|
Post by lgalkis on Sept 6, 2017 11:23:21 GMT 2
Χωρίς gps,( μέσα στο σπίτι πχ) παίζει σε atti mode.απλα δεν έχει επιλογή
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
|
|
Post by diver86 on Sept 6, 2017 11:26:45 GMT 2
σωστα.ετσι ακριβως
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Mavic Pro
Sept 6, 2017 12:45:19 GMT 2
via mobile
Post by engelo on Sept 6, 2017 12:45:19 GMT 2
Έχω την εντύπωση στο σπορ mode είναι manual...
|
|
|
Post by RUSH on Sept 6, 2017 12:51:36 GMT 2
Aν σε sport mode πατήσεις RTH θα έρθει? Αν ναι λογικά δεν σημαίνει οτι είναι σε GPS mode?
|
|
|
Post by diver86 on Sept 6, 2017 13:14:09 GMT 2
στο sport mode κραταει το υψος σταθερο αλλα το δεξια αριστερα παει οπου φυσαει.θα εχει κατιτις με gps.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 7, 2017 7:34:15 GMT 2
Σε sport mode λειτουργεί κανονικά το GPS όπως και το RTH. Συνήθως αυτοί που τα στέλνουν πολύ μακριά - και κοντεύουν να τα χάσουν - ενεργοποιούν το sport mode και μετά το RTH οπότε έρχεται ακόμα πιο γρήγορα πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τρόπο να ενεργοποιήσεις atti mode ενώ έχει σήμα (προβληματικό) GPS, ουσιαστικά δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το GPS. Μόνο όταν δεν έχει στίγμα GPS, γυρνά σε atti (όπως και το XK Detect X380), αλλά και πάλι αυτό δεν σε γλυτώνει εύκολα αν έχεις πρόβλημα και με την πυξίδα. Πραγματικό manual mode σημαίνει minimum υποστήριξη με βαρόμετρο (επειδή έχουμε κεντραρισμένο throttle stick), διαφορετικά δεν θα πρέπει να έχεις ούτε καν βαρόμετρο. Αυτό είναι το manual mode.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 14, 2017 19:59:28 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Sept 14, 2017 20:38:17 GMT 2
f 2.2
|
|
|
Post by Frontier on Sept 16, 2017 16:06:52 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Sept 16, 2017 16:31:12 GMT 2
Ε τι να πουμε .. και το μέρος φανταστικό και η λήψη τέλεια !!!!
|
|
|
Post by engelo on Sept 16, 2017 16:31:27 GMT 2
Mavicaraaaa
|
|
|
Post by dream_master on Sept 16, 2017 16:32:07 GMT 2
ωραιο μερος η Λαγκαδα.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 19, 2017 13:51:09 GMT 2
Νέο firmware V 01.04.0000 για Mavic Pro & Platinum
Πέραν της βελτίωσης στην λειτουργία των DJI Goggles, προστέθηκαν και Quickshot modes (όπως έχει το Spark) στο Mavic (απαιτείται έκδοση DJI Go 4.1.10 ή νεώτερη).
Το πλήρες αρχείο αλλαγών:
• Added QuickShot feature (requires DJI GO 4 app v4.1.10 or higher). • Added Dynamic Home Point for ActiveTrack mode. • Added support for Mavic Pro Platinum firmware and 8331 Low-Noise Quick Release Propellers. • Adjusted the color in Normal mode to Vivid.
This firmware is also an update for DJI Goggles: • Adjusted the startup volume to be the same as the settings volume.
Notes:
• Restart the aircraft and remote controller after the upgrade is complete. • Please note that firmware update may reset various Main Controller Settings, such as the RTH Altitude and Maximum Flight Distance, to factory defaults. Before the update, take note of your preferred DJI GO 4 settings, and readjust them after the update to suit your preference. • If the firmware upgrade fails, restart aircraft, remote controller and DJI GO 4 or DJI Assistant 2, and retry.
|
|
|
Post by engelo on Sept 19, 2017 17:17:54 GMT 2
thanks !!!
