|
Post by petersea on May 9, 2019 13:38:32 GMT 2
με ένα κουπόνι και αυτά τα χρήματα πάρε ένα καινούργιο mavic zoom από Gearbest θα έλεγα, εγώ αυτό θα έκανα,έχει σημαντικές διαφορές από το platinum... 😊
|
|
|
Post by ifaistos on Nov 10, 2019 21:55:33 GMT 2
Καλησπέρα και απο μένα... Πήρα και εγώ πρόσφατα το συγκεκριμένο μοντέλο (μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια σε ΜΙ4Κ) και έχω τα εξής 2 θέματα:
1) σε 2 κινητά Samsung J3 δεν μου δείχνει σε πραγματικό χρόνο την εικόνα απο την κάμερα (σε ένα πιο καινούριο κινητό δεν έχω πρόβλημα). Τι κινητό (κάτι σε οικονομικό) συμβουλέυετε να πάρω;
2) (και πιο σημαντικό) Τα βίντεο που τραβάει έχουν πολύ χάλια χρώματα. Παίζει ρόλο που το χρησιμοποιώ χωρίς φίλτρο; Έχω τραβήξει σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο απογοητευτικό. Συγκριτικά το ΜΙ4Κ τραβούσε πολύ ανώτερα (σε χρώμα) βίντεο. Μήπως κάνω κάτι λάθος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
|
|
|
Post by nevangelou on Feb 26, 2020 17:09:34 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Feb 26, 2020 19:39:09 GMT 2
Μία χαρά είναι, το θέμα είναι ότι για εμένα αφού δίνεις αυτά τα χρήματα πάρε καλύτερα το νεότερο μοντέλο mavic zoom η pro 2 που έχουν αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά, κάνε μια έρευνα, και εδώ μέσα και στο YouTube και θα δεις αρκετές πληροφορίες.. 😊
|
|