|
Post by nickos on Oct 14, 2018 11:02:06 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να είναι η καλοδιοταινια. Οχι έχει τελειώσει η εγγύηση αλλά εκτός αυτό το πήρα από εξωτερικό.
|
|
|
Post by thomas on Oct 14, 2018 12:52:07 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να είναι η καλοδιοταινια. Οχι έχει τελειώσει η εγγύηση αλλά εκτός αυτό το πήρα από εξωτερικό. Τις περισσότερες φορές όταν ενα gimbal κάνει σαν τρελό οταν ενεργοποιεις το drone είναι συνήθως η ταινία! Το πας σε ένα service της αρεσκείας σου κ τελειώνει το βάσανο σου!
|
|
|
Post by nickos on Oct 14, 2018 13:39:15 GMT 2
Δεν κάνει σαν τρελό απλά τώρα δεν είναι σταθερό όταν το κάνω αριστερά δεξιά δεν σταθεροποιητε μακάρι να είναι αυτό που λες και να μην χρειαστώ άλλο gimbal. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου
|
|
|
Post by thomas on Oct 14, 2018 13:55:27 GMT 2
Δεν κάνει σαν τρελό απλά τώρα δεν είναι σταθερό όταν το κάνω αριστερά δεξιά δεν σταθεροποιητε μακάρι να είναι αυτό που λες και να μην χρειαστώ άλλο gimbal. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου Έχεις κάνει calibrate gimbal.....imu calibrate?
|
|
|
Post by nickos on Oct 14, 2018 14:26:16 GMT 2
Ναι έκανα αλλά τιποτα. Κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Λες να είναι κανένα μοτερακι του gimbal;
|
|
|
Post by thomas on Oct 14, 2018 14:48:23 GMT 2
Ναι έκανα αλλά τιποτα. Κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Λες να είναι κανένα μοτερακι του gimbal; Τοτε καλυτερα ας το δει καποιος τεχνικος εδω Ελλαδα!Δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη gimbal
|
|
|
Post by nickos on Oct 14, 2018 16:12:13 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε μου
|
|
|
Post by convictech on Oct 14, 2018 16:23:44 GMT 2
Στο δικό μου βρήκα ποιό είναι το πρόβλημα, είναι αυτό ακριβώς που δείχνει στο συγκεκριμένο βίντεο. Το πάω για service με την εγγύηση? τι λέτε? Κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο service που με καλύπτει η εγγύηση?
|
|
|
Post by nickos on Oct 14, 2018 18:26:12 GMT 2
Κάπως έτσι και εμενα
|
|
|
Post by convictech on Oct 14, 2018 19:38:59 GMT 2
Το κάνει και σε σένα το ίδιο?
|
|
|
Post by nickos on Oct 14, 2018 19:56:18 GMT 2
Ναι οταν κάνω κάποια κίνηση τρέμει η κάμερα και μετά σταθεροποιείται
|
|
|
Post by thomas on Oct 15, 2018 2:06:50 GMT 2
Στο δικό μου βρήκα ποιό είναι το πρόβλημα, είναι αυτό ακριβώς που δείχνει στο συγκεκριμένο βίντεο. Το πάω για service με την εγγύηση? τι λέτε? Κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο service που με καλύπτει η εγγύηση? Απο εκει που το αγορασες εκει πρεπει να το στείλεις ....
|
|
|
Post by sotirist on Oct 15, 2018 7:18:03 GMT 2
Στο δικό μου βρήκα ποιό είναι το πρόβλημα, είναι αυτό ακριβώς που δείχνει στο συγκεκριμένο βίντεο. Το πάω για service με την εγγύηση? τι λέτε? Κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο service που με καλύπτει η εγγύηση? Χωρίς να έχω εμπειρία στο Phantom, τέτοιοι μικρό-κραδασμοί θα έπρεπε να απορροφούνται από τα λαστιχένια φουσκακια του gimbal. Μήπως έχουν χάσει την ελαστικότητα τους; Μήπως έχει φύγει κάποιο από τη θέση του?
|
|
|
Post by convictech on Oct 15, 2018 16:12:51 GMT 2
Στο δικό μου βρήκα ποιό είναι το πρόβλημα, είναι αυτό ακριβώς που δείχνει στο συγκεκριμένο βίντεο. Το πάω για service με την εγγύηση? τι λέτε? Κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο service που με καλύπτει η εγγύηση? Απο εκει που το αγορασες εκει πρεπει να το στείλεις .... Το drone έχει αγοραστεί από το drele.com Τους πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο service της DJI. Κανονικά αυτοί δεν πρέπει να το στείλουν εφόσον έχω εγγύηση?
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 21:03:17 GMT 2
Ναι έκανα αλλά τιποτα. Κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Λες να είναι κανένα μοτερακι του gimbal; Τοτε καλυτερα ας το δει καποιος τεχνικος εδω Ελλαδα!Δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη gimbal Φίλε thomas σήμερα παρατήρησα ένα μήνυμα που μου βγάζει το dji go gimbal motor overloaded. Βοηθάει αυτό η κάποιος άλλος αν ξέρει;
|
|
|
Post by Frontier on Oct 15, 2018 21:35:29 GMT 2
Τοτε καλυτερα ας το δει καποιος τεχνικος εδω Ελλαδα!Δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη gimbal Φίλε thomas σήμερα παρατήρησα ένα μήνυμα που μου βγάζει το dji go gimbal motor overloaded. Βοηθάει αυτό η κάποιος άλλος αν ξέρει; Αυτό συνήθως εμφανίζεται εάν ο αισθητήρας current που φέρει το ESC του gimbal (ναι, και τα gimbal έχουν ESCs ελέω brushless μοτέρ) ανιχνεύσει μεγαλύτερη τιμή από κάποιο ανώτατο όριο που έχει οριστεί στο firmware για την κίνηση των μοτέρ. Πριν το πας για service, δοκίμασε με μια φιάλη πεπιεσμένου αέρα να καθαρίσεις τα μοτέρ (φύσα μέσα στις εγκοπές) απλά για να αποκλείσουμε την περίπτωση να έχουν πιάσει σκόνη/χώμα.
