|
Post by captnemo on Oct 4, 2018 20:50:25 GMT 2
JJRC JJPRO X5 Main Features: ●5G WiFi system for a faster and clearer photos ●Brushless motor for a low noise, smooth running, and long service life ●GPS positioning system ensures a full control to the drone when in further distance ●Altitude hold positioning system provides a good stability ●Point of interesting flight: the drone automatically circles around the hot point, elevating the flight experience ●Smart follow me mode: lock you as the object, then fly following you automatically without control ●Smart follow me mode: recognize the human and automatically follow the figure, continually capture their actions and activities ●Headless mode: fly the drone easily without knowing the head position ● Safe flight: one key return, failure return to home, low voltage return to home ● Adjustable camera: 0 - 90 degrees adjustable range, shooting photos from different angles ● APP download: QR code on the manual(only for the version with camera)
Πρόκειται για ένα πάρα πολύ αξιόλογο τετρακόπτερο,πολύ ποιοτικό και με υπερπλήρη λειτουργίες,οι οποίες λειτουργούν(το βασικότερο) πραγματικά όλες!! Είναι ιδανικό για αρχάριο(και όχι μόνο) και για κάποιον που θέλει να αποκτήσει ένα οικονομικό τετρακόπτερο,που να διαθέτει όλες τις λειτουργίες για να απολαύσει το χόμπι του και να μην το ακριβοπληρώσει!
*Εδώ(link) παρουσίαση & μικρή πτήση με δοκιμή λειτουργιών.
|
|
|
Post by medicvet on Nov 2, 2018 12:49:24 GMT 2
Καλημερα, Εχω μια εβδομαδα που παρελαβα το JJRC JJPRO X5,ακόμη δέν εκανα πτήση τό ΣαββατοΚυριακο θα σας πω τις πρωτες εντυπωσεις. Μεχρι στιγμης ανοιξα τη συσκευασια φορτισα τη μπαταρια και εκανα καλιμπραρισμα πυξιδας,και αφου κατεβασα την εφαρμογη συνεδεσα το σκαφος και οπλισα τα μοτερ σε μια φαση πρωτης εξοικιωσης.Για να πω την αληθεια το σηκωσα και μερικα δευτερολεπτα εντος του σπιτιου. Ολα εγινα αρκετα ευκολα με βαση τα βιντεακια που ειδα στο youtube ιδιαιτερα απο mjx bug5 που ειναι και ο πρωτος κλώνος που κυκλοφορισε το καλκαιρι. Το μονο προβλημα ειναι οι μπαταριες γιατι παροτι ειναι φτηνες κανενα κινεζομαγαζο δεν αποστέλλει Ελλάδα ουτε στιςευρωπαικες αποθήκες υπαρχουν....
|
|
|
Post by captnemo on Nov 2, 2018 16:55:14 GMT 2
Καλορίζικο και καλές πτήσεις. Είναι πολύ καλό και θα το ευχαριστηθείς,αν είναι και το πρώτο σου drone θα δεις ότι είναι πολύ σταθερό! Για μπαταρίες μόνο στο Ali ΕΔΩ(link) και από το B5W που έχουν την ίδια μπαταρία ΕΔΩ(link).
