικό 5.8GHz FPV πομπό-δέκτη. Για κάποιον που δεν θέλει να το στέλνει μακριά και είναι αυτό που λέμε park flyer, το Virhuck είναι πιστεύω πολύ καλύτερη επιλογή στα χρήματα που παίζει από την σειρά H501x.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 27, 2018 14:44:58 GMT 2
Χρόνια πολλά Μάνο και μπράβο για την παρουσίαση του Virhuck V-6. Τόσο από τα χαρακτηριστικα του, όσο και από την τιμή του, νομίζω ότι είναι καλός ανταγωνιστής του hubsan 501. Επειδη τα εχεις παρουσιάσει και δοκιμάσει και τα δυο σε πτήσεις, πως τα βρίσκεις σε σύγκριση μεταξύ τους, από ότι θυμάσαι βέβαια για το 501? Σ Χρόνια πολλά Σωτήρη, υγεία και ευτυχία για όλους! Το H501A το έχω ακόμα και το πέταξα - σχετικά - πρόσφατα (πριν 2 μήνες). Το Virhuck είναι πιο γρήγορο σε GPS mode από το Hubsan και είναι πιο σταθερό στο hover απ'ότι το H501A, ακριβώς επειδή κλειδώνει περισσότερους δορυφόρους. Με το καλημέρα, 21-22 δορυφόροι (προφανώς υποστηρίζει και GLONASS, κάτι που η σειρά H501x όχι). Η κάμερα του H501A είναι καλύτερη, ενώ υπερτερεί σαφώς στο θέμα εμβέλειας FPV μιας που έχει πραγματικό 5.8GHz FPV πομπό-δέκτη. Για κάποιον που δεν θέλει να το στέλνει μακριά και είναι αυτό που λέμε park flyer, το Virhuck είναι πιστεύω πολύ καλύτερη επιλογή στα χρήματα που παίζει από την σειρά H501x. Να είσαι καλά Μάνο για τις πληροφορίες.
Από ποιότητα κατασκευής σκάφους, μοτέρ, κλπ να υποθέσω ότι είναι εφάμιλλα;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 27, 2018 18:59:06 GMT 2
Χρόνια πολλά Σωτήρη, υγεία και ευτυχία για όλους! Το H501A το έχω ακόμα και το πέταξα - σχετικά - πρόσφατα (πριν 2 μήνες). Το Virhuck είναι πιο γρήγορο σε GPS mode από το Hubsan και είναι πιο σταθερό στο hover απ'ότι το H501A, ακριβώς επειδή κλειδώνει περισσότερους δορυφόρους. Με το καλημέρα, 21-22 δορυφόροι (προφανώς υποστηρίζει και GLONASS, κάτι που η σειρά H501x όχι). Η κάμερα του H501A είναι καλύτερη, ενώ υπερτερεί σαφώς στο θέμα εμβέλειας FPV μιας που έχει πραγματικό 5.8GHz FPV πομπό-δέκτη. Για κάποιον που δεν θέλει να το στέλνει μακριά και είναι αυτό που λέμε park flyer, το Virhuck είναι πιστεύω πολύ καλύτερη επιλογή στα χρήματα που παίζει από την σειρά H501x. Να είσαι καλά Μάνο για τις πληροφορίες. Από ποιότητα κατασκευής σκάφους, μοτέρ, κλπ να υποθέσω ότι είναι εφάμιλλα; Τα μοτέρ του μπορώ να πω ότι είναι ανώτερης ποιότητας από του H501x, δεν "κροταλιάζουν" και σίγουρα έχουν πολύ πιο ήσυχα και στρωτά ρουλεμάν. Το σώμα είναι από ποιοτικό πλαστικό, δεν λυγίζει όπως του H501x, μοναδικό παράπονό μου είναι το piano black χρώμα/υφή που ναι μεν είναι εντυπωσιακό, είναι δε όμως μαγνήτης δακτυλιών και γρατζουνιών. Στο εσωτερικό, οι κολλήσεις είναι αρκετά καλύτερες - τουλάχιστον από τα H501x που πέρασαν από τα χέρια μου - αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι ισχύει το ίδιο σε όλα τα V-6 (ένα πέρασε από τα χέρια μου μόνο). Απροβλημάτιστο σκάφος πάντως και από τις καλύτερες και τιμιότερες επιλογές για τα χρήματα που ζητάει.