|
|
|
Mavic Pro
Sept 20, 2017 2:30:35 GMT 2
via mobile
Post by diver86 on Sept 20, 2017 2:30:35 GMT 2
προβλημα παιδια.δε μπορω με τιποτα να αναβαθμισω το mavic ουτε το χειριστηριο.βαζω το assistant παει 100% και μετα κολλαει.κανω ενα restart αλλα παλι τιποτα.μεσω εφαρμογης δε μου το βλεπει καν το αεροσκαφος.ουτε version ουτε τιποτα
|
|
|
Post by diver86 on Sept 20, 2017 4:23:15 GMT 2
μετα απο λιγη ωρα,απο τις 10 τ βραδυ μεχρι τωρα 5:22 προσπαθουσα με το κ..λοassistant να αναβαθμισω.τελικα τα καταφερα με την εφαρμογη.τι καντηλια κατεβασα...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 20, 2017 7:03:51 GMT 2
Αναβάθμισα το αεροσκάφος με το DJI Assistant χωρίς θέματα. Το χειριστήριο αναβαθμίστηκε με το Go 4.1.9. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, αλλά τα αρχεία αναβάθμισης άργησαν να κατέβουν, πιθανότατα λόγω αυξημένου φόρτου στους servers τους. Οι μπαταρίες δεν ήθελαν αναβάθμιση.
Σε Android ακόμα το Go είναι στην 4.1.9 άρα δεν βλέπουμε τα νέα QuickShot modes.
|
|
|
Post by engelo on Sept 20, 2017 7:51:06 GMT 2
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ DJI ASSISTANT 2 έχει update ! 2.1.6 νομίζω..
Πρώτα ενημέρωση αυτό και μετά το MAVIC .. θα το προσπαθήσω το απόγευμα !!!
|
|
|
Mavic Pro
Sept 20, 2017 8:16:36 GMT 2
via mobile
Post by venduza on Sept 20, 2017 8:16:36 GMT 2
Αναβάθμισα το αεροσκάφος με το DJI Assistant χωρίς θέματα. Το χειριστήριο αναβαθμίστηκε με το Go 4.1.9. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, αλλά τα αρχεία αναβάθμισης άργησαν να κατέβουν, πιθανότατα λόγω αυξημένου φόρτου στους servers τους. Οι μπαταρίες δεν ήθελαν αναβάθμιση. Σε Android ακόμα το Go είναι στην 4.1.9 άρα δεν βλέπουμε τα νέα QuickShot modes. Tα quickshots τι ειναι ακριβώς? Επίσης το dynamic home point στο active track γνωριζει κανεις τι ακριβώς κανει?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 20, 2017 8:38:02 GMT 2
Αναβάθμισα το αεροσκάφος με το DJI Assistant χωρίς θέματα. Το χειριστήριο αναβαθμίστηκε με το Go 4.1.9. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, αλλά τα αρχεία αναβάθμισης άργησαν να κατέβουν, πιθανότατα λόγω αυξημένου φόρτου στους servers τους. Οι μπαταρίες δεν ήθελαν αναβάθμιση. Σε Android ακόμα το Go είναι στην 4.1.9 άρα δεν βλέπουμε τα νέα QuickShot modes. Tα quickshots τι ειναι ακριβώς? Επίσης το dynamic home point στο active track γνωριζει κανεις τι ακριβώς κανει? QuickShot = Helix, Dronie, Rocket. Είναι flight modes που έχει το Spark και πλέον έχει και το Mavic. Η Dynamic Home Point στο activetrack σημαίνει ότι όταν πετάς σε activetrack mode, το σημείο RTH ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αλλάζει σε αυτό του χειριστηρίου ή την τελευταία έγκυρη θέση του αεροσκάφους. Η λογική πίσω από αυτή την αλλαγή έχει να κάνει με το ότι εάν πετάς σε activetrack (δηλ. σε ακολουθεί), μπορεί να έχεις απομακρυνθεί τόσο πολύ από το αρχικό σημείο απογείωσης που να μην είναι εφικτό πλέον να επιστρέψει εκεί σε περίπτωση ενεργοποίησης του RTH. Η αλλαγή αυτή στο homepoint λαμβάνει χώρα ΜΟΝΟ όταν πετάς σε activetrack mode, όχι στα άλλα modes. Παράδειγμα: είσαι με μια μηχανή και το Mavic σε ακολουθεί έχοντας εστιάσει σε εσένα και την μηχανή (activetrack). Έχεις διανύσει μια απόσταση χιλιομέτρων από το αρχικό σημείο απογείωσης και πρέπει - γιατί π.χ τελειώνει η μπαταρία - να ενεργοποιήσει το RTH. Πριν, το αεροσκάφος θα ξεκινούσε να επιστρέψει στην αρχική θέση απογείωσης, που σημαίνει ότι μπορεί να το χάσεις γιατί ίσως δεν φθάνει η μπαταρία για να επιστρέψει στο αρχικό σημείο. Με το νέο firmware, το αεροσκάφος θα επιστρέψει σε κάποια πιο κοντινή απόσταση, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να το χάσεις. Γενικότερα, χρειάζεται προσοχή στο activetrack mode ειδικά όταν γίνεται χρήση με σενάρια όπως το παραπάνω. Αν π.χ το έχεις να σε ακολουθεί σε ένα γήπεδο μέσα, πρακτικά το αεροσκάφος δεν θα αλλάξει το αρχικό home point.