|
|
|
Post by thomas on Oct 15, 2018 21:57:06 GMT 2
Τοτε καλυτερα ας το δει καποιος τεχνικος εδω Ελλαδα!Δεν νομιζω να χρειαστει αλλαγη gimbal Φίλε thomas σήμερα παρατήρησα ένα μήνυμα που μου βγάζει το dji go gimbal motor overloaded. Βοηθάει αυτό η κάποιος άλλος αν ξέρει; Νικο κανε για αρχη αυτο που προτείνει ο frontier και αν δεν βρεις λυση μετα αναγκαστικά service...
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 22:00:07 GMT 2
Φίλε thomas σήμερα παρατήρησα ένα μήνυμα που μου βγάζει το dji go gimbal motor overloaded. Βοηθάει αυτό η κάποιος άλλος αν ξέρει; Αυτό συνήθως εμφανίζεται εάν ο αισθητήρας current που φέρει το ESC του gimbal (ναι, και τα gimbal έχουν ESCs ελέω brushless μοτέρ) ανιχνεύσει μεγαλύτερη τιμή από κάποιο ανώτατο όριο που έχει οριστεί στο firmware για την κίνηση των μοτέρ. Πριν το πας για service, δοκίμασε με μια φιάλη πεπιεσμένου αέρα να καθαρίσεις τα μοτέρ (φύσα μέσα στις εγκοπές) απλά για να αποκλείσουμε την περίπτωση να έχουν πιάσει σκόνη/χώμα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου μακάρι να είναι έτσι αλλά δε νομίζω γιατί κάνει και ένα περίεργο θόρυβο και παίζει αριστερά δεξιά το gimbal όταν κάνω κάποια κίνηση
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 22:01:42 GMT 2
Φίλε thomas σήμερα παρατήρησα ένα μήνυμα που μου βγάζει το dji go gimbal motor overloaded. Βοηθάει αυτό η κάποιος άλλος αν ξέρει; Νικο κανε για αρχη αυτο που προτείνει ο frontier και αν δεν βρεις λυση μετα αναγκαστικά service... ok αύριο θα μιλήσω με κάποιο service να το στείλω. Έχετε να προτείνεται κάποιο;
|
|
|
Post by thomas on Oct 15, 2018 22:08:45 GMT 2
Niko αν μενεις Αθηνα πηγαινε καλυτερα dji
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 22:14:57 GMT 2
Niko αν μενεις Αθηνα πηγαινε καλυτερα dji Το myhelis δεν είναι;
|
|
|
Post by 2004020013 on Oct 15, 2018 22:17:42 GMT 2
Ο Θωμάς είναι καλός. Να τον ακούτε.
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 22:18:49 GMT 2
Niko αν μενεις Αθηνα πηγαινε καλυτερα dji Το myhelis δεν είναι; Όταν πηγαίνω στον ιστότοπο του dji store Greece με βγάζει στο myhelis
|
|
|
Post by thomas on Oct 15, 2018 22:19:42 GMT 2
Niko αν μενεις Αθηνα πηγαινε καλυτερα dji Το myhelis δεν είναι; Ετσι ακριβώς Νικο!παρε ενα τηλ αυριο κ μιλα μαζι τους
|
|
|
Post by thomas on Oct 15, 2018 22:24:59 GMT 2
Πτήση με phantom 4pro v2
|
|
|
Post by nickos on Oct 15, 2018 22:29:07 GMT 2
Ετσι ακριβώς Νικο!παρε ενα τηλ αυριο κ μιλα μαζι τους Σε ευχαριστώ πολύ Θωμά
|
|
|
Post by thomas on Oct 16, 2018 18:41:47 GMT 2
Μήπως να το κανω canadair....
|
|
|
Post by convictech on Oct 17, 2018 14:26:51 GMT 2
Απο εκει που το αγορασες εκει πρεπει να το στείλεις .... Το drone έχει αγοραστεί από το drele.com Τους πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο service της DJI. Κανονικά αυτοί δεν πρέπει να το στείλουν εφόσον έχω εγγύηση? Τους το πήγα πίσω και μου είπαν ότι θα το στείλουν Γερμανία και θα πάρει σχεδόν μήνα
|
|
|
Post by nickos on Oct 17, 2018 17:26:14 GMT 2
Το drone έχει αγοραστεί από το drele.com Τους πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο service της DJI. Κανονικά αυτοί δεν πρέπει να το στείλουν εφόσον έχω εγγύηση? Τους το πήγα πίσω και μου είπαν ότι θα το στείλουν Γερμανία και θα πάρει σχεδόν μήνα Και έκανα μου είπανε ότι ίσως χρειαστεί να πάει γερμανια
|
|
|
Post by nickos on Oct 17, 2018 17:26:38 GMT 2
Τους το πήγα πίσω και μου είπαν ότι θα το στείλουν Γερμανία και θα πάρει σχεδόν μήνα Και έκανα μου είπανε ότι ίσως χρειαστεί να πάει γερμανια
|
|