|
|
|
Post by sotirist on Dec 29, 2018 19:18:55 GMT 2
Να είσαι καλά Μάνο για τις πληροφορίες. Από ποιότητα κατασκευής σκάφους, μοτέρ, κλπ να υποθέσω ότι είναι εφάμιλλα; Τα μοτέρ του μπορώ να πω ότι είναι ανώτερης ποιότητας από του H501x, δεν "κροταλιάζουν" και σίγουρα έχουν πολύ πιο ήσυχα και στρωτά ρουλεμάν. Το σώμα είναι από ποιοτικό πλαστικό, δεν λυγίζει όπως του H501x, μοναδικό παράπονό μου είναι το piano black χρώμα/υφή που ναι μεν είναι εντυπωσιακό, είναι δε όμως μαγνήτης δακτυλιών και γρατζουνιών. Στο εσωτερικό, οι κολλήσεις είναι αρκετά καλύτερες - τουλάχιστον από τα H501x που πέρασαν από τα χέρια μου - αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι ισχύει το ίδιο σε όλα τα V-6 (ένα πέρασε από τα χέρια μου μόνο). Απροβλημάτιστο σκάφος πάντως και από τις καλύτερες και τιμιότερες επιλογές για τα χρήματα που ζητάει. Ετσι δείχνει Μάνο, να είσαι καλά για την ενδελεχή ενημέρωση 🙂
|
|
|
Post by vagiatheo on Jan 16, 2019 23:21:22 GMT 2
Να είσαι καλά Μάνο για τις πληροφορίες. Από ποιότητα κατασκευής σκάφους, μοτέρ, κλπ να υποθέσω ότι είναι εφάμιλλα; Τα μοτέρ του μπορώ να πω ότι είναι ανώτερης ποιότητας από του H501x, δεν "κροταλιάζουν" και σίγουρα έχουν πολύ πιο ήσυχα και στρωτά ρουλεμάν. Το σώμα είναι από ποιοτικό πλαστικό, δεν λυγίζει όπως του H501x, μοναδικό παράπονό μου είναι το piano black χρώμα/υφή που ναι μεν είναι εντυπωσιακό, είναι δε όμως μαγνήτης δακτυλιών και γρατζουνιών. Στο εσωτερικό, οι κολλήσεις είναι αρκετά καλύτερες - τουλάχιστον από τα H501x που πέρασαν από τα χέρια μου - αλλά δεν μπορώ να πω 100% ότι ισχύει το ίδιο σε όλα τα V-6 (ένα πέρασε από τα χέρια μου μόνο). Απροβλημάτιστο σκάφος πάντως και από τις καλύτερες και τιμιότερες επιλογές για τα χρήματα που ζητάει.
|
|
|
Post by vagiatheo on Jan 17, 2019 8:46:03 GMT 2
Καλημερα και απο εμενα συγχωρέστε με επιδη εμαι νεος αν κανω και κανενα λαθος εχω και εγω αυτο το drone και θα ηθελα να ρωτησω 1) αν μπορουμε να το συνδεσουμε σε μονιτορ fpv 2) αν αλλαζη καναλι με διαφορετικη συχνοτητα γιατι τωρα δουλευη στα 5180mhz και το τηλεφωνο μου δεν συνδέεται στο wifi με το drone οποτε δεν μπορω να ευχαριστηθω τις υπόλοιπες λειτουργειες ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by Frontier on Jan 17, 2019 14:54:53 GMT 2
Καλημερα και απο εμενα συγχωρέστε με επιδη εμαι νεος αν κανω και κανενα λαθος εχω και εγω αυτο το drone και θα ηθελα να ρωτησω 1) αν μπορουμε να το συνδεσουμε σε μονιτορ fpv 2) αν αλλαζη καναλι με διαφορετικη συχνοτητα γιατι τωρα δουλευη στα 5180mhz και το τηλεφωνο μου δεν συνδέεται στο wifi με το drone οποτε δεν μπορω να ευχαριστηθω τις υπόλοιπες λειτουργειες ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων Καλωσήρθες στην παρέα. Απαντώ απευθείας στις ερωτήσεις σου: 1) όχι, δεν γίνεται δυστυχώς. 2) Ναι, μπορείς να αλλάξεις την μπάντα στα 2.4GHz. Για να το κάνεις αυτό, σύνδεσε κανονικά το drone με την τηλεκατεύθυνση και κράτα πατημένο το κουμπί που παίρνει φωτογραφία (στο χειριστήριο) για 8 δευτερόλεπτα. Το χειριστήριο θα πρέπει να κάνει έναν ήχο μπιπ-μπιπ-μπιπ-μπιπ κ.λ.π. Συνέχισε να κρατάς το κουμπί της φωτογραφίας πατημένο για άλλα 3 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια απενεργοποίησε το drone (όχι την τηλεκατεύθυνση). Ενεργοποίησε πάλι το drone και θα πρέπει να έχει αλλάξει την μπάντα. Η διαδικασία περιγράφεται και στο εγχειρίδιο χρήσης, είναι στις 2 τελευταίες σελίδες (αν θυμάμαι καλά).
|
|