|
|
|
Mavic Pro
Sept 20, 2017 9:08:36 GMT 2
via mobile
Post by venduza on Sept 20, 2017 9:08:36 GMT 2
Ωραιες προσθηκες! Το dronie παντως χρειαζοταν αν και ειναι ευκολο στην εκτέλεση του.
|
|
|
Post by diver86 on Sept 20, 2017 9:45:14 GMT 2
με το assistant εκανε downloading εφτανε στο 100% και μετα τιποτα.ουτε transmitting δεν ελεγε ουτε updating.ειχε κολλησει.ετσι ελεγε οταν εβαζα το phantom 4 και εκανε update. εβαλα και τη καινουργια εκδοση assistant αλλα παλι τιποτα.τωρα ολα καλα.
|
|
|
Mavic Pro
Sept 20, 2017 10:23:08 GMT 2
via mobile
Post by venduza on Sept 20, 2017 10:23:08 GMT 2
με το assistant εκανε downloading εφτανε στο 100% και μετα τιποτα.ουτε transmitting δεν ελεγε ουτε updating.ειχε κολλησει.ετσι ελεγε οταν εβαζα το phantom 4 και εκανε update. εβαλα και τη καινουργια εκδοση assistant αλλα παλι τιποτα.τωρα ολα καλα. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς παιιζει καποια ασυμβατοτητα μεταξύ του προγραμματος κ του υπολογιστή σου. Το ιδιο αντιμετωπιζα οταν μου ζητησε να καλιμπραρω τους αισθητηρες μεσω assistant. Απο το pc μου κολλαγε στο 85%. Μολις δοκιμασα απο αλλον υπολολογιστη με win 10 ολα κομπλε.
|
|
|
Post by diver86 on Sept 20, 2017 10:32:23 GMT 2
κατι τετοιο παιζει μαλλον.
|
|
|
Post by engelo on Sept 20, 2017 21:16:26 GMT 2
Γνωρίζει κανένας ποτε θα έρει Ελλάδα το platinum ?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 21, 2017 10:37:00 GMT 2
Γνωρίζει κανένας ποτε θα έρει Ελλάδα το platinum ? Εδώ δεν υπάρχει στοκ στο εξωτερικό... Υπολόγιζε σε κανένα μήνα.
|
|
|
Post by engelo on Sept 21, 2017 13:30:18 GMT 2
Ωραίος ο σπίθας αλλα ο Μαβίκιος άλλο επίπεδο ...
|
|
|
Post by Frontier on Sept 21, 2017 13:59:21 GMT 2
Ωραίο βίντεο και μουσική επένδυση, πανέμορφο μέρος.
|
|
|
Post by diver86 on Sept 21, 2017 14:32:07 GMT 2
|
|
|
Post by diver86 on Sept 21, 2017 14:33:15 GMT 2
να βαλω και εγω κατι γιατι ζηλεψα.ειναι απο το instagram μου
|
|