|
|
|
Post by medicvet on Nov 4, 2018 23:07:34 GMT 2
Ευχαριστω για το καλοριζικο και για τα link για μπαταριες. Το πρωτο link αποστελλει με Τουρκικά ταχυδρομεια δεν ξέρω τί παιζει μέ τήν Τουρκια ειναι υπό ενταξη στην ΕΕ και εχει και μια ειδικη συνθηκη στη διακινηση προιοντων εντος ΕΕ εν ολιγοις τα δεματα απο Τουρκια περνουν τελωνειο η οχι;αν ναι το λεω για να παραγγειλω 2 ζευγαρια μπαταριες με τη μια,διαφορετικα θα πρεπει να ρισκαρω μια μια αποστολη. Τωρα σε οτι αφορα για τη πρωτη πτηση την εκανα χθες Σαββατο σε γηπεδο.Καιρος καλος διχως ανεμο εκανα το λαθος και πεταξα εως τη εξαντληση της μπαταριας σε πτηση ανευ GPS kκατα λαθος διοτι ειδα τους δορυφορους στην οθονη και νομισα οτι ειχα ενεργοποιημενο το gps,ετσι λοιπον πεταξα στα δυσκολα αν και αρχαριος.Λοιπον δεν ελεγχα το drone, το εχανα,και γενικα δεν με υπακουγε,βεβαια δεν ημουν καθολου εξοικιωμενος με τα χειριστηρια,παρ ολα αυτα ακομη και οταν εχανα οπτικη επαφη με το σκαφος με εσωζε το RTH που μου το "μαζεψε" 4-5 φορές.Το βινεο που εβγαλε στο τηλεφωνο (δεν ειχα βαλλει καρτα)ειναι πολυ καλο και ευκρινες,βεβαια οι συνθηκες φωτισμου ηταν ιδανικες.(ωρα 3μμ).Τεσπα στο τελος ανακαλυψα οτι η ασταθεια του και η "ανυπακουη" του στις εντολες μου ωφειλοτανε στο οτι το κουμπι του GPS ειτε ειναι ενεργοποιμενο ειτε οχι οι δορυφοροι φαινονται στην οθονη και στις δυο περιπτωσεις. Σημερα Κυριακη εκανα πτηση με gps και ολα πηγαν καλα το σκαφοε ηταν "υπακουο"και σιγα σιγα θα χειριζομαι πληρως το τηλεχειριστηριο το οποιο ακομη με μπερδευει με τον προσανατολισμο του σκαφους οταν δεν το διακρινω απο κοντα,επισης το HEΝDLESS MODE δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει να ειναι παντα ενεργοποιημενο σε εναν αρχαριο η πρεπει πρωτα να "ψηθω" και μΕτα να το ενεργοποΙω... Βιντεο σημερα δεν τραβηξα γιατι ξεχασα να παρω το τηλεφωνο μαζι μου ,ετσι πεταξα με τηλεκοντρολ μονο. Οι εντυπωσεις μου παντως ειναι ικανοποιητικες με δεδομενο οτι ηθελα να αγορασω το MI DRONE αλλα μου τη "εδοσαν"οι Κινεζοι οπου περσυ το ειχανε σε τιμη με κουπονια και προσφορες απο 299 εως 330 ευρω και φετος διχως να ξεπερασουν τις "παιδικες αρρωστειες"διχως να λυσουν καννενα προβλημα απο τα "βρεφικα" εκτοξευσαν την τιμη στα 400 και πλέον ευρω με μονη εξαιρεση τους τελευταιους μηνες που επεσε η τιμη FLASH στα 370-380 ευρω,εε οχι μετα απο ενα χρονο και διχως καμια βελτιωση ειναι φορος βλακειας να το πληρωσω ακριβώτερο,για την ωρα καλο ειναι και το JJRC τελεια σχεση τιμης και αποδοσης.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2019 22:11:17 GMT 2
dukepapas: Αυτό το καλώδιο θέλεις, σε συνδυασμό με το καλώδιο-βύσμα για την μπαταρία που έχει στην συσκευασία.
|
|
|
Post by Frontier on Jan 3, 2019 8:56:44 GMT 2
Στην μικρή φωτογραφία: τα δύο αριστερά βύσματα πάνε στον B6 (φόρτιση και balance). Το πακέτο του jjrc έχει μέσα καλώδιο και βάση για την μπαταρία του, το άκρο που θα συνδεθεί στον φορτιστή του jjrc, θα το συνδέσεις στο αντίστοιχο βύσμα στο δεξί μέρος του καλωδίου της μικρής εικόνας.
|
|